Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

преди 10 часа, Myanmar написа:

Кой си ти да поставяш граници за любовта.

Личи си ти че не си етнически българин бе мианмарецо, бъркаш думата любов с думата перверзия.
На болните мозъци само диктатор като Хитлер може да им ограничи перверзните практики на садо-мазо содомия.
През миналия век по обществената франкофонска белгийска телевизия поканили на дебат разни болни мозъци, да разкажат какво си правят. Между тях една двойка от дебела жена садистка и слаботелесен женчо мазохист. И мазохистът разказваше какви мъчения извършва садистката върху него и как това го възбуждало него. А садистката поясни че "любовта" ѝ се изразявала в това да знае до колко може да понесе мъченията измъчваният мазохист, без да умре.

А ти защо нямаш жена ?

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

• Автор
преди 13 минути, Белгиеца написа:

Личи си ти че не си етнически българин бе мианмарецо, бъркаш думата любов с думата перверзия.

Не ги бъркам. Просто като чуя, че нещо ТРЯБВА в любовта и разбирам, че става въпрос за религия, а не за любов. Във войната и в любовта правила няма, не си ли чувал?

на 28.02.2021 г. в 6:33, Aumi написа:

Аз спирам да пиша в тема в която има открита дискриминация, вулгарен сексизъм и непрекъснати нападки чрез грозни изрази спрямо така наречения от вас "втори пол"!

Е, хубава работа. Пак пишеш. Спряха ли дискриминацията, сексизма и нападките?

на 13.03.2021 г. в 7:59, Milkydead написа:

Тази самодоволна ку*ка принцеса Мари или квато е там е оставила млечните си жлези на всеослушание с целта да и носят девиденти и всички да са афектирани от нейното присъствие в стаята.

Не прочетох всичко, че нямам време за дългите постове, то зачетох и реших, че е важно да обърна внимание. Истината е, че жените имат изключително провокативно поведение. Обличат се оскъдно с дрехи, които подчертават задни-ци и предни-ци, имитират възбуда чрез грим, младост чрез препарати и диети и накрая някоя била ощипана по дирника. Жените СЪЗНАТЕЛНО ИЗПОЛЗВАТ инстинктите, които имат мъжете, и няма как за поведението на мъжете да нямат съучастие и вина и те.

Изкушаването и прелъстяването на чичко паричко, създаването на професия златотърсачка, е подлост и коварство, достигнали невиждани висоти и мащаби в днешното общество. Да се правим, че не съществуват не би било честно. Падане на долната граница за правене на фелацио, анален секс, вагинален секс от малолетни е отражение на това какво децата виждат в родителите си. За разрушаване на брака като форма на съжителство да не говорим.

преди 7 часа, Milkydead написа:

защото си грозотийка

Виждал ли се я?

преди 1 час, herkules2 написа:

Това ли измисли като аргумент? Я по-добре помисли, кой е нещастен и комплексиран, че и наказан от Бог да живее в родилни мъки, заради погазване на Божия заповед? Няма нужда да помагаш на мен или на други, първо помогни на себе си, като проумееш, че мъжът си е мъж, а жената е жена (ако е жена) и имат различни способности характерни за всеки от двата пола.

Така е, но това не е ча толкова лошо. Много по-лошо щеше да е да се разбучи из темата като зла-феминистка и да поиска да я затворят, защото сексизмът според нея трябва да бъде заклеймен, нищо че феминизмът е много по-сексистки насочен към мъжкия пол! А това е тема за сексизъм и какво друго да коментираме, освен несъвършенството на женския пол, спрямо мъжкия?

Те са си счупили пръстчета с acnekt-a да пускат доноси , ама не им обръщат внимание а Аumi-то буча и фуча в менструален гняв , но никой не и обърна внимание и това е начина за справяне с убедените феминисти.
To не е тайна че днешната култура учи жените да са агресивни и конкурентни с мъжете , да властват над тях да ги избутват настрана в името на половата борба за надмощие и т.н и те не го крият.

