Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

преди 47 минути, Myanmar написа:

Това не е вярно. Конкретно за човешкия вид - ептен. Най-добрите се изколват. Старци и деца правят децата след такива чистки.

А ти защо си мислиш, че едно време са се мръщели на новите оръжия, новите порядки за водене на война...

Именно защото старите начини са гарантирали оцеляването на най-добрия. А сега, при новите, е оцеляването на "скатавките".

Затова - назад към природата и към старите и древни традиции е печеливш модел за човечеството като цяло.

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

• Автор
преди 3 минути, Tiho написа:

... едно време са се мръщели на новите оръжия, новите порядки за водене на война...

Как го реши това?

преди 4 минути, Tiho написа:

Затова - назад към природата и към старите и древни традиции е печеливш модел за човечеството като цяло.

Назад в пещерите, викаш. Имам една мисъл в този форум отпреди 13 години: по-добре да загинем от прогреса си, отколкото да живеем в пещери в кожи и на огън.

Ми загинете си.

То така си е нормалният път и вече е ставало - неслучайно е историята за прогресиращата атлантида (дето вече я няма...).

Иначе - най-добре е ЗЛАТНАТА СРЕДА.

преди 12 часа, Myanmar написа:

Е, това са предразсъдъци, какво ти дреме. Ти сам доказваш, че може да си сексист, без това да те вкара в затвора.

Да, но обърни внимание на политиката в социума? Колко световно известни мъже пострадаха от феминистична простащина. Спортисти, музиканти, министри, учени и др. Опозорени от беснеещи феминистки и с провалени кариери и бъдеще! Само от извратенията Ме Тоо не останаха известни мъже, които да не са наклеветени и озлочестени. Мен трудно ще ме вкарат феминистките в затвора. Аз съм рядко отмъстителен, особено към еманципатките. За това е по добре за тях да не се закачат с мен, защото не знаят с кого си имат работа!

Еми, не е вярно. Направих си усилието и това са резултатите подред:

1. Мъжете са по-умни, но жените имат по-ефективно...
  2. Вярно ли е, че мъжете са по-умни от жените? - NOVA: "Мъжете и жените мислят по различен начин и е нормално мъжете да показват по-високи резултати в тестовете за "пространствените" способности, а жените - в тестовете за вербални способности".
  3. Мъжете са по-умни от жените, твърди канадски учен ...
  4. Мъжете са по-умни от жените - slava.bg
  5. Мъжете са по-умни от жените?! - Haskovo.NET
  6. Научно доказано: мъжете са по-умни от жените
  7. Мъжете са по-умни от жените | Анти-скука | мъже , жени ...

и т.н. - точно обратното на твърдението ти

Направил си си усилието, но не си прочел статиите. В повечето статии твърдят точно обратното. Дори заглавията им са иронични!

Комплексарки има всякакви. Физическата немощ, завистта за пениса и липсата на месечен цикъл, ги кара да се борят за призове, които нямат никаква стойност в реалния живот. Точно заради изброеното, жените донякъде са принудени да компенсират с повече учене и поне в миналото имам впечатление, че повече налягаха над учебниците и реципрочно са по-начетени и умни.

Между начетени и умни има голяма разлика, както между интелект и интелигентност, а и ти много добре си го коментирал по-горе. Жените за нищо не са принудени, те просто са с ограничено мислене и не са способни на творчество както мъжете. Липсва им аналитично мислене, а да не говорим за абстрактно. След еманципацията започнаха да се състезават с мъжете и се провалиха. Само със зубрене не става, трябва си и мъзък, който те нямат!

Но пък живеят в мъжки свят, в който статистиката сочи, че повечето ръководни постове се заемат от мъже, а за една и съща длъжност мъжете получават по-високо заплащане, второто от които се дължи вероятно на културната особеност в много страни, вследствие на партиархата, че от мъжа се очаква да издържа своето семейство.

