Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

преди 1 час, Myanmar написа:

Били са пиянки. Това обяснява защо чезне и форума.

абе издънки е имало и в райони със сух режим. Всичко е в мярката. В древен Египет препоръчвали яко напиване, защото тогава се явявала богинята с лъвската глава. Шумерите се напивали в чест на богинята Нинкаси.  В Персия взимали важни решения два пъти-един път като се напивали безпаметно, втория път на трезва глава. Трябвало да има едно и също решение и при двата случая. С форума е друго. Алкохола  тук е посредствен , с ниско качество . Всеки , който поглъща прости захари, отделя етанол и въглероден диоксид-с две думи пикае бира. Който не вярва да прочете за едноклетъчните организми, които плували в първичния бульон. Простите захари раждат  прости емоционални изблици в които мъже или жените /според случая/ стават виновни за житейски несполуки на други такива. Последните попълват редиците на клубовете Мизогиния и Мизандрия. Другата категория са мизантропите, но те като цяло са крайно патологично явление. Като цяло и трите клуба по интереси са отблъскващи като визия и като отношение към друго човешко същество. Аз обаче вдигам наздравица за мъдростта на Адонай. Той е създал мъжа и жената като част от едно цяло. Да живеят в мир, разбирателство и Любов. Освен това нямам никакво съмнение и в божието провидение . Само като се замисля за начина по който пият животните и по който пият човеците и ми става ясно защо едните лочат от земята, а другите вдигат наздравица с чаша до устните. Условието за естетика обаче е, не само да дозираш количеството и качеството  на питието , но и  да се облегнеш на рамото на човек, а не на пияна маймуна. 

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

преди 19 часа, acnekt написа:

Хатшепсут е първата жена-фараон от Древен Египет. Тя е един от редките случаи, когато жена заема престола на фараоните на Египет. Управлявала е 21 години. Тя избягва да води войни за териториално разширение. По нейно време са извършени големи строежи, като грандиозния храм в Дейр ел-Бахри и разширението на храма на Амон в Карнак. Тя е дъщеря на Тутмос I. Хатшепсут се облича в мъжки дрехи и носи фараонска брада.

преди 19 часа, acnekt написа:

Древен Египет според теб каква форма на управление е имало?

Двата ти поста си противоречат. Единия навежда на мисълта, че нормалната форма на управление в Ка Тенак / Египет / е била жени да седят начело на трона. Другия ,че това е  един от редките случаи. Не знам, защо при толкова възможности за отговор се забиваш в материя, която не ти е позната. Това е констатация на факт , а не обида, както ще се опиташ да го извъртиш.

Веднага след  смъртта на царицата  наследника и " обезглавява"  абсолютно всички нейни статуи, особено тези в храма и.За разлика от теб аз съм виждала тази част от историята на Египет с очите си.  Останали са няколко глави към статуите, които обаче я изобразяват с рога на крава. Управлението на царицата се дължи на изискването за наличие на царска кръв във вените на владетеля  , което нерядко водело до кръвосмешения -тя била омъжена за полу брат си Тутмос Втори. Не е водила войни просто защото не ги е понасяла и защото е била твърде много увлечена в любовна връзка със  Сенемут -придворния си архитект.Ремонтните дейности в Djesеr-Djesеru са част от политиката на всеки фараон да прославя боговете и себе си покрай тях. Нормална практика, като се има предвид,че един ден са щели да станат част от божествения пантеон. Така ,че и в това няма изключителност ,каквато се опитваш да вмениш.  Стечението на обстоятелства може да направи и от най-некадърния добър владетел и обратното-може да съсипе репутацията и на-най добрия.

Клеопатра дължи властта си на огъня в чатала на Цезар и Антоний- добра любовница и посредствена владетелка.

"обезглавените" статуи на царицата Хатшепсут  в нейния храм

]45172145272_7ce438929a_z.jpg

статуя на царицата изобразена като мъж и като бог Озирис.

]44311553585_c0c3c2cb86_z.jpg[

и образа на царицата с двата рога на главата.Имай предвид ,че тук е направо  изобразена като красавица. Истинския и образ е на жена с наднормено тегло и услужненията от това и положение са причина за смъртта и.

