Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

на 4.07.2020 г. в 9:46, FusE написа:

Не, не може, тоест може но след това ще понесе цялата тежест на закона за деанието си. За да прибегне човек до този примитивен начин за справяне със ситуацията опровергава теорията ти за вродената интелигентност.

Това е еднинствено сигурният начи за справяне със ситуацията, а законът е неправилен и несправедлив. Вродената интелигентност заедно с придобития интелект помагат, да се избегне тежестта на закона, който е узаконил женската престъпност спрямо мъжкия пол.

на 4.07.2020 г. в 9:46, FusE написа:

Нито в христянския свят, нито мюсюлманския има проповядване на насилие от религията! 

Вярно е, насилието върху жените е породено от женската наглост и не зачитане на мъжкото превъзходство, религията няма нищо общо.

на 4.07.2020 г. в 14:26, acnekt написа:

Никой( мъж, жена, диверс..) не може да бъде тормозен и държан против волята си. Няма значение пола? Вие не четете ли конституцията?

https://www.parliament.bg/bg/const

Чл. 46. 
(2) Съпрузите имат равни права и задължения в брака и семейството.
(3) Формата на брака, условията и редът за неговото сключване и прекратяване, личните и имуществените отношения между съпрузите се уреждат със закон.

Хайде бе, сигурен ли си? И как този закон относно имуществените отношения и детското попечителство винаги облагодетелства жената, нищо че съпрузите имат равни права и задължетния в брака и семейството, след като семейството се разпадне?

преди 47 минути, FusE написа:

Имаш проблем за който трябва да говориш с правилната институция. 

Не знам за теб, но аз нямам проблем, с коя институция имаш предвид да говоря и по какъв въпрос?

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

преди 21 минути, herkules2 написа:

Хайде бе, сигурен ли си? И как този закон относно имуществените отношения и детското попечителство винаги облагодетелства жената, нищо че съпрузите имат равни права и задължетния в брака и семейството, след като семейството се разпадне?

Не е вярно. Това, че съдът е преценил с тебе, не значи че и при другите ще е същото.

• Автор
преди 1 час, herkules2 написа:

Я чакай, нямам ли право на лично мнение?

За твое съжаление свободата на словото не ти дава право да говориш каквото си поискаш.

В чл. 10, т. 2 от Европейската конвенция за правата на човека и основните свободи е записано, че упражняването на свободно слово „... доколкото е съпроводено със задължения и отговорности, може да бъде обусловено от процедури, условия, ограничения или санкции, които са предвидени от закона и са необходими в едно демократично общество в интерес на националната и обществената сигурност и на териториалната цялост, за предотвратяването на безредици или престъпления, за защитата на здравето и морала, както и на репутацията или правата на другите, за предотвратяване разкриването на информация, получена доверително, или за гарантиране авторитета и безпристрастността на правосъдието”.

преди 3 часа, herkules2 написа:

метаболизма, който при жените е забавен и за това дебелеят, и са сланинести, а след 40-те някои от тях погрозняват отвратително!

А, то щото мъжете са много убави след 40-така.

Междуклетъчно пространство, характерно за обмяната на веществата и метаболизма...

Абе вижте в нета какво е интерстициум. Не е междуклетъчно пространство, а нов орган.

Я ти кажи какво е баретор?

Барометър с правописна грешка

Ти изобщо не знаеш, кое е човешкото у хората.

На Миро затова му е лесно да пише по тая тема. Колкото по-малко знае, толкова по-свободно може да я изопачава. Изпитано, с гаранция.

преди 2 часа, herkules2 написа:

Това е еднинствено сигурният начи за справяне със ситуацията, а законът е неправилен и несправедлив.

Обясни ми тоя парадокс. Мъже пишат законите, пък резултата е неправилен и несправедлив.

Това е еднинствено сигурният начи за справяне със ситуацията, а законът е неправилен и несправедлив. Вродената интелигентност заедно с придобития интелект помагат,

Обясни ми как вродената интелигентност и интелектуално превъзходство служи само да го пуснем в тоалетната, а ЕДИНСТВЕНИЯ начин да убедим в нещо жена е това, което е работило отпреди да станем умни - сопата.

Как тогава ще обясниш защо все повече ги бият щом не заслужават?