Така е, живеят в мъжки свят, който искат да променят в женски. Ръководните постове винаги трябва да са заемани от мъже, за да се движи икономиката. С жени на ръководни постове никоя страна не е прокопсала. Жените на високи постове се самопроизвеждат-назначават (Меркел-Урсула) с цел да са на власт, за да тормозят мъжете, а мъжете в отговор на тази наглост ги пребиват или убиват, което е неизбежно. В скандинавските страни жените узурпираха властта, вкараха много мъже в затворите без причина и за това там женската смъртност е най-голяма, причинена от мъжка ръка, само дето не си го признават. Равното заплащане е поредната феминистична простотия! То е добре дошло за работодателите, само че, те няма да увеличат женските заплати, а ще намалят мъжките за да ги изравнят с женските. Така мъжете няма да работят ефективно, защото няма да искат да носят жените на гърба си, които са нископроизводителни и са нискокачествени работници. За това никой не ще жени за работа и винаги предпочита мъже, нищо че им плаща по-високи заплати за една и съща работа. Аз никога не бих взел жена на работа за моя бизнес, защото освен, че нищо няма да разбира, ами и за практическата работа ще трябва да отделя много време за да я обуча как се работи и поддържа оптимална температура с индукционен поялник. Колкото до патриархата, то той се е доказал, като най-съвършен сравнен с други форми на управление!

преди 13 часа, Myanmar написа:

Първо, размерът на мозъка няма отношение към броя неврони. Както и размера на бицепса с броя мускулни влакна в него.

Второ, дето жените търсели по-умни от себе си... При положение, че само допреди 100 години хората на цялата планета са правили деца на 12-15-годишна възраст... Какви умни 12-годишни келеши са си харесвали, че са променили еволюцията на човешкия вид? Изобщо има ли доказателство за биологичен вид, при който единият пол да е по-прост от другия?

Е, то днес джендър-псевдо-науката може да "докаже" несъществуващи неща. Раштън казва друго, а и още много учени и специалисти в тази област потвърждават казаното от него. Доказателството за което питаш е очеизвадно. Не само при хората, а почти във всеки биологичен топлокръвен пол, мъжкияте по-силен и по-умен от женския. Елементарен пример: При наличие на опасност мъжкият фазан се разкряква и заедно със женските отлитат. При лъвовете мъжкият води прайда и той определя с коя женска да се чифтоса, докато друг мъжки не го измести! Примери много. Размера на бицепса зависи от много неща. Моят е 48 см. в студено състояние, а женските бицепси в залата приличат на пилешки бутчета! Жените, дето търсят по-умни мъже от себе си е схващане в обществото, защото като цяло мъжете (доказано) са по-умни от жените и те си избират жени за съпруги, а не жените мъже.

преди 13 часа, Myanmar написа:

Ама същия казва и друго: "мъжете с много висок коефициент на интелигентност може и да са повече от жените, но и мъжете с много нисък също са повече" Не се дава и източник на твърдението, дали пак е някаква представителна извадка и т.н. Не мога сляпо да вярвам на това, както ако излезе статистика, че жените са по-умни от мъжете.

Това е стъкмистика.

Зависи как се определя процентът за това. Под натиск на феминизма, учените завоалират истината и както сам казваш, по някога това е стъкмистика за да се усмирят феминистичните бесове, като компенсация без да е истинската реалност!

преди 12 часа, Maleficient написа:

...

Така че, колкото и да ми се иска, не мога да си представя свят без мъже.

То нито една феминистка, не може да си представи свят без мъже... Въпросът е, каква роля им определят в света, който си представят... Иде реч, за равнопоставено положение ли се борят феминистките или за привилегировано... Защото, в днешни дни, те говорят за равнопоставеност обаче, законите регулират бройката на жените в бордовете на директорите, но не и в забоите на въгледобивната промишленост... Борят се да изравнят заплащането за едни същи длъжности, без да се взема пред вид производителността... Борят се за уважение, но когато посегне човек да им отвори културно вратата, отнася реплика от сорта на "Chauvinistic Pig!"... Ей такива едни заходи, които дават картинка по-различна от това, което ни говорят...

