Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

преди 4 часа, Milkydead написа:

Кога най-сетне убийството на представител на втория пол ще бъде легализирано , представете си че в днешната култура да убиеш нещо полезно като пчела не се наказва , а да убиеш нещо вредно като жената , дори жена направила аборт се наказва ?!

Сериозно ти препоръчвам да отидеш да се прегледаш на психиатър. Съвсем сериозно ти го казвам. Трябва да се лекуваш. 

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

преди 6 часа, Milkydead написа:

Кога най-сетне убийството на представител на втория пол ще бъде легализирано , представете си че в днешната култура да убиеш нещо полезно като пчела не се наказва , а да убиеш нещо вредно като жената , дори жена направила аборт се наказва ?!

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и кажеш такова нещо? : "Ах какво е жената освен най-могъщото кървящо изчадие на сатаната"

Тук се обръщам и към модератора на този подфорум, ако има такъв. Какви мерки сте взели за изказване на човек по адрес на друг човек, оприличаващ го като "най-могъщото кървящо изчадие на сатаната"

преди 1 час, кака написа:

Сериозно ти препоръчвам да отидеш да се прегледаш на психиатър. Съвсем сериозно ти го казвам. Трябва да се лекуваш. 

Не трябва да се лекува. Едно време (1940-1943) хунтата на Хитлер е правела сапун от такива идиоти! Това им е лечението.

преди 7 часа, Milkydead написа:

Тая плъхска муцуна над мен ме накара да ти сложа плюс :D :D

Махни си я, бе, колев, нарцис невиждан!

преди 11 минути, Марчо Пирчов написа:

Е ти, ако не се самолайкнеш, кой тогава?

Пратете линейка. Може и полиция.

преди 37 минути, Марчо Пирчов написа:

Махни си я, бе, колев, нарцис невиждан!

Тук всеки като теб, сте велики. Скрити, зад някаква буква, която ги прави непобедими. Защо не закачиш твоя снимка за да те видим що за хубавец си. 

А тази си е лично моя и никога не съм имал притеснения да пиша тук или да ти спукам кратуната проста! Не е трудно да те открие човек като мен.

Милки , кога ще излезеш от това Посттравматично стресово разстройство ? 

преди 35 минути, АСПЕКТ написа:

Пратете линейка. Може и полиция.

и бяла ризка с дълги ръкави

Я се спрпете всички обвинители тук за малко и помислете какво иска да ви каже Milkydead? Лесно е да обвиниш някого в престъпление, но първо трябва да сте сигурни, че сте прави, а в случая не сте, и действате импулсивно защото не разбирате смисъла на казаното!!!

преди 15 часа, Milkydead написа:

Аз също имам две големи дъщери, едната вече е напълно самостоятелна, а малката вече кара магистратура и скоро и тя ще започне да работи и ще е независима от мен. Моите щерки не са феминистки и никога няма да станат такива. Тази тема е за сексизъм нали? А кое поражда сексизма, не е ли феминизмът? Коя жена е полезна за обществото, феминистката или прилежна домакиня грижеща се за домашния уют и сплотяваща семейството без натрапчиви претенции за по-голямо равенство от мъжа? Феминистката е вредна жена за обществото, това подчертава коментарът, който вие осъждате. Абортът е вид убийство, и такава жена в повече от половината свят се възприема за детеубийца, вредна за останалите жени с поведението си и се наказва със смърт. Това е като поругана мъжка чест и по традиция в тези общества изцходът за жената е летален. При нас в "цивилизования" и "демократичен свят" вредната жена-феминистка е издигната в култ! Тя налага правила, измисля закони за репресия срещу мъжете, гаври се с мъжкия авторитет заявявайки най-демонстративно, че мъжът е токсичен защото е мъж и тестостеронът който предизвиквал у него агресия не може да бъде контролиран от нея. За това доста от мъжете (на момчетата още в детските градини им промиват мозъците) станаха като жени, и истинският мъж в социума бил жена! Днес всички медии в света на феминизма пищят с неистов вой за това, как мъжете убиват жените и никакви закони не ги спират. В пандемично време доста жени предали Богу дух! Пита се защо? Кой може да спре озлочестеният мъж да убие жената отнела му всичко (деца, дом и имущество) с просташки закони наложени на сила от либералната диктатура. За това въпросът с убийствата е риторичен. Защо едно убийство на нещо полезно не се наказва от закона, а друго убийство на нещо вредно за обществото се приследва и наказва от закона? Не бързайте сляпо да осъждате някой, който има по-различно мислене от вас, защото може той да е правият за повечето хора! Нормата на поведение е наложена, не е доброволно възприета! След като половете са с различна физиология, равенството им винаги ще си остане само на книга! По-слабият не може сам да се защити, и по-силният го защитава, но.....има едно НО! Дали изобщо трябва силният да защитава слабия, след като слабият твърди, че му е равен и дори има претенции да го командва?

