Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

Eто защо с жените е добре да се практикува възпитателния бой , поради интелектуалните си недостатъци лесно могат да станат сексисти , шовинисти , нацисти и каквото и да е стига да бъдат изложени на него.Жалко че Aumi-то  и Mediterranean нямат мъж който като дзен майстор да им хвърли един бой с любов за да ги вразуми.

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

преди 10 часа, miro20 написа:

Нямам нито един ред, нито една дума в защита на феминизма :hush:

Това че ти си тормозен от жени, че мразиш всяка жена, че виждаш във всяка жена "миризлива, гнусна вагина" която е обладана от феминизъм за да тормози мъже... си е твой проблем :)

Ти ли бе лъжецо? Скачаш да се" биеш" и беснееш, след като отхвърлихме гнусната ИК в България, която ревностно защитаваш с неописуем патос! Освен гейска тази конвенция е и феминистична. За какъв ред или дума дрънкаш, след като ти в душата си си заклет феминист? Тормозенето ми от жени си е твоя фантазия, защото сигурно теб жените те тормозят, понеже си мека китка. Мен никога няма да посмеят жени да ме тормозят, ако им е мил животът! А, тези с миризливи и гнусни вагини обладани от феминизма, дето тормозят мъжете не живеят дълго! Статистиката го доказва!

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Абе тия пенделчовци изписали цяла книга. Това им е най-любимата тема от всичко, щом отделят половин ден за разсъждения и писане по темата.

Сигурно имаш предвид "инженера"? Той денонощно е в "калдата" и толяма част от времето му минава да величае жените и да плюе по хетеро-мъжете, дето трепят жените, посмели да се гаврят с мъжкия облик. Имало "домашно насилие" над жените според него и толкоз! А, ти още ли смяташ жените за по-грозни от мъжете? Напълно съм съгласен за това с теб. Четох твои мнения в една тема, докато ме бяха бастисали заради мои мнения и факти, които някой тук не харесва и употребява правото си на влияние над власт имащите.

преди 3 часа, Milkydead написа:

Eто защо с жените е добре да се практикува възпитателния бой , поради интелектуалните си недостатъци лесно могат да станат сексисти , шовинисти , нацисти и каквото и да е стига да бъдат изложени на него.Жалко че Aumi-то  и Mediterranean нямат мъж който като дзен майстор да им хвърли един бой с любов за да ги вразуми.

И аз това казвам, ама ей на, "инженера" не е съгласен. Не можело така, трябвало да е обратното, жените да пребиват от бой мъжете, нищо че са физически по-слаби, чрез закон с който мъж възразил на жена или я изнасилил с поглед, да се остави да бъде пребит от нея до припадък. В противен случай отива в дранголника за сексуално насилие. :laughing5: А, на  Aumi-то  и Mediterranean мога аз да помогна! Лесно ще ги вразумя, след малка тренировка по бокс. Ще забравят за феминизъм и за женски права на момента и никога повече няма да си помислят за такива, а ще ме заобичат и няма да мога да се оттърва от тях!:*    :laughing5:

Toва е направила и жената на Толстой , тя описва в дневника си първата брачна нощ като унижение и изнасилване , след дни пише че никого не обичала повече и била готова да умре за този Толстой.Не трябва да забравяме че жената е ирационално същество с много малко допир до реалността.Държавната протекция над тях трябва да се вдигне тъй като са недостоверни очевидци дори на собствените си преживявания.Днес мисли едно в други ден напълно обратното ...

преди 10 минути, Milkydead написа:

Toва е направила и жената на Толстой , тя описва в дневника си първата брачна нощ като унижение и изнасилване , след дни пише че никого не обичала повече и била готова да умре за този Толстой.Не трябва да забравяме че жената е ирационално същество с много малко допир до реалността.Държавната протекция над тях трябва да се вдигне тъй като са недостоверни очевидци дори на собствените си преживявания.Днес мисли едно в други ден напълно обратното ...

Тайните , Сладки Фантазии на поне 80% от жените са да бЪдат Покорени и Завладени бурно от Мъжката Сила и Страст ! 

Това , което е направила жената на Толстой е стандартна Моминска Наслада от първата брачна нощ , че е била задоволена и психически и физически на брачното първо лоно.   Последващите признания на самата "героиня" покриват моето заключение и анализ. 

преди 2 часа, herkules2 написа:

А, на  Aumi-то  и Mediterranean мога аз да помогна! Лесно ще ги вразумя, след малка тренировка по бокс.

ще им биеш шамарчета по дупетата ли ...   палавник такъв :biggrin:

току-що, Inana.. написа:

ще им биеш шамарчета по дупетата ли ...   палавник такъв :biggrin:

Ми, ако нещо не ме слушкат, може и да ги напляскам! То зависи , според случая. :slap1:Пък може и да ги възнаградя, пак според случая.:withballoon2: Те трябва да знаят кой командва тука! :nono:

преди 15 часа, herkules2 написа:

А, ти още ли смяташ жените за по-грозни от мъжете? Напълно съм съгласен за това с теб.    

Много ясно! 

198184f80df3a6c15fd25c087b2dd5dd.jpg

https://otakukart.com/wp-content/uploads/2021/01/BTS-Member-V-e1611523646714.jpg

• Автор
преди 17 часа, Mediterranean написа:

Много ясно! 