• Автор
преди 5 часа, Aumi написа:

Не бъркай перверзията и животинският секс с любов!

Аз коментирах еднополовия секс между хора, къде видя животни ти ще кажеш.

преди 2 часа, herkules2 написа:

феминизмът е много по-сексистки насочен към мъжкия пол

Има го и това.

преди 1 час, acnekt написа:

Има загуба на информация.

То с тези красиви метафори, аз мога да кажа, че тая глава може не само да губи информация, ами и да генерира такава в недостижими количества и да посява знание, от което "покълват" деца.

преди 33 минути, Milkydead написа:

Те са си счупили пръстчета с acnekt-a да пускат доноси , ама не им обръщат внимание а Аumi-то буча и фуча в менструален гняв , но никой не и обърна внимание и това е начина за справяне с убедените феминисти.
To не е тайна че днешната култура учи жените да са агресивни и конкурентни с мъжете , да властват над тях да ги избутват настрана в името на половата борба за надмощие и т.н и те не го крият.

О, това го изпитах на гърба си! 7 пъти ме срязаха заради тях като кисела краставица и последният път за над 6 месеца. Така и не разбрах защо, ама карай, ще им тежи на съвестта, ако имат такава! Само не знам сега аспект ли е, акне ли е дали е феминистка, или е феминист? Виж какви простотии е издрънкал/а?

Стил написан като ония двама. По-горе. 
€€€

€€€

Защо въпреки, че имат 2 глави мъжете не могат да мислят и не са по-умни?

- Първо, долната глава има дупка.

- Второ,  при идваща някаква мисъл, информация в горната глава, информацията изтича веднага, директно от горната глава в долната глава.

Има загуба на информация.

А сега де? перфектно "умозаключение"!!! Чини ми се да го казва жена, защото ако е мъж как смята жените за по-умни от него не знам? То, че има и глупави мъже, има ги, но като пол жените са доказали в исторически план колко са "умни"! Как сега да разбера аспекта жена лие, или е от глупавите мъже, дето жените са по умни от него и информацията, която съхранява от горната глава изтича през долната, щото имала дупка?

преди 53 минути, herkules2 написа:

Как сега да разбера аспекта жена ли е, или е от глупавите мъже, дето жените са по умни от него и информацията, която съхранява от горната глава изтича през долната, щото имала дупка?

Макар и рядко се раждат и хермафродити с признаци характерни и за двата пола.
Има и асексуални. Има и родили се като мъж ама изживяващи се като жена. 
Шарен свят всякакъв се пръква на тази Земя.

Правилният алгоритъм за разпознаване на странните хора е следния:
- дали знаят от кой пол са, някои не искат да го напишат под аватара им
- ако пише че е мъж, що не дава правдоподобно обяснения що няма съпруга
- що обичат да се изказват против "езика на омразата" към дефектните
- не казват с кого си лягат, с жена ли, с мъж ли или с коза ...

преди 3 часа, herkules2 написа:

Я по-добре помисли, кой е нещастен и комплексиран, че и наказан от Бог да живее в родилни мъки, заради погазване на Божия заповед? Н

О, по-добре родилни мъки един ден, отколкото нещастник като вас за цял живот!

преди 2 часа, Myanmar написа:

Не ги бъркам. Просто като чуя, че нещо ТРЯБВА в любовта и разбирам, че става въпрос за религия, а не за любов. Във войната и в любовта правила няма, не си ли чувал?

Любовта е между мъж и жена по конституция в Република България.

преди 1 час, Myanmar написа:

Аз коментирах еднополовия секс между хора,

Това е садо-мазо перверзия и си има име = СОДОМИЯ.

А ти къде видя любов в животинското съвкупление между две същества от мъжки пол?!

Има го и това.

То с тези красиви метафори, аз мога да кажа, че тая глава може не само да губи информация, ами и да генерира такава в недостижими количества и да посява знание, от което "покълват" деца.

