Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

преди 4 минути, Myanmar написа:

Мамин сладък, само за парички мислиш. И него искаш да продадеш на безценица...

Ами трябва да го задомим човека докато не е преминал на другия бряг общувайки с тебе тука.
После по комшийски ще станем семейни приятели, ще идва да погледа малко телевизия при мене с неговат Холандка. Те много обичат да идват на сам, щото при тях е баш плоска земя, пък тука има природа .

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

• Автор
преди 11 минути, Белгиеца написа:

Женките много се отпускат като те скиват че си с хлапе, направо става с някои че те броят за "приятелка" братче. 

А, то е ясно, скопен, заврян зет, като какъв те третират точно па тебе haha.png

преди 3 минути, Белгиеца написа:

Ами трябва да го задомим човека докато не е преминал на другия бряг общувайки с тебе тука.

Като гледам, другия бряг му предлагаш ти. Искаш да го правиш бяла робиня и да го лишиш от доходите и свободата му. Че като теб да почне да сади сателитни чинии в двора, да се пази от крадци, както обясни, докато гледаш турски сериали.

преди 8 минути, Белгиеца написа:

В твоя случай, предвид на факта че си с изкуствено занижена цена на сантименталния пазар, е наложително да си намериш психоложки ( няколко различни) от които да искаш да ти направят психологически анализ и портрет на личността, който да ти послужи да се ориентираш какъв тип мадами ще те понасят, след като положиш усилие да се научиш да уважаваш жените с женския им акъл.
Като ти поотворят очите психарките в Холандия, тогава можеш да се насочиш към издирването и намирането на самотни майки с едно дете от някой друг. Това чуждо дете ще ти позволи да си "купиш" качесвена булка на по-ниска цена. След което ѝ правиш и ти едно хлапе,  не се развеждате, щото тя горката после сама с две деца вече ще ѝ е многооо трудно да намери някой от нейната класа.
Знаеш ли къде са мамките с по едно дете ?
Ами на детските площадки са бе, за да си намира нейното другарчета да си играят.
Пък ако намериш ти от някъде едно момченце на някой холандци да им го развеждаш безплатно по детските площадки с игри на тях, направо става готино.
Аз като го водех моя чочко като малък там, разговорите с младите майчета бяха лесна работа. Моята задача беше да ги държа там да не си тръгват, та моя да има с кого да си играе. 
Леко полеко ще се научиш какви разговори вървят и какви не стават и после я чакаш тая твоята подходящата принцеса да се появи и ... ами вадиш лакомствата от чантата и питиетата и даваш и на нейното хлапе. Както правят педофилите бе с бонбонките, ама ти ще привличаш мамка му на хлапето по този начин. 
Друга манипулативна техника е да купиш едно колело и да го даваш на хлапето на тая която си си харесал да го кара. Аз така си давах моето малко сгъваемо колело на разни деца и моят син с неговото и караха заедно. А кажи ми сега как да си го прибере мамка му, като му се кара колело, а ? И ще не ще,  приема твоята компания. Женките много се отпускат като те скиват че си с хлапе, направо става с някои че те броят за "приятелка" братче. 
Ех, що нямаше кой да ме научи на тоя номер у София, братчедката имаше две дъщери да съм ги развеждал из парка Заимов и да съм ги обръщал по гръб разни душички за без пари. 
Действай бе, кво чакаш !?

Само първото изречение прочетох от логореята то и после се отказах.Белгиец, аз нямам занижена цена, защото аз не съм стока, и за мен човешките отношения не са сделка.Ти обаче си стока, и твойта цена е занижена до нулата и си приватизиран като фалирало предприятие от белгийката.Това, че имаш законен дял от къща на стойност 100 000 евро не е привлекателна оферта за никоя жена с два грама сивак.Че той един чисто нов джип на бмв е по-скъп.Друго какво можеш да преложиш.Да и бъдеш верен слуга? 

• Автор
преди 1 минута, Чингис Хан написа:

Белгиец, аз нямам занижена цена, защото аз не съм стока, и за мен човешките отношения не са сделка.Ти обаче си стока, и твойта цена е занижена до нулата и си приватизиран като фалирало предприятие от белгийката.

