Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

преди 8 минути, Myanmar написа:

ти е лайквала пост от миналата година.

Цитат

Някой хора за тва живеят - за едната репутация тук.

:lol6:

Втория цитат от кого е а ? Смешник :) 

преди 4 минути, Myanmar написа:

Давай, можеш още, не се пести

Омръзна ми да повтаряме едни и същи неща. Тоя херкулесчо отдавна се е доказал като обикновен женомразец и нищо повече.

Който освен  това харесва само мъже, желае да работи само с мъже, да се забавлява само с мъже, да еобкръжен само с мъже, и е въодушевен от технологиите за самовъзпроизвеждане на мъже без жени.

Дали е гейско това, не ми е работа да квалифицирам, но просто спестих всички тези изводи  цитирайки Ауми , че е наистина е по добре да оставите жените на истинските мъже . Вие не сте такива , даже не знаете какво е да си истински мъж , какво е джентълмен, какво е да харесваш  и уважаваш жени, да правиш компромиси за тях и да се радваш на тяхното присъствие, компания, и всичко това което ви е тотално чуждо .

Кратко и ясно :hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 час, miro20 написа:

:lol6:

Втория цитат от кого е а ? Смешник :) 

Омръзна ми да повтаряме едни и същи неща. Тоя херкулесчо отдавна се е доказал като обикновен женомразец и нищо повече.

Който освен  това харесва само мъже, желае да работи само с мъже, да се забавлява само с мъже, да еобкръжен само с мъже, и е въодушевен от технологиите за самовъзпроизвеждане на мъже без жени.

Дали е гейско това, не ми е работа да квалифицирам, но просто спестих всички тези изводи  цитирайки Ауми , че е наистина е по добре да оставите жените на истинските мъже . Вие не сте такива , даже не знаете какво е да си истински мъж , какво е джентълмен, какво е да харесваш  и уважаваш жени, да правиш компромиси за тях и да се радваш на тяхното присъствие, компания, и всичко това което ви е тотално чуждо .

Смешник си ти. Завиждаш, че има нормални хора, които са добре приети, а ти си уникат, който пише зловонната си купена помия, която никой не одобрява. Втренчил си се в някакъв виртуален рейтинг, и в темата за проблеми с форума май имаше изцепки, че ти е голяма мъка. А мнение по темата всъщност нямаш. Дошъл си да кажеш "и аз така мисля", демек не мислиш, а си оставил друг да го прави вместо теб, а какво "мислиш" зависи кой ще ти сложи едно кирливо лайкче. Толкова си евтин и предвидим, че ти обърнах внимание. Ти се засрами и сега ще лееш помия върху мен. Толкова си можеш.

Абе тая скапана тема още ли не е заключена? Всяка година в България биват убивани между 30 и 50 жени от мъже, а други хиляди жени и деца биват изнасилвани и пребивани от мъже.

Радвайте се там тихо и си мастурбирайне на тези новини. Но не тровете всички около вас с извратеността и психопатиите си.

преди 7 часа, miro20 написа:

КРатко , изчерпателно и ясно :) 

Миро, може ли един съвет - смени си аватара! 
Сложи си някой готин аватар, за да се вслушват в нещата които казваш!

преди 6 часа, Myanmar написа:

Ауми е единствената, която ти е лайквала пост от миналата година.

да, затова се иска мъдрост и разум! :cheers:

Но няма как хора, които са от стадото подвластно на масови манипулации, да осъзнаят истината!

преди 5 часа, Myanmar написа:

Втренчил си се в някакъв виртуален рейтинг, и в темата за проблеми с форума май имаше изцепки, че ти е голяма мъка.

Напротив. Точно това бях казал от години вече , че функцията на лайковете е тотално компрометирана и въобще не отразява колко е полезен даден пост , и че се лайват тотални простотии , както си лайквате "екипно" вашите си гупости. И че точно такива като теб това им е огромната фобия - да си трупат лайкове и да си мислят че това е " авторитет" .

Ми не, не е :hush:

преди 2 минути, Aumi написа:

Миро, може ли един съвет - смени си аватара! 
Сложи си някой готин аватар, за да се вслушват в нещата които казваш!

Напротив :) аватара:hush: е послание към ей такива тролченца  " да не болтаят" празни приказки. И те мн добре го разбират , затова толкова им "боде очите" :)  

преди 1 минута, miro20 написа:

Напротив :) аватара:hush: е послание към ей такива тролченца  " да не болтаят" празни приказки. И те мн добре го разбират , затова толкова им "боде очите" :)  

Все пак, мисля, че можеш да го смениш с по-хубав!

