Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

преди 3 минути, Myanmar написа:

Да не си на спирка, че да чакаш? Написано е и си го чела. Пак се правиш на улава.

Ти да не мислиш, че амо твоите въпроси са ми в акъла...

Ако искаш повтори, ако не - бегай!

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

• Автор

Самото общество е адски лицемерно, а простите хора обикновено "мислят" това, което ще се приеме добре. Това е последния ми коментар за обратните тук, защото е офтопик. Твърди се, че отглеждането на деца от родители от един пол е извращение, а повечето деца в България израстват с един родител. Къде е истината?

преди 6 минути, Aumi написа:

Ако искаш повтори, ако не - бегай!

Да не си ми гадже да те повтарям. Аз те питам нещо, а ти ме питаш кога, къде и как съм те питал. Айде бегай ти, като знаеш много добре, че въпросът ми те излага като кифла решила да се прави на козунак. Нямаш никакъв капацитет да говориш И по тази тема. Влязла си да похейтиш обратните, защото те е гнус от това, което правиш ти, а кариерата ти като "нормална" кой знае колко извращения съдържа.

Призова майките да не кърмят децата си, сега влезе тук да обясниш, че майка не може да обича дъщеря си и син баща си. Долна помия, която Миро с удоволствие ще сподели, защото няма друг, който да споделя патологиите ти и ти ще му станеш фенката, за която е мечтал от години във форума, в който всеки вече го е заплюл.

преди 3 часа, herkules2 написа:

Ами след като мъжът не пребива от бой жената, ясно е, че гя ще го бие, а ти ако изобщо можеш да се ожениш, каквато си мека китка и както се позмазваш на феминистките, жена ти ще те спуква от бой, ако нещо много вземе да ти знае устата, както лаеш тук, и не три пъти ами шест пъти ще те бие, по два пъти сутрин, обед и вечер.

:)

Абе ще си кажеш ти болката от детството и нарушения пубертет от насилие .... :) 

Прав си, че гейовете са умствено сбъркани и никакви опити до сега не са били успешни! Да вземем теб например. Виртуално си мечтаеш да си заобиколен от жени, да работиш само с жени, макар че едва ли можеш да работишш нещо полезно, и ще ги уважаваш, че иначе ще те бият. :beat:За

тъй тъй ... давай, ще си кажеш болката... Просто ти гледам сеира с какво нападаш и си правя изводи къде те боли наистина и с какво са те ощетили в живота.

Как мислиш, дали сме само трима тук? Сигурно са много повече, от колкото може да си представиш. Само че, не се афишират, за да не попадат под ударите на феми-правилата тук!

Ами ... наистина мъжкото ми самочувствие е наранено от факта че наистина такива като теб женомразци гейове не сте един и двама... това показва огромен психо-проблем . Мога сао да ви съжалявам че никога няма да разберете какво е да си истински мъж :)

преди 4 часа, herkules2 написа:

Извратените обратни наклонности към себеподобните са защитени от ИК, която инженера яростно защитава, което доказва какъв точно е!

Никакви извратени наклнонности не защитавам а изтипосвам такива криещи се гейове като вас.

Защото няма как човек който уж е с топки, да мрази толквоа неистово и целенасочено жените като пол. Да мечтае за мъжко самовъзпроизводство, и да защитава ВСЯКАКВО насилие, колкото и жестоко да е то , както визирах с коленето на жена три часа, и рязане на китки .

Под наивните и смешни "оправдания" че жената сама си е виновна щото е феминистка .

Парадокса е че във  повечето , да не кажа във всички случаи на домашно насилие и убити жени , въобще не става за феминистки активистки или дори намек за феминизъм .

Да, някои световни движения на феминистките използват тези случаи , но САМИТЕ жертви на 99.9999% нямат абсолютно нищо общо с феминизма .

преди 4 часа, Myanmar написа:

Миро, и тука се изака на "реномето си". Аз съм твърдо "за" тезата, че мразещите обратните са скрити хомосексуалисти. В стил киселото грозде - утайка са, неспособни са да обичат, не харесвали необратните хора и в този род.

Напротив :) :) :)  Та нали  точно АЗ дадох примера с унгарския депутат бре. Върл анти-гей активист , върл противник на ИК, т.е. идеален за вашата пропаганда, а се оказа че го хванаха на гей вечеринка .... :) :)

Погледни колко пъти споменавах че ми рпиличате с херкулесчо на този унгарски евродепутат :)

Пак се оака...

преди 5 часа, Aumi написа:
на 15.03.2021 г. в 21:51, Myanmar написа:

Сега, знам, че темата е със заглавие сексизъм, ама тага на темата, който съм сложил, е фън. Така че не се чувствай длъжна да се държиш като мизантроп. Тея дялби на истински и неистински мъже са като да смесиш вода с оцет и да кажеш, че едната част е само вода, а другата е само с оцет. С една дума - порасни.

Колкото и да се опитваш да защитаваш еднополовата "любов", човешките същества са създадени като два пола. Истински мъж, е този който няма извратени обратни наклонности към себеподобните, уважава и цени жените и изпитва сексуално желание и чувства едиинствено към същества от женски пол. Така че, няма защо да въртиш и сучеш и да се опитваш да променяш тези критерии, приети от цял свят.

Аз откога им го повтарям това, но  да те отрезвя - такива гейове няма как да разберат истинските мъже. Нито това какво искат да видят жените в един мъж, което ти им го каза.

Те  така и не разбраха твоя израз "оставете истинските мъже на нас жените" :) 

Ама тука е пълно с псевдо-хомофоби , които открито изразяват омраза към жените в много по-голяма степен, отколкото към гейовете.

Това за гейовете им е защитна маска, да се правят на нормални хетеро мъже.

Точно като оня унгарски депутат, участвал в гей оргии. 

Един такъв е и потребителят Soviet Soldier. 

