Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

Този е малко по-остроумен от другата ти личност, която се явява уж оригиналната. Но пак се вижда, че имате много общо - например няма дума "намалящия" , каквато си написал, Солджъре!

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

Ти психично разстроена жена такава , колкото хиляди пъти трябва да ти се повтори че това ми е единствения акаунт в тоя сайт...A в логиката на шизофренните ти халюцинации , защо изобщо трябва да съм мулти акаунт на друг потребител ? Какво възбужда тази твоя убеденост ?

на 19.07.2021 г. в 3:14, Milkydead написа:

Ти психично разстроена жена такава , колкото хиляди пъти трябва да ти се повтори че това ми е единствения акаунт в тоя сайт...A в логиката на шизофренните ти халюцинации , защо изобщо трябва да съм мулти акаунт на друг потребител ? Какво възбужда тази твоя убеденост ?

Не виждам по-психично разстроен човек от теб, на тема жени!

Изглежда си преживял дълбока травма причинена от жена, която е разстроила дълбоко съзнанието ти и изкривила напълно представата ти за нормалност. Защото, колкото и да отричаш, нормалните взаимоотношения в света се базират на връзката мъж-жена.

Неслучайно са създадени два пола - за да се допълват взаимно. Взаимно да се привличат и създават семейства и поколения.

Твоето отношение и изкривеното ти възприемане на женския пол, не е нормалност, а отклонение от нормалността.

преди 4 часа, Aumii написа:

Не виждам по-психично разстроен човек от теб, на тема жени!

Тъй като с горното като се зачеква личност, аз пък ще кажа за теб, че СЗО и медицинската наука смятат вегетарианството, хеле пък веганството, за психическо разстройство или поне отклонение.

Само че политкоректните медии/мисирки си мълчат за това, а може и да не го знаят.

преди 20 часа, Мих. Люз. написа:

смятат вегетарианството, хеле пък веганството, за психическо разстройство или поне отклонение.

Отклонение от какво?

на 27.07.2021 г. в 5:11, Aumii написа:

Отклонение от какво?

Вегетарианството е психическо разстройство или поне психическо отклонение според СЗО и медицинската наука.

преди 2 часа, Мих. Люз. написа:

Вегетарианството е психическо разстройство или поне психическо отклонение според СЗО и медицинската наука.

Преди да се повярва на всяка една жълта новина разпространяваща се в медийното пространство, е добре да се намери източникът.

А няма как СЗО да е източник на такива абсурдни твърдения.

Източници на подобни твърдения биха могли да бъдат само големите месодобивни компании, които печелят милиарди от производството и продажбите на месо.

...................................

Във връзка с многократно тиражираното твърдение от 2012-та година насам, а сега отново и от 2016-та година – че СЗО е обявила вегетарианството и/или веганството и/или суровоядството за психични заболявания, включени в Международна класификация на болестите (МКБ) на СЗО като психични разтройства/отклонения, прилагаме официалния отговор от Световната здравна организация (СЗО) за всеки, който няма желание да си провери сам в общодостъпната документация. (Виж публикацията Относно достоверността на „новината“ от СЗО за психичното здраве на вегетарианците, където е обяснено как може да проверим и сами в официалния списък на СЗО има ли или не такова нещо.)

Разчитаме на журналистическата етика на медиите, че ще отразят истината. (Виж публикацията Относно жълтите медии и безотговорните лекари.)

Ето го и официалното писмо-становище от СЗО:

Answer BVS

https://vegebg.org/2016/vegetarianstvoto-kato-psihichno-zaboliavane-psevdo/

преди 3 часа, Aumii написа:

Преди да се повярва на всяка една жълта новина разпространяваща се в медийното пространство, е добре да се намери източникът.

А няма как СЗО да е източник на такива абсурдни твърдения.

Източници на подобни твърдения биха могли да бъдат само големите месодобивни компании, които печелят милиарди от производството и продажбите на месо.

Моме, имам линкове към документите на СЗО и към научни статии за това, че вегетарианството е психична болест или отклонение.

Искаш ли да ги публикувам тука тъй?

преди 7 часа, Мих. Люз. написа:

Моме, имам линкове към документите на СЗО и към научни статии за това, че вегетарианството е психична болест или отклонение.