преди 7 часа, miro20 написа:

наистина е по добре да оставите жените на истинските мъже . Вие не сте такива , даже не знаете какво е да си истински мъж , какво е джентълмен, какво е да харесваш  и уважаваш жени, да правиш компромиси за тях и да се радваш на тяхното присъствие, компания, и всичко това което ви е тотално чуждо .

Точно описа истинският мъж!

Който не се впсисва в този образ, и желае мъжка компания и мъжки еднополов секс, не може да се определи като истински мъж!

Жените са зли същества по природа те не само убиват мъжете си в стотици(без да броим скъсяващия живота психичен тормоз) всяка година но и както става все по-модерно убиват децата си за да наранят мъжа си , след това лъжат в съда че са били малтретирани или в лошо психично здраве и им дават минимални присъди , ако присъдите за жените не се вдигнат  подобрение няма да има.Всяка жена убила мъжа си или децата моментално доживотен затвор, при доказано направен аборт минимум 10 години  без право на помилване, само така ще се справим с нарастващата женска престъпност.

преди 8 часа, miro20 написа:

Ти и тук ли се домъкна да тролиш бе? Какво харесвам аз ти няма как да разбереш. Разбира се, че ще работя само с мъже, за да печеля, а не да губя. Жените не струват като работници, освен че нищо не умеят и са с две леви ръце, ако ще ми отсъстват от работа за дето са все гинеколотично  болни, и ще ходят през 20 минути до тоалетната мерси, за женската "полезна" работа. Освен за секс за друго забавление жените не стават, а днешните и за секс не стават, по-грозни от смъртта, с тонове грим, рипосукции и пластични операции, да не говорим за цул,лит, сланинесто увиснаяло тяло и с бедра тресящи се, като нишесте. При наличие на красива и стегната жена у дома, за какво ми е женската компания около мен? Достатъчна ми е, а и вече и спряха топлите или студени вълни дето ти нямаш представа за какво иде реч, и сексът с нея е удоволствие. Дори и мигрената и намаля и вече няма главоболие от разни светкавици или гръмотевици в мозъка и. Ти може да си инженер, ама сигурно си инженер с агне или с вуйчо владика. Аз се занимавам с всякаква техника-електроника и др. Разбира се, че се интересувам от технолотиите и следя освен политическите новини и новостите по света. Ектогенезата е технолотия наука, която ще облекчи женските мъки при раждане чрез изкуствената утроба, ама де толкоз акъл у теб за да го проумееш. Свят без жени е теоретично (вече и на практика) възможен, заради по-съвършения мъжки пол, притежаващ и двете хромозоми, докато само женски свят е невъзможен, а

ако имаш поне малко акъл щеше да го разбереш.

преди 4 минути, herkules2 написа:

ако имаш поне малко акъл щеше да го разбереш.

О не, дори не искам. Всъщност, обърнах ти внимание, видях какъв си и го казах /а ти само потвърждаваш всеки път/ . Докоснах се до твоята душевна грозота , комплекси и травматизирана от жени същност, и не мисля да дълбая в тези фекалии :getout:

Само да перефразирам което една дама вече синтезира тук - Изкривената ти представа за мъж, няма нищо общо с това какво е да си истински мъж :hush:

Някои да разясни какво е да си истински мъж и истинска жена , защото да имаш мъжки или женски полови органи според феминизираните люде в темата не означава че си мъж или жена.

За да стане светът само мъжки, жените ще са виновни за това, с големите си претенции и чувство за безнаказаност, спекулирайки с детеродната си способност. Е, вече репродукция на човешки фактор е възможна и без женско участие и мъжете няма да зависят от женското благоволение.

преди 8 часа, miro20 написа:

След като си неосъзнат гей с тази забрадка, квалификацията ти може да е валидна само за теб с, забрадката ти е показателна. Сам реши гей ли си или не си? Истинският мъж не стои денонощно пред компютъра и да си фантазира, че е джентълмен, който се радва на виртуалното присъствие на жени и компанията им. За днешните жени, мъж който се държи като джентълмен с жените е шовинистична свиня, а щом няма вече дами, няма и джентълмени.