Даже мисля, че всичките тези имат тайна група, в която си обсъждат кой знае какви гейщини.

Гей лобито на Калдата.😮

преди 11 часа, Myanmar написа:

Призова майките да не кърмят децата си,

Никога и никъде не съм казала подобно нещо...
Няма по-естествено нещо от това майка да кърми детето си.

Както и няма нищо по-неестествено от еднополовия секс!

преди 11 часа, herkules2 написа:

Истинска жена за мен е само моята. С нея разговарям и обсъждам кое трябва да се свърши в семейството. Женската работа върши тя, а аз мъжката и нямаме проблеми до сега. Нямало е причина до сега да и се скарам, да я наказвам или да я набия. Рядко има днес такива жени. С други жени не ми е нужно да разговарям, освен ако трябва служебно да правя заявки за материали или работа с администрацията. А дали сме само двама, които мразят феминизма оставам на теб да разбереш, но се съмнявам в интелектуалните ти способности.

Тия ги разправяй на някой друг!

Няма как да си такъв женомразец и да уважаваш единствено своята жена, защото със сигурност нямаш такава, а това го използваш като прикритие.

Само един нефелен мъж може да бъде такъв женомразец и да нарича жената "кървящо чудовище".

Ако имаше уважавани от теб съпруга и дъщеря, никога не би употребил такива отвратителни думи за жените!

Така че, колкото и да се прикриваш, си прозрачен, също като другите ти дружки!

Eто я пословичната фениминистична шизофрения , тяхното движение и идеология извоюваха по цял свят права за хомосексуалните , малцинствените групи толератност към различните и всякакви от тоя сорт , но тъй като феминистката признава съществуването само на един пол - женския , когато мъжете не изпълняват командите и веднага обръща нещата на тея които не ни робуват са хомосексуални , тоест прибягва до някакъв извратен начин на засрамване с който целят да държат всички на каишка и всеки друг срам , срам ,срам.Еми как да не ви считат за феми-нацистки после с което сте навсъде известни.
Другия мит от които се хранят вампирите и веднага го хвърлиха на бойното поле е мита за "майката" , това е другия социален мит на женския пол и въпреки че към днешната не значи абсолютно нищо.Те пак дръзват да се обръщат към тази мистична роля с религиозно преклонение в жалкия си опит пак да сложат жената в центъра на вселената.Еми всички знаем че днешните и за майки не ги бива , нито знаят как да се държат с децата , телефончетата и фейсбука са им много по важни и не им обръщат внимание.А пази вселено феминистка да роди , трагедията е небивала , поне двойно по-голяма е ако феминистка роди момче тогава епогея на трагедията е достигнат.Добре че толкова малко феминистки по нестандартни и несвоиствени на живота обстоятелства раждат деца.Трудно се намира някой който да им обръща внимание, което е съвсем нормално предвид много им отклонения.Все пак тази социална болест е силна и феминистичния вампир бива спонсориран с подривни и разложителни цели снабдявайте се с необходимите предпазни средства - Surviving Fourth Wave Feminism: The War on the West (Volume 1): REAL, DR B: 9798647734754: Amazon.com: Books
има универсален афродизиак на които дори феминиста не може да устои и от които се подхранва , ако искате да си хванете жив кръвопиец - -9-NL9av-Hc.jpg (1920×1080) (userapi.com)

А ако ви нападнат феминистичните кървящи вампири - AsHXrvbHN8c.jpg (864×1080) (userapi.com)

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Гей лобито на Калдата.😮

:lol6:Точно . Група "гей под прикритие" . Или "как гей да се справи с кървящо всеки месец чудовище" :giggle1:

Kaто си толкова смел що не вземеш да се прежалиш и  да залюбиш самотната г-ца Mediterranean , дори ти дето си индоктриниран в идеология нямаш смелост да си вземеш феминистка, айде да те видим колко си жертвоготовен...

преди 13 часа, Myanmar написа:

Самото общество е адски лицемерно, а простите хора обикновено "мислят" това, което ще се приеме добре. Това е последния ми коментар за обратните тук, защото е офтопик. Твърди се, че отглеждането на деца от родители от един пол е извращение, а повечето деца в България израстват с един родител. Къде е истината?

Истината е, че гейове и феминистки  завзеха властта. Управлението в Брюксел е вече тяхното царство!  И ако мъжете не се консолидират за да ликвидират феминистично-гейската пасмина навсякъде с физическа сила, нещата ще стават все по зле! За това дори и един такъв изрод по-малко, поне 10 патриархални семейства ще са щастливи повече, и няма да ги е страх за децата си, които тези искат със закон да им вземат, понеже Господ ги е наказал да нямат свои!

Защо Троло20 си съчинява, че обратните мразели останалите хора, е ясно, той е генератор на фалшиви новини.

Защото тролът е мека китка, сиреч обратен, и мрази истинските мъже, дето имат истински жени, които възпитават децата в човешки добродетели. Той има жени само във фантазията си, а ще се ожени и ще има деца на куково лято! За това мрази нормалните мъже и яростно защитава гей-конвенцията, които е доказателство какъв в същност мъж е! Гейове и феминистки са един дол дренки и измислиха ИК!

Истината е, че всяко общество е лесно манипулируемо, когато е феминизирано. "Прозорецът на Овертон" в действие!

https://glasove.com/categories/komentari/news/prozorecyt-na-overton

Миро с удоволствие ще сподели, защото няма друг, който да споделя патологиите ти и ти ще му станеш фенката, за която е мечтал от години във форума, в който всеки вече го е заплюл.

Тя вече му е станала, и той всячески я подкрепя, изопъчавайки истини, които са очевадни!

преди 9 часа, miro20 написа:

тъй тъй ... давай, ще си кажеш болката... Просто ти гледам сеира с какво нападаш и си правя изводи къде те боли наистина и с какво са те ощетили в живота.