]30283169607_77b3d0674a_z.jpg[

преди 9 часа, Myanmar написа:

Известните хора се съдят по друга линия, защото имат голямо влияние над масите и от тях се очаква да са по-умерени. И жени го отнасят за такива изцепки, примерно една Озбърн за това, че каза, че ако затворят границите с Мексико и американците ще останат без камериерки.

Не знам защо го е отнесла съпругата  / предполагам/ на Ози. Това си е истината. Все  едно да упрекнеш Салма Хайек, ако каже същото за камериерката си французойка. Понякога нещата трябва да се казват , така както са. Моята домашна помощница е мексиканка.

преди 11 часа, Myanmar написа:

Кои са тези жени? Не съм запознат.

Ами напиши в търсачката "насилието и убийствата на жените от мъжете непрекъснато се увеличават" и ще се запознаеш.

Къде?

У нас най-много. Женската напаст във властта е много над допустимото! Не остана чиста територия, където да не смърди на женско!

Известните хора се съдят по друга линия, защото имат голямо влияние над масите и от тях се очаква да са по-умерени. И жени го отнасят за такива изцепки, примерно една Озбърн за това, че каза, че ако затворят границите с Мексико и американците ще останат без камериерки.

Известните хора са известни на света с открития и изобретения, които са предимно (изцяло) мъжки. На жените не им се полага известност защото по природен закон стоят по-долу от мъжете и такива като Озбърн не трябва да се допускат изобщо да говорят, че и претенции да имат, защото са жени. Там, където мъжете не еманципират жените (в над 3/4 от света) такива женски изцепки няма и всяка жена дръзнала да приказва такива глупости умира веднага и на място! Ей това за мен е справедливост! Обясни ми ако можеш, защо там смятат жената за гнусно и мръсно нещо и за незавършен от природата мъж?

Само спрямо безмозъчни форми на живот. Крокодилът го кара на инстинкти, но освен да лежи и да дебне, друго не се сещам да може.

Зависи как гледаш на нещата. "Накарай мързеливия на работа, да те научи на акъл"! Да лежиш и да дебнеш нещо, което после да изядеш си е доста интелигентно!

преди 12 часа, Myanmar написа:
преди 22 часа, acnekt написа:

Древен Египет според теб каква форма на управление е имало?

Бъркаш владетел с матриархат

Той бърка всичко, де нарочно, де без да иска. Преди време беше с неопределен пол и по коментарите му мязаше на жена, а сега се е определил като мъж! Иди, че го разбери?

преди 12 часа, miro20 написа:

Тоя мрази жени  бе.  Не понася жени. Всичко приписва на "феминизъм" колкото да оправдае тази своя неприязън към жените. Физическа, психическа, тотална неприязън и лавинна омраза.:) 

Баси определението за моята особа? Инженере, от кога стана психолог бе? Разбира се, че не понасям жени да се бъркат там, където не им е работата. И няма защо да се оправдавам за нещо, което смятам за правилно.

Затова всеки който харесва жени, уважава жени , прави секс със жени, не бие жени , джентълмен, и т.н. за него са "феминисти" .  НЯма друго положение.

Себе си ли имаш предвид? Ти, който денонощно висиш пред компютъра, чудиш се кого и как да излъжеш и все твоята информация вярна-на останалите е фейк? Ти ли харесваш, уважаваш,  правиш секс с жени и си джентълмен, дето сигурно не си помирисвал жена, казваш, че нямяло друго положение???"Боже, прибери си вересиите"!

Затвоа и обикаля темите къде да си промъкне болезнените мразоженски дискриминационни теории  :) 

Ето това е уникална мисъл на инженера!!! Сега не знам обаче кое е вярно? Мразоженски или женомразски и дискриминациони са теориите ми???

Някой да ми обясни, че нещо не разбирам!

Няма нужда да ти се обяснява. На теб всичко ти е ясно. Като един пророк си ...

преди 37 минути, herkules2 написа:

Женската напаст във властта е много над допустимото! Не остана чиста територия, където да не смърди на женско!