преди 7 минути, darkterminal написа:

То нито една феминистка, не може да си представи свят без мъже... Въпросът е, каква роля им определят в света, който си представят... Иде реч, за равнопоставено положение ли се борят феминистките или за привилегировано... Защото, в днешни дни, те говорят за равнопоставеност обаче, законите регулират бройката на жените в бордовете на директорите, но не и в забоите на въгледобивната промишленост... Борят се да изравнят заплащането за едни същи длъжности, без да се взема пред вид производителността... Борят се за уважение, но когато посегне човек да им отвори културно вратата, отнася реплика от сорта на "Chauvinistic Pig!"... Ей такива едни заходи, които дават картинка по-различна от това, което ни говорят...

Феминистки сър, нека си мечтаят! Матриархат не е имало, няма и да има. Мъжете (не цивилизованите) никога няма да го допуснат!

на 28.06.2020 г. в 22:35, herkules2 написа:

. Гласът не трябва да им се чува на жените, защото мислат само за глупости.

преди 6 часа, herkules2 написа:

Жените за нищо не са принудени, те просто са с ограничено мислене и не са способни на творчество както мъжете. Липсва им аналитично мислене, а да не говорим за абстрактно.

преди 6 часа, herkules2 написа:

Жените на високи постове се самопроизвеждат-назначават (Меркел-Урсула) с цел да са на власт, за да тормозят мъжете, а мъжете в отговор на тази наглост ги пребиват или убиват, което е неизбежно. В скандинавските страни жените узурпираха властта, вкараха много мъже в затворите без причина и за това там женската смъртност е най-голяма, причинена от мъжка ръка, само дето не си го признават.

на 24.06.2020 г. в 22:49, herkules2 написа:

Знаеш ли колко ме е еня за това, как се чувствали жените? Аз не вия за нищо, а само казвам каквото виждам и мисля за правилно според мен. На мен всякак ми изнася, а дали жените ще продължават да пищят за незаслужени права си е тяхна работа. Само казвам, че разни женски изгъзици не ми минават и не допускам жени да ме командват пряко и да завися основно от тях.

на 25.06.2020 г. в 9:17, herkules2 написа:

Не само за 5 минути, а непрекъснато мъжете трябва да бъдем сексисти за да ликвидираме феминизма без значение как. Целта оправдава средствата!

на 24.06.2020 г. в 22:49, herkules2 написа:

Добре, че темата е за сексизъм, че иначе сигурно ако не ти, то инженера щеше отново да ме докладва за дискриминация.

хехе :)  като хрътка надушваш  такива теми.

Да, това със сексизма си е класическа дискриминация, а не дискусия . И да, надявам се модерацията да вземе адекватно решение.Въпреки че не е сигурно.

преди 53 минути, miro20 написа:

хехе :)  като хрътка надушваш  такива теми.

Да, това със сексизма си е класическа дискриминация, а не дискусия . И да, надявам се модерацията да вземе адекватно решение.Въпреки че не е сигурно.

Да, надушвам ги, и въобще нямаш представа колко са много извън форум-калдейта! Хрътката си ти, душиш и търсиш под вола теле, и си на всяко гърне мерудия. И какво адекватно решение искаш да вземе  модерацията, след като темата е за сексизъм? Искаш изобщо да няма такива теми ли, или отново мен да остракират заради твоето скуизиране? Не е ли крайно време модерацията да вземе отношение, относно твоето поведение и постоянните заплахи към мен за наказание, защото искам да представя и моята гледна точка, относно феминистичните извращения-женския сексизъм спрямо мъжкия пол? Ти ли ще кажеш, кое е дискусия и кое дискриминация, и кой си ти, че вечно да ме заплашваш? Отивай си там в другите теми, и без друго не разбираш нищо нито от политика, нито от техника, нито от руския бит, а и не знаеш руски език и само се преш и лъжеш, че си бил и живял в Русия. Живял си там, колкото аз съм живял на Марс!