Какъв човек е бил, че да смята това за успех и да го пожелава на "ближните" си, не мога да си обясня. Смята, че му завиждаме, загробен там доживот, без право на помилване, оставен на милостта на чужденка...

Трябва да е живял като скот в селото си, за да е доволен да живее като куче - за единия подслон и храна.

ERKmVkwXkAEuy8L.jpg

преди 38 минути, Myanmar написа:

Виж ся. Холандците не са отчаяни като гладните българи, които са отишли в изгнание да избият петилетката за две години. Те са далеч по-уредени, спокойни, сигурни, та не се хвърлят като теб да работят като някакъв там кабел ги прискрипе, паднат от кота 20 и други неща, които ти с готовност си причиняваш за едните пари.

Виж ся.Мъж се става между мъже.За това на времето имаше и казарма.Да възмъжееш. Ако си имал баща, вероятно е пропуснал да ти го каже. Ако отидеш да работиш в кантора между жени, ще изпедерастееш или ще станеш мъж под чехъл.Защо повечето фотомодели и модни дизайнери са педали? Еми защото са сред жени.И тия младоци двама където са при нас, те са май неосъзнати гейове.Единия е избрал умишлено да изкара книжка при жена инструктор, защото според него мъжете инструктури били груби и той не можел да го понесе.... другия си слага вазелин на устните, от едно, което много прелича на червило.Иначе от старата генерация колеги, са само холандци.Няма нито един чужденец.

• Автор
преди 2 часа, Чингис Хан написа:

Мъж се става между мъже.За това на времето имаше и казарма.

Ако някой чака казармата на 18 години да стане мъж, значи е баси п******. Тея клишета за казармата са създадени точно от п****, които не знаят лопатата от коя страна се хваща.

Ако отидеш да работиш в кантора между жени, ще изпедерастееш или ще станеш мъж под чехъл.

Ама като почнете да ръсите бисери, нямате удържане. Написах, че половината от българските деца са гледани от един родител. Според теб в българия има само лесбита и гейтаци. Вярвай си.

Защо повечето фотомодели и модни дизайнери са педали?

Защото ги влече. Отишли са там, защото са обратни, а не са станали обратни защото са отишли.

• Автор

другия си слага вазелин на устните, от едно, което много прелича на червило

Как прелича - на цвят или формата на флакона? Това са вероятно здравословни проблеми, нямат общо с козметиката.

Иначе от старата генерация колеги, са само холандци.Няма нито един чужденец.

Интересно ми е, по равно ли ви плащат?

Тоя Белгиеца е същия като Гришо. 

Златотърсачите сред мъжете са колкото и жените, ако не и повече.

https://lupa.bg/news/bashtata-na-lolita-ne-shte-grigor-bil-beden-tatarin_95253news.html

И богата руска мутра да не си... Ще ти се натресе наш Гришо.😁😁😁

• Автор
преди 7 минути, Mediterranean написа:

И богата руска мутра да не си... Ще ти се натресе наш Гришо.😁😁😁

"Гришо има в сметката си $15 млн. само от наградни фондове на тенис турнири, като се предполага, че е изкарал още толкова от рекламни кампании. За Османов обаче това са пари за семки."

По мои сметки $30 млн. са си 64 600 тона слънчоглед!!!

преди 1 минута, Myanmar написа:

"Гришо има в сметката си $15 млн. само от наградни фондове на тенис турнири, като се предполага, че е изкарал още толкова от рекламни кампании. За Османов обаче това са пари за семки."

Тя тая не яде като нашия слънчоглед, на простосмъртните.

Плюс това тоя Гришо само със семки ли ще я храни? 

преди 5 часа, Myanmar написа:

като прочетох ми се видя лесен начин да  стана милионер

но за съжаление са само  22 милиона американски пари

по мои сметки 

преди 5 часа, Mediterranean написа:

И богата руска мутра да не си... Ще ти се натресе наш Гришо.

човека е бизнесмен

знае съдбата на българските спортисти

потят се взимат някакви измислени награди

запълват си къщитите с фейк злато нискакаратово

и с минимална пенсия и соц помощи

и спрян електромер

дайте да намерим от някъде 330000  декара и да го насадим слънчоглед  и да изкараме 22 милиона долара 

преди 9 часа, Myanmar написа:

Интересно ми е, по равно ли ви плащат?