Оллеле Боже! За коя болка говориш, аз съм ходил в казармата и болката не ме плаши. Ти да му мислиш, по глупавите ти приказки доста болка ще да си изпитал и вече не можеш да я понасяш. Аз изобщо не съм ощетен от живота, а съм си щастлив. Имам си всичко, от което имам нужда, а средствата които имам са ми пре-достатъчни за да живея охолен живот. Като те гледам по постовете ти, ти си от грантаджиите, дето чакат милостиня от господарите си, за да лъжат, мажат и да пропагандират феминизъм и "демокрация", много вредни неща за човечеството.

преди 10 часа, miro20 написа:

Ами ... наистина мъжкото ми самочувствие е наранено от факта че наистина такива като теб женомразци гейове не сте един и двама... това показва огромен психо-проблем . Мога сао да ви съжалявам че никога няма да разберете какво е да си истински мъж :)

Ти и мъжко самочувствие??! Боже прибери си вересиите! Какъв мъж може да си ти бе? Мъж, който като теб иска да се наложи ИК и у нас не е никакъв мъж. Че то жените дето я отхвърлиха са по-мъже от теб!

Напротив :) :) :)  Та нали  точно АЗ дадох примера с унгарския депутат бре. Върл анти-гей активист , върл противник на ИК, т.е. идеален за вашата пропаганда, а се оказа че го хванаха на гей вечеринка .... :) :)

Погледни колко пъти споменавах че ми рпиличате с херкулесчо на този унгарски евродепутат :)

Пак се оака...

Те твоите изопъчени примери ги знаем, а примера с унгарския депутат е като примера с "крадеца викнал дръжте крадеца!" То, когато си гей ти се привиждат разни несъществуващи неща, защото завиждаш на хетеро-мъжете, и ревностно защитаваш всякакви гей-конвенции! Е няма да я има при нас твоята ИК, защото аз и други като мен го казваме! Кой знае дали този унгарски депутат-гей, не е феминистки шпионин от твоя електорат, който като троянски кон да действа срещу хетеро-семействата!

Аз откога им го повтарям това, но  да те отрезвя - такива гейове няма как да разберат истинските мъже. Нито това какво искат да видят жените в един мъж, което ти им го каза.

Те  така и не разбраха твоя израз "оставете истинските мъже на нас жените" :) 

Абе ти, защитаващ ревностно гейовете и подмазващ се гейски на жените за истински мъж ли се смяташ бе? Този израз " оставене истинските мъже на нас жените-феминистки да се разправим с тях" отдавна се изтърка, а и ти по коментарите си приличаш на жена, която  иска истински мъже. Има друг израз актуален към ситуацията днес! Оставете жените-феминистки на нас, истинските мъже. Ние знаем как да ги "възнаградим" за простотията им!

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Ама тука е пълно с псевдо-хомофоби , които открито изразяват омраза към жените в много по-голяма степен, отколкото към гейовете.

Това за гейовете им е защитна маска, да се правят на нормални хетеро мъже.

Точно като оня унгарски депутат, участвал в гей оргии. 

Един такъв е и потребителят Soviet Soldier. 

Даже мисля, че всичките тези имат тайна група, в която си обсъждат кой знае какви гейщини.

Гей лобито на Калдата.😮

Ти нали не харесваше темата и искаше да я затворят? Какво търсиш отново тук? По нашия край си имаме поговорка. "За веднъж бита и евана цяр няма, все иска още и още!" Гей-лобито е монопол на инженера. Той лобира и пропагандира за ИК! А като гледам ти и още една феминистка вечесте се присъединили към неговата група.

преди 4 часа, Aumi написа:
преди 15 часа, herkules2 написа:

Истинска жена за мен е само моята. С нея разговарям и обсъждам кое трябва да се свърши в семейството. Женската работа върши тя, а аз мъжката и нямаме проблеми до сега. Нямало е причина до сега да и се скарам, да я наказвам или да я набия. Рядко има днес такива жени. С други жени не ми е нужно да разговарям, освен ако трябва служебно да правя заявки за материали или работа с администрацията. А дали сме само двама, които мразят феминизма оставам на теб да разбереш, но се съмнявам в интелектуалните ти способности.

Тия ги разправяй на някой друг!

Няма как да си такъв женомразец и да уважаваш единствено своята жена, защото със сигурност нямаш такава, а това го използваш като прикритие.

Само един нефелен мъж може да бъде такъв женомразец и да нарича жената "кървящо чудовище".

Ако имаше уважавани от теб съпруга и дъщеря, никога не би употребил такива отвратителни думи за жените!

Така че, колкото и да се прикриваш, си прозрачен, също като другите ти дружки!

Ако ги разправям на някой друг, с малко повече акъл от теб, щеше отлично да ме разбере. Умнте хора разбират ползата и знаят какво е патриархално семейство. Това, че ти си феминистка и мразиш такова семейство и не понасяш върховенството на мъжа в него, не значи, че такива семейства вече няма! Нищо не прикривам, надявам се тази феми-извратения и гадна мръсотия като ескперимент да приключи в скоро време. Тогава ще ме видиш и на живо ако пожелаеш, заедно със семейството ми, а може щерките ми да са и по-големи на години от теб, съдейки по мисленето ти. "Кървящ звяр" е метафора, която ти не можеш да схванеш, защото както казва Myanmar, липсва ти достатъчно умствен потенциал за да я разбереш. Но ти е простено, все пак си жена, ако си жена!

преди 2 часа, miro20 написа:

:lol6:Точно . Група "гей под прикритие" . Или "как гей да се справи с кървящо всеки месец чудовище" :giggle1:

Ами аз отлично се справям, за другите не знам, а и моето "чудовище" у дома от скоро спря да кърви. Е, имам си и други две "чудовища" дето си кървят, ама им пращам достатъчно средсва за да потушават кървенето за по седмица от месеца! Ти едва ли ще имаш някога у дома си "кървящи чудовища" защото на "кървящите чудовища" не им трябват такива като теб, дето много ги обожават, уважават и са в тяхните компании само в мислите си. 

