Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 минути, Bubbles написа:

Интересно, заради една кола цяла група направили да се обясняват защо си отегляли подкрепата от Възраждане, обаче тия дето подкрепят ППДБ не си оттеглят подкрепата въпреки че последните ги излъгаха най нагло, за гербаджиите важи същото.
Само аз ли виждам един пълен абсурд в цялото това нещо?

От едно котило са, Гъзраждани само с ДПС не са играли, ама като ни изкарат от НАТО султан Ердоган ще каже машаллах!

Много снимки са натворили, нахвърлям по малко, че ми е лабав нета и да не се похабят. Умрях да се хиля, как им ражда главата не знам, че и барнати има. Искра съм я виждал лично, нищо особено, с тоя Фотошоп вече ще се влюбя. Класно!

След малко ще я видите.

Цитат

Израждане- Пловдив
9 януари в 11:23 ч.  ·
Изроденият орк-Явор Ангелов приканва за разправа по домовете с нас! Конкретно споменава имената на Славка Гергова и Сашо Петров Санков!

Цитат

Ivan G. IlievРодолюбци, излъгани и употребени от Израж...не.
8 януари в 22:35 ч.  ·
Всеизвестен факт е, че една от характерните черти на страхливците е да заплашват със съд. Ако се преброи колко пъти Костадинов е съдил някого или плашил, че ще съди, може да се получи внушителна цифра. Доколкото знам обаче, срещу Марешки не е спечелил делото. Не е спечелил делото и за възстановяването си на работа в Добричкия музей. Със заплахите срещу Добри Божилов стана за смях. И него, и Симон Милков от "Шибанистан", и Васил Иванов от Нова телевизия, и много други, които заплашва, просто няма за какво да ги осъди. На всичко отгоре Васил Иванов него го осъди за клевета. Дето има една приказка, все е**, пък все нае*** ходи. И понеже останалите при него нещастници си мечтаят денем и нощем и те да са "като Вожда", та чак им се плаче, дето не са (поне финансово има за какво), и те, където седнат и откъдето станат, все "съдят".

https://www.facebook.com/groups/1139496736673765/

Цитат

Родолюбци, излъгани и употребени от Израж...не.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 минути, teo-glavata написа:

Не важи!

Май ...да!

Много пара има тука в момента

Бе те и ГЕРБаджиите опяваха че няма да припарват до ДПС, но добре айде приема се.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

От едно котило са

При всички положения, аз чак такъв цирк в НС не помня да съм виждал, все е било гнусно ама тия биха всички рекорди.

Цитат

Gantcho Ivanov
6 януари  ·
Елена Гунчева-Гривова е враг на обявилия се за "богоизбран" и цялата му зомбирана секта. Сега при ново разцепване на сектата, вече организирано, част от отцепниците търсят помощ от напусналите преди тях и разочаровани в групата да ги подкрепим във вътрешнопартийната им борба. Израждане Лондон е само частица от това. Ама без Гунчева! Та питам, има ли някой тук желаещ да помага на нехаресващи Елена? Той и коста не я харесва, ама ползва феновете и за гласове. Та отново същата мотика ли?

Цитат

Костадин Цанков
Администратор
Нещата се случват така както трябва!
След събранието на 3-ти май 2023г. И решението ми да напусна сектата ,лично в очите пред всички казах на белоглавия лешояд,че това е началото на края му като политик и партия!
Същия се изсмя нарцистично и ми отговори -,,Хайде бе ,сериозно ли?'',и продължи да се хили истерично и самодоволно.
На следващия ден реших да създам групата точно поради лъжите,употребата на хората и изплюването им,измамите,лансирането на хора,които до момента не си бяха мърдали и малкия си пръст за същите и още куп мръсотии и мошеничества.
Да се надяваме по-скоро всеки да получи това ,което е заслужил!

преди 6 минути, Bubbles написа:

Бе те и ГЕРБаджиите опяваха че няма да припарват до ДПС, но добре айде приема се.

За ДПС сме казали - да, така е! Ама за Г-н Пеевски не сме говорили, нали? !е той месечния му доход (остави закона Магнитски) е колкото БВП

преди 8 минути, Bubbles написа:

При всички положения, аз чак такъв цирк в НС не помня да съм виждал, все е било

Само изчакай - цирка още не си го виждал...какво се "готви" за изборите сега...