мдааа.. смърдяло .... :)  За разлика от теб, на мен женското ухание и близост са ми приятни. За теб нека да е "смрад" :)  

преди 38 минути, herkules2 написа:

Известните хора са известни на света с открития и изобретения, които са предимно (изцяло) мъжки. На жените не им се полага известност защото по природен закон стоят по-долу от мъжете и такива като Озбърн не трябва да се допускат изобщо да говорят, че и претенции да имат, защото са жени. Там, където мъжете не еманципират жените (в над 3/4 от света) такива женски изцепки няма и всяка жена дръзнала да приказва такива глупости умира веднага и на място! Ей това за мен е справедливост! Обясни ми ако можеш, защо там смятат жената за гнусно и мръсно нещо и за незавършен от природата мъж?

Чакай сега... ето отново демонстрираш моята правота и изводи за теб и за физическата омраза към женския пол .  Първо ревеш с примери как мъже страдат от жени , от феминизъм, как законите толерирали жени и тн. и стигаш до тотално отричане на женските права.

Не само права ами ги принизяваш като втори сорт хора, като низши същества , всяка дръзнала жена трябва да умира на място , и че жените са гнусно и мръсно нещо.

Ехооо... това е далеч  извън рамките на твоя антифеминизъм.

И това именно е проблем, това именно е дискриминация и атиконституционна пропаганда.

Едва ли ще повярваш, но аз също не харесвам феминистките движения. Но познай, мен това въобще не ми пречи да харесвам и уважавам жените и да не мечтая като теб за мъжко само възпроизводство

Нещо повече , аз до момента ни веднъж не съм имал досег с феминистки движения, не познавам и таквиа жени активистки .

За теб е точно обратното - всяка жена е върла феминистка, вмирисано смърдящо нисше същество което те отвращава. :)

преди 46 минути, herkules2 написа:

Мразоженски или женомразски и дискриминациони са теориите ми???

Някой да ми обясни, че нещо не разбирам!

То е очевидно какви са.

И да, много неща не разбираш. Някои не харесват жени, а само мъжки компании и в работата и в почивката и в забавленията.. такива като теб , такива им викат  гейове /въпреки че ти отричаш да си такъв/ .

В това няма нищо лошо.

Но твоето е някаква болезнена фобия от жени , която дори гейовете нямат.

преди 5 часа, valkiria1 написа:

Двата ти поста си противоречат.

Единия навежда на мисълта, че нормалната форма на управление в Ка Тенак / Египет / е била жени да седят начело на трона. Другия ,че това е  един от редките случаи. 
Не знам, защо при толкова възможности за отговор се забиваш в материя, която не ти е позната. Това е констатация на факт , а не обида, както ще се опиташ да го извъртиш.

Confused Over It GIF

Веднага след  смъртта на царицата  наследника и " обезглавява"  абсолютно всички нейни статуи, особено тези в храма и.

За разлика от теб аз съм виждала тази част от историята на Египет с очите си.  Останали са няколко глави към статуите, които обаче я изобразяват с рога на крава. Управлението на царицата се дължи на изискването за наличие на царска кръв във вените на владетеля  , което нерядко водело до кръвосмешения -тя била омъжена за полу брат си Тутмос Втори.

Не е водила войни просто защото не ги е понасяла и защото е била твърде много увлечена в любовна връзка със  Сенемут -придворния си архитект.

leonardo dicaprio laughing GIF

Ремонтните дейности в Djesеr-Djesеru са част от политиката на всеки фараон да прославя боговете и себе си покрай тях. Нормална практика, като се има предвид,че един ден са щели да станат част от божествения пантеон. Така ,че и в това няма изключителност ,каквато се опитваш да вмениш.  Стечението на обстоятелства може да направи и от най-некадърния добър владетел и обратното-може да съсипе репутацията и на-най добрия.

Клеопатра дължи властта си на огъня в чатала на Цезар и Антоний- добра любовница и посредствена владетелка.

"обезглавените" статуи на царицата Хатшепсут  в нейния храмстатуя на царицата изобразена като мъж и като бог Озирис. и образа на царицата с двата рога на главата.Имай предвид ,че тук е направо  изобразена като красавица. Истинския и образ е на жена с наднормено тегло и услужненията от това и положение са причина за смъртта и.

Не знам защо го е отнесла съпругата  / предполагам/ на Ози. Това си е истината. Все  едно да упрекнеш Салма Хайек, ако каже същото за камериерката си французойка. Понякога нещата трябва да се казват , така както са.
Моята домашна помощница е мексиканка.