преди 2 часа, Milkydead написа:

Kaто си толкова смел що не вземеш да се прежалиш и  да залюбиш самотната г-ца Mediterranean , дори ти дето си индоктриниран в идеология нямаш смелост да си вземеш феминистка, айде да те видим колко си жертвоготовен...

Той е смел само на приказки. А и едва ли ще свърши качествена работа на средиземноморското същество, защото основният му полов орган за размножаване или е женски или е гейски. Освен, ако средиземноморската не предпочете останалите му  11 "полови органи", тогава няма да имат проблеми.

преди 2 часа, Milkydead написа:

Къде ги виждате тези феминистки аз идея си нямам :) 

Пак се връщам на старата констатация, която така и не можете да разберете /щото не сте мъже/ - да си против домашното и др вид насилие, не те прави феминист. Да харесваш и уважаваш жени, не те прави феминист. Да си джентълмен не те прави феминист. Да ухажваш жени , да правиш компромиси, да цениш жените, не те прави феминист.

Да смятам че живот без жена е безсмислен не ме прави феминист.

Обратното : Което не искате да си признаете - Хора с мъжки атрибути между краката които си мечтаят за живот без жени, които избягват жени, които намират и търсят забавления и работа без жени, на които жените им пречат във всичко, които откровенно мразят и ги е гнус от жените, които оправдават абсолютно всички случаи на насилие и смърт на жени като .. тяхна вина и които прикриват това с антифеминизъм,  които мечтаят за мъжко самовъзпроизводство без участие на жени , за мен правилния термин си е - класически гейове.  :) 

И другото което също да припомня , но нарочно смесвате нещата - почти всички случаи в България  / ако има изключения, моля да ми посочите/ в 99.9999% от случаите на домашно насилие и смърт , нямат нищо общо с феминизъм или жертвите да са били такива. :hush:

преди 4 часа, miro20 написа:

Пак се връщам на старата констатация, която така и не можете да разберете /щото не сте мъже/ - да си против домашното и др вид насилие, не те прави феминист. Да харесваш и уважаваш жени, не те прави феминист. Да си джентълмен не те прави феминист. Да ухажваш жени , да правиш компромиси, да цениш жените, не те прави феминист.

Обратното : Което не искате да си признаете - Хора с мъжки атрибути между краката които си мечтаят за живот без жени, които избягват жени, които намират и търсят забавления и работа без жени, на които жените им пречат във всичко, които откровенно мразят и ги е гнус от жените, които оправдават абсолютно всички случаи на насилие и смърт на жени като .. тяхна вина и които прикриват това с антифеминизъм,  които мечтаят за мъжко самовъзпроизводство без участие на жени , за мен правилния термин си е - класически гейове.  :) 

И другото което също да припомня , но нарочно смесвате нещата - почти всички случаи в България  / ако има изключения, моля да ми посочите/ в 99.9999% от случаите на домашно насилие и смърт , нямат нищо общо с феминизъм или жертвите да са били такива. :hush:

Колкото и пъти да им го повтаряш, едва ли ще осъзнаят истините които казваш. Те са безсилни като мъже, затова мразят женският пол. 
Един истински мъж, никога не би мислил и говорил глупостите, които дрънкат те! 
Ако някой бленува за свят без жени, той си е чист гей! няма какво друго да се каже по темата!

преди 5 часа, miro20 написа:

Има толкова много грешно в този коментар че се  чудя от къде да започна.
Джентълмен произхожда от френската културна традиция на рицарство и буквално означава нежен мъж или женствен мъж , във висшата класа на Франция през 19в се заформя обществото на дамите която буквално е колектив от нищо-правещи женици с редица и една привилегии  които не са се занимавали с абсолютно нищо , самата буквална прото-форма на феминизма която се разраства в последтвие и се принася  в Америка и цяла Европа.Да бъдеш женствен мъж не е съвсем основание за гордост а точно обратното означава че си подвластен на жените по начин които те правят несамодостатъчен , ако живота ти е безсмислен без жена ,  значи е безсмислен и с жена , отдавайки жалкия си живот в услуга на кървящия пол не му придава смисъл , напротив извлича  от неговата пълнота и експанзивност от самата свобода за разгръщане на мъжественото превръщайки го в безсмислена жертва, феминистично отдаване на женственото за сметка на мъжкото ,  хипертрофирал ин замъглил светещия величествен ян.Тоест ставаш по-малко мъж или джентълмен.Ако не беше феминизирано момченце нямаше да го обявяваш на всеослушание.
В културен аспект феминизма както си личи от името на идеологията е насочен единствено и само за жените изключвайки мъжете , иначе щеше да бъде хуманизъм  , но те признават само единия пол като съществуващ и в културно развратна традиция вече около 2 века правят всичко възможно да наложат женския пол над мъжкия все повече и повече разраствайки пропастта между двата пола и подстрекавайки война между тях за надмощие, което води до напрежение между половете , неразбирателство и насилие , аз лично изобщо не искам да свалям вината на жените за поддържането на феминизма въпреки че има жени които  са срещу феминизма , самия факт че феминистичната секта достигна до правителствата и създаде политика , законодателство и социална регулация изключваща мъжете  и техните нужди и концентрирайки се единствено само върху жената и техните прищевки , проблеми , недоволства и т.н завинаги ще остави едно грамадно черно петно върху кървявщия пол като грешен.
обяснявайки ви тези неща и пишейки в момента в известна степен се чувствам засрамен за това че има мъже които също като днешните феминизирани жени са крайно откъснати от реалност и причините тя да е толкова сексистка днес.Aumi както и Mediterranean са феминистки , Aumi като всяка жена е готова да лъже на момента за абсолютно всичко да се изкара едни гърди напред пред другите тъй като нейните така и така са твърде малки.
И вие г-н Miro20 въпреки явната си некомпетентност и дебелашкото си изказване по-добре се образовайте защото войната между половете вече не може да прекратена , жените я започнаха и както във всяка война докато една страна не капитулира и не изпълни изискванията на другата няма да има мир ! А репарациите които жените имат да връщат на мъжете са колосални ! А жените дори с помощта на женчовци като вас със сигурност ще загубят ! 
пп.Джентълмените ако изобщо има такива са на изчезване тъй като никой не може да отрече че в днешно време в жените не само няма почти нищо женствено , но и нежно.

