Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

преди 9 часа, upper@D написа:

Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

Дом "Майка и дете" търси да назначи здрави и силни мъже, като детегледачи обслужващи кувьози, поради липса на достатъчно женски персонал и за да има равнопоставеност между половете!

преди 3 часа, Myanmar написа:

Когато спориш с жена има точно две позиции - правилната и женската.

За това е излишно да спориш с нея, а да наложиш правилната позиция по стария изпитан метод, който действа безотказно!:beat:

преди 3 минути, Myanmar написа:

Който е?

"Свети върти пух"!................Българска народна приказка!

• Автор
преди 3 минути, herkules2 написа:

"Че като се развъртяла оная ми ти бухалка, че пухала, пухала където ѝ попадне: по гръб, по крака, по рамене, по глава. Човекът премалел от болки..."

преди 7 минути, herkules2 написа:

И къде точно там има твоя метод?

преди 23 минути, herkules2 написа:

За това е излишно да спориш с нея, а да наложиш правилната позиция по стария изпитан метод, който действа безотказно!:beat:

Това важи ли за теб или? Само за определен пол.

преди 13 минути, acnekt написа:

И къде точно там има твоя метод?

Това важи ли за теб или? Само за определен пол.

Ех, че си и ти ама? Кой вятър те донесе тук. Тази тема не я разбираш за да я коментираш. Защото ако я разбираше нямаше да ме питаш за кой пол важи моя метод! Трябва ли да ти обясня подробно какво е сексизъм, за да разбереш какво е и за кой пол се отнася?

преди 17 минути, herkules2 написа:

Ех, че си и ти ама? Кой вятър те донесе тук. Тази тема не я разбираш за да я коментираш. Защото ако я разбираше нямаше да ме питаш за кой пол важи моя метод! Трябва ли да ти обясня подробно какво е сексизъм, за да разбереш какво е и за кой пол се отнася?

Когато се отнася само за мъжете е феминизъм и не е позволено и виеш, колко е несправедливо. Тези феминистки, защо правят така с тези мъже, но когато се отнася за жените е патриотизъм и е патриархално и е най-добрата идея на света.

С една дума, както ти  изнася.

Но поне разбираш как се чувстват жените когато прилагат твоя мироглед, така като ти чувстваш феминизъма.

преди 9 минути, acnekt написа:

Когато се отнася само за мъжете е феминизъм и не е позволено и виеш, колко е несправедливо. Тези феминистки, защо правят така с тези мъже, но когато се отнася за жените е патриотизъм и е патриархално и е най-добрата идея на света.

С една дума, както ти  изнася.

Но поне разбираш как се чувстват жените когато прилагат твоя мироглед, така като ти чувстваш феминизъма.

Добре, че темата е за сексизъм, че иначе сигурно ако не ти, то инженера щеше отново да ме докладва за дискриминация. Виж сега, акне ли си аспект ли си само ти си знаеш, но не си респект, ако се мислиш за такъв. Знаеш ли колко ме е еня за това, как се чувствали жените? Аз не вия за нищо, а само казвам каквото виждам и мисля за правилно според мен. На мен всякак ми изнася, а дали жените ще продължават да пищят за незаслужени права си е тяхна работа. Само казвам, че разни женски изгъзици не ми минават и не допускам жени да ме командват пряко и да завися основно от тях. Заради простотията на феминизма днес жените ядат много бой от мъжете и това няма как да се промени с никакви закони. Колкото и да отричаш, няма как да се създаде такъв закон, с който жените да командват в семейството, а мъжете да са им подчинени. Мъжката физическа сила е решаваща при спор в семейството. Извън семейството отново силата решава спора.....икономическа, физическа или властова. За да прилагат жените моя мироглед (както се изразяваш) пак е необходима мъжка сила, срещу друга мъжка сила, от където следва, че жените не могат сами да налагат волята си над мъжете, без мъжка подкрепа, каквато в случая е твоята-идейно, освен ако и ти не си жена! Патриотизмът за който говориш е продиктуван от патриархалния живот, защото мъжът защитавайки семейството си защитава и страната си от чужда агресия. Жените не могат да защитят себе си, какво остава за семейството. За това феминизмът е най-вредната идеология на планетата, която много повече вреди на самите жени, само че такива като теб го насърчават, без да осъзнават вредата от него!

преди 30 минути, herkules2 написа:

Добре, че темата е за сексизъм, че иначе сигурно ако не ти, то инженера щеше отново да ме докладва за дискриминация. Виж сега, акне ли си аспект ли си само ти си знаеш, но не си респект, ако се мислиш за такъв. Знаеш ли колко ме е еня за това, как се чувствали жените? Аз не вия за нищо, а само казвам каквото виждам и мисля за правилно според мен. На мен всякак ми изнася, а дали жените ще продължават да пищят за незаслужени права си е тяхна работа. Само казвам, че разни женски изгъзици не ми минават и не допускам жени да ме командват пряко и да завися основно от тях. Заради простотията на феминизма днес жените ядат много бой от мъжете и това няма как да се промени с никакви закони. Колкото и да отричаш, няма как да се създаде такъв закон, с който жените да командват в семейството, а мъжете да са им подчинени. Мъжката физическа сила е решаваща при спор в семейството. Извън семейството отново силата решава спора.....икономическа, физическа или властова. За да прилагат жените моя мироглед (както се изразяваш) пак е необходима мъжка сила, срещу друга мъжка сила, от където следва, че жените не могат сами да налагат волята си над мъжете, без мъжка подкрепа, каквато в случая е твоята-идейно, освен ако и ти не си жена! Патриотизмът за който говориш е продиктуван от патриархалния живот, защото мъжът защитавайки семейството си защитава и страната си от чужда агресия. Жените не могат да защитят себе си, какво остава за семейството. За това феминизмът е най-вредната идеология на планетата, която много повече вреди на самите жени, само че такива като теб го насърчават, без да осъзнават вредата от него!

Тъкмо си пасна на темата. Добре, продължавай. 

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Абе тоя Херкулес беше изчезнал и сега е получил известие за тая тема явно и ей го веднага цъфна.

Не разбирам на теб с какво ти преча? Ти не получаваш ли известия за темите които коментираш? Една хубава тема да има и аз да не я коментирам.....защо? Не само за 5 минути, а непрекъснато мъжете трябва да бъдем сексисти за да ликвидираме феминизма без значение как. Целта оправдава средствата!

преди 10 часа, acnekt написа:

Тъкмо си пасна на темата. Добре, продължавай. 

Така е, темата ми харесва много, а ти не влизай тук, че може да припаднеш или да получиш инфаркт!

• Автор
на 24.06.2020 г. в 0:06, upper@D написа:

преди 7 часа, nickolaycho написа:

Стига ве, само един сексистски виц ли има в човешката история!!!

преди 12 часа, Myanmar написа:

Стига ве, само един сексистски виц ли има в човешката история!!!

А сега, де

Кой не е в час?

Блондинка по бива да пльосне нещо вече казано, нали?

Ама не би :lock:

Уф, забравих си мисълта :D

Исках да постна това:

Бирена компания се извини заради сексистки вицове

Компания за производство на бира в Руанда се извини, след като бе залята от критики заради вицове, написани върху етикетите на бутилките, предаде Би Би Си.

Един от тях e: „Кога една жена може да ви направи милионер? Когато сте милиардер“.

Новите етикети бяха пуснати на пазара в петък, но компанията обеща да прекрати щегите.

Руанда е на пето място в света по полова равнопоставеност, сочи доклад на Световния икономически форум. Над 60% от депутатите в парламента на страната са дами.

От компанията обясниха, че шегите имали за цел да подобряват настроението на потребителите. Но призивите за бойкот на марката довели до смяна на концепцията.

преди 2 часа, upper@D написа:

Руанда е на пето място в света по полова равнопоставеност, сочи доклад на Световния икономически форум. Над 60% от депутатите в парламента на страната са дами.

Е, те на това му се казра равнопоставеност 60/40 жени/мъже!:no-no:

Феминистката е жена, с която никой мъж не иска да прави секс, но тя упорито убеждава останалите, че сама е решила да бъде така!

Тоя Херкулес се е абонирал като се появи тема съдържаща думите: сексизъм, феминизъм, женомразство и т.н. да получава известие . Не знаех, че и такава опция съществува в тоя форум. Брей тоз Карабойчев колко го е модернизирал.😏

на 27.06.2020 г. в 2:58, Mediterranean написа:

Тоя Херкулес се е абонирал като се появи тема съдържаща думите: сексизъм, феминизъм, женомразство и т.н. да получава известие . Не знаех, че и такава опция съществува в тоя форум. Брей тоз Карабойчев колко го е модернизирал.😏

О, не средиземноморско нещо! Просто интуицията ми го подсказва, а ти че не знаеш доста неща, не знаеш. Природна интелигентност притежава само единият пол, а форумът е без значение. Не се напрягай, не е по възможностите ти.

преди 9 часа, upper@D написа:

Няма страшно. Само 5 минути им требе и са туш :D

Кого имаш предвид, леките жени ли? Щото тежките едва ли имат някакъв шанс!:lol6:

преди 2 часа, herkules2 написа:

Кого имаш

Имах предвид - заглавието на темата.

• Автор
на 26.06.2020 г. в 6:28, upper@D написа:

„Кога една жена може да ви направи милионер? Когато сте милиардер“.

Тру стори.

преди 8 минути, Myanmar написа:

Тру стори.

Сори, не играеш честно!

Световно изследване: Жените в българския парламент са малко или 57

https://www.dnes.bg/politika/2012/03/08/jenite-v-bylgarskiia-parlament-tochno-57.153323

преди 6 часа, herkules2 написа:

О, не средиземноморско нещо! Просто интуицията ми го подсказва, а ти че не знаеш доста неща, не знаеш. Природна интелигентност притежава само единият пол, а форумът е без значение. Не се напрягай, не е по възможностите ти.

Кого имаш предвид, леките жени ли? Щото тежките едва ли имат някакъв шанс!:lol6:

Твоят мозък като на мъж пръщи. Виждаме от толкова много интелигентност на мъжете до какво доведе.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.