• Автор
преди 17 часа, Tiho написа:

Ми загинете си.

То така си е нормалният път и вече е ставало - неслучайно е историята за прогресиращата атлантида (дето вече я няма...).

Иначе - най-добре е ЗЛАТНАТА СРЕДА.

Ти в детски приказки ли вярваш? Ако хората не бяха излезли от пещерите, или от водата или от едноклетъчната си структура, теб може да те е радвала привидната сигурност, но прогресът изисква поемането на риск, а проблемите - решения. Много лесно е да се каже, че ние дишаме кислорода, който биха могли животинките да дишат вместо нас, но по-важният въпрос е какво хората могат да направят за света си.

преди 9 часа, herkules2 написа:

Колко световно известни мъже пострадаха от феминистична простащина.

Вярно е, Кобрата щеше да загази заради Суши-то, ама това беше наказателна показна акция. Но това е заради разликата в културата. Просто е на място, на което е нарушавал установени порядки. Грешката си е на Кобрата, че е помислил, че е в БГ чалготека.

Дори заглавията им са иронични!

И какво ти дреме? Ти вземаш по-висока заплата от жените, които работят твоята работа. Това ли предпочиташ или само на думи да си "по-по-най".

Жените за нищо не са принудени, те просто са с ограничено мислене и не са способни на творчество както мъжете. Липсва им аналитично мислене,

Какво ще бъде мисленето на човек зависи от средата му, не от пола. Аналитичното им куца, както и 3D ориентиране, затова не могат да паркират назаден, но пък по-лесно учат езици и т.н. Нещата са малко като бялото и червеното месо. Едното дава сила, другото издръжливост, но няма как да си и двете, едното винаги е за сметка на другото.

Жените на високи постове се самопроизвеждат-назначават (Меркел-Урсула) с цел да са на власт, за да тормозят мъжете, а мъжете в отговор на тази наглост ги пребиват или убиват, което е неизбежно.

Меркел или Урсула са убили?

След еманципацията започнаха да се състезават с мъжете и се провалиха.

Еманципацията е мъжка идея, не женска. И от това жените страдат, защото е неприсъщо за тях. Но си е техен избор дали да страдат.

В скандинавските страни жените узурпираха властта, вкараха много мъже в затворите без причина и за това там женската смъртност е най-голяма, причинена от мъжка ръка, само дето не си го признават.

Това е малко конспиративно.

мъжете няма да работят ефективно, защото няма да искат да носят жените на гърба си, които са нископроизводителни и са нискокачествени работници.

Е, защо ги обиждаш така? Ако не са жените шивачки, голи и боси ще вървим на тоя свят. Навий мъже да вършат тази работа за минимална работна заплата.

e32fd576dde4a9e4b23ca20d56e92e6b.jpg

Колкото до патриархата, то той се е доказал, като най-съвършен сравнен с други форми на управление!

Кога за последно е имало матриархат, за база за сравнение?

Не само при хората, а почти във всеки биологичен топлокръвен пол, мъжкияте по-силен и по-умен от женския. Елементарен пример: При наличие на опасност мъжкият фазан се разкряква и заедно със женските отлитат. При лъвовете мъжкият води прайда и той определя с коя женска да се чифтоса, докато друг мъжки не го измести!

Каква е връзката с интелекта не разбрах. Единият крякал, което го прави мишена за хищниците, а другият се чифтосвал с разгонените лъвици. Това опира до инстинкт, а той е точно обратното на интелект.

А и лафа с мисирките не идва от крякащи за щяло и не щяло мъжки мисирки.

Зависи как се определя процентът за това.

Зависи, ама нали забеляза, че в статията не са посочени факти. Автора подхвърля някакво твърдение, без да може да го докаже, без да посочи наблюдение над колко души е направено, без да посочи числа, проценти, изолиране при равни други условия... С една дума - стъкмистика или въображение.