Нищо не се противоречи, така ти се иска. Но, отново

<<^^Велика мисъл^^>>. Как тече.  20 години жената е управлявала, ... И как се смесват титлите цар, кралица, но никъде фараон. Египет и царе, 🙀 Без коментар. Смях. Важното е че сме се щракнали за инстаграм и сме били там. Само се учудих, как бързо ме сканира. Не съм ТИ казвал ЕГН и три имена. Да не работиш в Тв1000. 

И как смело твърди <<^^за разлика от теб. ^^>>.  Нямам спомен да сме пили кафе или да съм ти чистил къщата(Която сама не можеш да чистиш). Защото не съм мексиканец. 
Откъде знаеш какво съм виждал или не? Или не съм искал да виждам? Защо,  не възможно ли хора като мен да са виждали Египет( как го написа Ка Танек??? 😀)или какво? Как определи? Как бързо ме сканира и определи моето минало и бъдеще? 😀
Важна е да се напише мексиканка! Да се определи националността. Не прислуга. Мексиканска прислуга. Ако напишете турска прислуга. Пффф, ко не. 😱 Не звучи добре. Мексиканка.  Но и тя не смее да каже, жената. Сигурно и от хиромантия разбираШ. 
Няма нужда да ти се обръща внимание. Ай, че бързам.

преди 1 час, herkules2 написа:

Ами напиши в търсачката "насилието и убийствата на жените от мъжете непрекъснато се увеличават" и ще се запознаеш.

За това факторите са няколко, ниска култура, комплекс у мъжа, нисък образователен праг, злоупотреба с алкохол и наркотици, вярването че мъжа е по висше създание от жената, вярването, че жената му е роб и др. 

преди 27 минути, miro20 написа:

мдааа.. смърдяло .... :)  За разлика от теб, на мен женското ухание и близост са ми приятни. За теб нека да е "смрад" :)  

Попадал е на жени на воден режим от ВиК вероятно за това са тези негови впечатления. Но пък ако харесва мъже не трабва да го убеждаваме в друго, въпрос на личен избор . 

Потресен съм от развилата се дискусия. Всеки може да прави каквото иска и всеки трябва да бъде оценен по достойнства. Това означава липса на феминизъм, а равенство да има в рамките на възможностите на всеки. Некадърна жена или мъж, гей и т.н не може да се слагат някъде като нямат капацитета за изпълняемата дейност само поради политкоректност. Просто е. Физиологичните и психологическите различия на половете само предразполагат някои да са по-добри в едно, а други в друго. 

Днес има един култ към нетипични поведения и откровено психологически отклонения. 

преди 48 минути, FusE написа:

вярването, че жената му е роб и

И обратното го има. Тенденция мъжете да се превръщат в касички и да търпят безропотно своеволия, като жената не изпълнява функции наравно с мъжа. Функцията на жената в семейството е да се грижи за семейния уют, а на мъжа - за семейната сигурност. 

преди 1 час, herkules2 написа:

Там, където мъжете не еманципират жените (в над 3/4 от света) такива женски изцепки няма и всяка жена дръзнала да приказва такива глупости умира веднага и на място! Ей това за мен е справедливост!

Ти си ненормален. Отивай в психиатрията. Говориш с голяма омраза. Освен това жените на работното място в умерено количество разведряват обстановката. 

преди 3 минути, lightshadowmaker написа:

И обратното го има. 

По свое желание, не по принуда с уточнението. 

преди 4 минути, lightshadowmaker написа:

Тнденция мъжете да се превръщат в касички 

Това у нас малко вероятно, тук ако го ползва за касичка три дена свърши заплатата и след това до следващия месец ще я карат на банички с боза 

преди 1 минута, FusE написа:

По свое желание, не по принуда с уточнението. 

Не съм съгласен. Типично за много хора е в началото да се държат съвсем различно. В един момент имате деца, искаш да запазиш семейството, а това ти се качва на главата. Много ти се моля. Те и жените никой нищо не ги принуждава и в днешно време най-спокойно си хващат пътя. 

преди 1 минута, lightshadowmaker написа:

Не съм съгласен. Типично за много хора е в началото да се държат съвсем различно. В един момент имате деца, искаш да запазиш семейството, а това ти се качва на главата. Много ти се моля. Те и жените никой нищо не ги принуждава и в днешно време най-спокойно си хващат пътя. 

