Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

преди 10 часа, herkules2 написа:

===

Марш с приятелчето ти Milkydead на Атон! Приятно прекарване там, на полуострова на който няма дори женски животни!:beat:

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

току-що, Aumi написа:

Марш с приятелчето ти Milkydead на Атон! Приятно прекарване там, на полуострова на който няма дори женски животни!:beat:

Край! Съсипан съм! Как можа да сложиш такъв емоутикон, чрез който ме пребиваш от бой? Сега само при мисълта за този бой, който ми нанасяш, ще трябва да ходя на скенер. Значи, няма лошо да ме изпъдиш на Атон. Там е много красиво и спокойно място, ходил съм с организирана група. Не съм предполагал за познанията по физика на един от монасите. И е вярно, че там не допускат дори женски животни. Такава е традицията от векове назад във времето. Жената е слуга на сатаната и е враг №1 на мъжа. При днешната ситуация това е очевадно, а феминизмът е абсолютно доказателство за женското коварство! И моля ти се, някаква жена се дегазирала преди време като мъж, но я хванали и от тогава контролът е станал много прецизен, а глобата за такава женска измама е била изключително голяма. 

• 4 седмици по-късно...

Ще отговоря на всички въпроси в темата , но първо бих желал сам да задам няколко въпроса на VeeeSeLa , която(и заради която) докато бях блокиран се опитваше да агитира други потребители с цел да ме дискредитира пред тях , с осъдителна риторика  писа каква заплаха съм бил за социалния строй , и най-сетне не искала да бъде "под един покрив" с хора като мен, коварен ход напълно в рамките на женското поведение който присъства в репертоара на всяка жена та надали мога да я виня особено че се е възползвала от това що природата и е вплътила. И все пак въпреки това в мен се поражда един фундаментален въпрос ! От къде в крайна сметка вие г-жо намирате нравствени сили да бъдете толкова критична след като самата вие сте нравствено пропаднала и морално разложена жена , която с лъжа и измама прелъстила някой си батко дори в разрез  със  законовата рамка доколкото разбрах само с цел да изконсумира "любовта" и отдавала се то се знае на много други плътски наслади в последствие.Как в края нещата хора като вас които превръщат любовта и разбирателството в сатира, създават какви ли интриги и караници в рамките на живота си пак не взимат никаква поука от поведението си и съдят други които са много по нравствени и морални.Също ще ви бъда благодарен ако отговорите на няколко въпроса които ще изредя по долу , тъй като никога не съм общувал с развратни жени смятам че вашия опит би ми бил полезен за в бъдеще.
Как муза на страстта като вас решава кой мъж да вземе за съпруг ? Е ясно че всичките ги "обичате" за най-богатия ли се омъжвате ? Теглите чоп и който се падне ? Или просто взимате този които е налице във вече напреднала репродуктивна възраст ? 
Също бих искал да разбера какво осведомявате(или бихте) децата си след като ви питат - колко гаджета имаше преди татко , мамо ? Истината ли им казвате или лъжете че преди окончателно и безвъзвратно да се влюбите във този ваш клет съпруг сте нямали друга "любов" ? 
И последно какво казвате на мъжо за миналото си , истината или лъжата? 
Щом в българия мъжете са я докарали до там че да се женят за 2-3-4-5-6-7 и т.н ръка жени на пазара просто ново няма ...
Също така е неизвестно как днешните жени биха могли да учат децата си на ценности , морал и да ги изграждат нравствено щом в края на нещата всичко на което би трябвало да ги научат липсва във самите тях , но това е друг въпрос...

преди 13 часа, Milkydead написа:

И последно какво казвате на мъжо за миналото си , истината или лъжата? 

Отговор няма да получиш! И аз задавах доста неудобни въпроси, дори цитирах разни медии, но веднага ми запушиха устата. За жените не трябва да говориш лоши неща, нищо че в тях вече нищо хубаво и ценно не е останало, защото ако е имало, отдавна си е заминало. За жените както за умрелите. Или само добро, или нищо, докато не се променят тотално нещата. Лошото е, че има и някои мъже (ако са мъже.....разни инженери, ръководители на заводи и дори колеги електрончици), които подкрепят и промотират феминизма, несъзнавайки  пагубното му въздействие за човечеството. Но надежда за промяна има. Никой не може да предположи какво може да се случи в едно необозримо бъдеще! Темата е за сексизъм, но и в тая тема ти затварят устата за да не говориш сексистки. Какво повече да говорим!

• 2 седмици по-късно...