Искаш ли да ги публикувам тука тъй?

Ами публикувай си каквото ти харесва. Не ми пречи и това няма да промени моето мнение, след като съм приложила на практика това хранене и съм видяла от него само ползи.

• 1 месец по-късно...

Жените  трябва да бъдат задължени със закон да носят червени панделки по време на месечния си цикъл ! Само така най-сетне ще бъде по лесно за нас хората да си обясним защо днес тая жена е така взискателна , обидчива , язвителна и вербално агресивна ! Защото всяка жена става поне малко по-голям звяр от този който е през нейните свирепи  дни !
93952983-screaming-crazy-woman-with-fluf

Eто го доказателството за това че еготизма при жените е дълбоко вкоренена и генетично обусловена характеристика.От майка на дъщеря , от кръв във кръв 😢

Тая тема започва да запреличва на хорор муви, което не е добре. Жената просто трябва да си знае мястото. А то е в кухнята, хола и други домашни помещения. А мъжа на тежка и отговорна работа точка. 

преди 2 минути, Бял Кон написа:

Тая тема започва да запреличва на хорор муви, което не е добре. Жената просто трябва да си знае мястото. А то е в кухнята, хола и други домашни помещения. А мъжа на тежка и отговорна работа точка. 

И кой го определи това? Може пък мъжът да иска да е в кухнята, а жената да е в хола?

току-що, АСПЕКТ написа:

И кой го определи това?

Такива са социалните роли на двата пола от както свят светува. Може би господ го е определил. Слабия пол силния пол. Притчата за Адам и Ева, и че Ева е направена от реброто на Адам. Аре до по-късно. Отивам на масаж при една млада Китайка от Тибет. По-хубави масажи от китайките, които са жени, никой не може да прави. А и мъж на мъж да прави масаж някак си не върви. Ако ритах в Ювентус, щях да искам да ми назначат жена за рехабилитатор.

преди 17 минути, Бял Кон написа:

Такива са социалните роли на двата пола от както свят светува. Може би господ го е определил. Слабия пол силния пол. Притчата за Адам и Ева, и че Ева е направена от реброто на Адам.

Аре до по-късно. Отивам на масаж при една млада Китайка от Тибет. По-хубави масажи от китайките, които са жени, никой не може да прави. А и мъж на мъж да прави масаж някак си не върви. Ако ритах в Ювентус, щях да искам да ми назначат жена за рехабилитатор.

Такива еврейски простотии... Аре, хубаво, че не е в кухнята младата китайка, иначе мъж щеше да те мачка.

Най-мащабната измама в силиконовата долина извършена разбира се от жена ...  Наистина е феноменален е успеха който това съвършено оръжие на дявола може акумулира само с пърхащи очички и острите си лъжички.

Възходът и падението на най-младата милиардерка Елизабет Холмс (capital.bg)

преди 19 минути, Milkydead написа:

Най-мащабната измама в силиконовата долина извършена разбира се от жена ...  Наистина е феноменален е успеха който това съвършено оръжие на дявола може акумулира само с пърхащи очички и острите си лъжички.

Ти още ли сънуваш жени?

преди 11 минути, Milkydead написа:

Раздвоен съм в мнението ми за тази авантюра.

Тя/те обещават 200 кръвни анализа от микроакапка, взета в машина с големината на парична машина, дадени за 15 минути.

Взели много милиони с това 200, те успяват в началото с 4-5-6 основни кръвни анализа.

Струва ми се, че ги нападнаха БигФарма.

току-що, Аралампи написа:

Раздвоен съм в мнението ми за тази авантюра.

Тя/те обещават 200 кръвни анализа от микроакапка, взета в машина с големината на парична машина, дадени за 15 минути.

Взели много милиони с това 200, те успяват в началото с 4-5-6 основни кръвни анализа.

Струва ми се, че ги нападнаха и удешиха БигФарма с техната цена 100 пъти по-висока за всеки анализ.

• 3 години по-късно...
на 21.06.2020 г. в 21:28, Myanmar написа:

Аз не харесвам хората, които твърдят, че жените не ставали за нищо. Те са идеални за кърмене, да ходят на родителски срещи, да бършат прах, да готвят и да изхвърлят боклука, когато се напълни кофата.

Много добър rage bait 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.