Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Абе това постоянно наблягане на тема приятели те издава, че си неспособен жена да задържиш при тебе, та приятелите ти са по-важни за теб. 
Лошо, много лошо !
Преди да се задомя имах повече приятели чужденци в София отколкото българи.
Ама я познай какво стана със чужденците. Като си намерих булката, изведнъж спрях да се срещам с приятелите чужденци. Все едно че съм умрял, той баща ми много хубаво ги лъжеше по телефона и преди това че все ме нямало.
И на свадбата бях поканил само 4 приятели , ама българи. И един от тях забрави да дойде, те това са приятелите. Завистливи копелета само гледат да те използват ако могат за нещо. И като се изселих на никого не съм си давал адреса. За да не ми звъннат на вратата да ми се правят на приятели пари да им давам и да ги подслонявам на безплатен хотел.
А тука в Белгия предпочитам да имам много познати и никой да няма статут на приятел, да ми досажда когато аз на него му трябвам. И за разлика от тебе, те па половината са мадами моите познати. Щото като знаят че съм женен и не ги е шубе, че ще почна да ги търся за кекс. 
Сега с тия от квартала не се получава да не ми досаждат, идват и звънят на вратата най-нахално, ама кво да правиш. Обаче бързо се изнасят ако са влезли вътре. Ако сме навън в градината стой та гледай какви бърборковци са. И ако дойде женка ми да се присламчи и ми се случва аз да си вляза вътре пък тя да ги гони. Ама те пък от учтивост не си тръгват, докато не изляза пак.
Абе ти знаеш ли какво е да си нещо повече от другите и все да гледат да те използват ?
Един белгиец още от държавната работа ми се прави на приятел там докато бях. И после понеже пък беше на длъжност с достъп до националния регистър, позволяващ ти да знеш много точнип данни за човек само по номера на колата му, аз падържах периодично контакт с него и след като се бях махнал от държавната работа. Хубаво, полезен чиляк айде от мен да мине. Ама оня като му избега мъжкараната събпруга и като го набара друга мъжкарана, която пък не му дава да ходи на бачка на къщата на дъщеря му и почна да ми се оплаква по телефона доста досадно. 
На ти приятелство сега, ти симулираш ама оня се прави че сте приятели и ти досажда. Леле нямаше начин беше го закъсал и го научих как да се отърве от втората мъжкарана. Та си намери в Интернет трета мъжкарана, те така. Ама ми беше мирнала главата от него благодарение на нея. Тя го държеше изкъсо да ѝ гледа 3-те деца. От тоя екземпляр се отървах като го хвана рака и почна да бачка само по 1 един ден в седмицата. Неговата полезност се беше изчерпила и му бих шута.
Преди ковида синчето като ходеше с мен по магазините и му беше писнало като ме скиват познати жени и мъже и се заприказваме. Някой ден три поредни братче и то горкото няма къде да ходи, търпи. Те мадамите поне малко го поразпитват и него нещо ама пръчовете се правят че го няма там.
А после то пита от къде ги познавам. Аха ... от къде ги познавам бе ?
Как да му обясниш какво е клиентка ?
А що е идвала при тебе ?
Пита детето бе.
Апа тоя пък от къде го познаваш  и т.н. То детето сега ме вижда че си почивам активно вкъщи и не може да проумее от къде познавам разни човеци и човечки.
Това да им даваш статут на приятели досадници ти яде от времето, да не разполагаш със собственото си време, щото им трябваш на другите. Е, за кво са ми да ми досаждат ?

Аве ти утре жена ти да хвърли топа, а лапето да е отлетяло от гнездодо, ще умреш и никой няма да разбере, че си умрял.Са вмиришиш, и ще те открият, чак кога замиришиш на комшиите.Е това е да нямаш приятели.

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

https://offnews.bg/sviat/voenen-prevrat-v-mianmar-zadarzhaha-vodachkata-na-upravliavashtata-pa-745023.html

Една приятна новина!

Цитат

Военните на Мианмар поеха контрола над страната, след като по-рано днес бе задържана водачката на управляващата партия "Национална лига за демокрация" и фактически премиер Аун Сан Су Чжи, както и други висши фигури от партията, предаде Би Би Си.

Най после мъжете започнаха да се осъзнават и разни лидерКИ да нямат място в обществено политическия живот на планетата! Дано и други страни последват примера на Бирма и да изхвърлят всички жени от управлението на страните си! Не трябва да се допуска"демокрация само за жените и позитивна дискриминация за мъжете. "Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него!"

Белгийската мида има днес празник 2 февруари ден на... Та да му е честит!!! :lol6:

МНОГО ТЪПА ТЕМА!
ЗА ТРИЕНЕ!

преди 17 часа, Mediterranean написа:

Тия тук мразят родителките си. Що да е тъпа тема , на мен ми е любопитно.