Не разбира се. Всичко е до пазарлък.Един колега холандец, професионален електричар с 20г. стаж в министерството на правосъдието взима по-малко от мен, където той е професионалист, с много опит ,аз съм аматьор с малко.Обаче той е зальохана шматка, аз съм тарикат със самочуствие.

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Тоя Белгиеца е същия като Гришо. 

Златотърсачите сред мъжете са колкото и жените, ако не и повече.

Аз съм си избрал и съм се оженил за добро скромно естествено русо момиче бедна студентка.
А пък после това че твоят богчо е решил да ѝ даде люксембургска заплата, си е негова вина, разбери се с него.
Когато двама бедни млади са се вземали защото се обичат, те после не се развеждат защото са се замогнали.

преди 13 часа, Чингис Хан написа:

Виж ся.Мъж се става между мъже.За това на времето имаше и казарма.Да възмъжееш. Ако си имал баща, вероятно е пропуснал да ти го каже. 

Разправят на френски, че това "възмъжаването" било могло да се излекува посредством скъпа и продължителна психотерапия ( без лекарства ).
Но, задължително условие е "превъзмъжелият" индивид да осъзнае проблемът си, който му пречи да заживее семеен живот.
Моят брат пък не е ходил в казармата въобще, ама беше прекалено "възмъжал".
Три годеници си довежда, преди да го принуди майка ми да не изгони и последната, щото тя искаше баба да става, за внучка си мечтаеше.
Та неговото "възмъжаване" го натика в блатото на зависимостта към алкохола.
И човекът така и не проумя как става тая работа да обичаш жена и да живееш с нея.
Не му се отдаваше това изкуство. Той си знаеше че е мъж и ако не го търпи някоя домашна прислужница с неговите разпивки, ще яде бой и ще я гони.
И я познай какво стана.
Еми роди му се на него домашна прислужница, те така !
Която обаче отказва да си влезе в ролята на прислужница и не се жени и няма деца.
Като е видяла на какво причат възмъжелите горили с бутилка в ръка и само ги ползва за гаджета и ги сменя от време на време.
А възмъжелият умря от прекаленото си възмъжаване, черният му дроб не издържа на мъжкото наливане със спиртни напитки и предаде богу дух преди 11 години.

Явно ти няма да оставиш наследник у Холандия, само ще им бачкаш на холандците да им градиш тяхната държава , техните деца да са добре в нея. Еми твое право си е да те ползват за работна ръка. Той и баща ми караше Краз с едни дълги ремаркета и Татра с 4 оси карше даже пак с ремаркета и танкист е бил у казармата , доброволец на 17 г влезнал, ама той поне робуваше у неговата си държава.

Аз на белгийците никога не съм им робувал да им бачкам черната работа, която те не искат да вържат. Ама аз знам как се обича белгийка, пък ти не знаеш как се обича холандка. Язък, да си там и само да ги гледаш без да има поне една твоя, да ти роди един наследник.

• Автор
преди 28 минути, Белгиеца написа:

Аз съм си избрал и съм се оженил за добро скромно естествено русо момиче бедна студентка.

Като те чета, далаверата е все за белгийката. По-скоро тя те е избрала - послушно ратайче да си стои вкъщи и да шета, докато тя си живее живота.

И е излишно все да повтаряш, че била руса, сякаш си ударил бингото. Там всички са руси. Ако държиш да се похвалиш, кажи, че е чернокоса, там това е изключение и това се цени. Ти си взел тривиалното и омръзналото.

преди 22 минути, Myanmar написа:

И е излишно все да повтаряш, че била руса, сякаш си ударил бингото. Там всички са руси. 

Абе льольо, в София въобще не бяха всичките тъмни балкански субекти реси.
И русите мацета бидейки малцинство, цената им на сантименталния пазар беше изкуствено завишена, те имах голям избор от свалячи.
Та аз в София съм я намерил, там ми се е видяла неземна божествена русокоса красавица.
А тука синчето ще има огромен избор от русокоси, въпреки че погрешно си въобразяваш че всички били такива.