Откъде е статистиката? Не мога да коментирам нещо, което не виждам.

Повече от 150 години жените имат право да гласуват (основно грешка на мъжете дето го допуснаха)

Изкък ни за интелекта, да го еб@! И като си знаем, че сме сбъркали, какво правим с невероятния си интелект? Нищо. Да го еб@.

• Автор

Имам голямо желание да го направя, само че нямам повод за това!

Еее, ми ти си човек без проблеми! Щом казваш единствения начин да решиш проблем с жена е да ѝ опънеш един бой, а никога не си го правил... направо ти се чудя защо изобщо си заподозрял, че те могат да създадат проблем, че вече и решение си им измислил???

В ЦЕРН шефа вече е жена. Сега ще открият че хигс бозона е женско откритие

?

И защо мъжете да са виновни, когато жените си вдигат краката с ясното съзнание да издевателстват после над мъжа?

Защо да издевателства, и на тях им е кеф правенето на деца.

Жените сами са си го търсели и са си го намирали, нека сами да се оправят в живота

Е, то и мъжете сами си търсят секса и си го намират, защо и двата пола да имат правото да правят секс, а задължението от последствията да е само на жените?

но по някога ножът може и да е добър, в онзи смисъл за който ти намекваш, защото е безшумен за разлика от пистолета!

Изобщо не съм подстрекавал към предумишлено убийство, пиша го за протокола!

Чета, ама много прости тея мъже ве...

Цитат

През последните три години убийствата на жени, извършени от съпрузи, партньори и близки роднини, са се увеличили с 50 процента. През 2016 година те са 22, година по-късно вече са 27, а през миналата година са убити 33 жени.
МВР смята всичките убийства и тежки телесни повреди срещу жени вследствие от домашно насилие за разкрити.

преди 34 минути, Myanmar написа:

Еее, ми ти си човек без проблеми! Щом казваш единствения начин да решиш проблем с жена е да ѝ опънеш един бой, а никога не си го правил... направо ти се чудя защо изобщо си заподозрял, че те могат да създадат проблем, че вече и решение си им измислил???

Не го слушай Херкулес  се прави на лош. Иди да видиш какви нежни стихове реди.

-------------------------------------------------

Когато писах за амазонките го пуснах ей така уж лежерно, но никой не показа, че познава творчеството на един българин и по точно на проф.  Иван Маразов. Той има една героиня в книгата си "Амазонките", която определя като жена , която живее в еднополово общество, не се занимава с типичните за жената дейности, мери силите си с мъжете и воюва с тях.  Това едно. Другото , което пишещите в темата показаха е, че не знаят, че интересът към амазонката е метафората за независимата жена и е идеал на съвремените феминистки. Принципно не съм очаквала да срещна високо ниво на дискусия, но се надявах ,че тези които пишат, поне имат някаква бегла представа за това, което коментират, вместо да въртят словесни сиртакита и да залитат в крайностите, кой е по най най.

Колкото и да го въртим ,сучим и да дъвчем въпроса, няма как жената да не зависи от мъжа и да няма нужда от него. Дори амазонките са взимали в плен мъже за да раждат от тях деца. Това обаче феминистките го пускат покрай ушите и очите си, когато веят своите знамена.В Библията пише,че Адонай е взел от мъжа реброто и от него създал  жената. Бог и въздаде невиждана привилегия-тя роди първия земен човек. Днес е твърде смешно да тежат все още в ума и поведението  веригите на патриархата или матриархата, които са съществували  в съвсем други времена и други условия на живот. Важното е да се помни едно-две половини, които правят едно цяло. Това са мъжът и жената и е истинско щастие, когато те се намерят и тръгнат заедно по пътя.Както се казва в българското народно творчество-да се впрегнат в един хомот.

• Автор
преди 31 минути, valkiria1 написа:

интересът към амазонката е метафората за независимата жена и е идеал на съвремените феминистки

Е, чак пък толкова.

Дори амазонките са взимали в плен мъже за да раждат от тях деца. Това обаче феминистките го пускат покрай ушите и очите си, когато веят своите знамена.

Долни експлоататорки, използвачки и отвлекачки!