преди 9 минути, miro20 написа:

Само да перефразирам което една дама вече синтезира тук - Изкривената ти представа за мъж, няма нищо общо с това какво е да си истински мъж :hush:

То според "правилната пре

дстава" на тази дама, че и твоята е, че истинският мъж трябва да е жена, за какъвто се представяш ти. Е, аз не съм такъв, на такива като теб им казват меки китки, и една консерва не могат да си отворят сами, да не говорим за принос относно човешка репродукция. Минал си ти покрай истинските мъже.

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Абе тая скапана тема още ли не е заключена? Всяка година в България биват убивани между 30 и 50 жени от мъже, а други хиляди жени и деца биват изнасилвани и пребивани от мъже.

Радвайте се там тихо и си мастурбирайне на тези новини. Но не тровете всички около вас с извратеността и психопатиите си.

Щом темата е скапана чий го дириш тук? Вяка година мъжете биват предизвиквани от женски гадости и за това убиват вербалните тирани, помислили си че морето им е до колене. А, хилядите жени, дето уж са изнасилени сами са си го търсили, движейки се на публични места в оскъдно облекло и после олеле, кой ми сра в гащите? Никой не те кара да идваш в тази тема за да не се тровиш. Когато феминистките видят дебелия край, започват с истерии, които завършват с летален край за тях! Като искат жените мъжете да не ги изнасилват с поглед, да си стоят в къщи, и без друго пречат на работното място работейки с мъже!

преди 5 минути, Milkydead написа:

Някои да разясни какво е да си истински мъж и истинска жена , защото да имаш мъжки или женски полови органи според феминизираните люде в темата не означава че си мъж или жена.

Според феминистките истинският мъж е преуспяла и самодостатъчна жена, била мъж без топки, или олигофрени с топки, дето не им вършат работа и обожават мъжете без топки.

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Всяка година в България десетки хиляди мъже биват осъдени само за това , че са мъже и биват изхвърляни на улицата защото са мъже. Защото жените им са им взели къщите , апартаментите и тн.

Мога да продължа още много ... Айде холан

Цитат

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Радвайте се там тихо и си маст рбирайне на тези новини. Но не тровете всички около вас с извратеността и психопатиите си.

В темата за ИК психопатите стигнаха до извода че жена дето е колена три часа от някакъв изрод , сама си е виновна и го е дразнела с виковете си . И че оня дето отрязъл китките на жена си дето подала жалба в полицията, сама си е виновна и да не прави така .

Мели си едни и същи противозаконни простотии и си мисли че му се "нарушават правата" за изказване на мнение :)

Очаквам нова тема от изродите - "как да колим правилно глава на жена" . Кво толкова. Просто обмяна на мнения , нали женомразчо ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Сигурен съм че феминистите дори не знаят какво искат да кажат с тази дума "изнасилване".Те я използват като някаква дума плашило срещу мъжете с която искат да будят някаква социална вина в тях.Какво означава сексуално да изнасилиш някого ?Всеки мъж ежедневно се разминава с жени без те да предизвикат ерекцията му в автобуса на улицата , работното място и т.н.И все пак когато се стигне до копулация между мъж и жена изглежда само жената според феминистично разбиране има право да реши кога има изнасилване или не.А вземете обяснете религията си най-сетне да видим дали освен че сте сексисти имате някаква позиция.

преди 17 минути, miro20 написа:

В темата за ИК психопатите стигнаха до извода че жена дето е колена три часа от някакъв изрод , сама си е виновна и го е дразнела с виковете си . И че оня дето отрязъл китките на жена си дето подала жалба в полицията, сама си е виновна и да не прави така .

Мели си едни и същи противозаконни простотии и си мисли че му се "нарушават правата" за изказване на мнение :)

Противозаконни простотии налагаш ти!!! В България народът отхвърли ИК, която ти тъй настоятелно и напоително прокламираш, където гейове  и феминистки ще колят и бесят хетеро-мъжете! Ясно е и ти какъв си! Съдът не я ли обяви за противоконституцианна, или още продължаваш да дъфчеш едни и същи противоконституционни изказвания, като налагаш на останалите си мнение, което не се харесва на над 75% от българското население? При всичката фейк информация, от къде да съм сигурен че колената три часа жена не е отново измислена провокация на феминистките с цел манипулация на общественото внение. Чувал ли си за "прозореца на Овертон"? То с твоите простотии за "Путлер" и "цоциалистите" едва ли имаш толкова акъл за да знаеш за какво иде реч. Рядко някой оживява след като три часа го колят, умира за по-кратко време. Ама щом казват такива като теб, че жените били много издръжливи, сигурно и 10 часа да ги колят, пак не умират. Както тук се казва, "кървящият звяр" е безсмъртен! Тая с отрязаните китки и на нея и е хлопала дъската. И каква е гаранцията, че сама не си ги е отрязала, за да обвини мъжа и да го накажат? Женската злоба е безкрайна и от жените всичко може да се очаква! А ти дали си мъж, след толкова злоба към мен само ти си знаеш!