И как ще покълват деца, след като няма почва, вода и топлина?  Метафорично, разбира се. Или по-скоро алегорично.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Алегория

преди 29 минути, Aumi написа:

О, по-добре родилни мъки един ден, отколкото нещастник като вас за цял живот!

Бря, че ме засегна, чак се задавих, а току що изтълтах половин литър кола. :brickwall: Сега ще си го преместя от единия крачол в другия! :laughing5: 

преди 30 минути, Aumi написа:

А ти къде видя любов в животинското съвкупление между две същества от мъжки пол?!

Петли още не съм видял да се съвокупляват, но на село след като изклаха петлите, нама вече кой да опъва кокошките и започнаха да се качват една друга. До сега не бях виждал кокошки пе**раси, ама и това доживях да видя! Бабата когато влезе в кокошарника и клякат пред краката и, искат си петела. Сега ме кара да и търся петли от птицефермата!

• Автор
преди 1 час, Белгиеца написа:

Любовта е между мъж и жена по конституция в Република България.

Кво? haha.png Къде пише в Конституцията, че НЕ можеш да обичаш ванилов сладолед или децата си?

Ох, пак случай да постна това:

golden state warriors nba GIF

Правилният алгоритъм за разпознаване на странните хора е следния:
- дали знаят от кой пол са, някои не искат да го напишат под аватара им
- ако пише че е мъж, що не дава правдоподобно обяснения що няма съпруга
- що обичат да се изказват против "езика на омразата" към дефектните
- не казват с кого си лягат, с жена ли, с мъж ли или с коза ...

Ти си един много странен балкански субект, да знаеш.

Това е садо-мазо перверзия и си има име = СОДОМИЯ.

Ти хубаво се правиш на моралист, но обществото не споделя твоите възгледи. Примерно в САЩ (просто там правят проучвания) 70 % от жените казват, че са получили орален секс от мъже на възраст между 20 и 24 години. А оралният секс е содомия. Излиза, че 90% от населението практикува содомия и не са 100% заради заврените зетове в Белгия и монахините в Черна гора, обаче на теб ти прави впечатление само един от случаите на содомия. Намирисват на неосъзнат хомосексуализъм постовете ти.

interested kevin nash GIF

преди 1 час, Aumi написа:

Жено, възпитанието изисква, когато някой те пита ти да не "отговаряш" с въпрос. Признай си, че си написала тъпотия, не да сменяш темата с нова тъпотия.

И как ще покълват деца, след като няма почва, вода и топлина?  Метафорично, разбира се. Или по-скоро алегорично.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Алегория

Ще учат на смирение и морал. Буквално.

Всеки разговор залитащ към тезата, че единият пол е по-важен от другия е обречен на такива абсурдни реплики.

• Автор

Оппаа! Пак хванат в крачка. Белжо ще се окаже, че и в съпружеските задължения е отменян. Нали все се хвали, че само лежи като пенсионер.

Долкото знам, не съм психолог, но жълтия цвят се води  женски цвят. 

преди 5 часа, Белгиеца написа:

spacer.png

Затова повечето филми се асоцират с този цвят жените. Примерно, Power Ranger жълтия е момиче.

Е има и моменти и момче да го облече...

преди 39 минути, Myanmar написа:

когато някой те пита ти да не "отговаряш" с въпрос.

https://npeniashkiplashkoff.wordpress.com/2013/09/30/риторичен-въпрос/

преди 1 час, herkules2 написа:

на село

личи си, че не си само прост като цървул, а си и прост селяндур!

• Автор
преди 34 минути, Aumi написа:

Искаш да кажеш, че моят въпрос е бил риторичен и съм те изобличил и изложил и няма нужда от отговор, защото какъвто и да дадеш ще има същия резултат.

Бил съм и по-убедителен, но щом съм те оставил без отговор, така да бъде.