преди 8 часа, herkules2 написа:

...

Ако наистина имаш две дъщери, нещо което в светлината на откровенията ти изглежда твърде съмнително, сигурно не им е лесно на децата. Да са живи и здрави! 

Да поясня за "лесно"-то..

Когато си отидеш от този свят, ти не го знаеш и не страдаш. Страдат близките ти. Същото е и когато си ... интелектуално затруднен - да използвам политкоректното словосъчетание.

От друга страна, на руснаците не им дреме за политкоректността и са изчислили:  Два дебила - это сила, три дебила - это мощь.
И илюстрирали...

spacer.png

Та, в смисъла на техните проучвания, ако искате да промените (ти и Milkydead ) света, ще ви трябва трети. Минимум. Ако сте двама де. Щото и това е съмнително.

преди 10 часа, herkules2 написа:

Не бързайте сляпо да осъждате някой, който има по-различно мислене от вас, защото може той да е правият за повечето хора! Нормата на поведение е наложена, не е доброволно възприета!

Няма как разни девиации да бъдат давани за "правилен начин на мислене " и то за повечето хора ! 

Лекувайте комплексите , проблемите и депресиите навреме , за да не ги задълбочавате.

преди 3 часа, lebel написа:

Ако наистина имаш две дъщери, нещо което в светлината на откровенията ти изглежда твърде съмнително, сигурно не им е лесно на децата. Да са живи и здрави! 

Да поясня за "лесно"-то..

Когато си отидеш от този свят, ти не го знаеш и не страдаш. Страдат близките ти. Същото е и когато си ... интелектуално затруднен - да използвам политкоректното словосъчетание.

От друга страна, на руснаците не им дреме за политкоректността и са изчислили:  Два дебила - это сила, три дебила - это мощь.
И илюстрирали...

spacer.png

Та, в смисъла на техните проучвания, ако искате да промените (ти и Milkydead ) света, ще ви трябва трети. Минимум. Ако сте двама де. Щото и това е съмнително.

Винаги съм искал да имам син, но за голямо мое съжаление, Господ е решил друго! Децата ми са живи и здрави и никога нищо не им е липсвало, за разлика от доста други деца, а и вече са достатъчно големи за да са самостоятелни. Въпреки това аз пак ги осигурявам за всичко. А, ти се съмнявай, когато искаш да наложиш мнението си, казваш, че се съмняваш в казаното от мен. И на мен ми се струва, че си интелектуално затруднен/а, и не разбираш или по точно не искаш да разбереш за какво иде реч. Никой не знае кога ще си отиде от този свят и на никого не е лесно, когато загуби любим човек. Прав/а си, винаги страдат най-близките, а споминалият се не може да разбере това. За това човек се уважава докато е жив! Когато си отиде нито ще види, нито ще чуе дали някой страда за него! Паленето на свещ в църква или на гробовете се приема като безкръвна жертва, но е за успокоение съвестта на живите, осъзнали грешките си към покойника. Като даваш за пример руснаците пропускаш умишлено доста неща, които не искам да коментирам в тази тема. И пак си прав/а, на руснаците не им пука за политкоректността или заплахите на заблудения запад. И, в смисъла на проучванията им (както го подчертаваш) мислещите като нас не са само един или двама в "цивилизования свят", да не говорим че почти всички в "нецивилизования" уважават върховенството на мъжа, който е привилегирован от природата. Малко са мъжете подкрепящи гиноцентризма и все по-малко ще стават, ако не се броят гейове, ляворезбести и останалите девианти. Няма как един или двама да променят света. Той, светът сам се променя, а човечеството преминава през изпитания, но до сега от възникването си все е оцелявало, и пак ще оцелее въпреки феминизма. Вярно е, че една птичка пролет не прави, но първата е предвестник на пролетта.

преди 43 минути, Inana.. написа:

Няма как разни девиации да бъдат давани за "правилен начин на мислене " и то за повечето хора ! 

Лекувайте комплексите , проблемите и депресиите навреме , за да не ги задълбочавате.

То сега за пример се дават други девиации и което е по-лошо налагат се със закони. Днес "правилният" начин на мислене е диктатура на гейове и феминистки, мъжки мазохизъм подвластен на феминизма и тотално унищожаване на традиционното семейство. Добрият мъж трябва да е жена, физически слаб и колкото нея умен. Лошото е че обществото е болно и е приело девиацията за норма, а нормата нарочва за девиация. Та, тези комплекси са трудно лечими и само времето ще ги излекува! Природата не може да бъде променена с директиви и феминистки закони на ЕС!

преди 1 час, herkules2 написа:

Природата не може да бъде променена с директиви и феминистки закони на ЕС!

Абсолютно тук съм съгласна с теб ! Тези трансхуманисти - чудовища , наложиха този упадък , чрез инструментите си и го пробутаха през Европа и света , като цяло , но това няма как приспи инстинктите половите. 