• Автор
преди 19 часа, miro20 написа:

Никакви извратени наклнонности не защитавам

Казват ти къде как си защитавал геьовете и ти пишеш, че не си. Айде кажи, че не си неадекватен сега!

Ами ... наистина мъжкото ми самочувствие е наранено

Ти откога имаш самочувствие? За целта е нужно да имаш себеуважение, достойнство, чест - все неща, които не си и помирисвал. След всяко изобличаване на лъжите ти безскрупулното ти и зловредно тролене ти се връщаш без срам и гузна съвест. И сега ще ми говориш за добродетели. Що за лицемерие!?

няма как човек който уж е с топки, да мрази толквоа неистово и целенасочено жените като пол. Да мечтае за мъжко самовъзпроизводство, и да защитава ВСЯКАКВО насилие, колкото и жестоко да е то

И това го казва трола, който след всеки свой пост се обяснява, че е имал съвсем друго нещо напредвид. Приеми, че не си разбрал, за пореден път, и недей клевети като изпускаш условностите кога, кой, как. И на война хора се убиват, ама същият, който обяснява за пребивания не е пипнал жена през живота си. Питал съм, отговорено ми е било. А ти само си дописваш в болното съзнание.

САМИТЕ жертви на 99.9999% нямат абсолютно нищо общо с феминизма

Източник?

Напротив :) :) :) 

Не е напротив. Научно е доказана сексуалната ти ориентация:

Мразите гейовете? Може би сте един от тях haha.png

Тези, които в момента се чувстват най-заплашени от заложения, според тях, "трети пол" в Истанбулската конвенция, не е зле да се замислят за причините за хомофобските си настроения. Защото възможно е зад тях, както и зад категоричните пристрастия и изрични изявления за собствената им правилна хетеросексуална сексуална ориентация да се крият страсти, които се опитват да потиснат.

Според легендарния Зигмунд Фройд хората често имат най-отрицателни нагласи към неща, които тайно жадуват, но смятат, че не трябва да имат. Той нарича този защитен механизъм "формиране на реакция" - яростна битка срещу външния символ на чувствата, които вътрешно се задушават.

Това е убедителна теория, но съществуват и емпирични доказателства, че хомофобията може да е причинена, поне отчасти, от потискането на хомосексуални желания.

Едно проучване, публикувано в Journal of Personality and Social Psychology, разкрива, че онези, които са най-враждебно настроени към гейовете и имат силни анти-гей възгледи, самите те може да имат влечение към собствения си пол, макар и прикрито, съобщава Scientific American.

"Това изследване показва, че ако чувствате този вид интуитивна реакция към някаква група, трябва да си зададете въпроса: "Защо?", отбелязва съавторът Ричард Райън (Richard Ryan), професор по психология в Университета в Рочестър. "Такива силни емоции трябва да са повод за самоанализ".

"Понякога хората се чувстват застрашени от гейовете и лесбийките, защото се страхуват, в известен смисъл, от собствените си импулси" , разказва Райън пред LiveScience. "... и можем да им съчувстваме, защото може да са отвратени от другите, защото са отвратени от себе си."

Райън предупреждава обаче, че тази връзка е само един от източниците на анти-гей чувствата.

Скритата хомосексуалност

В четири проучвания изследователите разглеждат несъответствията между това, което хората казват за своята сексуална ориентация и скритата им сексуална ориентация на базата на тест за реакция за време. Проучванията включват 784 студенти от Германия и САЩ.

Студентите трябва да категоризират възможно най-бързо думи и снимки, показани им върху компютърен екран по скала от 10 точки, като се започне от „гей” до „хетеро”. Компютърът измерва техните времена на реакция. Думите включват "гей", "хетеросексуален", "хомосексуален", а снимките показват хетеросексуални и гей двойки.

Преди всяка дума или образ се появява думата "аз" или "другите", която светва на екрана в продължение на 35 милисекунди - достатъчно дълго, за да могат участниците подсъзнателно да обработят думата, но достатъчно кратко, че да не могат съзнателно да я видят. Според теорията, известна като семантична асоциация, когато "аз" предшества думи или изображения, които отразяват вашата сексуална ориентация (например, хетеросексуални изображения за хетеросексуален човек), ще сортирате тези изображения в хетеросексуалната категория по-бързо от случаите, когато "аз" предшества думи или изображения, които не съответстват на вашата сексуална ориентация (например хомосексуални изображения за хетеросексуален човек). Тази техника, адаптирана за подобни изследвания за оценка на нагласи като подсъзнателни расови предразсъдъци, надеждно разграничава самоопределящите се като хетеросексуални и тези, които се самоопределят като хомосексуални.

С помощта на тази методика изследователите идентифицират подгрупа от участниците, които въпреки че се самоопределят като изключително хетеросексуални, показват някакво ниво на еднополово влечение (тоест, асоциират "аз" със свързани с хомосексуалност думи и снимки по-бързо, отколкото асоциират "аз" с хетеросексуални думи и снимки). Над 20% от самоопределящите се като строго хетеросексуални индивиди показват такова несъответствие.