Явно  VeeeSeLa  е твърде възвишена дама за да отговаря на разумни и логични въпроси.Затова ще отговоря на Kolev71 в никакъв случай не бих имал дъщеря ако ще да и да ми предлагат милиони , баланса на власт между мъже и жени в момента е напълно нарушен на социално равнище и  властта е в ръцете на жените затова и повече представители на втория пол е последното нещо което е необходимо за днешното общество , ако ще се поддържа каквато и е да е здравословна култура в него , а такава както е очевидно не се поддържа.
А Вие г-н васил козарев съвсем не сте прав че феминизма бил вследствие на някакви си липси на войни това твърдение е нелепо.Америка е имеприя която постоянно е във война и феминизма там е изключително силно развит и феминистките има изключително силно лоби.Феминзма е болест на капитализма , тъй като капитализма е култура на консумация и сервилност жените са тези които са му естествени съюзници тъй като са перфектни консуматори и перфектни роби , те не притежават достойнство и винаги са готови да се продадат за нещо материално.Вярно е също така че днешните капиталистически господари използват феминизма за да поробят мъжете и да ги превърнат в безгласни букви на пасивност и консумация.Жените също биват използвани за тази цел защото са изключително сервилни винаги си кооперират с властта и са перфектни полицай и доносници.Всеки който кривне малко и те тръгват да разправят на женското племе какъв ужасен човек бил и го докладват на власт имащите.
След инвазията на нацистите във Франция , французойките веднага започват да си кооперират с немските генерали и високите чинове военни , напълно присърце се съвкупляват с тях за социален статус , доносничат и т.н. След освобождаването на Франция от нацистката окупация много от тези жени биват линчувани публично и косите им биват обръсвани.Просто властта и жената си вървят ръка за ръка като спина и диарията.

на 10.07.2021 г. в 16:37, Milkydead написа:

в никакъв случай не бих имал дъщеря 

теб пак ли са те пуснали на свобода?!

на 10.07.2021 г. в 16:37, Milkydead написа:

властта е в ръцете на жените затова и повече представители на втория пол е последното нещо което е необходимо за днешното общество ,

Липсата на секс води до такива изтрещявания на слабоумни индивиди, които са опасни за обществото!

A несполучливи еволюционни процеси и липсата на мозъчни клетки водят до Aumii .А защо си тъй агресивна бе жено , истината май не ти понася , та то на коя ли жена  изобщо истината и изнася...

преди 5 часа, Milkydead написа:

A несполучливи еволюционни процеси и липсата на мозъчни клетки водят до Aumii .А защо си тъй агресивна бе жено , истината май не ти понася , та то на коя ли жена  изобщо истината и изнася...

Аз съм много спокойна. 

Само от едно болно съзнание могат да извират такива отвратителни мисли, като нещата които пишеш спрямо нежният пол!

И тъй-като сексът е свързан с жената, твоето поведение доказва липсата на секс, което те е довело до тотално изтрещяване.

Факта че има жени които действително смятат себе си за част от "нежния пол"(какво е туй нежно нещо в тях още не е ясно) доказва пълната им липса на осъзнатост и себепознание.Жената живее оставайки енигма за самата себе си ...Една жалка форма на живот в този свят.

Ауми, не отговаряй на Milkydead, той не е истинска личност. Предполагам че Херкулес е същият човек , но "с прекрасна жена и две дъщери". Разбери го буквално. 

Ти си направила някакви догадки. И аз натам те водя.

Приятно във форума на всички!

преди 4 часа, Milkydead написа:

Факта че има жени които действително смятат себе си за част от "нежния пол"(какво е туй нежно нещо в тях още не е ясно) доказва пълната им липса на осъзнатост и себепознание.Жената живее оставайки енигма за самата себе си ...Една жалка форма на живот в този свят

Жалко е, ако такива индивиди като теб, си въобразяват и се заблуждават, че са осъзнати!

Жалката форма в този живот, са хора като теб. И най-доброто е, че сте толкова малко!

Напротив , хората които разбират що за егоцентрично , жестоко и паразитиращо същество е жената стават все повече , разбира се социалната власт все още е в женската вулва, да вярно е че хората имат премного социални митове за кървящото зверче , но те ще се разнищят , защото независимо колко романтични и феминистични филми бълва холивуд , независимо колко лъжат жените ден след ден , страдащите мъже на този свят няма да имат друг избор освен да проследят източника на страданието си , ще разберат колективно че това е втория пол и ще сложат този звяр там където вече не е опасен за обществото.
#cagethebeast!
#nobleeding

преди 4 часа, Milkydead написа:

страдащите мъже

ах, горкичките те! били толкова слабички и мънички, а за страданията им били виновни жените!😁

преди 41 минути, VeeeSeLa написа:

Бе пий си хапчетата редовно бе! И к'во общество ще имаш без така наречения от теб звяр, опасен? :angry: 

Кат някакъв кастриран се изказваш. И к'во сме ти виновни ние нормалните?