Така , че добрият мъж ще си остане автентичният за Жената - Мъжкар и обратно за Мъжкаря жената ще се търси в Автентичната Жена .

Обществото нито е болно , нито спи и няма да приеме тези неадекватни на природата му норми.

В случая обаче се касае наистина за лична драма , преминала през призмата на депресивно разстройство.

Не е нещо фатално , но носи дискомфорт и мъчителни , мрачни помисли на обекта.

преди 5 часа, Inana.. написа:

Абсолютно тук съм съгласна с теб ! Тези трансхуманисти - чудовища , наложиха този упадък , чрез инструментите си и го пробутаха през Европа и света , като цяло , но това няма как приспи инстинктите половите. 

Така , че добрият мъж ще си остане автентичният за Жената - Мъжкар и обратно за Мъжкаря жената ще се търси в Автентичната Жена .

Обществото нито е болно , нито спи и няма да приеме тези неадекватни на природата му норми.

Радвам се, че макар и жена си съгласна с мен. Обществото ни няма друг избор, принудено е да приеме извратенията на запада защото така решават лидерите на "световното правителство" в Брюксел. Където глупостта е образец, там разумът е безумие - Гьоте! Въртят сучат и все за истанбулската конвенция ни натякват. Ще намерят начи да ни я наложат. Щом ще трябва да глася жена си с нотариална заверка, мерси и за тази ценност на запада. Ние едва ли ще можем да им се противим дълго, а и такива като "инженера", аспекта, предпазитела и останалите все за нея драпат и са радетели за тази извратения. Така че, цялото ни общество не е още болно, но една част от него е заразена и бавно заразява останалата част.

преди 6 часа, Inana.. написа:

В случая обаче се касае наистина за лична драма , преминала през призмата на депресивно разстройство.

Не е нещо фатално , но носи дискомфорт и мъчителни , мрачни помисли на обекта.

Кого имаш предвид? Мен ли, или Milkydead? Аз друго разстройство освен "рядкото щастие" не съм получавал и то когато пия сироп от рози. Бабата (тъщата) на село го прави чудесен. Много го обичам със сода, ама.....после не смея да изляза от в къщи! Прави сок и от драмбъз, но от него не ме хваща разстройство и мога да изгълтам един литър, когато обядвам. Депресивно разстройство дискомфорт и разни мъчения, никога! Въобще не ми пука и ни феминизъм, либерализъм или мъжки интермазохизъм не могат да ми влияят. Мисля че и Milkydead не го е еня и няма никакви мрачни мисли. Вярно е, че е груб и то много даже, но не виждам някакво прегрешение от неговае страна, след като назовава нещата с точните им имена. Че то и аз съм като него и ти сигурно си забелязала. Дума като "звяр" може да се използва за много неща и то в преносен смисъл. Мъжете обичаме да назоваваме мощните и бързи коли с думи като "звяр" или "убиец"! Така че звяр е използвана метафорично от Milkydead, за да засили смисъла на казаното от него. А, "кървящият звяр", дето кърви по седмица, че и повече и не умира отново е в преносен смисъл и е метафора! Кой кърви по седмица от месеца е ясно. Така подчертава колко лошо нещо е жената-феминистка, способна да убие още нероденото дете, като го абортира. Само че това дете не е само нейно, а е и на мъжа, който я е заплодил. Четох че друга не искала да ражда, защото щяла да роди момче, а тя била феминистка-амазонка и ненавиждала мъжете като оная, дето призова жените да убият всички мъжки бебета и да избиват мъжете по улиците. Е, ясно е, че второто няма как да стане и при първия още опит ще се получи обратен ефект и убиващата мъже жена ще се пресели в отвъдното и повече няма да убива никого.

Казано е: - "Не съди, за да не бъдеш съден"! Тук вие осъдихте протребител без да помислите и вникнете задълбочено в казаното от него! А, той не е излъгал за нищо, казва нещо което е истина, и определя ситуацията от неговата си гледна точка, защото има това право, като използва директно точни думи, за които никъде няма указание, че са забранени!

преди 52 минути, herkules2 написа:

Радвам се, че макар и жена си съгласна с мен. Обществото ни няма друг избор, принудено е да приеме извратенията на запада защото така решават лидерите на "световното правителство" в Брюксел. Където глупостта е образец, там разумът е безумие - Гьоте! Въртят сучат и все за истанбулската конвенция ни натякват. Ще намерят начи да ни я наложат. Щом ще трябва да глася жена си с нотариална заверка, мерси и за тази ценност на запада. Ние едва ли ще можем да им се противим дълго, а и такива като "инженера", аспекта, предпазитела и останалите все за нея драпат и са радетели за тази извратения. Така че, цялото ни общество не е още болно, но една част от него е заразена и бавно заразява останалата част.

Сатанистите искат да изродят всичко и понеже материалната власт е в тях успяват и да дирижират светът !

Но няма да успеят в пъклените си планове.