За отбелязване е, че тези индивиди значително по-често от другите участници подкрепят анти-гей политика, готови са да дадат значително по-строги наказания за извършителите на дребни престъпления, ако са хомосексуални и изразяват по-голяма враждебност към хомосексуалните (също измервано с помощта на подсъзнателно асоцииране).

„По този начин нашите изследвания показват, че някои от тези, които се противопоставят на хомосексуалността, мълчаливо таят еднополовите си влечения”, заяви Райън пред The New York Times.

Какво води до това потискане?

Част от причините за това противоречиво поведение се крие в семейната среда.

Естествено, хомофобските изявления може да произтичат от авторитарни родители, особено такива с хомофобски възгледи или заради традицията и общите настроения в обществото. Те карат младежите да потискат истинските си влечения.

„Открихме, че участниците, които съобщават, че имат подкрепата и приемането на родителите си, имат по-близки заявена и скрита сексуална ориентация и по-малко са податливи на хомофобия. Хората, чиято заявена сексуална идентичност е в противоречие с тайното им сексуално привличане, много по-често са били под строг контрол от родителите си, не приемат и са по-предубедени срещу хомосексуалистите” - отбелязва Райън.

Разбира се, не всички, които „мразят” гей мъжете и лесбийките и водят кампании срещу тях, тайно чувстват еднополово привличане. Но поне някои от тези, които се противопоставят на хомосексуалността, вероятно са хора, които се борят срещу част от себе си. Страдат не само тези, които са мишена на анти-гей кампаниите, но често и тези, които я водят. „Добре е да не забравяме, че всички участници заслужават нашето съчувствие”, заключава проф. Райън

Няколко скандални примера

Често демонстрираната крайна агресия към хомосексуалните може да е индикатор за личен вътрешен конфликт със собствената си сексуална ориентация.

Този вътрешен конфликт може да се види в някои нашумели случаи, в които публични личности с ярки анти-гей изявления са уличени в хомосексуални връзки, казват изследователите. Например, евангелският проповедник Тед Хагард (Ted Haggard), който проповядваше, че хомосексуалността е грях, подаде оставка след скандал с бивш мъж проститутка през 2006 г.

1516949820_0_559x*.jpgТед Хагард и жена му след скандала. Снимка: denverpost.com

Лари Крейг (Larry Craig), американски сенатор, който се противопоставя на включването в законодателството на наказания за престъпления от омраза заради сексуална ориентация, е бил арестуван по подозрение за похотливо поведение в мъжка баня. Глен Мърфи Джуниър (Glenn Murphy Jr.), ръководител на Младежката Национална Републиканска конвенция (Young Republican National Convention) и противник на еднополовите бракове, се призна за виновен, след като бе обвинен в сексуално нападение на друг мъж.

Видният анти-гей активист и съосновател на консервативната организация "Семеен съвет за научни изследвания" (Family Research Council) Джордж Рикърс (George Rekers), според съобщения, е забелязан през 2010 г. с мъжки ескорт, нает от Rentboy.com. Според репортажите неговият придружител потвърди, че Рикърс е гей.

"Смеем се или се забавляваме с такова крещящо лицемерие, но всъщност тези хора често може да са жертва на потискане, сдържане на вътрешните си импулси и да изпитат прекомерно чувство на заплаха", коментира Райън. "Хомофобията не е смешна, понякога може да има трагични последици".

https://nauka.offnews.bg/news/Biologiia_16/Mrazite-gejovete-Mozhe-bi-ste-edin-ot-tiah_101747.html

Честито :)

преди 6 часа, miro20 написа:

Че ти кога си имал полезна идея?

да си против домашното и др вид насилие, не те прави феминист.

Напротив, да твърдиш, че има домашно насилие когато няма такова те прави феминист.

преди 1 час, Aumi написа:

Да харесваш и уважаваш жени, не те прави феминист.

Няма как да харесваш и уважаваш такива жени, които се правят на мъже и ти желаят злото. Наричат се феминистки.

Да си джентълмен не те прави феминист.

Днес няма джентълмени, защото няма истински дами!

Да ухажваш жени , да правиш компромиси, да цениш жените, не те прави феминист

Да ухажваш жени-феминистки е противопоказно, рискуваш да те обвинят в сексуално насилие, а компромиси да правиш с феминиска и да я цениш като мъжемразка си е нормално само ако си феминист.

Да смяташ, че живот с жена вербален терорист е смислен те прави мазохист и феминист.

Хора с действащи мъжки атрибути между краката не желаят живот със жени, защото знаят, че жената-мъжкарана (смятаща се над мъжа в семейството и в обществото, и мразеща мъжете феминистка) е най-големият душманин на мъжа. Такива жени пречат на мъжа да живее нормално, като го заплашват постоянно със законите за женско насилие. С тях забавления са невъзможни, защото женскатае омраза към мъжете надделява над приятното развлечение, и може да интерпретират "домашно насилие". Много от жените-феминистки не поддържат лична хигиена и миришат лошо, което отблъсква голяма част от мъжете да живеят ст тях, като предпочитат да живеят без жени.

Няма нужда да напомняш за несъществуващо насилие над жените, мантрата на феминистите като теб.  Днес психическо насилие е разрешено от закона само за жените над мъжете. В 99.9999% от случаите с женска смърт, вината е само на жените, повлияни от отровата на феминизма и помислили се за недосегаеми, злоупотребяващи със законите и с мъжкото търпение!

преди 2 часа, Aumi написа:

Колкото и пъти да им го повтаряш, едва ли ще осъзнаят истините които казваш. Те са безсилни като мъже, затова мразят женският пол. 
Ако някой бленува за свят без жени, той си е чист гей! няма какво друго да се каже по темата!