току-що, Белгиеца написа:

Абе льольо, в София въобще не бяха всичките тъмни балкански субекти реси.
И русите мацета бидейки малцинство, цената им на сантименталния пазар беше изкуствено завишена, те имах голям избор от свалячи.
Та аз в София съм я намерил, там ми се е видяла неземна божествена русокоса красавица.
А тука синчето ще има огромен избор от русокоси, въпреки че погрешно си въобразяваш че всички били такива.

Къде в Белгия има русокоси? То да не ти е Холандия.

• Автор
преди 8 минути, acnekt написа:

Къде в Белгия има русокоси? То да не ти е Холандия.

Dark blonde is the normal in Belgium. It is still considered blonde, even when hair is brown. So theoretically roughly 60% of Belgium people have hair that can be called blond, while rest is black or dark brown. But real golden or platinum blond, is no more than 20% of population.

https://www.quora.com/Do-Belgian-people-have-blond-or-brown-hair-on-average

преди 10 минути, Белгиеца написа:

Това 70-те години ли е било?

преди 10 минути, Белгиеца написа:

То избора е наличен, ама работи повече, да не вземе мъжките блондини да си хареса.

преди 1 час, Белгиеца написа:

А пък после това че твоят богчо е решил да ѝ даде люксембургска заплата, си е негова вина, разбери се с него.
Когато двама бедни млади са се вземали защото се обичат, те после не се развеждат защото са се замогнали.

Разправят на френски, че това "възмъжаването" било могло да се излекува посредством скъпа и продължителна психотерапия ( без лекарства ).
Но, задължително условие е "превъзмъжелият" индивид да осъзнае проблемът си, който му пречи да заживее семеен живот.
Моят брат пък не е ходил в казармата въобще, ама беше прекалено "възмъжал".
Три годеници си довежда, преди да го принуди майка ми да не изгони и последната, щото тя искаше баба да става, за внучка си мечтаеше.
Та неговото "възмъжаване" го натика в блатото на зависимостта към алкохола.
И човекът така и не проумя как става тая работа да обичаш жена и да живееш с нея.
Не му се отдаваше това изкуство. Той си знаеше че е мъж и ако не го търпи някоя домашна прислужница с неговите разпивки, ще яде бой и ще я гони.
И я познай какво стана.
Еми роди му се на него домашна прислужница, те така !
Която обаче отказва да си влезе в ролята на прислужница и не се жени и няма деца.
Като е видяла на какво причат възмъжелите горили с бутилка в ръка и само ги ползва за гаджета и ги сменя от време на време.
А възмъжелият умря от прекаленото си възмъжаване, черният му дроб не издържа на мъжкото наливане със спиртни напитки и предаде богу дух преди 11 години.

Явно ти няма да оставиш наследник у Холандия, само ще им бачкаш на холандците да им градиш тяхната държава , техните деца да са добре в нея. Еми твое право си е да те ползват за работна ръка. Той и баща ми караше Краз с едни дълги ремаркета и Татра с 4 оси карше даже пак с ремаркета и танкист е бил у казармата , доброволец на 17 г влезнал, ама той поне робуваше у неговата си държава.

Аз на белгийците никога не съм им робувал да им бачкам черната работа, която те не искат да вържат. Ама аз знам как се обича белгийка, пък ти не знаеш как се обича холандка. Язък, да си там и само да ги гледаш без да има поне една твоя, да ти роди един наследник.

Белгиец, ако знаеш между задомените татенца, колко зальохани, страхливци, шматки без самочуствие има... Ти си типичния пример за това.Един приятел нямаш.Нито роднини с, които да се уважаваш.Нормално, такъв като теб нито за роднина бих го искал нито за приятел. Един мъж без приятели, какъв мъж е? Един мъж без собствени изкарани пари какъв мъж? Един мъж без авторитет в родатата и в семейството какъв мъж? Само това, че си направил дете не те прави мъж.Те и животните могат да се размножават.Теб обществото в Белгия не те иска за това си наказан да стоиш в къщи наказан като слуга на жена си.Нито за черната им работа ставаш, нито за бялата.Ти си паразит търтей.Лапето като порасне може търтея да бъде изхвърлен от кошера.След това ще си броиш стотинките на социяла от 1000 евро и ще ревеш по пропиляното време в къщи на дивана.