преди 52 минути, herkules2 написа:

Казано е: - "Не съди, за да не бъдеш съден"! Тук вие осъдихте протребител без да помислите и вникнете задълбочено в казаното от него! А, той не е излъгал за нищо, казва нещо което е истина, и определя ситуацията от неговата си гледна точка, защото има това право, като използва директно точни думи, за които никъде няма указание, че са забранени!

Ако омразата е насочена само към една жена - виновната за неговото състояние , мисля , че даже ще му симпатизират и поведението му ще намери съчувствие , но когато заради една мразиш всички жени , положението вече е "болестно ".  Така , че оправдавам онези , които се чувстват засегнати от проповедите на женоразеца.  Аз лично не бих го линчувала понеже съм толерантна към всички болки били те физически или психически , но по- незрелите ги осъждат и нямаме право да ги виним.

току-що, Inana.. написа:

Сатанистите искат да изродят всичко и понеже материалната власт е в тях успяват и да дирижират светът !

Но няма да успеят в пъклените си планове.

Ха дано, чул те е Господ!

току-що, Inana.. написа:

Ако омразата е насочена само към една жена - виновната за неговото състояние , мисля , че даже ще му симпатизират и поведението му ще намери съчувствие , но когато заради една мразиш всички жени , положението вече е "болестно ".  Така , че оправдавам онези , които се чувстват засегнати от проповедите на женоразеца.  Аз лично не бих го линчувала понеже съм толерантна към всички болки били те физически или психически , но по незрелите ги осъждат и нямаме право да ги виним.

Така и не разбрах, за каква омраза говориш и за кое негово състояние? Явно съм пропуснал нещо. Омразата е нещо доста относително. Мен ме изкарват женомразец тук, макар че у дома си имам три жени и си ги обичам много. Мъжете не е правилно да ги определят като женомразци. Мъжемразки са жените, защото завиждат на мъжкото превъзходство и по-съвършената мъжка физиология. Тук спорът е, че жените искат да властват над мъжете чрез закони, защото не могат да го направят с физическа сила, а мъжете могат и го правят. За това няма как да има равноправие м/у половете, защото не са еднакви, равни и равностойни. Когато ги равнопоставим, женският пол няма да издържи на мъжкото темпо и в екстремни ситуации жените се провалят, каето обричат останалите с тях на гибел. Глупостите на джендър-псевдо-науката, че мултитаскинга го притежавал женският пол е само мит-измислица. Ще излезе, че Наполеон е жена, а на всички ни е известно какво казва той за жените. Днес феминизмът наложи термин като "език на омразата", чрез който не се допускат или заличават мъжки коментари осмиващи и показващи лицето на жените, а някои жени се опитват да съдят мъже заради изказвания възприети като език на омразата. Е, точно тогава се заражда омраза към женския пол от мъжете и в реала доста жени отнасят последствията, и мъжката омраза става омраза към всички вагинопритежателки. Просто самите жени правят така, че мъжете (пак някои) да намразят всички жени. Проповедите на когото и да било трябва да са без значение, след като все се крещи за свобода на словото и споделянето на възгледи. Най лошо е, когато се действа избирателно и се наказват едни (мъжете), а се поощтряват други (жените). Ето тази "справедливост" поражда омразата към женския пол и някои жени получават мъжко "правосъдие". Щом по-незрелите имат наглостта да линчуват някого само заради мнения и възгледи с властта делегирана им от обществото, защо тогава се чудим за хаоса и престъпността сред младото поколение, възприело либералната идея? По същата логика подкрепящите "женомразеца", които никак не са малко, също могат да линчуват линчуващите го. Така започват войните и всеки се мисли за прав. За сега войната м/у половете е скрита, но ако стане открита, жените нямат никакъв шанс, дори и с подкрепата на някои заблудени от феминизма мъже.

преди 9 минути, herkules2 написа:

Ха дано, чул те е Господ!