198184f80df3a6c15fd25c087b2dd5dd.jpg

https://otakukart.com/wp-content/uploads/2021/01/BTS-Member-V-e1611523646714.jpg

Е, нали знаеш, че той ползва козметика и грим за да изглежда така? И едно скучно платно може да бъде изрисувано до картина, която да харесаш. В случая какво харесваш - картината или платното, работата на гримьорите, химиците и осветителите или корееца?

Aumi, възбудителни процеси ли те провокираха да качваш голотии? С какво предназначение? И в случай, че пак се направиш на умряла лисица, пиша ти го - предните две изречения са въпроси. Разпознават се по това, че имат въпросителни знаци и очакват твоя отговор. Да няма пак "къде са тези въпроси".

преди 53 минути, Myanmar написа:

С какво предназначение?

С такова каквото и ти качи твоите снимки.

• Автор
преди 1 час, Aumi написа:

С такова каквото и ти качи твоите снимки.

Отричам да си достигнала и наполовина моята способност да се изразява или мисли. Ти няма как да си ползвала голите ти картинки с моите цели.

Похвално е, че симулираш, че си почнала да водиш диалог. Истината е, че не можеш да отговориш и на един въпрос, който ти задавам по темите. Твърде неука си, твърде объркана, твърде заета да мрази, вместо да разбира.

Това го могат само жените. Едно от многото неща, които само жените го могат.

• Автор
преди 4 минути, acnekt написа:

Това е за темата с "да бъдем умни за 5 минути", или както там я бях кръстил.

преди 12 часа, acnekt написа:

Това трябва да е шантаж , невъзможно е да не може да се вдигне.

Но ето някой неща които само жените могат да направят

Kak го правят ? Как успяват да го направят ?

на 18.03.2021 г. в 10:58, herkules2 написа:
на 17.03.2021 г. в 23:58, miro20 написа:

Нямам нито един ред, нито една дума в защита на феминизма :hush:

Това че ти си тормозен от жени, че мразиш всяка жена, че виждаш във всяка жена "миризлива, гнусна вагина" която е обладана от феминизъм за да тормози мъже... си е твой проблем :)

Ти ли бе лъжецо?

Пак ти казвам - никога не съм защитавал никакви феминистки или техни движения. Нещо повече - не съм виждал на живо нито една жена феминистка, нито съм срещал и познавал жена, която да изповядва такива идеи :hush:

И че да съм против насилието каквото и да е то, не ме прави по никакъв начин феминист или нещо подобно. Фобиите ти от измислени "феминистки" са само твое прикриване за да си лееш женомразките простотии.

:)

Мен никога няма да посмеят жени да ме тормозят, ако им е мил животът! А, тези с миризливи и гнусни вагини обладани от феминизма, дето тормозят мъжете не живеят дълго! Статистиката го доказва!

Теб това ти е основния ежедневен страх - да не ти посегне жена :)  Приличаш на онези тормозени кучета дето постоянно са бити, и се свиват до земята когато видят вдигната сопа :)

Нормалните мъже никога не мислят нито повтарят тези "страхове"  . Просто защото нормалните мъже не се страхуват и не мразят жени :) 

Не знам коя точно статистика визираш - тази дето жените живеят по дълго от мъжете ? Или  статистиката кои са жертви на домашно насилие. Която и от тези статистики да е, не ти излизат сметките и пропагандата  :) 

А, ти още ли смяташ жените за по-грозни от мъжете? Напълно съм съгласен за това с теб. Четох твои мнения в една тема, докато ме бяха бастисали заради мои мнения и факти, които някой тук не харесва и употребява правото си на влияние над власт имащите.

хааахахаха :)  Събрахте се "ценителите" на мъжката красота....

И аз това казвам, ама ей на, "инженера" не е съгласен. Не можело така, трябвало да е обратното, жените да пребиват от бой мъжете, нищо че са физически по-слаби, чрез закон с който мъж възразил на жена или я изнасилил с поглед, да се остави да бъде пребит от нея до припадък.

И какво още можеш да си измислиш "заМиро" ??? :) :) :)  

Просто си изливаш страховете които всеки ден те гонят . Сигурно ако се разминеш с жена която вдигне ръка да си оправи косата, ти припикваш и приклякаш от страх :)

Човече, само да те светна за пореден път :

- Тези които игнорират жени, тези които се обграждат и на работа и при забавление и в личен план само с мъже, които не харесват женска компания, които смятат жените за "мръсни гнусни вагини " , които смятат мъжете за по красиви .... и т.н.. са си класически гейове бре :) 

преди 9 часа, Milkydead написа:

Това трябва да е шантаж , невъзможно е да не може да се вдигне.

Но ето някой неща които само жените могат да направят

Kak го правят ? Как успяват да го направят ?

Примерно, футбол? Много е мъжкарско да гледаш 90 минута топка, бутана от друг с топки, а целта е да ти вкарат един гол.
И то мъже да ти се изредят.

Мъжки работи.

преди 17 часа, Mediterranean написа:

Кви 5 минути бе? Ти си си сексист цял живот. 

Не само той, всички мъже трябва да станат сексисти и то крайни, като мен, за да се ликвидира феминизма!

преди 11 часа, Mediterranean написа:

Добре 

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e617773

Ама може ли такова нещо? Протестирам!!!:angry22: Това си е пропаганда за джендъризъм!

• 1 месец по-късно...

Кога най-сетне убийството на представител на втория пол ще бъде легализирано , представете си че в днешната култура да убиеш нещо полезно като пчела не се наказва , а да убиеш нещо вредно като жената , дори жена направила аборт се наказва ?!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.