преди 28 минути, Чингис Хан написа:

Един мъж без приятели, какъв мъж е?
Един мъж без собствени изкарани пари какъв мъж е? 

Я дай определение за приятелска връзка между двама женени мъже, в какво се изразява тя точно, че хич не ми е ясно ?
Има ли право този хипотетичен приятел да ти се натресе на гости когато му скимне вкъщи ?
Ти имаш ли същото право да му звъниш на вратата и той с тебе да е длъжен да се занимава да те пусне да влезеш и ти търпи присъствието докато не се сетиш сам, че им досаждаш и си тръгнеш ?

От момента в който се пръкне едно отроче вкъщи, тая работа с приятелите я забравяш за доста годинки.
Преди това може, ама ако имаш приятели мъже които не са женени, щото иначе жена му ще те гледа на криво още на второто ти посещение там, ако не си поканен официално.

Значи ти вместо жена за гушкане у спалнята ти, избираш приятели за разпивки и гледане на мачове, така ли ?

А за парите, еми поясних ясно в пенсионерската тема , защо няма нужда и аз да ги изкарвам.
Ама ти като не разбираш значението на отглеждането на потомство и че трябва да има някой на разположение да го "пасе" , иначе я ще пропуши трева като тебе, я ще се пропие като брат ми, я ще гълта екстази по дискотеките и пропадне.
Я да ме светнеш ти, като по-отворен разбирач, какво се случва ако детето ти трябва да влезе 1 седмица у болница. Кой от двамата родители няма да ходи на работа , т.е. кой ще бъде изгонен от работа щото няма да се явява понеже си обича детето и трябва да се грижи за него ?
Предполагам че ти в качеството ти на перфектен егоист ще отсечеш, че мамка му трябва да си го гледа и тя да си изгуби големата заплата. Пък и шефовете на мъже не дават отпуски хей така кога им скимне, викат им жена им да взима отпуска. А сега де ?
Абе ти не знаеш ли да различаваш по-голямо число от по-малко ?
Как пък така на теория ти ще си съгласен семейният бюджет да се стопи, просто защото жена ти са я изгонили от работа от "златната мина". Ти с твоята заплата няма да можеш да осигуриш и половината от семейния бюджет осигуляван от жена ми. А бачкаш хамалски труд горе на високо да те брули вятъра в дъжд и пек.
Е, аз пък като по-глупав от тебе и братчед ти от Испания, гледам у семейния бюджет да има два пъти повече пари. 
Като си такъв голям тарикат, що не се върнеш да се катериш у България по стълбовете за 5 пъти по-малко пари ? Нали нямало значение колко пари ще влизат у семейството. 

• Автор

Българино, с белгийско гражданство, поради що се срамиш да се наречеш българин? Видно е, че в чуждата страна не те приемат. Десетки хиляди пъти пишеш в български форум.

Алонзо много лошо те нарежда, ама това е начина да ти увре главата. С далаверите, с които пълниш главата на белгийчето, наистина е много вероятно да сметне 2 и 2, че ти си му в тежест, а той има нужда от къщичка, където да си води руси белгици. И може да се озовеш на улицата. С тея 1000 евро, които тук са пари, там киселото мляко и квартирата няма да можеш да си платиш. Ние в България не ядем доматите с колците и с коловете, знаем как да ползваме Интернет.

Така че по-хрисимо, по-малко изхвърляния. Някой ден на нашата милост може да ти дадем някоя стаичка в България, да не умреш от глад и студ.

преди 21 минути, Белгиеца написа:

Я дай определение за приятелска връзка между двама женени мъже, в какво се изразява тя точно, че хич не ми е ясно ?
Има ли право този хипотетичен приятел да ти се натресе на гости когато му скимне вкъщи ?
Ти имаш ли същото право да му звъниш на вратата и той с тебе да е длъжен да се занимава да те пусне да влезеш и ти търпи присъствието докато не се сетиш сам, че им досаждаш и си тръгнеш ?