Така и не разбрах, за каква омраза говориш и за кое негово състояние? Явно съм пропуснал нещо. Омразата е нещо доста относително. Мен ме изкарват женомразец тук, макар че у дома си имам три жени и си ги обичам много. Мъжете не е правилно да ги определят като женомразци. Мъжемразки са жените, защото завиждат на мъжкото превъзходство и по-съвършената мъжка физиология. Тук спорът е, че жените искат да властват над мъжете чрез закони, защото не могат да го направят с физическа сила, а мъжете могат и го правят. За това няма как да има равноправие м/у половете, защото не са еднакви, равни и равностойни. Когато ги равнопоставим, женският пол няма да издържи на мъжкото темпо и в екстремни ситуации жените се провалят, каето обричат останалите с тях на гибел. Глупостите на джендър-псевдо-науката, че мултитаскинга го притежавал женският пол е само мит-измислица. Ще излезе, че Наполеон е жена, а на всички ни е известно какво казва той за жените. Днес феминизмът наложи термин като "език на омразата", чрез който не се допускат или заличават мъжки коментари осмиващи и показващи лицето на жените, а някои жени се опитват да съдят мъже заради изказвания възприети като език на омразата. Е, точно тогава се заражда омраза към женския пол от мъжете и в реала доста жени отнасят последствията, и мъжката омраза става омраза към всички вагинопритежателки. Просто самите жени правят така, че мъжете (пак някои) да намразят всички жени. Проповедите на когото и да било трябва да са без значение, след като все се крещи за свобода на словото и споделянето на възгледи. Най лошо е, когато се действа избирателно и се наказват едни (мъжете), а се поощтряват други (жените). Ето тази "справедливост" поражда омразата към женския пол и някои жени получават мъжко "правосъдие". Щом по-незрелите имат наглостта да линчуват някого само заради мнения и възгледи с властта делегирана им от обществото, защо тогава се чудим за хаоса и престъпността сред младото поколение, възприело либералната идея? По същата логика подкрепящите "женомразеца", които никак не са малко, също могат да линчуват линчуващите го. Така започват войните и всеки се мисли за прав. За сега войната м/у половете е скрита, но ако стане открита, жените нямат никакъв шанс, дори и с подкрепата на някои заблудени от феминизма мъже.

Защо си толкова краен съм нежният пол ?  Фокусът ти е така остро насочен към половите характеристики и се усеща едно незряло съревнование тинейджърско между мъжът и жената ?  Когато видя мнения , където акцентът е поставен под общ знаменател винаги ми изникват въпроси - Кои са причините довели до тези заключения. Поставям под съмнение , че обичаш толкова много жените си , след като изпитваш ненавист към розовият хомо сапиенс.  Как мислиш - Правилно ли е да се поставят в този контекст всички жени ? 

Ако отговорът ти е "не " , понеже подозирам , че така ще отговориш ... Защо тогава приоритетният ти фокус е именно във вагинопритежателките и Превъзходството по всички критерии над тях ? 

Аз не съм феминистка ! Не бих искала и да ги защитавам ! За мен всяка една феминистка е съответна лична драма ! 

Да мразиш Мъж е едно , да мразиш всички мъже заради един е несъстоятелно и подлежи на лечение. Същото и при мъжкият пол.

Жената и Мъжът са Родени , за да се намерят и съчетаят , за да се допълнят до едно Цяло. Това е замисълът на този Дуален Свят , в който идваме и съществуваме в двуполови Физически Носители / тела.

Как да мразя Мъжът , когато той би ми донесъл физическа и чувствена Наслада и би ме възродил във Богиня ? Как ? 

Ами не мога ...аз Обичам Мъжете !   И ми харесва много , че са Силният пол ! Харесва ми , че са водещите фигури !  

С удоволствие бих се оставила и с вързани очи да ме води някой Як Мъжкар и да ме направи и обучи така, както ме желае.

Толкова е сладко .... Самият път , който ще изминем заедно е толкова ..Романтичен .... не е ли така ? :shy11:

Ама аз май се отплеснах .... исках да разбера теб кое те провокира да бъдеш толкова краен в изказа си към тези розавели ?

Ако искаш сподели , бих те прочела  с удоволствие . :)

на 29.05.2021 г. в 11:56, Kolev71 написа:

Тук всеки като теб, сте велики. Скрити, зад някаква буква, която ги прави непобедими. Защо не закачиш твоя снимка за да те видим що за хубавец си. 

А тази си е лично моя и никога не съм имал притеснения да пиша тук или да ти спукам кратуната проста! Не е трудно да те открие човек като мен.

Не съм по-хубав от теб, та затова не виждам с какво ще зарадвам публиката, като се изтипосам тука.

Също така муцуната ми няма да помогне в разбирането на писаното от мен. Виж, ако направите тема за най-грозния личен аватар, може и да участвам с надежда да го спечеля. Но ти си ми голяма конкуренция по грозотия, признавам.

Не само безопасността, но и Мрежовият етикет, добрите мрежови обноски изискват да НЕ се поства някаква лична информация. Пък ти, ако искаш, пусни си и егенето и номера на личната карта, все ще се намери кой да ги използва.

Ей сега в Румъния сигурно още е в затвора един техен безработен от село, който навремето от всеобщо достъпната информация, дадена от световно известни личности в Мрежата (щот са много умни, като теб сигурно?), намери, ровичкайки се из Мрежата, техните домашни адреси, лични телефонни номера и т.н., то ест направи им doxing, и ги публикува в открит достъп. Американците натиснаха румънските власти, намериха го и го осъдиха на повече от 20 години затвор.

преди 10 часа, Inana.. написа:

Защо си толкова краен съм нежният пол ?  Фокусът ти е така остро насочен към половите характеристики и се усеща едно незряло съревнование тинейджърско между мъжът и жената ?  Когато видя мнения , където акцентът е поставен под общ знаменател винаги ми изникват въпроси - Кои са причините довели до тези заключения. Поставям под съмнение , че обичаш толкова много жените си , след като изпитваш ненавист към розовият хомо сапиенс.  Как мислиш - Правилно ли е да се поставят в този контекст всички жени ? 