Голяма част от жените са принудени, зависими матереално от мъжа, за да не се случва това и за да може една жена при условие на домашно насилие или индикация за такова да напусне мъжа си без да има притеснение как ще се справя след това е нужен план за осигуряване на равни права на жените с мъжете по отношение на работа и заплащане за една и съща такава. Това което ти се качва на главата сам си го избирал, но тънкия момент е в това че при този избор не си мислил с правилната глава от което след това е разочарованието известно време общо съжителство. 

преди 12 минути, FusE написа:

Голяма част от жените са принудени, зависими матереално от мъжа, за да не се случва това и за да може една жена при условие на домашно насилие или индикация за такова да напусне мъжа си без да има притеснение как ще се справя след това е нужен план за осигуряване на равни права на жените с мъжете по отношение на работа и заплащане за една и съща такава. Това което ти се качва на главата сам си го избирал, но тънкия момент е в това че при този избор не си мислил с правилната глава от което след това е разочарованието известно време общо съжителство. 

Я ми кажете тогава защо толкова добре се развива Израел и е сочен за пример. При положение, че (вчера попаднах на това) - по закон жената в Израел не може да поиска развод - дори мъжът й да я бие, да и изневерява и така нататък.

преди 4 минути, Tiho написа:

Я ми кажете тогава защо толкова добре се развива Израел и е соч. При положение, че (вчера попаднах на това) - по закон жената в Израел не може да поиска развод - дори мъжът й да я бие, да и изневерява и така нататък.

От 194 страни избра Израел.

*Сега ще последва търсене в Гугъл, дали са 194 страни и ако не са ще ми натрият носа. Ето да спестя търсенето.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Списък_на_страните

преди 1 минута, Tiho написа:

Я ми кажете тогава защо толкова добре се развива Израел и е соч. При положение, че (вчера попаднах на това) - по закон жената в Израел не може да поиска развод - дори мъжът й да я бие, да и изневерява и така нататък.

Това не може да бъде счетено за правилно при всички народи, както и демокрацията не е за всички народи, въпрос на разбиране, на еволюция, на цели. 

преди 22 минути, lightshadowmaker написа:

Ти си ненормален. Отивай в психиатрията. Говориш с голяма омраза. Освен това жените на работното място в умерено количество разведряват обстановката. 

Не мисля че е ненормален.
Факт е че за нормално е прието деленето на хората по някакъв признак.
Който си мисли че ще има равнопоставеност и равенство е в дълбока заблуда.

преди 1 минута, дръндю написа:

Който си мисли че ще има равнопоставеност и равенство е в дълбока заблуда.

Въпрос на осъзнаване и разбиране е Дрънди, ти ако за себе си осъзнаваш че си равен с жена си не ти трябва закон, наредби и указ който да ти го казва или налага. 

преди 8 минути, FusE написа:

Това не може да бъде счетено за правилно при всички народи, както и демокрацията не е за всички народи, въпрос на разбиране, на еволюция, на цели. 

Аз си помислих, че ще дадат като довод Афганистан, а то масонската държава САЩ 2 в Азия - Израел. То е една държава, разделена на 2. Даже и знамето е едно и също.

Да бяха малко поразчупили. Някакъв друг цвят да бяха сложили, а те пак звезди. Голяма мания към тези звезди.

току-що, FusE написа:

Въпрос на осъзнаване и разбиране е Дрънди, ти ако за себе си осъзнаваш че си равен с жена си не ти трябва закон, наредби и указ който да ти го казва или налага. 

Изключения винаги ще има
Пример:
ник "Бушон" си е сложил "оптрон" за аватар
:giggle1:

преди 19 минути, acnekt написа:

От 194 страни избра Израел.

Защото вчера попаднах на коментар за нея. В Израел жената не може да получи развод дори мъжът да я бие, да изневерява, да я е изоставил или да не се занимава с нея изобщо...

a Jewish woman who wants a divorce in Israel must stay married forever unless her husband releases her. It doesn’t matter if her husband has abandoned her, beaten her, committed adultery, is missing or incompetent. The state will not declare a Jewish marriage over until a husband physically delivers a religious bill of divorce – a get – to his wife. In observance of the religious rule that a get must be given of a man’s free and unimpeded will, the state is hesitant to apply any sort of pressure on a recalcitrant husband.