Цитат

Hristev Hristo
30 август 2022 г.  ·
Daniel Stefanov: "Аз съм набор 81, детските ми години минаха през най-просташкия и грозен период между 1992 и 1997, когато почти всяко ходене на дискотека приключваше с побой.
25 години по-късно, отварям листата с кандидат депутати за Русе, където съм израстнал, от партия “Възраждане”  и какво да видя… На трето място се мъдри - Милен Боев - Психото. През 90-те беше охрана по повечето вървежни дискотеки в града. Човекът има богат политически опит като кандидат на всякакви маргинални партии. Четох, че според него прякорът “Психото” идвал от там, че учел психология. Ние, които сме били тийнейджъри през 90-те в Русе знаем от къде идва този прякор…
Този човек има реален шанс да стане депутат и да представлява Русе - градът на Елиас Канети, Захари Стоянов и “Върви народе възродени”'.

Цитат

George Iliev

· 29 януари в 12:11 ч.  ·
КОПЕКИН ПРАВИ ДОБРИ ПАРИ И ОТ ПЕРОТО YOUTUBE. ХИЛЯДИТЕ КЛИКВАНИЯ В КАНАЛА МУ, МУ НОСЯТ ЕДНА ДОБРА БГ ЗАПЛАТА !

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
5 дни  ·
Все съм си мислела, че няма нищо по-неприятно и миризливо от страхлив мъж. Разбираемо е, когато те е отгледала чистачка, която те е родила на 16 години, да има дефицити в поведението и възпитанието, но ако има все пак някакъв интелект, в годините следва този недостатък да се самокорегира.
Интересни размисли буди и поведението на мъж, политик, който вместо да отговори на поставени неприятни за него въпроси за пари, гласувания, лично поведение, се крие зад гърбовете на троловете си, за да напада една жена, която казва истината. И да създава компромати, които по малоумен текст явно могат да се възприемат само от електората му, който не е особено взискателен откъм ментални способности.
Когато си страхлив плъх, насъскваш хората да нападат Народното събрание, докато се криеш вкъщи на дивана. Когато си страхлив плъх, нямаш очи да влезеш в битка, а само обиждаш и се криеш, като оставяш други да ти водят битките. От страх, че предателството ти е разкрито и всички вече виждат как си продал интересите на хората и на България. От паника, че можеш да се провалиш и са те разкрили като поредният проект. От ужаса, че гнусните договорки, които правиш с уж враговете си, излизат наяве.
Дори не си струва да се коментира, просто усещането за погнуса остава. Но важното е, че истината винаги излиза наяве. Без значение колко ще се опитват да я заглушат. А жалките и страхливи мъже дори няма да останат в историята, освен като жалки предатели.
Елена Гунчева-Гривова

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
6 дни  ·
Признавам, че логиката на възрожденци не успявам да я осмисля, но пък първа признавам, че не мога да се меря с необятният им природен интелект и начин на разсъждение. Та на събрание в Пловдив се е обсъждало как им разбивам структурите. И си задавам някои въпроси:
- защо на събрания се занимават с мен, а не с националноважни и отговорни въпроси?
- защо смятат, че единствената, неповторима и най-българска от българските партии може да бъде разбита от човек, който дори не е в нея?
- защо насочват толкова много усилия, ресурси и хора да се борят с мен, а не с враговете на България?
- защо, след като смятат, че съм никоя, а според Цомчо - "нещото Баба Гуна", постоянно се занимават с мен и са пуснали тролските фабрики срещу мен?
- защо ме подозират зад всяко действие, с което се разобличават?
Всъщност нормалните хора се дразнят от малоумието, простащината и най-вече измамата, та затова и пишат и говорят за тях. Ако трябва някой да плаща на всички разочаровани, то държавният бюджет няма да стигне. Но, както винаги, те търсят вината в другите и никога в себе си.
Не съм им пречила да постигнат грандиозни изборни резултати в Пловдив, да си изберат видинчанина за кмет и готвачката за общински съветник. Дори не съм се кандидатирала, та да ги спирам. Не съм казала дори на един човек да не гласува за тях. Просто хората в Пловдив не разпознават нито една ЛИЧНОСТ сред предложенията, а избраните съветници са просто инерция от партията, а не лични постижения на харизма и известност.
Препоръчвам ви да се занимавате с общественополезни дела, а не с мен. Не стоя зад никакви групи, фалшиви профили и публикации /освен подписани от мен/ срещу вас. Обичам, когато ритам, да се знае кой го прави и да знаете откъде ви е дошло. Опитвате се да спрете лавината, която ви повлича към пропастта, като си търсите виновници и врагове. Но като търсите врагове, винаги ще си намерите.
И още няколко неща:
- структурата в Пловдив още по мое време започна да се разбива от шофьора и видинчанина. Десетки хора се отказаха да влизат в партията след общуване с тях. Много напуснаха заради тях.
- имате много къртици, които просто ви гледат сеира, дори депутати.
- знам какво се случва при вас и не си правя никакви илюзии какво ще се случи, като не мога да влияя по никакъв начин, а и не искам да спирам хората да ви разкриват.
- приемете най-накрая, че съм никоя и престанете да се занимавате с мен и да отделяте ресурси и тролове, за да се борят с мен.
- не посвещавайте цели събрания на нахъсване на членовете и обещания какво ще стане, като станете първа политическа сила /приемам, че това с разстрелите и мините е плод на емоционални пристъпи/, а се посветете на нещо полезно.
Та такива ми ти работи възрожденци. По-здрав и от мен!
Елена Гунчева-Гривова