Под натиск на феминизма, учените завоалират истината

Хайде, хайде, чак пък толкоз... В наши дни учените съвсем смело се произнасят за всичко - от извънземни до духове.

преди 9 часа, darkterminal написа:

за равнопоставено положение ли се борят феминистките или за привилегировано...

За привилегировано. Те търсят компенсация, че били робини, че били лишени от образование и т.н. И българите имат този комплекс, че някой им дължи уважение в Европа, защото имали цивилизация, обаче била разсипана.

преди 10 часа, herkules2 написа:

патриархата, то той се е доказал, като най-съвършен сравнен с други форми на управление!

Е, то това лесно се "доказва" след като:

Матриархат не е имало, няма и да има.

преди 2 часа, herkules2 написа:

колкото аз съм живял на Марс!

Добре, марсианино. :)  Радвам се как сам се дозакопаваш всеки път когато ти подхвана глупостите и  излагацитие.

Това с руския е върха на черешката. Чак ходил нашия да се консултира с рускиня преподавателка, и дори след нейния превод който е едно към едно с моя превод от руски, имаш наглостта да ми се мяркаш пред очите и да ми говориш че машинния сгрешен гугъл превод е по верен :) :)

преди 2 часа, herkules2 написа:

И какво адекватно решение искаш да вземе  модерацията, след като темата е за сексизъм? Искаш изобщо да няма такива теми ли, или отново мен да остракират заради твоето скуизиране? Не е ли крайно време модерацията да вземе отношение, относно твоето поведение и постоянните заплахи към мен за наказание, защото искам да представя и моята гледна точка, относно феминистичните извращения-женския сексизъм спрямо мъжкия пол? Ти ли ще кажеш, кое е дискусия и кое дискриминация, и кой си ти, че вечно да ме заплашваш?

Ами не е много редно да се дискутират противозаконни дискриминационни пропаганди. Пише го в правилата.

И преди съм ти казвал - може да искаш да дискутираш технологии за рязане на глави, но това не е много редно пак според правилата.

В случая ти дори не дискутираш а както ти цитирах изцепките просто си изливаш женомразието към всички жени. Което го правиш навсякъде където имаш възмжност.

КАква е тази болезнена твоя женомразия, прикривана формалнно с антифеминизъм, аз не мога да  разбера.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 часа, Myanmar написа:

Ти в детски приказки ли вярваш?

А ти вярваш в приказката, че цивилизацията се развива постоянното, безкрайно, и само нагоре :)

Няма такова нещо.

Всичко е на цикли - възход и падение. Раждане и смърт. Прогрес докато умреш и след това се почва отначало.

Абсолютно всичко във вселената се подчинява на този принцип - включително живите популации и общества - независимо разумни или не. Никой не може да победи природата.

Ама те тия женомразците са толкова заслепени от омраза, че дори по телевизиите обвиняват жените , за това че са обвинили Кевин Спейси в сексуални престъпления и са съсипали живота на милия човечец, че и кариерата му.

Един журналист Георги Милков май се казва и онова същество Сашо Кадиев са се изказвали срещу жените, заради тоя Кевин Спейси.

За неосведомените женомразци - Спейси е обвинен само от мъже, той си призна, че е гей и нито една жена не го е обвинила в посегателство до сега. 

Нещо повече, собственият му брат беше казал, че баща им също е бил сексуален насилник и е изнасилвал него(брата на Спейси) , когато е бил малък.

Но според "загрижените за чичковеца Спейси" бг тъпаци, жените са виновни за съсипаната му кариера.

Логика 😯😀😀

89f57263f591cd16e9400406b771e08fbf-01-ke

Вземете си го вкъщи да му направите кефа на чичковеца с педофилски поглед.

Направо дайте и децата си на него, щото е известен и "невинен".

...

За привилегировано. Те търсят компенсация, че били робини, че били лишени от образование и т.н. ...

...