Ако отговорът ти е "не " , понеже подозирам , че така ще отговориш ... Защо тогава приоритетният ти фокус е именно във вагинопритежателките и Превъзходството по всички критерии над тях ? 

Обяснението е много просто, но се съмнявам че ще искаш да го разбереш. Както много пъти съм казвал израснал съм в патриархално семейство и съм с такова възпитание, което дължа на майка си и баба си! Тях също много ги обичах и много ми липсват. Моите жени у дома също много обичам, защото са си мои и знам че няма да повярваш, но бих дал живота си за тях. Поставянето под общ знаменател на женския пол (с изключение на моите жени, те са различни) е защото днес отровата на феминизма е заразила почти всички жени, дори и част от мъжете. Навсякъде в Европа броди призракът на феминизма, и се налага политика на женското "можене", което не отговаря на истината и ти много добре го знаеш, ако си жена. Като се започне....жените са по-добри ръководители от мъжете, жените са по-умни от мъжете, от жените зависи животът на планетата, жените трябва да управляват света, светът върви все повече към женско управление, мъжете живеят по-малко от жените, мъжете боледуват много повече от жените, а жените са по устойчиви заради двете Х-хромозоми, мъжете напълно излишни и след години човечеството ще е само от жени и ред други простащини, които са станали официално представяни по всички медии. На всичко отгоре, всяка критика към тази извратеност трябвало да се преследва и наказва от закона, т.е. недоволните от тази политика на феминизация използват "езика на омразата" и трябвало строги закони за репресии към такива мъже. Как мислиш, това нормално ли е? За това не само аз, но и останалите истински мъже поставяме жените под общ знаменател като вредни същества с малки изключения, защото почти всички жени с много малки изключение с радост приемат феминизацията на обществото, вместо да заклеймят тази мръсотия. Би трябвало да знаеш, че мъж подвластен на жена е голямо унижение за мъжа, жена да наказва мъж чрез просташки закони е престъпление спрямо природата. Точно заради тази глупост мъжкото насилие над жените продължава да се увеличава, а убийствата на жени са неизбежни, поради женската наглост и произвол, преминал границата на мъжкото търпение, и никакви закони не могат да го спрат. Сега ще кажеш ДА, ама както има лоши жени, така има и лоши мъже!!! Правилно, така е, но хайде сега ти ми кажи, преди еманципацията на жените през патриархално време така ли е било? Толкова много жени ли са убивали мъжете, или са си ги пазели и защитавали с цената на живота си? Защо днес голям процент от мъжете стават престъпници, крадци и убийци, като не ги е страх от наказание? Защото им липсват първите 7 години възпитание, което трябва да получат от майките си!!! Ама НЕ! Днес жените станали равни с мъжете, и те можели колкото тях. Не останала територия запазена само за мъже, защото жените имат същите права. Жената не била "домашна прислужница", и тя била човек. Не зависела от мъжко благоволение, била икономически независима, образовала се, градяла кариера и дори превъзхождала мъжете. Как мислиш, дали ще чакам аз жена да ме пази от престъпници, женски пожарникар да ме спасява от горяща сграда, женски строители-майсторки да строят дома  ми в който живеем днес със семейството ми??? Вместо жената да следва природата си, да ражда, отглежда и възпитава децата в човешки добродетели, това което природата-Господ и е отредил, тя тръгнала да се слага наравно с мъжа, че и да определя правила, с които мъжът трябва да се съобразява! За това жените са поставени под общ знаменател!

Цитат

Упадъкът на мъжеството е може би най-поразителното за страничния поглед, което се вижда в съвременния Запад. Западният свят изгуби обществено мъжество – целият той и даже поотделно във всяка страна, всяко правителство, всяка партия и разбира се, в Организацията на обединените нации. Този упадък на мъжеството особено силно се чувства сред прослойките на управляващите и интелектуално водещите, от което се създава и усещането, че обществото като цяло е загубило мъжеството си. Разбира се, запазват се множество индивидуално мъжествени хора, но не те направляват живота на обществото. Да напомням ли, че упадъкът на мъжеството от древността се счита за първия признак на края?

Извадка от речта на Александър Солженицин пред випускниците на университета в Харвард!

Аз не съм феминистка ! Не бих искала и да ги защитавам ! За мен всяка една феминистка е съответна лична драма ! 

Да мразиш Мъж е едно , да мразиш всички мъже заради един е несъстоятелно и подлежи на лечение. Същото и при мъжкият пол.

Жената и Мъжът са Родени , за да се намерят и съчетаят , за да се допълнят до едно Цяло. Това е замисълът на този Дуален Свят , в който идваме и съществуваме в двуполови Физически Носители / тела.