преди 34 минути, miro20 написа:

Очаквам нова тема от изродите - "как да колим правилно глава на жена" . Кво толкова. Просто обмяна на мнения , нали женомразчо ?

То ти друго очакваш, ама не стана както го очакваше. След като ми почервеня коментара си помислих, че вече си успял! Сигурно искаш да има само теми, в които се обменят мнения за черната снежанка, черният Орфей, и нови приказки за любовта между двама принца и две принцеси, като любовта м/у мъж и жена е отвратително и гнусно хетеро-шоу, и трябва да бъде забранено по конституция, като нарушителите-мъже се преследва жестоко от закона

преди 1 час, dimy написа:

Всяка година в България десетки хиляди мъже биват осъдени само за това , че са мъже и биват изхвърляни на улицата защото са мъже. Защото жените им са им взели къщите , апартаментите и тн.

Мога да продължа още много ... Айде холан

Не продължавай, че ще те остракират. Тук само такива като "Инженера", аспекта и останалите феминистки имат права и решават кой какво да казва, и ако не им изнася го нарочват за противоконституционна пропаганда! Вярно е, че хиляди мъже биват осъдени и изхвърляни на улицата с отнето имущество, което са създаваги години наред и са изхвърляни на улицата само защото са мъже, и по конституция нямат право да имат право. Права има само жената, защото е жена. Смее ли някой мъж, да оспорва женско обвинение, след като жената е казала, че мъжът е виновен? Това ще е противоконституционно от страна на мъжа, и допълнително ще бъде наказан! Аз посмях да кажа и да покажа женската извратения и бях наказан на момента. Радвам се, че има и други като мен, и мръсотията на феминизма ще бъде по-често разобличавана!

преди 55 минути, Milkydead написа:

Сигурен съм че феминистите дори не знаят какво искат да кажат с тази дума "изнасилване".Те я използват като някаква дума плашило срещу мъжете с която искат да будят някаква социална вина в тях.Какво означава сексуално да изнасилиш някого ?Всеки мъж ежедневно се разминава с жени без те да предизвикат ерекцията му в автобуса на улицата , работното място и т.н.И все пак когато се стигне до копулация между мъж и жена изглежда само жената според феминистично разбиране има право да реши кога има изнасилване или не.А вземете обяснете религията си най-сетне да видим дали освен че сте сексисти имате някаква позиция.

О, те много добре знаят, какво значи да обвиниш мъж в изнасилване на жена! Обвинението само по себеси обрича мъжа да попадне в немилост в обществото, и да бъде съсипан животът му, кариера, обществено положение и прочее. Ме Тоо е живото доказателство за тази женска мръсотия. Дори мъж да откаже секс на жена, също го третират като изнасилване. Във Франция има закон, който мъж отказал секс на жена се води за изнасилване и жената може да го осъди да и заплати огромна сума, или да се замонаши, като това го спасява. Феминистките изхождат от ислямските нрави, където мъжете които имат повече от една жена, наказват без секс тази която се е провинила, а това нарушавало правата на жените, и за това има реципрочна мярка-закон срещу мъжете във Франция!

А тези са още по извратено изперкаели!!!

https://plovdiv-online.com/special/emigrаntskа-poshtа/shvetziya-zаbrаni-seksа-bez-notаrius/

Цитат

Швеция забрани секса без нотариус! - Пловдив Онлайн

Автор Plovdiv-Online

Швеция приема закон, в който се затягат наказанията и се разширяват хипотезите за сексуалното насилие. От 1 юли 2018 г. като съгласие за доброволен секс там ще се смята само писмено разрешение. Става дума за т.нар. Закон за съгласието. За да се стигне до сексуален акт, трябва да има писмено съгласие. Това важи за сексуални отношения между съпрузи, несемейни, гейдвойки, групов секс. Писменото съгласие е необходимо, ако се стигне до съд, информира в. „Сега“.Както каза премиерът на Швеция Стефан Льовен в предколедното си радиообръщение: „Без изрично съгласие от страна на жената сексът не може да се смята за доброволен“. Новият закон въвежда две нови правни фигури „изнасилване по невнимание“ или „изнасилване поради небрежност“

Това е върхът!!! И как така ще има секс по невнимание или поради небрежност и това да се води за изнасилване, може ли някой да ми обясни?