Значи, според коментара ти излиза, че феминистките организации си поставят секситски цели? Или аз грешно тълкувам желанието за привилигировано отношение към жените, като сексистко?

П.П. Отговорът в цитата е базиран на твои лични наблюдения, нечии чужди наблюдения или има някакви документи, които човек да прочете и еднозначно да си направи подобни изводи?

преди 15 часа, Myanmar написа:

Вярно е, Кобрата щеше да загази заради Суши-то, ама това беше наказателна показна акция. Но това е заради разликата в културата. Просто е на място, на което е нарушавал установени порядки. Грешката си е на Кобрата, че е помислил, че е в БГ чалготека.

Не само Кобрата, много други мъже са репресирани и омерзени с феминистки похвати. Разликата в културата не е от особено значение. Пласидо Доминго и той ли пее чалгория? По известен природен закон (трети закон на Исак Нютон), "на всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодействие"!!! А, ако това е наказателно-показна акция, то тогава от  Боко Харам също прилагат, показно-наказателни акции, отмъщавайки на гнусния феминизъм!!

И какво ти дреме? Ти вземаш по-висока заплата от жените, които работят твоята работа. Това ли предпочиташ или само на думи да си "по-по-най".

Моята заплата зависи от това какво ще изкараме с момчетата, не зависи от ничие благоволение. С тоя корона вирус малко сме я позакъсали и заявките намаляха доста, за това временно ги пратих на борсата. Имам и странични доходи от ренти и друга дейност, а жени до сега не съм виждал да работят моята работа, камо ли да говорим за заплащането им. Никога няма да взема жени като работнички да съсипят фирмата, защото нямат качества за тази работа.

Какво ще бъде мисленето на човек зависи от средата му, не от пола. Аналитичното им куца, както и 3D ориентиране, затова не могат да паркират назаден, но пък по-лесно учат езици и т.н. Нещата са малко като бялото и червеното месо. Едното дава сила, другото издръжливост, но няма как да си и двете, едното винаги е за сметка на другото.

От мислене до мислене има огромна разлика, и много зависи от пола, говоря за рационално и творческо мислене, не за плагиатство. Сравнението ти с месата е неправилно, освен ако не замениш едно от месата със зеленчуци и да помислиш кой от половете струва колкото месото и кой колкото зеленчуците, защото никак не са равностойни.

на 1.07.2020 г. в 9:18, herkules2 написа:

Жените на високи постове се самопроизвеждат-назначават (Меркел-Урсула) с цел да са на власт, за да тормозят мъжете, а мъжете в отговор на тази наглост ги пребиват или убиват, което е неизбежно.

Меркел или Урсула са убили?

Не, трепят другите жени, които им подражават и лаят срещу мъжкия пол, понеже мъжествеността била токсична!

Еманципацията е мъжка идея, не женска. И от това жените страдат, защото е неприсъщо за тях. Но си е техен избор дали да страдат.

И аз това казвам, страдат, и това е поради липса на нещо, дето си мислят че имат, а в същност го нямат!

Това е малко конспиративно.

О, не, очевадно е, и там феминистките се хвалят с това!

Е, защо ги обиждаш така? Ако не са жените шивачки, голи и боси ще вървим на тоя свят. Навий мъже да вършат тази работа за минимална работна заплата.

Никого не обиждам, трудоемка и нископлатена работа за жените има достатъчно.
И, не всички мъже вземат средна работна заплата, сам казваш, че освен интелектуални има и ниско образовани, че и безработни. Достатъчно е да им спрат социалните и ще започнат да работят и като шивачи, което също е мъжка професия!

Кога за последно е имало матриархат, за база за сравнение?

Матриархат е нямало никога, но днес има либерализъм, много лоша форма на управление по подобие на матриархата като дефиниция, която дискриминира мъжете с юридически репресии, и толерира женската некадърност, насърчавайки женския произвол, за сметка на мъжката стагнация-позитивната дискриминация! 