да се впрегнат в един хомот

В България все за тегло иде реч. Струва ми се, че след като хората разбраха, че не са монополигамни преди брака, разбраха, че не са монополигамни и след брака. А брака вече стана и отживелица. След като повечето бракове завършват с развод, излиза, че в кълненето до гроб, във вярност, с хубав и с нехубав хомот, в повечето случаи е само краткотрайна илюзия. А някой и по няколко пъти се кълнат, със всичкия си акъл.

преди 14 минути, Myanmar написа:

В България все за тегло иде реч. Струва ми се, че след като хората разбраха, че не са моногамни преди брака, разбраха, че не са моногамни и след брака. А брака вече стана и отживелица. След като повечето бракове завършват с развод, излиза, че в кълненето до гроб, във вярност, с хубав и с нехубав хомот, в повечето случаи е само краткотрайна илюзия. А някой и по няколко пъти се кълнат, със всичкия си акъл.

Всеки има различно виждане по въпроса и всеки от нас се обляга на различни стандарти. Което е нормално и не виждам причина единия да осъжда другия заради неговото право да мисли  и живее живота си така както намира за добре. 

Изречението ти " моногамни преди брака, разбраха, че не са моногамни и след брака." не е правилно. Моногамност означава единобрачие.

• Автор
преди 1 минута, valkiria1 написа:

Изречението ти " моногамни преди брака, разбраха, че не са моногамни и след брака." не е правилно. Моногамност означава единобрачие.

Оф, вярно. Докато се сетя каква беше думата и накрая да я приложа погрешно.

Иначе си е единопривличане, не единобрачие. Второто е просто договор уреждащ правни въпроси като издръжка, дялба на имоти, социални помощи, данъци...

преди 20 минути, Myanmar написа:

Оф, вярно. Докато се сетя каква беше думата и накрая да я приложа погрешно.

Иначе си е единопривличане, не единобрачие. Второто е просто договор уреждащ правни въпроси като издръжка, дялба на имоти, социални помощи, данъци...

Принципно не се хващам затова.   Разбрах ,какво искаш да кажеш. И пак повтарям всеки има своите стандарти за тази житейска ситуация.

преди 20 минути, Myanmar написа:

Тези твои думи ме подсетиха за един паметник  на дон  Жуан  в Севиля. Няма как да не го разпознаеш. Толкова много драматурзи са му отделили внимание, че няма как да подминеш острата брадичка и тънко засукания мустак. Това е онзи мъж неуморен прелъстител , който ощастливил толкова много жени, че даже на потомките им държи влага.  Ей така подарявал една или няколко нощи радост и повдигал женското самочувствие и изчезвал в тъмнината само с едното си  домино, едната си  сабя и представи си без да търси апартаменти, зестри и обещетения. Паметника беше отрупан с цветя. Заслужава си цветята тоя мъж , да не е лесно да държиш и отстояваш мъжката чест  и то така,че до ден днешен едното ти име само да е синоним.

• Автор
преди 1 час, valkiria1 написа:

всеки има своите стандарти за тази житейска ситуация

Само да затворя офтопика, бракът е възникнал като голяма гюрюлтия при сключване на военен съюз и си е чисто политически акт. После е минал като престижен акт, с бибиткане по улиците и обществен, външен натиск да не се разведеш.

И приказките са допринесли за този наивинитет за принца на белия кон, но това е работило, докато кобилките са били с капаци. Вече има Интернет, телевизия, ЦВЕТНА, и нещата са по-информирани.

преди 13 часа, Myanmar написа:

За твое съжаление свободата на словото не ти дава право да говориш каквото си поискаш.

Ами то тогава каква свобода на словото ще да е, щом няма да имам право да говоря, каквото си искам?:angry22: Това е оксиморон! Все едно уж ям пържоли, пък то дишам само аромата им! :cantbelieve:

А, то щото мъжете са много убави след 40-така.

Убави са ве? Ей ма мен, на, убав съм, и никой не е по-убав от мен!:) Ако знаеш що женоря ми се натискат във фитнеса, и ме е страх да не ме улови жена ми бре! Някой им е дал тилифоня ми, и през два часа трия съобщения с особено съдържание! Какво женско безобразие само?:no-no:

Абе вижте в нета какво е интерстициум. Не е междуклетъчно пространство, а нов орган.

