Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

преди 1 минута, Myanmar написа:

Помня, че го знаех, помня, че са ме изпитвали на него, но не помня формулата. Явно ти си някакъв електричар, който си мисли, че останалите са глупави, защото не им се налага да знаят това, а знаят други неща, които пък ти не знаеш.

Честно казано се хващам на бас, че за каквото да ме пипнеш, ще знам достатъчно, че да те изложа.
Освен за рисуване на декорация с член. Там ти си специалистЪТ.
А това, че не знаеш не те прави по-добър от жена, ама без нейните преимущества.
Един контакт и една тръба ако не можеш да оправиш, никакъв мъж не си.

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

преди 2 минути, lightshadowmaker написа:

Да, вярно е. Колко жени познавам, които имат панически страх от ток и т.н, който граничи с фобия. 

Има и мъже, които също имат фобия и не разбират от ток. Иначе тогава всички мъже автоматично щяха да са жичкаджий и да си играят с тока, примерно реле. Защо да са само жени?

преди 3 минути, Myanmar написа:

Помня, че го знаех, помня, че са ме изпитвали на него, но не помня формулата. Явно ти си някакъв електричар, който си мисли, че останалите са глупави, защото не им се налага да знаят това, а знаят други неща, които пък ти не знаеш.

Пак не позна! Електричаря съм аз бе, ама имам претенции да знам и много други неща, дето ти сигурно не знаеш, а за жените да не говорим!

• Автор
преди 5 минути, lightshadowmaker написа:

Да ти кажа, след като си ремонтирам колата, няма да пусна жената да я пробва.

Еми, значи я обичаш.

преди 6 минути, lightshadowmaker написа:

Не, просто се насочват към по-улегнали хора, които могат да ползват за опора. 

К`ва опора бе. Да си купят бастун!

преди 6 минути, herkules2 написа:

Излъгани не, но пребити от бой е твърде възможно!

Спри вече с това пребиване, изтърка се. Ти пребивал ли си някога жена или само за раздумка го споменаваш?

преди 2 минути, herkules2 написа:

Пак не позна! Електричаря съм аз бе, ама имам претенции да знам и много други неща, дето ти сигурно не знаеш, а за жените да не говорим!

Да и докато хапваш пържоли и салата, решават на Максуел уравненията.

преди 3 минути, herkules2 написа:

Пф...

преди 2 минути, Myanmar написа:

Еми, значи я обичаш.

Човек, когото обичаш не поставяш пред опасност неподготвен. Освен това една жена рядко има познанията да се справи с техническа ситуация. Защото има много отвъд управлението на дадена машина, особености на структурата й, които трябва да се вземат предвид. Ремонтираш печката и няма да пуснеш жената да я пробва. Ако вземе нещо изпуши дали ще спре тока и ще гаси или ще се паникьоса? Ако спирачките откажат, дали ще се паникьоса или с твърда мисъл ще опита да овладее колата? 

• Автор
преди 8 минути, lightshadowmaker написа:

Честно казано се хващам на бас, че за каквото да ме пипнеш, ще знам достатъчно, че да те изложа.

Колко диеза има фа мажор?

преди 5 минути, herkules2 написа:

...ама имам претенции да знам и много други неща, дето ти сигурно не знаеш, а за жените да не говорим!

Какво е интерстициум?

преди 8 минути, acnekt написа:

С каква гордост го каза, сигурно чакаш пурпурно сърце.

Така си е горд съм и ще продължавам да се гордея, а сега те оставям и отивам да вечерям, гледай да спиш спокойно, че утре ще те науча на ред и дисциплина.....ако си жена де!:lol6:

преди 2 минути, Myanmar написа:

Кога ще ти помогне това в живота? Как се извежда максималната стойност/амплитуда/ от ефективната стойност на напрежението при честота 50 херца?
Това е полезно, щото да не се окаже че не си разчиташ нещата правилно и нещо да гръмне.

• Автор
преди 1 минута, lightshadowmaker написа:

Кога ще ти помогне това в живота?

А допреди малко ми обясняваше как ще ме разтресеш от знания haha.png Увяхна на първото.

преди 10 минути, lightshadowmaker написа:

Кога ще ти помогне това в живота? Как се извежда максималната стойност/амплитуда/ от ефективната стойност на напрежението при честота 50 херца?
Това е полезно, щото да не се окаже че не си разчиташ нещата правилно и нещо да гръмне.

1,41421... sqrt(2) познато ли е? 0,7071?

преди 13 минути, Myanmar написа:

Какво е интерстициум?

няма диези

междуклетъчно пространство

преди 46 минути, acnekt написа:

Това, ако не е сексизъм. Не знам кое е.

Това е вечеря. Не знам какъв сексизъм те гони.

преди 7 часа, herkules2 написа:

За това ти давам за стотен пътпримери с отношенията към такива жени надруги места по света. Умират на място и веднага, за назидание на останалите да не смеят да се гаврят с мъжкия облик, което аз намирам за правилно. И стига с тия сортове, че лексиката ти куца доста. Жените и мъжете са полове, не са сортове, от един вид са хомосапиенс, където съществуват два пола, от които единият-мъжкият е много по-съвършен, по-силен и по-умен от женския и развитието и продължението на човечеството се дължи единствено на него!!! За какви женски права и пет лева ми говориш, когато за мен това е действителността, както аз я виждам?

Това са извратени представи за ... за какво и аз не знам как да го кажа... на извратени разбирания. За радост, ние сме светска държава, и ако не ти харесват законите и конституцията тук, все още имаш възможност да е ометеш възможно най бързо в любимите ти шериати където са другите ти "порядки".