Каква е връзката с интелекта не разбрах. Единият крякал, което го прави мишена за хищниците, а другият се чифтосвал с разгонените лъвици. Това опира до инстинкт, а той е точно обратното на интелект.

Мъжкият фазан кряка защото може и предупреждава за приближаваща опасност поради инстинкт за самосъхранение и интелигентно предчувствие за опасност. Така предразва всички и те успяват да изхвърчат за да се спасят! Женската не може да направи това. При лъвовете мъжкият избира с кого да се чифтосва, инстинктът е  форма на интелигентност.

Зависи, ама нали забеляза, че в статията не са посочени факти. Автора подхвърля някакво твърдение, без да може да го докаже, без да посочи наблюдение над колко души е направено, без да посочи числа, проценти, изолиране при равни други условия... С една дума - стъкмистика или въображение.

Помисли абстрактно, за да проумееш защо е така. "Страх лозе пази!" Не знаеш ли какво може да се случи на мъж, който каже и докаже женските кусури?
Ето ти очеваден пример!!!
https://novini.bg/sviat/eu/502726

Цитат

Европейската организация за ядрени изследвания (ЦЕРН) отстрани известен учен, заради сексистко изказване. По време на презентация проф. Алесандро Струмия от университета в Пиза заяви, че "физиката е създадена от мъже". Твърдението му предизвика бурни реакции в научните среди.

От ЦЕРН заявиха, че се дистанцират от коментарите на италианския учен и определиха презентацията му като "много неприемлива", съобщава БНТ. За първи път в историята си ЦЕРН се управлява от жена.

Сега с жена начело в ЦЕРН науката ще пребъде, след като се изгонят всички учени мъже и се въведе курс по феминизъм за останалите женски "учени"!!

на 1.07.2020 г. в 8:37, herkules2 написа:

Феминистки сър, нека си мечтаят! Матриархат не е имало, няма и да има. Мъжете (не цивилизованите) никога няма да го допуснат!

Древен Египет според теб каква форма на управление е имало?

преди 24 минути, herkules2 написа:

Мъжкият фазан кряка защото може и предупреждава за приближаваща опасност поради инстинкт за самосъхранение и интелигентно предчувствие за опасност. Така предразва всички и те успяват да изхвърчат за да се спасят! Женската не може да направи това. При лъвовете мъжкият избира с кого да се чифтосва, ..

Глупости.  Предразва? Предпазва?Виждаш ли, че може да се греши, когато се пише. Ти бързаше да се подиграваш с мен, как съм писал прАщи. 
Ами сега? 👀

преди 34 минути, acnekt написа:

Древен Египет според теб каква форма на управление е имало?

А според теб феминизъм ли е било?

преди 29 минути, Maleficient написа:

Не само.

Може ли по-конкретно?

преди 7 минути, herkules2 написа:

А според теб феминизъм ли е било?

Може ли по-конкретно?

Не е феминизъм. Научи най-после какво значи феминизъм. Има различни феминисти и феминизъм. Феминизъм не е едно, не може да го обединяваш в 1.

Както и социализъм. Не е едно виж, колко много течения има.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Социализъм

Либертарен социализъм, Демократичен социализъм, Ленинизъм.........

Относно Древен Египет.

Хатшепсут е първата жена-фараон от Древен Египет. Тя е един от редките случаи, когато жена заема престола на фараоните на Египет. Управлявала е 21 години. Тя избягва да води войни за териториално разширение. По нейно време са извършени големи строежи, като грандиозния храм в Дейр ел-Бахри и разширението на храма на Амон в Карнак. Тя е дъщеря на Тутмос I. Хатшепсут се облича в мъжки дрехи и носи фараонска брада.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Хатшепсут

Клеопатра е египетска владетелка, живяла през I в. пр.н.е. Тя е последната управлявала представителка на Птолемеите, династия, произлизаща от Птолемей I Сотер, който е един от военачалниците на Александър Македонски. Неин баща е Птолемей XII Авлет, а майка ѝ вероятно е била негова наложница с възможен местен египетски произход.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Клеопатра_VII

преди 29 минути, Maleficient написа:

"По-конкретно".