Тези феминистични "истини" противоречат на други истини. Мъжете не са безсилни както жените, по-силни са от тях, а феминистките искат да ги обезсилят чрез извратени закони. След като някои от жените мразят мъжкия пол, защо тогава всички мъже да ги обичат? Един истински мъж никога не би позволил на жена да се гаври с авторитета му. Колкото до свят без жени, то това може да стане само по вина на жените-феминистки. Зависи до къде ще стигне женската наглост и до колко мъжкото търпение ще може да издържи. Дали изобщо това ще стане не е важно, по-важното е, че технически може да стане, докато свят без мъже е невъзможно да има дори и на теория!

преди 47 минути, herkules2 написа:

Изглежда е факт, че ти не си имал работа с истински жени и дами, и че просто те не са за теб и че на такива като теб нито биха обърнали внимание, нито биха се занимавали с долнопробни женомразци.

• Автор
преди 19 часа, Mediterranean написа:

Има го и това. Просто е абсурдно как влизат разни хора, претендиращи, че са нормални, каквото и да значи това, за да мразят хората, които се обичат, да им забраняват да обичат и да обясняват, че са някакви животни.

преди 56 минути, herkules2 написа:

С тях забавления са невъзможни, защото женскатае омраза към мъжете надделява над приятното развлечение, и може да интерпретират "домашно насилие". Много от жените-феминистки не поддържат лична хигиена и миришат лошо, което отблъсква голяма част от мъжете да живеят ст тях, като предпочитат да живеят без жени.

Нито една разумна жена не може да мрази мъжа, защото е мъж. Но би мразила от цялата си душа насилника женомразец.
Каквото повикало - такова се обадило!

преди 56 минути, herkules2 написа:

Един истински мъж никога не би позволил на жена да се гаври с авторитета му.

Ако един мъж е истински мъж, нито една жена не би се гаврила с авторитета му! Напротив, би му се възхищавала.

преди 5 минути, Myanmar написа:

за да мразят хората, които се обичат, да им забраняват да обичат и да обясняват, че са някакви животни.

Никой не мрази хора които се обичат.
Но на нормалните хора им е странно да има любов между двама мъже.

/само не ми говори за любовта между родственици, защото знаеш за каква  любов говоря!/

• Автор
преди 13 часа, Aumi написа:

Никога и никъде не съм казала подобно нещо...

Ще намеря време да ти го навра в мусурата. Но сега искам вече да си почина от трудния ден.

преди 4 минути, Aumi написа:

Нито една разумна жена не може...

Престани да говориш от името на милиарди хора. Винаги пишеш глупости, които уж подкрепят патологиите ти. Разни хора, разни идеали. Само ти приемаш, че сте ти и останалите, които са в грешка, защото не са като теб.

Точно кратко и ясно :) 

Виж как се гърчат с километричните си шовинистични простотии :) 

преди 50 минути, Aumi написа:

Изглежда е факт, че ти не си имал работа с истински жени и дами, и че просто те не са за теб и че на такива като теб нито биха обърнали внимание, нито биха се занимавали с долнопробни женомразци.

женомразеца херкулесчо дори се хвали с това че когато и както може бяга от жените. Избягва ги и на работа, и извън работа , и навсякъде. Само с мъже му е най добре :) 

преди 1 час, herkules2 написа:

В 99.9999% от случаите с женска смърт, вината е само на жените, повлияни от отровата на феминизма и помислили се за недосегаеми, злоупотребяващи със законите и с мъжкото търпение!

Тотална глупост :hush:

Хора с действащи мъжки атрибути между краката не желаят живот със жени, защото знаят, че жената-мъжкарана (смятаща се над мъжа в семейството и в обществото, и мразеща мъжете феминистка) е най-големият душманин на мъжа. Такива жени пречат на мъжа да живее нормално, като го заплашват постоянно със законите за женско насилие. С тях забавления са невъзможни, защото женскатае омраза към мъжете надделява над приятното развлечение, и може да интерпретират "домашно насилие". Много от жените-феминистки не поддържат лична хигиена и миришат лошо, което отблъсква голяма част от мъжете да живеят ст тях, като предпочитат да живеят без жени.

мъка мъка..... :giggle1:

да си против домашното и др вид насилие, не те прави феминист.

Напротив, да твърдиш, че има домашно насилие когато няма такова те прави феминист.

Да харесваш и уважаваш жени, не те прави феминист.

Няма как да харесваш и уважаваш такива жени, които се правят на мъже и ти желаят злото. Наричат се феминистки.

Да си джентълмен не те прави феминист.

Да ухажваш жени , да правиш компромиси, да цениш жените, не те прави феминист

Да ухажваш жени-феминистки е противопоказно, рискуваш да те обвинят в сексуално насилие, а компромиси да правиш с феминиска и да я цениш като мъжемразка си е нормално само ако си феминист.

Да смяташ, че живот с жена вербален терорист е смислен те прави мазохист и феминист.

мъъъкааааа :) :)

Наистина те съжалявам човече.... :getout:

Аз феминистка смея да твърдя, не съм виждал в живота си . За теб обаче, всяка жена е феминистка. Грозна, миришеща лошо тормозеща мъже  и т.н..  :) :)

Смешник :) не, всъщност, трагично е.. не е смешно...

преди 24 минути, Aumi написа:

Моята жена е истинска и за това съм се оженил за нея. Този измислен факт от теб си е само за теб. Многократно съм казвал, че аз не изневерявам на жена си, а останалите жени не ме интересуват, и нито аз нито те не искам да ми обръщат внимание. С долнопробни феминистки-мъжемразки не се занимавам.

преди 29 минути, Aumi написа:

Нито една разумна жена не може да мрази мъжа, защото е мъж. Но би мразила от цялата си душа насилника женомразец.
Каквото повикало - такова се обадило!