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
6 дни  ·
Да припомним как действат тролските фабрики на Възраждане: спуска се задача от пиарката, и се започва. Навсякъде хвалебствени коментари за партията и вожда и плюене по враговете му и тези, които задават въпроси или критикуват. На всяко партийно събрание се напомня колко е важно да се виси на страниците и профилите на противниците на партията и Костадинов и да се клевети, обижда или просто да се спами. Затова и виждаме неадекватни коментари навсякъде "Да живее Възраждане!", без никаква връзка с конкретната публикация. За всяко интервю на вожда се спускат задачи на структурите да го възхваляват и да тролят всеки неприятен за него коментар, докато хората просто от страх се откажат да ги критикуват. Целта е създаване на впечатление за масова подкрепа, дискредитиране на враговете и на всеки, които им задава въпроси. Компрометирането на източниците е приоритет. Възраждане не коментират конкретни въпроси като например къде са опукали членския внос, а обвиняват тези, които ги питат, че са купени и са предатели. Възраждане не коментират потресаващите си кадри, а започват да задават въпроси ПП и ГЕРБ по-хубави ли им са кадрите и че нарочно само Възраждане се критикуват по този въпрос, което не е така, просто те стигнаха дъното с кадрите напоследък. На въпросите защо са гласували с ГЕРБ, отговарят, че си предател. На въпросите защо са гласували промените в ЗОВС, позволяващи участието на български войски под чуждо командване във война в чужбина, отговарят, че ние всичките нищо не разбираме. И още и още.....особено ги изнервят въпросите къде са парите от субсидията, безотчетните, членския внос и как така съвсем случайно при влизане в политиката членове от ръководството и техни близки са се сдобили с апетитни имоти почти на безценица. Който пита, се е продал, получил е пари да ги плюе /интересно дали е платено и на Имотния регистър да показва подобни сделки/, или просто е предател, верен на сглобката.
Много хора са пострадали от дивашкото тролене на тези хора. Не се спират нито пред вулгарни обиди, нито пред клевети. И смятат, че това работи. Ами не работи. Може да лъжеш малко хора дълго време, кратко време много хора, но не и дълго време всички хора.
Жалко е, защото им вярвахме.  А се оказаха дъно.
Елена Гунчева-Гривова

преди 15 часа, IvanKirov написа:

Много обичат тия от чужбина да гласуват за идиоти, щото няма да е мизерията на техните глави. Гъзраждани най-голям процент имат именно от чужбина.

Ако имаше субект, субекти на сцената в БГ , все още неприхванати и направо неинсталирани и поръчани  и аз щях да съм с тях, разни НационалниРодолюбиви Движения, Организации, Фронтове и вероятно Партия. 
 Няма такива , които да са Известни за Публиката.  възрожденците са им зачислили  ролята на <патриоти> , те съзнателно и Не са една от многото пречки да се случи Случката на Изпуснат Черен Петър......................... допускат се само <хитър петър> и <ходжата>😀

преди 13 часа, IvanKirov написа:

Ми какви !0 години, какво чакане, нищо не вдянах. По 5 грешки на изречение. Явно затуй те е харесал Коце, той все такива ви избира. Сирини.