Да по-конкретно относно матриархата, където го е "имало"  по света!

преди 29 минути, acnekt написа:

Не е феминизъм. Научи най-после какво значи феминизъм. Има различни феминисти.

Хатшепсут е първата жена-фараон от Древен Египет. Тя е един от редките случаи, когато жена заема престола на фараоните на Египет. Управлявала е 21 години. Тя избягва да води войни за териториално разширение. По нейно време са извършени големи строежи, като грандиозния храм в Дейр ел-Бахри и разширението на храма на Амон в Карнак. Тя е дъщеря на Тутмос I. Хатшепсут се облича в мъжки дрехи и носи фараонска брада.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Хатшепсут

Клеопатра е египетска владетелка, живяла през I в. пр.н.е. Тя е последната управлявала представителка на Птолемеите, династия, произлизаща от Птолемей I Сотер, който е един от военачалниците на Александър Македонски. Неин баща е Птолемей XII Авлет, а майка ѝ вероятно е била негова наложница с възможен местен египетски произход.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Клеопатра_VII

Ти научи какво е извратен-феминизъм! Обясни защо Хетшепсут се облича в мъжки дрехи и носи брада, ако можеш? То по наследство и от Хенри 8-ми Мария Тюдор се качва на трона, и не напразно получава прозвището Bloody Mary. Клеопатра не е нищо особено. Благодарение на баща си (Клеопатра-бащина слава) се ползва с особено внимание и като владетелка на Египет, страната губи независимостта. Проявила се е като владееща най-древната женска професия с Марк Антоний, а Рим завладява територията на Египетзаради простотията и. Дали знаеш как свършва историята на Клеопатра? Това, че в древен Египет жените са имали права, не значи че правата им са били равни с тези на мъжете. Ако си жена трудно ще го разбереш и ще останат само фантазиите ти за матриархата в древен Египет!

Доста си ги омешал думичките ( да не кажа понятия) феминизъм- сексизъм-матриархат. За теб всичко е гнусен феминизъм.

По-конкретно, по хронологичен ред ли да ти ги напиша, във възходяш или низходящ ред- или да спомена съвременните само като една английска монархийка?

преди 11 минути, herkules2 написа:

Да по-конкретно относно матриархата, където го е "имало"  по света!

Ти научи какво е извратен-феминизъм! Обясни защо Хетшепсут се облича в мъжки дрехи и носи брада, ако можеш? То по наследство и от Хенри 8-ми Мария Тюдор се качва на трона, и не напразно получава прозвището Bloody Mary. Клеопатра не е нищо особено. Благодарение на баща си (Клеопатра-бащина слава) се ползва с особено внимание и като владетелка на Египет, страната губи независимостта. Проявила се е като владееща най-древната женска професия с Марк Антоний, а Рим завладява територията на Египетзаради простотията и. Дали знаеш как свършва историята на Клеопатра? Това, че в древен Египет жените са имали права, не значи че правата им са били равни с тези на мъжете. Ако си жена трудно ще го разбереш и ще останат само фантазиите ти за матриархата в древен Египет!

Може би имало повече хора като теб и да си мислят, че е мъж. Защото виждам, при теб това е огромен проблем. Какво да прави жената, само и само да се хареса и на такива като теб.

преди 5 минути, Maleficient написа:

Доста си ги омешал думичките ( да не кажа понятия) феминизъм- сексизъм-матриархат. За теб всичко е гнусен феминизъм.

По-конкретно, по хронологичен ред ли да ти ги напиша, във възходяш или низходящ ред- или да спомена съвременните само като една английска монархийка?

Нищо не съм омешал, понятията са точни или искаш точни дефиниция тях? Старая се да не обиждам лично никого, а че феминизмът е отрова-опиум за жените е видно, и "гнусен феминизъм" е точното опрпеделение за него!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.