Не е ве! Празно пространство е, и може да е пълно с вода или друга течност. Той и стомахът е нещо такова, ама си е орган и е с особено значение. Нов орган го нарекли, само че не е никакъв орган, а си е междуклетъчно пространство. Информацията в нета е невярна!

преди 16 часа, herkules2 написа:

Я ти кажи какво е баретор?

Барометър с правописна грешка

Ха! И ти се изложи! Не знаеш, пък уж си ентелегентен! Няма го в нета, трябва да питаш електричаря, она със закона на Ом. Само той, някой радиолюбител-конструктор от викок клас или аз можем да ти обясним, какво е баретор. А, "Анимус" е нагло феминистично НПО, което трябва да се обяви за женска терористична организация, и да се преследва от закона, за нарушаване правата на мъжете!:wink12:

На Миро затова му е лесно да пише по тая тема. Колкото по-малко знае, толкова по-свободно може да я изопачава. Изпитано, с гаранция.

Е, то отдавна на всички им стана ясно, че Миро е въздух под налягане и нищо не знае. Що му викат попугай-Миро? Все се бута в теми, дето не са му ясни ама се пъне като магаре на мост, че и спори, като си мисли, че е сериозен опонент! Не се усеща как му се подиграват. Тук в тая тема довтаса заради мен, щото аз съм бил най-страшния женомразец на планетата според него!:angry:

Обясни ми тоя парадокс. Мъже пишат законите, пък резултата е неправилен и несправедлив.

Я не се прави, че не разбираш, що за риторичен въпрос? Те тези мъже дето пишат законите са минали покрай истинските мъже. Херберт Маркузе за мъж ли го смяташ? По-зъл е и от Маркс! От него тръгва утопията за равенството м/у половете и по-равенството за жените! Днешните люде пишещи законите са под натиск и нямат пространство за лавиране. ЕС решава какви да са законите и за това уж има "свобода" на словото, а в същност няма!

Обясни ми как вродената интелигентност и интелектуално превъзходство служи само да го пуснем в тоалетната, а ЕДИНСТВЕНИЯ начин да убедим в нещо жена е това, което е работило отпреди да станем умни - сопата.

Пак се правиш на "луд за пенсия"! За да пуснем онова нещо в тоалетната не се иска вродена интелигентност или интелект. Това си е физиологична нужда, а жените стоят много повече от мъжете в тоалетната, поради несъвършена физиология и за това сигурно се смятат, за по-интелигентни от мъжете! Сопата работи безотказно от време оно. Само по този начин мъжете могат да са по-убедителни спрямо женското упорство.

Откъде е статистиката? Не мога да коментирам нещо, което не виждам.

Хайде стига бе! Много добре го виждаш, ама се усукваш и не щеш да признаеш! Всички медии подвластни на демократите-либерали опищяха света за насилието над жените извършвано от мъжете! Това малка статистика ли е? Сега вече не смея да ти дам линк, че Миро, акнето, или оня изгорелия предпазител веднага ще се задействат, ще ме обвинят отново в дискриминация по пол и някой модератор ще ме бастиса за дълго време. Тогава ти няма да има с кого да обсъждаш темата по същество!

Изкък ни за интелекта, да го еб@! И като си знаем, че сме сбъркали, какво правим с невероятния си интелект? Нищо. Да го еб@.

Нищо не можем да направим освен да използваме сопата. Интелект и интелигентност без пари не струват. Ония с многото пари определят правилата и използват интелигентните да работят за тях, като въвеждат НСР и управляват живота на човечеството! Финикийските знаци са над интелекта!

преди 12 часа, Myanmar написа:

Така си е! Нямам никакъв проблем с жените и все ми се искаше да имам, за да им дръпна един хубав бой, ама ей на! Не щат жените да ми създават лично на мен проблеми? За туй се чувствам "пренебрегнат" за разлика от другите мъже, дето са с проблеми!

преди 14 часа, herkules2 написа:

В ЦЕРН шефа вече е жена. Сега ще открият че хигс бозона е женско откритие

?