Как да мразя Мъжът , когато той би ми донесъл физическа и чувствена Наслада и би ме възродил във Богиня ? Как ? 

Ами не мога ...аз Обичам Мъжете !   И ми харесва много , че са Силният пол ! Харесва ми , че са водещите фигури !  

С удоволствие бих се оставила и с вързани очи да ме води някой Як Мъжкар и да ме направи и обучи така, както ме желае.

Толкова е сладко .... Самият път , който ще изминем заедно е толкова ..Романтичен .... не е ли така ? :shy11:

Това звучи много приятно от устата на жена, да каже истина, която днес се пренебрегва от жените. Чак те заобичах някак си, а това е много рядко явление за мен. Дано това не са суперлативи към мъжкия пол за да се оневини феминизмът. Аз имам големи технически познания, не съм суеверен и не вярвам в задгробен живот, но не отричам че го има. Намесих се в спор-тема за окултизъм, защото имах информация по някои въпроси, а попът в църквата ми е приятел и сме разговаряли с него за тези неща. Тогава една жена в спора ме нарече "адепт"! Не знаех какво означава и без малко да го приема за обида, но се въздържах, и добре че го направих, защото по-късно разбрах значението на думата.

Ама аз май се отплеснах .... исках да разбера теб кое те провокира да бъдеш толкова краен в изказа си към тези розавели ?

Ако искаш сподели , бих те прочела  с удоволствие . :)

Ами обясних ти с подробности, и признавам че ми беше приятно да обсъждаме тези неща с теб, но трябва и да работя, нищо че днес е дъждовно. Имам работници на които трябва да осигуря прилични заплати!

преди 4 часа, herkules2 написа:

Чак те заобичах някак си, а това е много рядко явление за мен.

Заобича ме , понеже ти Ухая на Жена , която ненатрапчиво извежда женствеността си , а ти като Мъж , улавяш този дискретен Аромат.

Привличането между силно изразените междуполови флуиди е напълно естествена реакция и е нормално , онова , което си почувствал в себе си. :)

Аз не се срамувам да открехна и покажа топлата и нежна мекота , характерна за нежният пол , нося с Наслада женственият Аромат ....той е пропит в думичките ми , Излъчвам го в текстовете , които деликатно и чувствено печатам , фокусирам ефирно само към сентенцията ни в контекста на разговора и ти това също го долавяш и го оцени по достойнство.:)

За останалите ти съмнения няма да коментираме . Феминизма само ще го погледнем снизходително и ще затворим тази страница.

Нямаме нужда от нея. Ти , като Мъж и аз като Жена ....Автентичността е видима и с просто око.

Благодаря за Откровеният отговор.  Нямам повече въпроси. :)

Един скромен музикален поздрав с кадри от един филм , който много харесвам за теб

на 31.05.2021 г. в 17:19, Inana.. написа:

Заобича ме , понеже ти Ухая на Жена , която ненатрапчиво извежда женствеността си , а ти като Мъж , улавяш този дискретен Аромат.

Привличането между силно изразените междуполови флуиди е напълно естествена реакция и е нормално , онова , което си почувствал в себе си. :)

Аз не се срамувам да открехна и покажа топлата и нежна мекота , характерна за нежният пол , нося с Наслада женственият Аромат ....той е пропит в думичките ми , Излъчвам го в текстовете , които деликатно и чувствено печатам , фокусирам ефирно само към сентенцията ни в контекста на разговора и ти това също го долавяш и го оцени по достойнство.:)

Предавам се!  Силата на жената е в нейната слабост и срещу това женско оръжие всеки мъж е безсилен. Но, въпреки всичко тук не бяхте справедливи към Milkydead, и предполагам че модератор му е наложил забрана и за това не може да пише. Познавам тази ситуация на дискриминация, защото и аз бях в това положение като него. Благодаря за музикалния поздрав, освен музикант някога, бях и дисководещ.

Обезвъзмъжаването на мъжете е факт, за съжаление. И не мисля, че затова са виновни само и единствено жените... или по-точно феминистките... 

Животът не е толкова прост, че да го опростяваме, защото така можем да достигнем до погрешни изводи... 

Никога животът в САЩ и Европа /като благосъстояние и мир/ не е бил толкова добър. Е, хайде, за САЩ може да се поспори... и за благосъстоянието, и за мира, но да ги поставим, дори малко условно, и тях в тази категория барабар с Европа ... 

Та, в Европа има от 80г. мир, което никога не е било, както и огромен просперитет, добър живот, забавления, хедонизъм ... 

А има една мисъл, преписвана на чичо Чърчи, че трудните времена коват силни хора, силните хора коват добри времена, а добрите времена изграждат кекави люде, кекавите пък ни натрисат в батака... 

Моята теория, че мъжете ги обезмъжиха и жените, и спокойните времена, в които нямаше нужда от тяхната свирепост, сила, тестостерон ... 