Цитат

Причината за новия закон е кампанията #Metoo, в която стотици жени се оплакаха от сексуално насилие. В Швеция също имаше вълна от недоволство, в което жени се оплакваха, че са били насилени в пияно състояние, докато се спели, под психологически натиск и не са били в състояние да откажат. Има и случай на политичка от Зелените, която разказва, че седмици след сексуалния акт е осъзнала, че е изнасилена. В Швеция, а и отскоро в Германия се смята за изнасилване, ако единият партньор каже: не, а другият партньор въпреки това продължи акта.

Това пък как да го тълкуваме? С нотариален подпис жената се съгласява да прави секс с мъж и изведнъж, след оргазма си решава че мъжът я изнасилва, казва "НЕ", а той продължава до еякулация. А, може и да не е казала "НЕ" при акта, а само да обяви на всеослушание, че е казала "НЕ", за да обвини мъжа в жестоко  изнасилване и да го накаже по закон, ако нещо не и ходи по свирката. Кога ще спре тази женска извратения не се знае. Днешната цел на феминистките е чрез лостовете на властта да превърнат мъжете в мазохисти, подвластни на женската садистичност! Ето това е една от причините такива жени да си "намират майстора", като си получават заслуженото мъжко правосъдие. Това обяснява защо 30-50 жени често пътуват за отвъдното. Обаче инженера ще каже ведната....."Ти, женомразец такъв, това не е вярно, нарушаваш пак женските права с противоконституционна дискриминация, и си гей защото не допускаш жени да работят във фирмата ти, както и при развлеченията които организираш. Това е неуважение към жените и по закон си престапник!!!!!"

"Инженере", добре че всички мъже не са като теб, защото светът (християнският) щеше да се самоунищожи отдавна, и не че сега не е тръгнал към пропастта!

преди 5 часа, Milkydead написа:

феминистите дори не знаят какво искат да кажат с тази дума "изнасилване".

Изнасилване, е всяко сексуално посегатество върху друг човек / или животно/, без неговото съгласие.

Дори и една жена да стои гола пред теб, ако това не противоречи на законите и правилата в държавата, ти нямаш право да я изнасилваш!!

преди 5 часа, Milkydead написа:

само жената според феминистично разбиране има право да реши кога има изнасилване или не

Разбира се. Ако теб някой обратен те изнасили без твое съгласие, само и само защото някоя твоя част е предизвикала неговата ерекция - и ти ще ревеш!

преди 4 часа, herkules2 написа:

Женската злоба е безкрайна и от жените всичко може да се очаква

Много ме съмнява, че изобщо си женен!

Невъзможно е женен мъж, освен ако не е под чехъл и не яде бой по при пъти на ден от жена си, да бълва такава злоба против женският пол!

:D ти с хомосексуални мен не ме плаши.
Ти кажи какво означава да изнасилиш някого ? Значи ако една жена стой гола пред мен , без да си посочила защо стой гола пред мен аз нямам право да правя секс с нея ? За какво право говориш в тоя случай.Ако тя е гола и половите ми органи са в ерекция естествено че ще правим секс , какви са тея странни картини които рисуваш...Aumi ти май си доста перверзна женица.
Тая концепция за изнасилване е чиста фикция в борба за власт от феминистките да репресират мъжката сексуалност.Ако жена е достатъчно добре изглеждаща да предизвика ерекцията в един мъж значи вече имаме създадените условия за извършване на копулативния акт и пред него няма пречки да бъде осъществен.Природата в този случай винаги е в правото си

преди 8 минути, Milkydead написа:

Ти кажи какво означава да изнасилиш някого ? Значи ако една жена стой гола пред мен , без да си посочила защо стой гола пред мен аз нямам право да правя секс с нея ? За какво право говориш в тоя случай.Ако тя е гола и половите ми органи са в ерекция естествено че ще правим секс , какви са тея странни картини които рисуваш...Aumi ти май си доста перверзна женица.
Тая концепция за изнасилване е чиста фикция в борба за власт от феминистките да репресират мъжката сексуалност.Ако жена е достатъчно добре изглеждаща да предизвика ерекцията в един мъж значи вече имаме създадените условия за извършване на копулативния акт и пред него няма пречки да бъде осъществен.Природата в този случай винаги е в правото си

Казах гола в смисъл разголена. Естествено, че по улиците никой не ходи напълно гол. Това е възможно само по нудистките плажове, където пак не се изнесилват един друг, въпреки голотата си.