Много сте жалки като хленчите. В момента е 10 пъти по-добре, от соца, и мътните 90-те. Хич не е забавно да ти се подиграват чужденците, и да не те пускат да учиш или работиш при тях. Висенето за виза отнемаше по цял ден.

Искате да поробите младите, щото няма кой друг да ви вади от калта, доброволно. Данъците, казармата, са форма на ограбване. Някой друг ти присвоява труда, времето и парите, със заплаха. Ти самият хленчеше, че няма мераклии да ти живеят под колите, пък ти да ни гъзарееш с 10 бона месечно. Сам бе, сам го писа това. Ся съм командировка, на връщане може да мина да ти видя копторчето. Не за друго, ами бас ловя, че работите на студено.

Те това искате да връщате. Мизерии. Който не е служил, да пробва само седмица да не се къпе лятото, на тежък физ. труд. Нас ни държаха по месец.

Гадната храна не ме бъркаше, ама лошата хигиена може да те приключи по особено мъчителен начин. Отношението от старите войници беше кошмар. И не е служене това, държавата не печели, като ходя като клошар. Като ни комплектоваха с пълно бойно снаряжение, бяхме като карикатура. Колани висят от всякъде, мешките все едно от контейнера за бок лук вадени, бе военопленници същи.

Да четат и да си правят сметката! Ако нямат 40 бона да се откупят от Копейкин. Цифрата е примерна, да не може всеки да си го позволи. Може и повече да изрекетират. Най-тъпото е, че любимият ти Ивелин разправя, че неграмотните нямало да ходят войници. Глеей кво нещо, само на умните момчета ще сервирате нечовешката мизерия. По-зле от добичета е, те поне се изхождат кога си искат.

От гледна точка на Нацията и Държавата, дори и за Традицията и Кръвното наследство по време на соца , т.н. положението беше мно го, много по-добро. Не говорим за индивидуални и ограничени групови, съсловни и пр. рамкови интереси. Не е само заслуга на <социализЪмЪ> , просто времената бяха такива, по време на зрялата и късна <студена война> беше най - добрият период на развитие поне за близките векове, а според мен и повече, но много, много кратък, няма и 2 поколения.Последните деситилетия от хрушчов с хибернизация> при ранния и среден брежнев  се <каляваше стоманата> на изоставяне пътя към прогресивен световен ред на база основите на марксизъм и осъвременен комунизъм и се пътуваше сляпо за народите и съвсем безславно към декаденса на Обичайното........ промени за да смепак Нашите , полициомилиционерски световни групировки -Задругата на Безсмъртната Власт.

ОТНОВО беше погазена Конституцията на България!

2️⃣ 2 нарушение на Конституцията, коалицията ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС използва Законопроект за промени в НПК като ‘ракета-носител’, за да приеме, само на едно гласуване, промени на промените в Конституцията. Те бяха внесени светкавично и в нарушение на Правилника на Народното събрание и бяха приети в Правна комисия и Пленарна зала на едно гласуване, само за два дни.

👨‍⚖️ С тези поредни конституционни промени, сглобката възкреси ВСС и Пленума към него, които закри в края на декември месец. 🎯Целта е да могат да бъдат сключвани договори за обществени поръчки, за големи суми, тъй като сега няма кой да ги подписва като възложител. Ние ще внесем поредното искане до Конституционния съд за нарушенията на сглобката.

🔔 Припомняме, че от най-голямата опозиционна сила в българския Парламент внесоха поредица от жалби в Конституционния съд, във връзка със системното погазване на Основния закон и на Правилника за организация на дейността на Народното събрание, който също е с ранг на закон.

Адв. Петър Петров, народен представител и зам.-председател от Възраждане.

преди 1 час, Филипов написа:

..........

Подайте сигнал, официален от някой ваш депутат към прокуратурата , за тея дребни няколко милиона на вълчето.