Темата не е тъпа, а е много важна за да се разбере до къде се е разрастнал феминизмът и да му се отрежат крилата, а после да му се счупят краката. Коментарите на Чингис Хан сапоказателни, че мъжете започнаха да се събуждат. Либералите няма да са вечно на власт. Жените ще трябва да си получат заслуженото заради феми-безобразията.

преди 6 часа, herkules2 написа:

Темата не е тъпа, а е много важна за да се разбере до къде се е разрастнал феминизмът и да му се отрежат крилата, а после да му се счупят краката. Коментарите на Чингис Хан сапоказателни, че мъжете започнаха да се събуждат. Либералите няма да са вечно на власт. Жените ще трябва да си получат заслуженото заради феми-безобразията.

Ти успя ли да убиеш някоя жена? 

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Ти успя ли да убиеш някоя жена? 

Не можах бе, много са проклети и не умират лесно!:beat:Но, аз съм упорит, ще продължавам да се опитвам! Какво ще кажеш, ти да си ми първата, че нещата нещо зациклиха и да помогнеш приятелски, като за начало?:)

преди 15 часа, herkules2 написа:

Не можах бе, много са проклети и не умират лесно!:beat:Но, аз съм упорит, ще продължавам да се опитвам! Какво ще кажеш, ти да си ми първата, че нещата нещо зациклиха и да помогнеш приятелски, като за начало?:)

Роднинки нямаш ли? 

преди 12 часа, Mediterranean написа:

Роднинки нямаш ли? 

Имам, обаче и те проклети, вместо аз тях, те искат мен да убият и за наследство направо скачат да се бият. Хайде кажи ми сега, как да постъпя? Ти обаче нещо взе да ми харесваш и ако започна с теб, като за начало, може пък да ми потръгне!

преди 13 часа, herkules2 написа:

Имам, обаче и те проклети, вместо аз тях, те искат мен да убият и за наследство направо скачат да се бият. Хайде кажи ми сега, как да постъпя? Ти обаче нещо взе да ми харесваш и ако започна с теб, като за начало, може пък да ми потръгне!

А ти защо не искаш да ги убиеш бре? Те с какво са по-различни от другите жени?

преди 18 часа, Mediterranean написа:

А ти защо не искаш да ги убиеш бре? Те с какво са по-различни от другите жени?

Не бе, искам да ги убия, ама не мога. Факта, че са жени и не са моите у дома е достатъчен за да ги убия, обаче всички си имат мъже, които скачат да се бият и също като мен не дават да убия жените им. Това вече на нищо не прилича. До къде ще стигне този свят вече не знам!:brickwall: Я кажи какво да правя? Как да постъпя при това положение? Хайде разбирам рода са ми ама жените им не са ми кръвни роднини, че и женски отрочета имат. Това много трудно се понася.:question:

• 3 седмици по-късно...

Ох от жената и злата и природа на този свят спасение няма , ако ви кажа колко мой познати са ходили на доктори които са жени и са им съсипали здравето по един или друг начин вие направо няма да повярвате.Аз също съм си патил много от естествения женски идиотизъм и всички знаем премного животи са били съсипани и ликвидирани от този кървящ пол.С нахалството си и откровената си животинска мимикрия често наскачат някой професионален възел където да се самоизбират и то  за лесна печалба без да имат каквито и да е качества за изпълнението и.Тука в България всички знаят са наскочили най-вече образованието и медицината все повече политиката , журналистиката и съдилищата , няма кой да им каже какво и да е в тези доминирани от тях професионални среди и те си золумстват колкото си искат, сложете днешната агресивна и сексистка срещу мъжете култура в която биват третирани като дефектни момичета още от училищата и се вижда че човечеството още дълго ще се мъчи под чехала на кървящия пол и ненаситните му желания.
Обаче има възможност която изпуснем ли в идните години никога няма да му видим края.Днес действително е времето в което трябва да разобличим кървящия пол ,той  не е част от човешкия вид  и днес всяка от представителките му е феминистка и изповядва ценностите на феминизма дори да не го знае , а те са феминистки , а не хуманистки именно защото дълбоко в сърцата си са наясно че на са част от човешкия вид , а напротив живеят извън него без отговорности и на негов гръб  в един стаден общ дух чрез който се борят срещу мъжете и задоволяват интересите и прищявките си за негова сметка.
Ето защо днес повече от всякога трябва да се постараем да извадим етически жената от моралните разбирания и грешното виждане че тя също е човек и заслужава да бъде третирана не както заслужава което би било справедливо , а както един или друг теоретично вписан морал диктува.Защото ако действително третирахме жените както заслужават те не биха били считани за хора. И днес с напредъка на нанотехнолгиите и генетиката има възможност в идните години да може  да притворим кървящия пол в нещо полезно и добро за човечеството и то след толкова много жертви и мъка която този странен вид ни е донесъл , новите възможности който идващия трансхуманизъм ще ни предостави , ако действително го вземем на сериозно и най-сетне се постараем да поправим еволюционната грешка наречена жена , може да ни даде най-високото постижение за човешкия род в познатата ни история.
Да се надяваме че човечеството най-сетне ще се опомни и ликвидира чрез всички предоставени му от науката средства този кървящия звяр който живя твърде дълго на наш гръб.