Е то малко разумни жени останаха, повечето са феминистки и мразят мъжете заради мъжкото превъзходство. Насилници женомразци не се раждат. Жените ги правят такива и после берат плодовете на женското си неблагоразумие, когато мъжката справедливост ги застигне. Както сама казваш, - "каквото повикало, такова се обадило!"

преди 35 минути, Aumi написа:

Ако един мъж е истински мъж, нито една жена не би се гаврила с авторитета му! Напротив, би му се възхищавала.

Хайде пак си помисли! Я виж тук как се гаврят с авторитета на този мъж, или не ти се вижда истински?

https://blitz.bg/layfstayl/svetski/alen-delon-ozapti-s-1-izrechenie-osvirepelite-feministki-i-geyove_news674154.html

Цитат

Ален Делон отговори на вълната от критики срещу него след стана ясно, че ще му бъде присъдена почетна награда на фестивала в Кан.

"Харесват ме или не, но никой не може да оспорва кариерата ми", каза звездата, оказала се в в центъра на скандал на започналия кинофестивал.

Ален Делон ще получи почетната "Златна палма" за творчеството си, но петиция с хиляди подписи призовава организаторите да преосмислят решението. В петицията, критиците на Делон го наричат "расист, хомофоб и женомразец".На 83 години френската кинозвезда е под прицела на движението "Жени и Холивуд", които го обвиняват в насилие срещу жени. 17 000 подписа са против награждаването на Делон. Протестът е и заради изказвания на актьора срещу нежния пол, хомосексуалистите и имигрантите.

Я гледай ти? И този мъж се изказал срещу феминистките и те решили да го разкъсат! Ама не, сигурно не е истински мъж, а е изнасилвач и Ме Тоо ще муразкаже играта! :lol6:

преди 10 минути, miro20 написа:

Точно кратко и ясно :) 

Виж как се гърчат с километричните си шовинистични простотии :) 

Нито е кратко, нито пък е ясно. Само за теб е ясно дори и когато не ти е ясно, а ти се гърчиш като глист на буца или на ламарина под жарко слънце, като се чудиш каква простотия да напишеш в защита на феминизма

преди 15 минути, miro20 написа:

В 99.9999% от случаите с женска смърт, вината е само на жените, повлияни от отровата на феминизма и помислили се за недосегаеми, злоупотребяващи със законите и с мъжкото търпение!

Тотална глупост :hush:

За теб може да е глупост, за мен е истина. Трепят ги като мухи, когато им писне от феми-простотия. Да ти дам ли пак линкове и да ревнеш, че били противоконституционни, нищо че в официалните медии ги публикуват?

преди 19 минути, miro20 написа:

мъъъкааааа :) :)

Наистина те съжалявам човече.... :getout:

Аз феминистка смея да твърдя, не съм виждал в живота си . За теб обаче, всяка жена е феминистка. Грозна, миришеща лошо тормозеща мъже  и т.н..  :) :)

Смешник :) не, всъщност, трагично е.. не е смешно...

Съжалявай себе си! Като си сляп как ще видиш? То ти самият си феминист и не виждаш по-далеч от носа си. За мен всяка жена е потенциална феминистка, ако се зарази с вируса на феминизма, който е по-опасен и от коронавируса! Грозната женска миризма няма повече да коментирам с теб, защото си невеж и неграмотен. А, феминистка тормозеща мъж чрез законите, рано или късно си намира майстора. Не всички мъже са мазохисти като теб! Освен смешен си и жалък с  жено поклонничеството си.

преди 30 минути, miro20 написа:

женомразеца херкулесчо дори се хвали с това че когато и както може бяга от жените. Избягва ги и на работа, и извън работа , и навсякъде. Само с мъже му е най добре :)

На глупавия няма как да му обясниш. Той си знае своето. Инженере, ти какво работиш в момента? Денонощно с клавиатурата на компа тролиш в калдата ли? Я кажи какъв инженер си? Аз не бягам от жените, не ги искам за работници, защото трябва да им осигурявам заплати. Ако взема жени във фирмата, как ще плащам заплатите на мъжете. Че и равно заплащане с мъжете ще трябва да им осигуря! Жените не знаят нищо, нищо не разбират от електроника. Как ще извършват ремонти? Не могат да поддържат подходяща температура с индукционен поялник. Касиерка не ми трябва, защото всеки от мъжете става такъв, когато клиентът плаща. Тогава за какво са ми жени работнички? За секс на работното място ли? Умните хора казват: - "там където си вадиш хляба, не си вади оная работа!" Разбира се, че ще работя само с мъже, ако искам да печеля, за да издържам семейството си.

преди 40 минути, herkules2 написа:

Разбира се, че ще работя само с мъже

Ама разбира се :giggle1:

преди 40 минути, herkules2 написа:

Нито е кратко, нито пък е ясно. Само за теб е ясно дори и когато не ти е ясно, а ти се гърчиш като глист на буца или на ламарина под жарко слънце, като се чудиш каква простотия да напишеш в защита на феминизма

Нямам нито един ред, нито една дума в защита на феминизма :hush:

Това че ти си тормозен от жени, че мразиш всяка жена, че виждаш във всяка жена "миризлива, гнусна вагина" която е обладана от феминизъм за да тормози мъже... си е твой проблем :)

преди 42 минути, herkules2 написа:

За мен всяка жена е потенциална феминистка, ако се зарази с вируса на феминизма, който е по-опасен и от коронавируса!

Разбира се :) 

Тогава за какво са ми жени работнички?

Разбира се, че ще работя само с мъже

Ама разбира се ! :giggle1:

Изтормозен гей... :getout:

• Автор
преди 5 минути, Mediterranean написа:

Абе тия пенделчовци изписали цяла книга. Това им е най-любимата тема от всичко, щом отделят половин ден за разсъждения и писане по темата.

Честно казано, когато създадох темата не очаквах, че в нея ще пишат истински сексистки и мъжемразки като вас.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.