Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

преди 4 минути, acnekt написа:

Той не знае, а и хората не искат да се качат във файтон без кон. Страхували са се. Както и да си пускат ток у домовете си.

Те първа са навлизали тези неща в бита на хората.

Е, това е нормално, както при изследване на лекарствата от фармацевтичните компании, трябват опитни зайчета!

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

• Автор
преди 10 минути, acnekt написа:

Има много открития от жени. Виж първата страница, писал и посочил съм.

И в модата имат участие.

37868_karnavalna_kaska-_7_.jpg

https://www.obekti.bg/tehno/12-avgust-1892-g-berta-benc-izvrshva-prvoto-dokumentirano-avtomobilno-pteshestvie

Рано сутринта на 12-и август 1888-а фрау Бенц, без да пита мъжа си, взела самоходната му каляска, която вече имала медал от изложението в Мюнхен, но народът не виждал в нея нищо повече от куриоз, и потеглила на гости на майка си. Старата фрау живеела в Пфорцхайм, на 106 км от дома на Бенц в Манхайм. Със себе си Берта взела двама от синовете си - Евгени и Рихард.

По пътя първо й свършило горивото и тя си купила ново в аптеката - средството за почистване Лигроин. Аптеката в градчето Вислох, където Берта Бенц купила Лигроин-а, се смята и за първата в света бензиностанция. 

преди 10 минути, Myanmar написа:

Аз обичам декорация и да рисувам петли с члена си. Проблем ли имаш  с това?

Ти си с връзки в тоя форум. Публикуват те без редакция.

Мен ми редактират препинателните знаци,без да споменавам ничия м@ма. При това автоматичния филтър ме редактира след като съм публикувала поста си. Тоя филтър е сексистки и расистки :(

преди 1 минута, herkules2 написа:

Да, ама тези глави с дебелите вратове нещо все гледат където си искат,
а вратът се усуква, но се върти принудително, за да може главата да се наслади на гледката.!

Чисто статистически най-често мъжът в една връзка е по-голям. Това го прави по-опитен и отговорен във взимането на решения по принцип.
По тази причина е нормално да е глава на семейството, защото се е напатил. Жените повече ги пазят и са повече закриляни.
А ти престани да се пънеш, защото често с нежност и добра дума се стига по-далече отколкото с груба сила.

• Автор
преди 12 минути, lightshadowmaker написа:

И виж семействата на тези жени. 

Абе факт е, че майката на Джон Атанасов е била математичката, която му е наблъскала в мозъка бройни системи още като 9-годишен. Името на жената дори не се споменава в Уикипедия - Ива Лусена Пърди.

преди 18 минути, acnekt написа:

Жена ти, не ти ли потърси? Прибирай се, че ще ти се кара. 
Стига с тези простотии, дето ги пишеш. Тръгнало било назад. Простотии.

Прибрал съм се отдавна бе, сега докато пиша тя ми прави салата от краставици и домати и ми пече пържоли и кебапчета, след малко тръгвам да вечеряме.

• Автор
преди 11 минути, herkules2 написа:

Можеш, ако кажеш, че си сложил краставици пък не си сложил, и е само рядко киселомляко

Какво общо има с "казването". Не може да изпратиш половин сперматозоид при яйцеклетка и да се закваси млекото!

Прибрал съм се отдавна бе, сега докато пиша тя ми прави салата от краставици и домати и ми пече пържоли и кебапчета, след малко тръгвам да вечеряме.

Това, ако не е сексизъм. Не знам кое е.

• Автор
преди 12 минути, herkules2 написа:

Сексизъм е измислен термин от феминистките!

Сексизмът е полова дискриминация. Феминизмът е концепция за равенство пред закона, равенство в правата.

преди 4 минути, Myanmar написа:

Абе факт е, че майката на Джон Атанасов е била математичката, която му е наблъскала в мозъка бройни системи още като 9-годишен. Името на жената дори не се споменава в Уикипедия - Ива Лусена Пърди.

Не съм и виновен, че днес много жени взимат ученето за безсмислено и си мислят, че могат да изпъкват с импланти и да си хванат богат чичко.
Не знам и за друго, има жени учени и инженери, но ако хванеш средностатистическа на пътя и я питаш какво е закон на ОМ, няма да ти отговори.
Нищо, че в училище се учи - и момичетата, и момчетата по едни и същи учебници учат.
А пък вкъщи като бие ток от печката или гръмне някоя тръба, хич не се пънат сами да си ги ремонтират.

• Автор
преди 8 минути, lightshadowmaker написа:

Мъжете винаги се занимават с по-техническите, а и с много от по-гадните професии.