преди 1 час, Milkydead написа:

Ох от жената и злата и природа на този свят спасение няма , ако ви кажа колко мой познати са ходили на доктори които са жени и са им съсипали здравето по един или друг начин вие направо няма да повярвате.Аз също съм си патил много от естествения женски идиотизъм и всички знаем премного животи са били съсипани и ликвидирани от този кървящ пол.С нахалството си и откровената си животинска мимикрия често наскачат някой професионален възел където да се самоизбират и то  за лесна печалба без да имат каквито и да е качества за изпълнението и.Тука в България всички знаят са наскочили най-вече образованието и медицината все повече политиката , журналистиката и съдилищата , няма кой да им каже какво и да е в тези доминирани от тях професионални среди и те си золумстват колкото си искат, сложете днешната агресивна и сексистка срещу мъжете култура в която биват третирани като дефектни момичета още от училищата и се вижда че човечеството още дълго ще се мъчи под чехала на кървящия пол и ненаситните му желания.
Обаче има възможност която изпуснем ли в идните години никога няма да му видим края.Днес действително е времето в което трябва да разобличим кървящия пол ,той  не е част от човешкия вид  и днес всяка от представителките му е феминистка и изповядва ценностите на феминизма дори да не го знае , а те са феминистки , а не хуманистки именно защото дълбоко в сърцата си са наясно че на са част от човешкия вид , а напротив живеят извън него без отговорности и на негов гръб  в един стаден общ дух чрез който се борят срещу мъжете и задоволяват интересите и прищявките си за негова сметка.
Ето защо днес повече от всякога трябва да се постараем да извадим етически жената от моралните разбирания и грешното виждане че тя също е човек и заслужава да бъде третирана не както заслужава което би било справедливо , а както един или друг теоретично вписан морал диктува.Защото ако действително третирахме жените както заслужават те не биха били считани за хора. И днес с напредъка на нанотехнолгиите и генетиката има възможност в идните години да може  да притворим кървящия пол в нещо полезно и добро за човечеството и то след толкова много жертви и мъка която този странен вид ни е донесъл , новите възможности който идващия трансхуманизъм ще ни предостави , ако действително го вземем на сериозно и най-сетне се постараем да поправим еволюционната грешка наречена жена , може да ни даде най-високото постижение за човешкия род в познатата ни история.
Да се надяваме че човечеството най-сетне ще се опомни и ликвидира чрез всички предоставени му от науката средства този кървящия звяр който живя твърде дълго на наш гръб.

Това е много крайно. И в здравеопазването имат място.Пример: Лепнал си срамна болест и доктора трябва да ти прегледа члена. И да ти го пипа мъж не става. Нека да не им се дава ръководни функции, а да бъдат ограничени до мед сестри и домашен лекар.Тяхната дейност трябва да бъде не ръководна, а хуманна.Както и в началното образование също имат място.В една детска градина е много по-добре да има жена за учителка, както и в началното образование до 4-то клас.И в полицията имат място, но като чистачка или гладачка на униформи.Като полицай..? Това го измислиха извратените мозъци ит САЩ. Как не една, ами две жени полицай примерно биха арестували да речем Бойко Борисов?

на 3.02.2021 г. в 19:20, herkules2 написа:

И да се върнем назад, където не разумът, а силата да е приоритет. За толкова години не разбра, че феминизъм е широкоспектърен. Няма единична дума, как да се преведе това феминизъм. Има от краен феминизъм, до умерен... 

И по темата

Малко данни от 2011 от ФБР САЩ

98,9 процента изнасилвачите са мъже.

88 процента от оберджийте са мъже.

86 процента от арестуваните за кражба с взлом са мъже.

82 процента от вандалистите са мъже.

80 процента престъпленията в семейството ги извършват мъжете.

https://ucr.fbi.gov/crime-in-the-u.s/2012/crime-in-the-u.s.-2012/tables/42tabledatadecoverviewpdf/table_42_arrests_by_sex_2012.xls

През 2012 година 74 процента от всички арестувани са мъже.