От момента в който се пръкне едно отроче вкъщи, тая работа с приятелите я забравяш за доста годинки.
Преди това може, ама ако имаш приятели мъже които не са женени, щото иначе жена му ще те гледа на криво още на второто ти посещение там, ако не си поканен официално.

Значи ти вместо жена за гушкане у спалнята ти, избираш приятели за разпивки и гледане на мачове, така ли ?

А за парите, еми поясних ясно в пенсионерската тема , защо няма нужда и аз да ги изкарвам.
Ама ти като не разбираш значението на отглеждането на потомство и че трябва да има някой на разположение да го "пасе" , иначе я ще пропуши трева като тебе, я ще се пропие като брат ми, я ще гълта екстази по дискотеките и пропадне.
Я да ме светнеш ти, като по-отворен разбирач, какво се случва ако детето ти трябва да влезе 1 седмица у болница. Кой от двамата родители няма да ходи на работа , т.е. кой ще бъде изгонен от работа щото няма да се явява понеже си обича детето и трябва да се грижи за него ?
Предполагам че ти в качеството ти на перфектен егоист ще отсечеш, че мамка му трябва да си го гледа и тя да си изгуби големата заплата. Пък и шефовете на мъже не дават отпуски хей така кога им скимне, викат им жена им да взима отпуска. А сега де ?
Абе ти не знаеш ли да различаваш по-голямо число от по-малко ?
Как пък така на теория ти ще си съгласен семейният бюджет да се стопи, просто защото жена ти са я изгонили от работа от "златната мина". Ти с твоята заплата няма да можеш да осигуриш и половината от семейния бюджет осигуляван от жена ми. А бачкаш хамалски труд горе на високо да те брули вятъра в дъжд и пек.
Е, аз пък като по-глупав от тебе и братчед ти от Испания, гледам у семейния бюджет да има два пъти повече пари. 
Като си такъв голям тарикат, що не се върнеш да се катериш у България по стълбовете за 5 пъти по-малко пари ? Нали нямало значение колко пари ще влизат у семейството. 

Белжо единствено мъжете под чехъл нямат приятели.Защото жените им са егоистки и искат цялото внимание да бъде за тях.Налагат се на мъжете им в къщи да не водят приятели дрън-дрън , защото децата няма ли да имат спокойствие и на нея и трябвало спокойствие.Така е и в твоят случей.Жена ти те е превъзпитала и ти се е наложила, като майка на син.Изолирала те е от работа и от приятели, да не би някой колега или приятел да ти отвори очите и цялото внимание да бъде за нея. Аз от дете съм израстнал в къща, в която винаги е била пълна с гости.Баща ми като влиятелна личност нормално имаше страшно много приятели.Майка ми също обичаше да ни идват гости и в нас винаги е било весело.Често са идва ли и без предупреждение.Просто, ако съм спял са били по тихи.Майка ми не обичаше домашните животни котки и кучета, но покеже аз като дете исках и куче и котка в нас  а баща ми беше алфа мъжкар, и винаги се е налагал в къщи сме имали много кучета, котки по-малко ,но сме има ли.Белжо ти си естроген бета индивид, и за това си лишен от жена си и от работа и от приятели и от мнения.Приеми си съдбата, и спри да се тупаш в гърдите какъв мъжкар си, че ставаш все повече за смях във форума.

преди 9 минути, Чингис Хан написа:

Белжо единствено мъжете под чехъл нямат приятели.

Как да нямам приятели бе ?
Виж как сладко си лафиме с тебе, все едно сме първи дружки, ха ха ха ...

преди 35 минути, Myanmar написа:

, където да си води руси белгици.

Що се мъчиш постоянно да ни доказваш че си обратно резбов ?
Знаем го вече всички.

Но не знаем чие чуждо дете отглеждаш, те това сподели.
Да го добавя в огромната ми база данни със всякакви съдби.

• Автор
преди 20 минути, Белгиеца написа:

смятай...