Oh-oh ! Гузен негонен бяга ...С вашето влюбчиво сърце и шавливо дупе със сигурност сте причинила много дразги и драми "г-жо" , както и много страдание на мъжете за което няма да отговаряте пред никого освен пред собствената си съвест , но тъй като жената не притежава съвест и тук минавате метър.Ще ви обясня все пак как можем да се спасим от женското социално разложение.На жените трябва да се забрани да работят , както препоръчва самия Толстой , по-добре е за всички ако тези животинки не участват в социално необходимата работа защото водят до корупция , несериозност и занижаване на качеството на всичко до което се докоснат...Жените трябва да бъдат сложени там където им е място : в кухните(тук пак са опасни защото често тровят мъжете) , в мазетата , в таванските стай , на нудистките плажове , но да бъдат смесвани в обществото и да бъдат граждани "наравно" с мъжете е просто нелепо , тъй като не могат да носят отговорност за себе си пак камо ли за нещо със социално значение от което зависят животите на много хора.Така най-сетне ще имаме общество изградено на разумни принципи и солидарност , вместо на консумация , егоизъм и властолюбие.Има само един начин да изградим сократическо рационално общество в което доминира разума ...Като ограничим достъпа на ирационалния менструиращ втори пол от него.

Ще кристализираш ли провинциалния си начин на изразяване за да не те разбера погрешно ?Искаш да кажеш че трябва да гоня женската маймуна ?Маймунопоклонничеството се изчерпа от началото на този век.

преди 5 часа, Milkydead написа:

На жените трябва да се забрани да работят

Много жени биха се зарадвали на това предложение, стига мъжете да им осигурят всичко необходимо.

на 15.07.2021 г. в 7:24, Aumii написа:

Много жени биха се зарадвали на това предложение, стига мъжете да им осигурят всичко необходимо.

И какъв е интереса на първия пол да се грижи за неблагодарния вечно недоволен себичен и злонрав втори пол ? Това което мъжете трябва да направят е да вдигнат социално държавната протекция от която втория пол в момента се ползва и чрез която експлоатира първия .Пък и нали точно това искаха някои феминистки разделение на половете.Е при пълно разделение на половете жените ще се използват само за удовлетворяване на сексуалните нужди на мъжете и ще живеят в гета.Един напълно задоволителен за мъжете вариант.Разбира се тъй като ще стане пълен обор в тези женски гета навярно ще трябва да ви ваксинираме и храним за да предпазим здравето си , но да наричаме това "грижа" е малко пресилено.От друга страна мъжете винаги са се грижили за опитомените животни , ако това разбираш под грижа... 
Също вече посочих оптималния вариант за пълното разрешаване на "женския въпрос" и проблема  който втория пол представлява в предни постове.

преди 2 часа, Milkydead написа:

И какъв е интереса на първия пол да се грижи за неблагодарния вечно недоволен себичен и злонрав втори пол ?

Това беше твое предложение!

на 15.07.2021 г. в 1:34, Milkydead написа:

.Жените трябва да бъдат сложени там където им е място : в кухните

преди 2 часа, Milkydead написа:

Е при пълно разделение на половете жените ще се използват само за удовлетворяване на сексуалните нужди на мъжете и ще живеят в гета.

С тази болна фантазия надминаваш и най-печените садо-мазохисти.

Никога не съм предлагал мъжете да се "грижат" за жените , ти заради егоцентризма и общия стаден женски дух в който живееш извъртя нещата че мъжете трябвало да се грижат за тях , което е абсурдно.А на жените трябва да се забрани да работят за да се оптимизира работната дейност ,повиши качеството и да се премахне корупцията по различните професии.Това от своя страна ще доведе до по-висок стандарт и качество на живот за мъжете.

преди 1 час, Milkydead написа:

Никога не съм предлагал мъжете

А аз предлагам на такива женомразци като теб, да се съберете и дружно да заминете на някоя друга планета без жени,  като освободите нашата прекрасна планета от омразата, която бълвате и да я оставите на нормалните хора! :lipstick:

В този форум се обменя информация Mediterranean и истеричното ти менструално поведение е напълно неадекватно !  Щом истината те смущава до такава степен че ти е необходимо "безопасно пространство" като на много други жени днес , може да вземеш двете си другарки по менструална неволя и да се заселите на безлюден остров, където както се знае заради женската си природа зависеща изцяло и оцеляваща единствено в паразитни условия, ще умрете от дизентерия в рамките на няколко дни.Времето в което мъжете както вие сами си представяте ще "гонят" втория пол само и само за да задоволят сексуалния си инстинкт намаля... и  струва ми се самата ти можеш да го усетиш с намалящия брой на яйцеклетките в яйчниците си , а веднъж изчерпи ли се,  е те тогава ще настане време на ужас и агония за кървящия звяр.
Breakup-Couple-Wallpaper-624x468.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.