Какво? Не ти ли се вярва? В ЦЕРН вече жена е шефа, а мъжете-учени ще са подложени на женски изстъпления, като биват изгонвани, защото са родоначалници на физиката, като наука и го казват на слас. И джендър-псевдо науката веднага ще "докаже, че Архимед, Майкъл Фарадей, Нютон и останалите физици още от древността са жени, но са се представяли като мъже, заради патриархалните порядки! А Аристотел бил женомразец дето казал:

"Най-лошата форма на неравенство, е да изравниш нещата, които не са равни!"  

Дали е бил мъдър-интелигентен се наблюдава в днешно време, с равенството м/у половете, наложено на сила от архитектите на НСР! Сега се търсят "доказателства" срещу нобеловата награда на Айнщайн! Откритието не било негово, а на жена му Милева Марич!

Защо да издевателства, и на тях им е кеф правенето на деца.

Да, кеф им е, и след товатърсят дивиденти, възползвайки се от законите, за сметка на мъжете!

Е, то и мъжете сами си търсят секса и си го намират, защо и двата пола да имат правото да правят секс, а задължението от последствията да е само на жените?

Така е, и двата пола не само имат, ами са длъжни да правят секс освен за кеф и за продължението на човешкия род! Последствията днес остават и трябва да остават за жените, след като се обявиха за самодостатъчни и не им трябвали мъже! Мъжете при това положение ще им теглят по една "пушка" и ще ги пускат "по течението". Еманципацията освободи и мъжете от задължение, които имаха през патриархата!

Изобщо не съм подстрекавал към предумишлено убийство, пиша го за протокола!

То и аз не съм подстрекавал към убийство само давам линкове за него, ама след като "великата тройца" женозащитници ме обяви за най-страшния дискриминатор на женския пол и преиначи коментарите ми, модовете ми срязаха главата от кръста на долу, за повече от 3 месеца!

Чета, ама много прости тея мъже ве...

Зависи от гледната точка. Според женските" учени" и професорки по феминизъм, мъжкият пол е по-прост от женския!

преди 12 часа, valkiria1 написа:

Ех, че си и ти ама! Как можа да ме разконспирираш? Сега как да пиша в тема за сексизъм и да се представям за най-страшния женомразец-сексист на планетата?

• Автор
преди 7 часа, herkules2 написа:

Ами то тогава каква свобода на словото ще да е, щом няма да имам право да говоря, каквото си искам?:angry22:

Свободата на словото не бива да нарушава други права. Оксиморон е да искаш да имаш права, които нарушават чуждите права и останалите да имат права, които нарушават твоите права. Тогава това е всичко друго, но не и права.

преди 7 часа, herkules2 написа:

Ако знаеш що женоря ми се натискат във фитнеса, и ме е страх да не ме улови жена ми бре!

А те знаят ли, че според теб единствения начин да оправиш жена е със сопата?

преди 1 час, Myanmar написа:

Свободата на словото не бива да нарушава други права. Оксиморон е да искаш да имаш права, които нарушават чуждите права и останалите да имат права, които нарушават твоите права. Тогава това е всичко друго, но не и права.

Дума дупка не прави! Няма как с думи да нарушаваш нечии права. Анархичната идея е точно такава. Правиш каквото си искаш при единственото условие да не пречиш на другите, което си е чиста утопия. Когато ще съшествуват правата на другите, погазвайки моите права да говоря неща, които мисля и смятам за правилни, това ще е дискриминация спрямо мен, като различно мислещ. Едно е да искам, а друго е да получавам. Оксиморон е точно това да кажат че ми дават право да говоря, а в същото време ми запушват устата защото не им изнася говоренето ми, и уж имам право да говоря, а в същност нямам такова, ето това е оксиморон!

преди 1 час, Myanmar написа:

А те знаят ли, че според теб единствения начин да оправиш жена е със сопата?

Зависи за какво "оправяне" иде реч! Ако ще е за чаластрене, тогава си трябва яка "сопа" и издръжливост в кръста. Преди време и аз изкръшквах по някога, а кога работехме зад граница с групата давахме по някое евро за компаньонки. Сега мераците ми нещо намаляха, а и не си заслужава да действам със" сопата", защото у дома ако разберат, тогава аз ще ям сопата (ще ме оставят гладен)! Ако пък имаш предвид другата сопа, де възпитава жените, няма лошо, но пак трябва да знаеш, че "криво дърво се оправя, а крива жена никога", дори и със сопата!