Всичко това ми се видя във висша степен странно, защото винаги я сочат за пример като добре развиваща се, модерна технологична държава. А се оказва, че там законите са доста сурови относно жените... Но явно това подчинено положение на жените работи (за мъжете, пък и за жените),  иначе нещата като цяло нямаше да им се получават добре, нали?

преди 1 минута, дръндю написа:

Изключения винаги ще има
Пример:

Айде са и ти не си по убав  :D

Кажи Мецъ би ли те за дето ходи в бгмама да го счетем за домашно насилие и дискриминация ? 

преди 1 час, Tiho написа:

Вчера попаднах на коментар за нея. В Израел жената не може да получи развод дори мъжът да я бие, да изневерява, да я е изоставил или да не се занимава с нея изобщо...

a Jewish woman who wants a divorce in Israel must stay married forever unless her husband releases her. It doesn’t matter if her husband has abandoned her, beaten her, committed adultery, is missing or incompetent. The state will not declare a Jewish marriage over until a husband physically delivers a religious bill of divorce – a get – to his wife. In observance of the religious rule that a get must be given of a man’s free and unimpeded will, the state is hesitant to apply any sort of pressure on a recalcitrant husband

Очаквай включване.

преди 2 часа, Maleficient написа:

Няма нужда да ти се обяснява. На теб всичко ти е ясно. Като един пророк си ..

Така си е! Радвам се, че най-после си го разбрала!

преди 2 часа, miro20 написа:

Че ти кога си помирисвал жена, че да знаеш женското "ухание" и близост колко саприятни? Я, тя да не се е подмила сутринта, и тогава виж колко приятно ще е "уханието" и!

Чакай сега... ето отново демонстрираш моята правота и изводи за теб и за физическата омраза към женския пол .  Първо ревеш с примери как мъже страдат от жени , от феминизъм, как законите толерирали жени и тн. и стигаш до тотално отричане на женските права.

Не само права ами ги принизяваш като втори сорт хора, като низши същества , всяка дръзнала жена трябва да умира на място , и че жените са гнусно и мръсно нещо.

Абе ти когаще проумееш, че аз нищо не демонстрирам, а само казвам как стоят нещата на друго място? И не аз рева, а обективно видни световноизвестни мъже пострадаха от феминистките гадостки и мръсотия особено от МЕ Тоо. Професори, спортисти, учени и все известни мъже, дори и "Кобрата" беше омерзен от гнусния феминизъм, а мръсниците изгаврили се с мъжките авторитети останаха не наказани.
Това на какво прилича бе? Има го само в "цивилизования" свят, където либерастите тормозят обществата с разни повече права на жени и малцинства, които малцинствата и жените не трябва да имат, ако ще се говори за равенство! За това ти давам за стотен пътпримери с отношенията към такива жени надруги места по света. Умират на място и веднага, за назидание на останалите да не смеят да се гаврят с мъжкия облик, което аз намирам за правилно. И стига с тия сортове, че лексиката ти куца доста. Жените и мъжете са полове, не са сортове, от един вид са хомосапиенс, където съществуват два пола, от които единият-мъжкият е много по-съвършен, по-силен и по-умен от женския и развитието и продължението на човечеството се дължи единствено на него!!! За какви женски права и пет лева ми говориш, когато за мен това е действителността, както аз я виждам?

Ехооо... това е далеч  извън рамките на твоя антифеминизъм.

И това именно е проблем, това именно е дискриминация и атиконституционна пропаганда.

Едва ли ще повярваш, но аз също не харесвам феминистките движения. Но познай, мен това въобще не ми пречи да харесвам и уважавам жените и да не мечтая като теб за мъжко само възпроизводство

Нещо повече , аз до момента ни веднъж не съм имал досег с феминистки движения, не познавам и таквиа жени активистки .