преди 29 минути, Белгиеца написа:

Ти луд ли си ве!  Аз нямам приятели , които са подчинени от жените си.Това, че ти обеснявам какъв си лузър, не значи, че сме приятели ве! Това е същото като да те плюят, а ти да си мислиш , че това е божа роса.Всичките ми приятели са стабилни мъжкари с положение.Ако се върна в бегето, най-добрия ми приятел се занимава с отпускането на бързи кредити.Да ли ще се катеря в бегето по дереците за иляду лева според теб?  Но и милиони да ми предлагат в България никога не бих се върнал там.Ако толкова ми харесваше, никога нямаше да емигрирам.Утре ще ходя за друг приятел да пазаря една къща за двеста бона.Ама те не са изкарани от жена му, а от него.

Утре ще ходя за друг приятел да пазаря една къща за двеста бона.

Абе това постоянно наблягане на тема приятели те издава, че си неспособен жена да задържиш при тебе, та приятелите ти са по-важни за теб. 
Лошо, много лошо !
Преди да се задомя имах повече приятели чужденци в София отколкото българи.
Ама я познай какво стана със чужденците. Като си намерих булката, изведнъж спрях да се срещам с приятелите чужденци. Все едно че съм умрял, той баща ми много хубаво ги лъжеше по телефона и преди това че все ме нямало.
И на свадбата бях поканил само 4 приятели , ама българи. И един от тях забрави да дойде, те това са приятелите. Завистливи копелета само гледат да те използват ако могат за нещо. И като се изселих на никого не съм си давал адреса. За да не ми звъннат на вратата да ми се правят на приятели пари да им давам и да ги подслонявам на безплатен хотел.
А тука в Белгия предпочитам да имам много познати и никой да няма статут на приятел, да ми досажда когато аз на него му трябвам. И за разлика от тебе, те па половината са мадами моите познати. Щото като знаят че съм женен и не ги е шубе, че ще почна да ги търся за кекс. 
Сега с тия от квартала не се получава да не ми досаждат, идват и звънят на вратата най-нахално, ама кво да правиш. Обаче бързо се изнасят ако са влезли вътре. Ако сме навън в градината стой та гледай какви бърборковци са. И ако дойде женка ми да се присламчи и ми се случва аз да си вляза вътре пък тя да ги гони. Ама те пък от учтивост не си тръгват, докато не изляза пак.
Абе ти знаеш ли какво е да си нещо повече от другите и все да гледат да те използват ?
Един белгиец още от държавната работа ми се прави на приятел там докато бях. И после понеже пък беше на длъжност с достъп до националния регистър, позволяващ ти да знеш много точнип данни за човек само по номера на колата му, аз падържах периодично контакт с него и след като се бях махнал от държавната работа. Хубаво, полезен чиляк айде от мен да мине. Ама оня като му избега мъжкараната събпруга и като го набара друга мъжкарана, която пък не му дава да ходи на бачка на къщата на дъщеря му и почна да ми се оплаква по телефона доста досадно. 
На ти приятелство сега, ти симулираш ама оня се прави че сте приятели и ти досажда. Леле нямаше начин беше го закъсал и го научих как да се отърве от втората мъжкарана. Та си намери в Интернет трета мъжкарана, те така. Ама ми беше мирнала главата от него благодарение на нея. Тя го държеше изкъсо да ѝ гледа 3-те деца. От тоя екземпляр се отървах като го хвана рака и почна да бачка само по 1 един ден в седмицата. Неговата полезност се беше изчерпила и му бих шута.
Преди ковида синчето като ходеше с мен по магазините и му беше писнало като ме скиват познати жени и мъже и се заприказваме. Някой ден три поредни братче и то горкото няма къде да ходи, търпи. Те мадамите поне малко го поразпитват и него нещо ама пръчовете се правят че го няма там.
А после то пита от къде ги познавам. Аха ... от къде ги познавам бе ?
Как да му обясниш какво е клиентка ?
А що е идвала при тебе ?
Пита детето бе.
Апа тоя пък от къде го познаваш  и т.н. То детето сега ме вижда че си почивам активно вкъщи и не може да проумее от къде познавам разни човеци и човечки.
Това да им даваш статут на приятели досадници ти яде от времето, да не разполагаш със собственото си време, щото им трябваш на другите. Е, за кво са ми да ми досаждат ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.