По твоята логика и ти ако стоиш разголен пред някой хомосексуалист и предизвикаш неговата ерекция, или ако децата си играят голи лятото и някой гнусен педофил се впечатли от тяхната разголеност, всеки следва незабавно да задоволи нагона си!!!

Да ама не, ние не сме животни и можем да се въздържаме от безразборни и неприемливи за обществото ни действия, които са противозаконни.

Така че, ти не можеш да намериш нито едно разумно оправдание, че трябва да изнасилиш някого само защото е бил разголен, просо защото му е било топло или така му е харесвало да си ходи!

Всяко посегателство, когато не е желано от острещният индивид, е насилие и изнасилване против неговата свободна воля!

преди 1 минута, Aumi написа:

Не те плаша, щото по емотикона ти личи, че  би се зарадвал ако някой хомосексуален те изнасили!

Аз никога няма стоя разголен пред хомосексуалист дори не познавам хомосексуалисти.Именно защото нямаш никаква представа за това какво е изнасилване пак плашиш хората с изнасилване без да става ясно какво е това.
Човешките същества са животни и като всяко друго животно имат определени биологически функции , ако има условия за секс и секс се осъществи той винаги е оправдан , с изключение на децата които не са полово зрели , а педофилията и хомосексуализма са именно резултат от подтискането на сексуалния нагон при някои хора и неговото извращение за което са виновни жените и ти в частност като феминистка опитваща се да потиска човешката сексуалност.Ако някой педофил се опита да задоволи сексуалния си нагон с дете бих най-напред попитал къде е МАЙКА МУ !!!

преди 18 минути, Milkydead написа:

Аз никога няма стоя разголен пред хомосексуалист

Може, когато например си на морето, да стоиш гол, по бански, без да знаеш че около теб има хомосексуалисти.

преди 18 минути, Milkydead написа:

Човешките същества са животни

Човешките същества/ с изключение на някои индивиди/ не са животни. Ако бяха животни, нямаше да живеят по къщи и щяха да се разхождат голи без дрехи също като животните.

В нито едно общество, няма такава свобода всеки да изнасилва когото си пожелае, само защото видиш ли на този който не може да въздържа нагона си, му се е привидяло нещо разголено или нещо подбуждащо фантазията му.

Казах, че изнасилване и насилие е всичко, което се извършва към дадено лице, без неговото желание и съгласие.

Ако теб те нападне някоя жена и те завърже и иска да те изнасилва, това също се води насилие или опит за изнасилване според човешките закони.

Ако една жена  е способна да предизвика ерекцията ми пак ще правим секс разбира се.Няма да има нужда ме връзва дори да е по-силна.По-добре помисли сама за себе си какви ги дрънкаш с тея изнасилвания щото явно си доста объркана и нямаш сексуално образование като всяка друга феминистка...

преди 6 минути, Milkydead написа:

Ако една жена  е способна да предизвика ерекцията ми пак ще правим секс разбира се.Няма да има нужда ме връзва дори да е по-силна

Моят съвет е да се отървеш от омразата си към жените, като промениш мнението и отношението си към тях, за да не те отблъскват.

Иначе при това положение, ще си останеш вечно незадоволен и само ще си фантазираш, че изнасилваш жени, на които си зърнал някоя разголена или по-заоблена част!

преди 7 минути, Milkydead написа:

Ако една жена  е способна да предизвика ерекцията ми пак ще правим секс разбира се.Няма да има нужда ме връзва дори да е по-силна.

това дето си го написал е секс по взаимно съгласие

нещо се бъркаш
насилие е като ти нахака некой чеп отзад,
ти охкаш, а тя се кефи

преди 6 минути, Aumi написа:

Моят съвет е да се отървеш от омразата си към жените, като промениш мнението и отношението си към тях, за да не те отблъскват.

Иначе при това положение, ще си останеш вечно незадоволен и само ще си фантазираш, че изнасилваш жени, на които си зърнал някоя разголена или по-заоблена част!

Crazy Bi-atch

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.