За теб е точно обратното - всяка жена е върла феминистка, вмирисано смърдящо нисше същество което те отвращава. :)

Вари го печи го все тая. Каквото баба си знае това си бае! Не напразно са го кръстили високо-говоряща креслива птица, повтаряща едно и също, като развалена плоча на грамофон! Стига си ми преписвал грехове, които аз нямам, но ти ги имаш в изобилие. За каква дискриминация отново плещиш, след като нито мога да упражня на някого тук, понеже нтямам власт, докато ти често го правиш спрямо мен, и дори в случая пак крещиш на модераторите......."Олеле, проблем, дискриминационна и противоконституционна пропаганда!!!!! И се самопрочитай понякога, че не се чуваш, какви ги дрънкаш! На кое да вярвам? Уж ти също не харесваш феминистките движения, пък до момента нито хведнъж не си имал досег с тях и не познаваш жени активистки-феминистки? И как разбираш дали не ги харесваш, след като не си имал досег и не ги познаваш?

И да, много неща не разбираш. Някои не харесват жени, а само мъжки компании и в работата и в почивката и в забавленията.. такива като теб , такива им викат  гейове /въпреки че ти отричаш да си такъв/ .

В това няма нищо лошо.

Но твоето е някаква болезнена фобия от жени , която дори гейовете нямат.

Това го казва попугай Миро, който е върл-яростен защитник за правата на гейовете и парафилите, чрез истанбулската конвенция! За това за него да си гей не е лошо! Ясно е какъв е попугая!

Миро, ти не знаеш, но ето нещо за теб. Аз освен техник, музикант, земеделец и всичко останало често говоря в рими, ти дали го можеш?

Стига толкоз чужди думи! Стига ни!
Аз казвам ви спокойно и без страст,
че, ромът си е ром, но си е циганин,
а, гей и да е гей - е пед*раст!

Тя стана вече, като в ромска сватба,
и, нямам си представа как ще бъде,
кажеш ли му, че е гей се радва,
но, кажи му пед*раст те съди!

преди 45 минути, herkules2 написа:

Така си е! Радвам се, че най-после си го разбрала!

Че ти кога си помирисвал жена, че да знаеш женското "ухание" и близост колко саприятни? Я, тя да не се е подмила сутринта, и тогава виж колко приятно ще е "уханието" и!

Абе ти когаще проумееш, че аз нищо не демонстрирам, а само казвам как стоят нещата на друго място? И не аз рева, а обективно видни световноизвестни мъже пострадаха от феминистките гадостки и мръсотия особено от МЕ Тоо. Професори, спортисти, учени и все известни мъже, дори и "Кобрата" беше омерзен от гнусния феминизъм, а мръсниците изгаврили се с мъжките авторитети останаха не наказани.
Това на какво прилича бе? Има го само в "цивилизования" свят, където либерастите тормозят обществата с разни повече права на жени и малцинства, които малцинствата и жените не трябва да имат, ако ще се говори за равенство! За това ти давам за стотен пътпримери с отношенията към такива жени надруги места по света. Умират на място и веднага, за назидание на останалите да не смеят да се гаврят с мъжкия облик, което аз намирам за правилно. И стига с тия сортове, че лексиката ти куца доста. Жените и мъжете са полове, не са сортове, от един вид са хомосапиенс, където съществуват два пола, от които единият-мъжкият е много по-съвършен, по-силен и по-умен от женския и развитието и продължението на човечеството се дължи единствено на него!!! За какви женски права и пет лева ми говориш, когато за мен това е действителността, както аз я виждам?

Вари го печи го все тая. Каквото баба си знае това си бае! Не напразно са го кръстили високо-говоряща креслива птица, повтаряща едно и също, като развалена плоча на грамофон! Стига си ми преписвал грехове, които аз нямам, но ти ги имаш в изобилие. За каква дискриминация отново плещиш, след като нито мога да упражня на някого тук, понеже нтямам власт, докато ти често го правиш спрямо мен, и дори в случая пак крещиш на модераторите......."Олеле, проблем, дискриминационна и противоконституционна пропаганда!!!!! И се самопрочитай понякога, че не се чуваш, какви ги дрънкаш! На кое да вярвам? Уж ти също не харесваш феминистките движения, пък до момента нито хведнъж не си имал досег с тях и не познаваш жени активистки-феминистки? И как разбираш дали не ги харесваш, след като не си имал досег и не ги познаваш?

Това го казва попугай Миро, който е върл-яростен защитник за правата на гейовете и парафилите, чрез истанбулската конвенция! За това за него да си гей не е лошо! Ясно е какъв е попугая!