Какво стана с ония <рибар> на ивайловградския язовир......... как беше пловдивския <бизнесмен>................ аха, господин Козела........... него кога?

САМОСЕЗИРАЙТЕ СЕ, БЕ! ЗАЩО МЪЛЧИТЕ КАТО ПУКАЛИ

VALK33266.jpg

ВАС нареди на Вълка да си събори хотела.

Но това не било хотел. Едната сграда била само за аклиматизация на дива свиня, а другата – помощна към нея.

И прокуратурата си мълчи, и МВР мълчи. А тук мирише много силно на чиста корупция. Най-дребната е тя при служителите от ловното стопанство. Те се подкупват с едно обещание да не ги уволнят. И веднага станаха кошаревски свидетели. Това не било нов строеж, а ремонт на старата сграда. За сведение, старата „сграда“ беше малка барачка два на два метра.

Голямата корупция е в принципала на ловното стопанство, който по-рано беше МС, както и в Столична община.

Самосезирайте се, бе. Интересно защо мълчат като пукали и депутатите от опозицията от този район!

Богомил Бонев

преди 1 минута, Toto2 написа:

Заедно ли работите с ИТН, че го рекламираш? Явно има някаква врътка, споделяте неща дето не са свързани уж с възраждане. Да не би да сте фейк акаунти, които работят за ПР агенцията на копейките и ви дават да разпространявате и такива клипове? И какво ни интересува Тошко какви неща има да сподели? ИТН щяха да правят ромско министерство и да пращат македонец в космоса. Мисля че това трябваше да изчерпа политическата им кариера, но уви има хора които помагате още да ми се навират в очите. 

Остава по-малко от ден до протеста ни пред Конституционния съд в защита на българския лев. Утре ще се решава съдбата на референдума, за който се подписаха над 604 000 българи. Нека покажем, че няма да останем безразлични към беззаконието, погазването на правовия ред и Конституцията на Република България. Елате и ни подкрепете утре пред Конституционния съд в 9:00 сутринта.

Виктор Папазов към Конституционния съд: От Вас зависи дали ще се окичите с позор или със слава Утре 08.02.2024 г. от 9:00 ч. ще се проведе протест пред Конституционния съд, който се очаква да заседава по жалбата на "Възраждане", по повод на незаконно отхвърления от Народното събрание референдум за запазване на българския лев, след като народните представители от сглобката грубо погазиха закона и отказаха да го насрочат. Председателят на инициативния комитет, провел референдума, изпрати отворено писмо до членовете на Конституционния съд, което публикува и в своя профил в социалната мрежа "Фейсбук". Отворено писмо до членовете на Конституционния съд Дами и господа членове на Конституционния съд, Обръщам се към Вас като председател на Инициативния комитет за свикване на Референдум за запазване на националната ни валута, който събра 604,000 подписа (470,000 потвърдени като валидни от ГРАО, което съгласно закона прави Референдумът задължителен). Обръщам се към Вас и като българин, който иска да живее в свободна, демократична и суверенна държава. Няма да Ви занимавам с икономически аргументи, защо трябва да запазим националната си валута. Няма да Ви дам и правни аргументи защо трябва да запазим националната си валута. Това е материя, която Вие трябва да познавате най-добре. Ще споделя обаче с Вас един аргумент, който е важно да не Ви убегне при взимането на това съдбовно за поколения българи решение. Този аргумент е: Отказът от националната ни валута е отказ от национален суверенитет Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета си. Съдбовните решения за бъдещето на България ще се взимат не в София, не в Народното събрание от избраните от нас народни представители, а в Брюксел, Франкфурт или Берлин от хора, които не познаваме и не сме избирали. Смятате, че преувеличавам? Казано е, че умният се учи от грешките си, но мъдрият се учи от грешките на другите. Достатъчно е да погледнем съседна Гърция. В недалечната 2015 година те проведоха референдум (най-демократичния начин за изразяване на народната воля), на който гръцкият народ каза „НЕ“ на исканията на брюкселските чиновници. Какъв беше отговорът? Арогантното - „Изборите не променят нищо“. Финансовата система на Гърция беше блокирана от Европейската централна банка, икономиката бе парализирана и правителството и народът на Гърция бяха поставени на колене. Те изпаднаха в безизходица, защото бяха направили грешката да предадат суверенитета си в чужди ръце. Само след няколко дни Гърция беше принудена да се съгласи на всички унизителни и грабителски условия, поставени от „Тройката“ – Европейската комисия, Европейската централна банка и Международния валутен фонд. Същата съдба ни очаква и нас, ако Вие не вземете мъдро, държавническо решение и се поддадете на политическата конюнктура на момента или от чисто формални аргументи. Изправени сме пред съдбоносно решение, за което всеки от нас ще носи отговорност ЛИЧНО не само пред нашите деца и внуци, но и пред историята. Светът е в период на тектонични промени и само от нас зависи, дали ще запазим държавата и независимостта си. Като членове на Конституционния съд, който е призван да брани Конституцията на Република България, на Вас лежи отговорността да защитите нейната свобода и независимост. Изправени сте пред тежък избор и решение. От Вас зависи дали и как ще ви съдят Историята и нашите деца и внуци. От Вас зависи дали ще се окичите с ПОЗОР или СЛАВА. "Възраждане" призовава всеки българин, който иска да живее в свободна дърава, да каже, че повече така не може и да излезе утре на протеста в 9:00 ч. пред Конституциония съд.
преди 15 минути, Филипов написа:

Колко пъти ще го пускате това с колегата ти? Много сте екзалтирали от предстоящото утре. Ти ще ходиш ли от по-рано за сандвичите?

преди 1 час, Гражданин написа:

Колко пъти ще го пускате това с колегата ти? Много сте екзалтирали от предстоящото утре. Ти ще ходиш ли от по-рано за сандвичите?

Туй е от малкото убавини на копейките. Гледай Сарийски, гледай Стив Ханке, мани ги тия шимпанзета, дето крещят и плюят в парламента. В буквалния смисъл.

преди 38 минути, IvanKirov написа:

Туй е от малкото убавини на копейките. Гледай Сарийски, гледай Стив Ханке, мани ги тия шимпанзета, дето крещят и плюят в парламента. В буквалния смисъл.

И аз не виждам никакъв смисъл в еврото, защото от превалутирането само ще загубя пари. Референдума обаче лично те го опропастиха с някакви неясни въпроси. Защо въпросът на възраждане за национален референдум беше така поставен, че според него трябваше да се отложи приемането на еврото в България до 2043, а не изцяло отказ от приемане на еврото? Вкараха нелеп въпрос, какво след 20 години ще искаме еврото отново ли, или отново ще проведем референдум, та ся трябва да го "тълкуват" и евентуално върнат и недопуснат до референдум подари несъстоятелността си. Очевидна е простотията тук, просто задават въпроса си като удобна опозиция. "Да опитаме с "тоя" въпрос пък ще видим, ще пошумим тука, ще ни харесат, па и никой от Брюксел няма да се сърди, все пак евродепутати ще пращаме, мигар бива ли тъй?" Мишоци са сичките копейки, далавераджии, ганьовци. Гьонсуратлъка си гледат и те.

преди 2 минути, Гражданин написа:

И аз не виждам никакъв смисъл в еврото, защото от превалутирането само ще загубя пари. Референдума обаче лично те го опропастиха с някакви неясни въпроси. Защо въпросът на възраждане за национален референдум беше така поставен, че според него трябваше да се отложи приемането на еврото в България до 2043, а не изцяло отказ от приемане на еврото? Вкараха нелеп въпрос, какво след 20 години ще искаме еврото отново ли, или отново ще проведем референдум? Очевидна е простотията тук, просто задават въпроса си като удобна опозиция. "Да опитаме с "тоя" въпрос пък ще видим, ще пошумим тука, ще ни харесат, па и никой от Брюксел няма да се сърди, все пак евродепутати ще пращаме, мигар бива ли тъй?"

Е тука вече не съм съгласен с тебе, ама в командировка съм, уморен съм, спи ми се, и не ми се спори.

Признавам на копейките, за канските усилия, да не приемаме евро. Потърси CBDC какво е, и как ще имат пълен, посекунден контрол какво и кога харчиш. Няма да можеш и да просиш. Те това е цировото евро, и отдавна е одобрено.

Европеецът е тъпо животно и като гледам ще мине.

После ще ни подкарат с инжекците, ако искаш да ядеш нещо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.