преди 7 часа, herkules2 написа:

Миро, който е върл-яростен защитник за правата на гейовете и парафилите, чрез истанбулската конвенция! За това за него да си гей не е лошо

Аз съм защитник на човешкото в хората.

Ти нямаш нищо подобно в теб.

Да, нямам нищо против гейовете. Те не ми пречат да харесвам жени и да смятам живот без жени безсмислен. Не  като теб да мечтая за мъжко самовъзпроизводство.

По това се различаваме, заради което ти си наполовина празен. Нещо повече - смятам гейовете за доста по добра категория от теб.

преди 1 час, acnekt написа:

Жена ти, не ти ли потърси? Прибирай се, че ще ти се кара. 
Стига с тези простотии, дето ги пишеш. Тръгнало било назад. Простотии.

хехе... не бях се замислил... всички си мислим че тази яростна омраза към жените е някакво майчино наследство, семеен тормоз, малтретиране от жена.. и т.н. а то може да е и до ден днешен подвластно влияние... и само тук да може да си  вилнее завалията.... :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, Радул написа:

Това е вечеря. Не знам какъв сексизъм те гони.

Просто вечеря. 

преди 12 минути, VeeeSeLa написа:

Да доразпалим темата! ;) 
https://frognews.bg/laif-stail/fabrika-kliuki/nai-golemiiat-penis-stava-muzeen-eksponat.html

Аз тук усетих само мизогиния до сега и то не от срещуположния пол! :D 

Е хубава работа, сега ще се комплексираме :D

преди 6 часа, Profruit написа:

С тази извадка въвеждаш в заблуждение, но реално си пример за дезинформатор. Идва от журналист, коментиращ решения на равинатския съд, което е религиозна държава в държавата. Разбирай тумор от ранно средновековие, паразитиращо в циониската държава.

Проверих - извадката е от адвокат - Dr. Susan Weiss.
Тя е написала статия, в която разказва какво е положението в Израел по този въпрос, и се опитва да помага на жени, които страдат и не могат да получат развод по тамошните закони.
Целият материал е публикуван в най-големия англоезичен вестник в Израел.

Ако смяташ, че това не е вярно, (този адвокат и този вестник - The Jerusalem Post, founded in 1932 - подвеждат хората), ще трябва да покажеш някакви сериозни доказателства
Защото в момента ми се струва, че самият ти си дезинформиран....

Законите в Израел следват религиозните закони, така че няма грешка:

Цитат

Only on rare occasions, and only after many unfulfilling years of cajoling a non-compliant husband, will the state call on its police power to help convince him to divorce his wife.

In Israel, divorce law is decided by state ecclesiastical courts that run in accordance with religious laws. As a result, a Jewish woman who wants a divorce in Israel must stay married forever unless her husband releases her. It doesn’t matter if her husband has abandoned her, beaten her, committed adultery, is missing or incompetent. The state will not declare a Jewish marriage over until a husband physically delivers a religious bill of divorce – a get – to his wife. In observance of the religious rule that a get must be given of a man’s free and unimpeded will, the state is hesitant to apply any sort of pressure on a recalcitrant husband.

преди 30 минути, acnekt написа:

1,41421... sqrt(2) познато ли е? 0,7071?

И на база на това се базира изчислението на токоизправител с филтров кондензатор.

преди 39 минути, Myanmar написа:

А допреди малко ми обясняваше как ще ме разтресеш от знания  Увяхна на първото.

Само че аз мога да говоря за литература, история, философия и точни науки. Науката на музиката нещо не ми е страст.

преди 11 минути, FusE написа:

Е хубава работа, сега ще се комплексираме :D

А не не, това е само музеен експонат, плашещ персонала по терминалите. Аз лично предпочитам комплексно да ме плашат и да не са сексисти, дори за 5 минути. :) 

• Автор
преди 1 час, VeeeSeLa написа:

Аз тук усетих само мизогиния до сега и то не от срещуположния пол! :D 

"През 20 век феминистките теоретички предполагат, че мизогинията е едновременно проблем, причина, но и резултат на патриархалните социални структури. "

преди 1 час, lightshadowmaker написа:

Само че аз мога да говоря за литература, история, философия и точни науки.

Какво е анимус?

преди 1 час, VeeeSeLa написа:

Тая женска лакомия ще ви погуби.

преди 15 минути, Myanmar написа:

преди 17 минути, Myanmar написа:

През 20 век

предполагат ... 

преди 15 минути, Myanmar написа:

резултат на патриархалните социални структури.

Няма векове, няма предположения, няма структури ... Човек сам преценява на кое да вярва, на кое да служи ... кой път да избере за себе си.

Учения, вярвания, религии ... промиване и вмешателство в природата. Неоправдан фанатизъм, дирижирани животи и зависимости ...

• Автор
преди 1 минута, VeeeSeLa написа:

Няма векове, няма предположения, няма структури ... Човек сам преценява на кое да вярва, на кое да служи ... кой път да избере за себе си.

Учения, вярвания, религии ... промиване и вмешателство в природата. Неоправдан фанатизъм, дирижирани животи и зависимости ...

Днеска те е дръннало на философия. Плесни в тема онези разсъждения как да мързелуваме било лошо, че като статия не може да се коментира.

преди 25 минути, Myanmar написа:

как да мързелуваме било лошо, че като статия не може да се коментира.

Не е лошо, противопоказно е. Гарантира ти профил и приключения в Калдата! ;) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.