Що па в Израел не пускат корен подобни неща??? Израелтянките по-малко жени ли са, по-малко феминистични ли са от европейските и хамерикански шаврантии-феминистки ???  - Не са. В Израел има екзистенциална ситуация, която застрашава живота на жени, мъжУве и деца ... И там джентълмените трябва да привключват от цивилизованост към свирепост, бързо и лесно ... 

Така че, мнението на Milkydead не мога да го приема ... Дори не съм сигурен дали не иска да каже, точно това, което е написал /ах, това невербално общуване/ ... Но дори да е мислил друго, има начини и изразни средства, как да го каже по иначе... 

преди 1 час, васил козарев написа:

Обезвъзмъжаването на мъжете е факт, за съжаление. И не мисля, че затова са виновни само и единствено жените... или по-точно феминистките... 

Васко, вярно е това, което казваш! Обезмъжаването е политика провеждана от световните кукловоди, с цел управление-манипулация на обществото. Овластяването на жените и насаждане на омраза м/у половете е целенасочено като се прилага римското правило - "Разделяй и владей". Когато двама се карат, третият печели. Въпросът е, кой ли е този трети? Жените са безсилни срещу мъжете, защото физическата сила на мъжкия пол означава власт, дадена им от природата и с граждански закони тази власт не може да бъде отнета. Естроген и прогестерон нямат, и никога няма да имат шанс срещу тестостерон! За това насилието над женския пол е факт. Фактор обаче са финикийсксите знаци и тези, които ги притежават в огромни количества (милиардерите) ги използват срещу мъжете, като налагат закони за репресии на мъжкото съсловие по света, ясно осъзнавайки, че това ще доведе до скрита междуполова война, в която няма да има победител. Колкото до войните през последните 80-години в Европа, ярко се открояват като доста кървави войни, между бившите югославски републики и за това не е вярно, че в Европа няма войни. Времената не са чак толкова спокойни, каквито ги описваш. Нахлуването на "нещастните брадати бежанци", прогонени уж от войните не предвещава нищо добро, а феминистките ще разберат на практика, какви точно права имат жените. По отношение коментарите на  Milkydead, ти си имай твоето мнение и не приемай неговото, само че когато говорим за права и право на мислене, възгледи и изказване, в случая виждаме двуличие и двоен стандарт, което си е чиста проба дискриминация, срещу която обществото уж се борело. Изразните средства не трябва да имат значение, след като отговарят на истината в спор при който директното назоваване на нещата с истинските им имена се  визират събития, и дейности в обективната реалност. Каква е разликата, когато наречеш някого простак, глупак, идиот, малоумник или нискоинтелигентен? Смисълът е все същият. Друг е въпросът за думи еднакво изписани, но с различно значение в зависимост от ударението, като парА и пАра. Истината е, че с отстраняването на   Milkydead жените няма да станат по-умни, нито пък насилието над тях ще спре. Ефектът ще е обратен и повечето мъже, четящи теми като тази ще се замислят, аджеба дали трябва да защитаваме жените за да се гаврят с мъжете, попадайки в ситуация както тази на Milkydead! Омразата не може да се спре с юридическо насилие над мъжете, напротив, ще се засили, а простотията с наказания заради "език на омразата" ще трябва да се премахне, защото няма точна дефиниция какво точно е "език на омразата"! Това е средство за издевателство над мъжете, като всяко мъжко изказване срещу женската некадърност може да се тълкува, като сексизъм или"език на омразата"!

Освен в Югославия другаде в Европа е нямало войни, последните 80-на години. 

Бежанците, нещата са много сложни. Хем европейките спряха да раждат, за да гонят кариера, хем ти трябва и прираст, и работна ръка ... 

Обаче го има и положението с Африка, където населението е младежко и безработно... А Европа хем е изсмуквала ресурси от там, хем продължава да го прави чрез корпорации, които на безценица са взели концесии, хем ползват детски труд за жълти стотинки ... Тук, според мен, Европа подчинява действията си, както заради демографския срив, така и от чувство за вина ... 

За Близкият Изток - изкуствено начертани граници, вкарали племена и религиозни групи, във войни едни с други, пак големите Европейски държави плюс Хамерика, са виновни ... 

И това множество от хора, от различни племена и религии, включително и фундаменталистки доктрини, тичат към Европа, заради нейното благосъстояние. 

Я, онази, Старата Европа, отпреди голямото разрушение, Европа дала на света Чърчел и Де Гол, дори чичо Адолф, щеше да ги приеме? Дали онези полиции щяха да бъдат толерантни и либерални, или при онези ексцесии с опипването на жени, щяха да им скъсат гъзовете брадати от бой? 

Човек става силен, когато му се налага да се бори, когато в мисленето му е геройството, а не хедонизма. Липсата на глад, сексуалната революция, феминизма и гей парадите, развратиха европейците и създадоха кекави хора. Тия кекави хора, среди които е и баба Меркел, наврях Европа по пътя към лошите времена. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.