Нещо и по темата:
Жените изневеряват защото търсят красиви емоции и истинската любов, а мъжете изневеряват защото са простаци.

преди 7 минути, Myanmar написа:

Искаш да кажеш, че моят въпрос е бил риторичен

преди 1 час, Myanmar написа:
Цитат

когато някой те пита ти да не "отговаряш" с въпрос.

не ми дреме, ако мислиш, че увъртайки се измъкваш

• Автор
преди 5 минути, Aumi написа:
  преди 1 час, Myanmar написа:

не ми дреме, ако мислиш, че увъртайки се измъкваш

Надали и ти разбра какво искаш да кажеш.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Надали и ти разбра какво искаш да кажеш.

разбрах, че по някои въпроси, не ти се отговаря/защо ли?/ и се изхлузваш с въртеливи отговори.

• Автор
преди 13 минути, Aumi написа:

разбрах, че по някои въпроси, не ти се отговаря/защо ли?/ и се изхлузваш с въртеливи отговори.

Стига троли. Това, че не искаш да отговаряш на въпросите, които те излагат, не означава, че вместо това може да задаваш всякакви отклоняващи темата въпроси, които да ползваш за оправдание.

Оппаа! Пак хванат в крачка.

Опааа и ти си далтонист като оня от Берлин.
Ние хората с нормално зрение правим разлика между бежово и жълто, ама вие далтонистите сте друга бира.

преди 34 минути, Myanmar написа:

Стига троли. Това, че не искаш да отговаряш на въпросите, които те излагат, не означава, че вместо това може да задаваш всякакви отклоняващи темата въпроси, които да ползваш за оправдание.

Тогава си пиши сам в темата.

Отговорила съм достатъчно!

• Автор

Ние хората с нормално зрение правим разлика между бежово и жълто

Ти, ако правеше, щеше да знаеш, че ползваш гейско жълто, а не бежово. Бегай за очила, защото фактите са срещу теб:

Color Mixture: Orange and Brown

Color Hue/Base color: Yellow

https://www.crispedge.com/color/f6d28e

преди 1 час, Aumi написа:

Тогава си пиши сам в темата.

Отговорила съм достатъчно!

Ще си пиша с нормалните потребители. Не с тролове, които не искат да водят диалог и ги питам пет пъти могат ли да отговорят на единствения въпрос насочен към тях. И под "тях" имам предвид баш теб.

Благодаря, че ще ни освободиш от присъствието си поне в тази тема. Ще се засичаме из други, ти участваш във всяка тема, независимо, че не си компетентна и по тях.

Белжо, за да ти спестя гърчовете, защото ти с лека ръка ще отречеш и науката, ще ти покажа и как е образуван цвета:

9d395721-e009-49f0-b284-0bc17ce5fd57

преди 4 часа, Aumi написа:

личи си, че не си само прост като цървул, а си и прост селяндур!

Край! Направо ми иде да се самоубия.....това е за мен обида кръвоносна! Ама не, ще взема да набия жената, тя е от село, а майка и изкла петлите. И казват, от където е жената, от там бил и мъжът!?! Е, не съм съгласен, заради нея ме изкараха прост селяндур, пък аз съм си умен, хубав, и никой не е по-умен и по-хубав от мен!

Сега разбра ли МА ? От ден на ден, съм по-съвършен! Ясно ли ти е?

на 13.03.2021 г. в 21:48, Aumi написа:

Виж колко мъже има по света, твои себеподобни като herkules2, с който можете взаимно да задоволявате първичните си животински инстинкти.

Оставете ни нас жените на истинските мъже! 

КРатко , изчерпателно и ясно :) 

• Автор
преди 6 минути, miro20 написа:

КРатко , изчерпателно и ясно :) 

Давай, можеш още, не се пести. Ауми е единствената, която ти е лайквала пост от миналата година.

За клакьорки има раздел с празни приказки. Тук обменяме лично мнение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.