• Автор

Няма как с думи да нарушаваш нечии права.

Можеш да бъдеш осъден на затвор за това. В кой свят живееш? Подстрекаване към убийства, какво си мислиш, че е просто шега ли?

преди 9 минути, Myanmar написа:

Можеш да бъдеш осъден на затвор за това.

Не е точно така. Прочетох го!!!

п.п. Вадиш контекста ... 

Правиш каквото си искаш при единственото условие да не пречиш на другите, което си е чиста утопия.

Да, така е, НО, без деяния. ;) Думай си какво си сакаш, но не го прави. ;) 

Това в не официалното, но когато си обществена личност, то трябва да се съобразяваш с вид етика. ;) 

п.п. Днес един бивш прокурор основателно нахока един от власт имащите в момента.

• Автор
преди 10 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не е точно така. Прочетох го!!!

п.п. Вадиш контекста ... 

Кое не е така, както съм го написал? Какво си прочел, Наказателния кодекс или пак ще пишеш наизуст? Какво си въобразяваш, че съм извадил от контекста?

И една подсказка за най-несъобразителните - защо си мислите, че във форумните правила има ограничения какво можеш да напишеш?

преди 13 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Това в не официалното, но когато си обществена личност, то трябва да се съобразяваш с вид етика. ;) 

Етиката не е подсъдима! Ти пак пишеш заради самото писане, а не защото имаш нещо да кажеш.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Кое не е така, както съм го написал?

Твърде лично подхождаш, т.е. не може да се абстрахираш от  мислите си. 

Не можеш да погледнеш обективното, а то не е това което смяташ (считаш) ТИ!!!

Анализирай това!!!

• Автор
преди 3 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Твърде лично подхождаш, т.е. не може да се абстрахираш от  мислите си. 

Какво подхождане бе, не знаеш законите в собствената си страна. Срам и резил!

преди 27 минути, Myanmar написа:

Можеш да бъдеш осъден на затвор за това. В кой свят живееш? Подстрекаване към убийства, какво си мислиш, че е просто шега ли?

Как виждаш подстрекаване към убийства, когато говориш за такива на друго място и кажеш, че това го намираш за справедливо според теб?
То тази логика всички американски екшъни са подстрекаване към убийства, и защо ли ги водят касови, най-гледани и доходоносни?

преди 7 минути, Myanmar написа:

И как да ги знаеш законите, когато постоянно ги сменят. Когато ги спазваш, и изведнъж се оказва, че са променени и вече си ги нарушил?

преди 6 минути, herkules2 написа:

Как виждаш подстрекаване към убийства, когато говориш за такива на друго място и кажеш, че това го намираш за справедливо според теб?
То тази логика всички американски екшъни са подстрекаване към убийства, и защо ли ги водят касови, най-гледани и доходоносни?

И как да ги знаеш законите, когато постоянно ги сменят. Когато ги спазваш, и изведнъж се оказва, че са променени и вече си ги нарушил?

Друго си е да напишеш във Фейсбук някаква простотия от рода,  утре ще гръмна всичко живо в даскалото, а съвсем друго си е пред камерите и всички знаят, че има камери, актьори, режисьори, оператори.....- снима се филм, когато героят каже, същата реплика. Утре ще избия всичко живо. Това е филм.

Има разлика нали?

преди 17 минути, Myanmar написа:

Няма начин да знаеш това!

За срам съм, аз знам, но то не касае нито теб, нито обществото НИ!!!

п.п. Уви, нямам и срам, както и страхове, а ти?!

преди 3 минути, acnekt написа:

Друго си е да напишеш във Фейсбук някаква простотия от рода утре ще гръмна всичко живо в даскалото, друго си е пред камерите и всички знаят, че има камери, актьори, режисьори, оператори.....когато героят каже, същата реплика. Утре ще избия всичко живо.

Има разлика нали?

Не няма! Всеки може да го тълкува като шега. Пак те питам! Убийствата в екшъните имат ли разлика от това, когато говориш за убийства на разни места по света и кажеш, че това го намираш за нормално. Лошите винаги ги наказват. Остава въпросът кои си избрал за лоши! И как се доказва кое е казано на шега, и кое е истинска заплаха за убийство?