Миро, ти не знаеш, но ето нещо за теб. Аз освен техник, музикант, земеделец и всичко останало често говоря в рими, ти дали го можеш?

Стига толкоз чужди думи! Стига ни!
Аз казвам ви спокойно и без страст,
че, ромът си е ром, но си е циганин,
а, гей и да е гей - е пед*раст!

Тя стана вече, като в ромска сватба,
и, нямам си представа как ще бъде,
кажеш ли му, че е гей се радва,
но, кажи му пед*раст те съди!

Сега и против хомосексуалните ли сме? Има огромна разлика между пед.. и ... г*ей.

И какво искаш да кажеш с това. Цитирам те:

<<^^ Умират на място и веднага, за назидание на останалите да не смеят да се гаврят с мъжкия облик, което аз намирам за правилно. >>^^

Край на цитата ти.

Какво значи това?

преди 1 час, FusE написа:

Голяма част от жените са принудени, зависими матереално от мъжа, 

Принудени как? Някой ги спира да работят ли? Или ги кара да забременяват, че да не могат?  Какъв план за равно заплащане, като примерно мъж хаманин вдига 3 пъти повече от средностатистическа жена?  Да й платим на жената също толкова, а да върши 2 пъти по-малко рабога ли? Равенство може да има само там където двата пола може да вършат една и съща работа. 

За това факторите са няколко, ниска култура, комплекс у мъжа, нисък образователен праг, злоупотреба с алкохол и наркотици, вярването че мъжа е по висше създание от жената, вярването, че жената му е роб и др. 

И защо съществуват тези фактори? Вярването, че мъжът е по-висше създание от жената не е от днес, това го има във всички религии и всички общества, още от зората на човечеството. Защо не е обратното, жената да стои над мъжа, както днес се опитват либерастите да наложат, като политика в Хр. свят?

преди 1 час, lightshadowmaker написа:

Хайде и ти сега? Тъкмо си помислих, че си критичен към феминизма, а то ти си бил скрита лимонка! И, какво количество жени е умерено според теб на работното място, за да разведряват обстановката? Кой е за психиатрията зависи от гледната точка! Бжежински поддържа сентенцията "Нормата трабва да стане патология, а патологията норма!" И ето го вече резултатът. Гейове и феминистки са нормални, а хетеро-мъжете са за психиатрията, защото мъжествеността е токсична.

Е, то това е целта на феминистките. Мъжете да работат, да са с вързани ръце, а жените да получават средства за да проявяват своеволия и да не зависят от нищо, когато решат да съсипят живота на всеки мъж, защото е мъж, а мъжествеността е токсична и мъжът трябва да стане жена, ако иска да има някакви права! То този план отдавна искат да го прокарат като закон, с който женският пол да ограби мъжкия и чрез заплащането, и мъжът да зависи изцяло от женско благоволение. Над 220 женски НПО-та у нас квичат постоянно по медиите за да осигурат такива женски права, жените да получават средства без да ги заслужават, от труда на мъжете, за да са независими от мъжката заплата!

преди 1 час, Tiho написа:

Я ми кажете тогава защо толкова добре се развива Израел и е сочен за добър пример. При положение, че (вчера прочетох за това) - по закон жената в Израел не може да поиска развод.

Дори мъжът й да я бие, да и изневерява и много други неща да й прави.

Защото мъжът е на по-високо стъпало на всякъде по света, и в Израел добре го разбират. Ортодоксалните евреи дори не се разминават с жени по тротоарите, смятат го за унижение!

И кое според теб е правилно? Жените да командват мъжете, а мъжете като послушни овце да изпълнянат всяка тяхна прищявка, пък други мъже като верни кучета да пазят жените от посегателства, за да могат да налагат мизандрията си в обществото! Това ли е твоята демокрация?

Точно така! Въпрос на разбиране е и ако жените не осъзнаят, че мъжете са много повече от тях и че са движещата сила, никакви закони укази, наредби няма да променят нещата, след като са наложени принудително! Не може да се слага каруцата пред коня, сама няма да се придвижи.

преди 1 час, дръндю написа:

Изключения винаги ще има
Пример:

Сигурно е с големи познания и се надява оптронът да блокира шим контролера или обикновения генератор в импулсно захранване, при пробив в някой от диодите (схема грец) на входа, след мрежовото захранване! :wink12:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.