Няма умерен феминизъм. Това е същото като умерен расизъм, умерен фанатизъм, умерен тероризъм и умерен екстремизъм. В началото идеята е била за равни права на мъжете и жените. Но след това идеята се е изродила, че жената е по-висша от мъжа, а не равна с него.

acnekt плесва някакви идеологически данни извадени по псевдо научни статистики от университети доминирани от ляво-феминистки идеологии от меката на феминзма и един доказано терористичен апарат като FBI  и ги плесва ей така за спорта.Това е същото като да питаш БКП преди 89-та колко са гласували за БКП и винаги е 99 процета.Затова и 99 процента от изнасилвачите били мъже , ето ти я аналогията.А какво е сексуално изнасилване е много трудно да се отговори.Ясно е че ние мъжете не се оплакваме като ни хванат за четала , само жените чрез феминизма искат да контролират мъжката сексуалност за своя полза и то заради злонравата си егоистична природа.
Но действително жената е много по-близко до човека от колко са например нашите братовчеди шимпанзетата.Ето защо не само трябва да експериментираме върху жената за да можем да открием все повече ползи за човечеството , жените след всичко което са получили от любов и алтруизъм човешки, би следвало сами да се предложат за тази дейност.Аз разбира се че е нужно да има генетични експерименти с жените ако можем да подобрим това същество и разберем повече за човека изобщо от него защо да не се възползваме от възможността ?

преди 1 час, ncl написа:

Няма умерен феминизъм. Това е същото като умерен расизъм, умерен фанатизъм, умерен тероризъм и умерен екстремизъм. В началото идеята е била за равни права на мъжете и жените. Но след това идеята се е изродила, че жената е по-висша от мъжа, а не равна с него.

Но обратното го приемаш. Мъжът да е по-висш от жената, нали? Защото не си жена и така ти харесва?

И защо за една и съща работа ще получава мъжът повече от жената, след като работят едно и също.

преди 1 час, Milkydead написа:

acnekt плесва някакви идеологически данни извадени по псевдо научни статистики от университети доминирани от ляво-феминистки идеологии от меката на феминзма и един доказано терористичен апарат като FBI  и ги плесва ей така за спорта.Това е същото като да питаш БКП преди 89-та колко са гласували за БКП и винаги е 99 процета.Затова и 99 процента от изнасилвачите били мъже , ето ти я аналогията.А какво е сексуално изнасилване е много трудно да се отговори.Ясно е че ние мъжете не се оплакваме като ни хванат за четала , само жените чрез феминизма искат да контролират мъжката сексуалност за своя полза и то заради злонравата си егоистична природа.
Но действително жената е много по-близко до човека от колко са например нашите братовчеди шимпанзетата.Ето защо не само трябва да експериментираме върху жената за да можем да открием все повече ползи за човечеството , жените след всичко което са получили от любов и алтруизъм човешки, би следвало сами да се предложат за тази дейност.Аз разбира се че е нужно да има генетични експерименти с жените ако можем да подобрим това същество и разберем повече за човека изобщо от него защо да не се възползваме от възможността ?

Ето ти от България, тогава. Меката на мачовците и мъжете.

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2019/07/21/3940832_osudenite_v_bulgariia_prez_2018_g_-_vse_po-mladi_i/

Мъж на възраст между 30 и 39 г. В тази група попадат най-често осъжданите хора в България през 2018 г. Престъпленията през последната година са извършени от по-млади хора, предимно мъже

Да писана от млада фемини репортерка , но какво изобщо искаш да кажеш с това че има повече осъдени мъже в затворите от жени което е вярно към сегашния момент?Че имаме нужда от феминизъм ли ?

преди 3 минути, Milkydead написа:

Да писана от млада фемини репортерка , но какво изобщо искаш да кажеш с това че има повече осъдени мъже в затворите от жени което е вярно към сегашния момент?Че имаме нужда от феминизъм ли ?

Това са данни от НСИ и ако мъж го писал, ще го приемеш за истина ли или ще тръгнеш по всички затвори да се увериш, да видиш колко е квотата между мъже и жени ли в затвора ли?

https://www.nsi.bg/bg/content/3738/престъпления-обвиняеми-и-осъдени-лица

преди 9 минути, Milkydead написа:

Не напълно съм съгласен че има повече мъже в затворите от жени , какво доказва това обаче.Тролиш ли имаш нещо предвид ?

Вие твърдите, че жените били нещо като примитивни животни, което животно без едва ли не, мъжа, са немислимо тяхното съществуване.  Ролята им е да поддържат, подчертават иначе хубавите и божествени сили на мъжа.

И как толкова висше, силно, красиво и доближаващо се до Бог създание като мъжа, не умее да живее със своите себеподобни от същия висш пол в мир и хармония.

Които през годините, от летописците постоянно четем, че правят войни, носят смърт и болести.

Все пак 

Да грешиш - човешко, да прощаваш - божествено" - Александър Поуп

Не умее мъжа без жената даже да се множи. Пък тя била едно стъпало по-надолу. Защо? Каква е разликата? Всички сме хора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.