на 5.07.2020 г. в 17:41, FusE написа:
на 5.07.2020 г. в 17:34, herkules2 написа:

Може да не съм пребивал, ама много ми се ще да пребия някоя. 

Имаш проблем за който трябва да говориш с правилната институция. 

Болни мозъци  . Търсят как да си избиват комплексите.

Като се змисля, няма лошо че е само във форумите.

Херкулесчо е слаба ракия. Доказано .

преди 6 минути, herkules2 написа:

Като теб ? Ето - възхищаваш се че в някои други режими по света могат да пребият и да убият жени, а ти седиш тука и страдаш че не можеш дори да пребиеш жена .

А толкова "ти се иска да пребиеш някоя" :)

Правиш каквото си искаш при единственото условие да не пречиш на другите, което си е чиста утопия. Когато ще съшествуват правата на другите, погазвайки моите права да говоря неща, които мисля и смятам за правилни, това ще е дискриминация спрямо мен, като различно мислещ. Едно е да искам, а друго е да получавам. Оксиморон е точно това да кажат че ми дават право да говоря, а в същото време ми запушват устата защото не им изнася говоренето ми, и уж имам право да говоря, а в същност нямам такова, ето това е оксиморон!

Даже вече не ти "запушват устата" както гледам. Спокойно си говориш как искаш да пребиеш някоя ,и в това няма проблем за никого :)

Че и ревеш че не те уважават и че било оксиморон... :)  божке божке...

Сега мераците ми нещо намаляха, а и не си заслужава да действам със" сопата", защото у дома ако разберат, тогава аз ще ям сопата (ще ме оставят гладен)!

Ахааа.. призна си че ядеш сопата.... по един или друг начин :) 

И че клякаш само защото и едни яйца не можеш си опържиш и седиш гладен .   :)

преди 11 часа, herkules2 написа:
на 5.07.2020 г. в 21:07, Myanmar написа:

Е, то отдавна на всички им стана ясно, че Миро е въздух под налягане и нищо не знае. Що му викат попугай-Миро? Все се бута в теми, дето не са му ясни ама се пъне като магаре на мост, че и спори, като си мисли, че е сериозен опонент! Не се усеща как му се подиграват. Тук в тая тема довтаса заради мен, щото аз съм бил най-страшния женомразец на планетата според него!

То е ясно какъв си .

Изразявам само съчувствие към теб. Човек който мрази жени, който е под чехъл, който търси само мъжка компания, който се забавлява само с мъже, който на работа игнорира и гони жени, който мечтае за мъжко самовъзпроизводство  ....

и който ....

преди 11 часа, herkules2 написа:
  преди 23 часа, valkiria1 написа:

който пише нежни стихове...   не знам..

Аз се сещам само за гейове... яко неприкрити гейове :) 

"Любимият" ми шериат и други порядки сами пристигат при нас и няма смисъл аз да ходя при тях. Както казват "всяко зло, за добро"!

Ще  ти се...  по лесно е да се ометеш някъде там и да си комуникираш мислово , интелектуално , а защо не и сексуално се овце. ИЗцяло за това което си мечтаеш  .

Шерият, содомия, мъжка компания, жени в обора.

Нали ? :)

• Автор
преди 26 минути, acnekt написа:

Има разлика нали?

Ти си се филмирал, ако смяташ, че херкулес снима филм, докато пише в тази тема.

Може да не съм пребивал, ама много ми се ще да пребия някоя. Просто до сега никоя не смее да ме предизвика!

Ти се жалваш, че цял живот ти лазят по нервите, пък веднъж не се е намерило някоя да те подразни за да я пребиеш, както смяташ за редно. Сещаш ли се за кучето дето много лаело?

преди 15 минути, herkules2 написа:

Така е! Възхищавам се на някои режими по света, дето мъжете могат спокойно да пребиват и убиват жени, и умирам от яд, че тук по закон не мога дори да пребия  жена, а да не говорим за убийство! :lol6:

Тук по закон и мъж не може да пребиеш. И да убиеш също не може. Абе тука по закон и куче не може да убиеш...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.