Поне стана вече, че участваш в дискусията като отявлен сексист. Да чуем кои са тези по-приятните професии резервирани от жените, че трудните мъжете ги взели.

преди 6 минути, Myanmar написа:

Абе, то и Милева Марич бяха казали, че е за нобеловата награда на Айнщайн, ама ей на, Айнщайн я е получил!

• Автор
преди 7 минути, acnekt написа:

Рано сутринта на 12-и август 1888-а фрау Бенц, без да пита мъжа си, взела самоходната му каляска

Уби всички мъже сексисти в темата. Как така "БЕЗ ДА ПИТА МЪЖА СИ"???? james franco wtf GIF

преди 6 минути, acnekt написа:

Това, ако не е сексизъм. Не знам кое е.

Е и кво сега, да я набия, да я изгона и да стоя гладен ли кво? Че тя сама изявява желание за това бе, аз да и забранявам ли готвенето? Къв сексизъм те гони?

преди 2 минути, Myanmar написа:

Уби всички мъже сексисти в темата. Как така "БЕЗ ДА ПИТА МЪЖА СИ"???? james franco wtf GIF

John Cho Lol GIF by Asian American and Pacific Islander Heritage Month

Крада веднага тоя GIF. Голям смях.

• Автор
преди 9 минути, valkiria1 написа:

Ти си с връзки в тоя форум. Публикуват те без редакция.

Щото генерирам трафик и съм вървежен. Само си позволяват да ме обиждат разни кухи лейки, ама като ги ударя и кънти на кухо, пък вече не е популярна саморазправата във форума, че не остана с кого.

току-що, Myanmar написа:

Поне стана вече, че участваш в дискусията като отявлен сексист.
Да чуем кои са тези по-приятните професии резервирани от жените, че трудните мъжете ги взели.

Електротехник, автомеханик, багерист, строителен работник, асансьорен техник, хамалин, миньор, моряк, водопроводчик, пожарникар, ИТ специалист, машинен инженер, електроинженер, авиоинженер - намери много жени, които да го работят това. Виж, учители, фризьори, дизайнери, медицински сестри, възпитатели - всичко, за което е нужен подход към детайла и нежност - това са професии, доминирани от жени.

преди 2 минути, lightshadowmaker написа:

Електротехник, автомеханик, багерист, строителен работник, асансьорен техник, хамалин, миньор, моряк, водопроводчик, пожарникар, ИТ специалист, машинен инженер, електроинженер, авиоинженер - намери много жени, които да го работят това. Виж, учители, фризьори, дизайнери, медицински сестри, възпитатели - всичко, за което е нужен подход към детайла и нежност - това са професии, доминирани от жени.

Вярно е, ама не. Фризьор има много мъже, дизайнери също са мъже, учители също мъже, готвачи мъже, сервитьор мъже, възпитател пак мъже.

• Автор
преди 11 минути, lightshadowmaker написа:

Чисто статистически най-често мъжът в една връзка е по-голям. Това го прави по-опитен и отговорен във взимането на решения по принцип.

Или просто жените са твърде умни и не е лесно да бъдат излъгани от млади келеши Ups GIF by memecandy

преди 3 минути, Myanmar написа:

Уби всички мъже сексисти в темата. Как така "БЕЗ ДА ПИТА МЪЖА СИ"???? 

Безотговорно е в известен смисъл нейното поведение. Това е машина, която не е добре тествана, не е добре позната.
Да ти кажа, след като си ремонтирам колата, няма да пусна жената да я пробва.

току-що, Myanmar написа:

Или просто жените са твърде умни и не е лесно да бъдат излъгани от млади келеши 

Не, просто се насочват към по-улегнали хора, които могат да ползват за опора. 

преди 8 минути, Myanmar написа:

Поне стана вече, че участваш в дискусията като отявлен сексист.

Я, чакай малко бе, мен не ме ли броиш? Имам претенции да съм по и най-сексист от всички тук във форума!

преди 4 минути, Myanmar написа:

Или просто жените са твърде умни и не е лесно да бъдат излъгани от млади келеши Ups GIF by memecandy

Излъгани не, но пребити от бой е твърде възможно!

преди 1 минута, acnekt написа:

Вярно е, ама не.

Да, вярно е. Колко жени познавам, които имат панически страх от ток и т.н, който граничи с фобия. 

• Автор
преди 9 минути, lightshadowmaker написа:

ако хванеш средностатистическа на пътя и я питаш какво е закон на ОМ, няма да ти отговори

Помня, че го знаех, помня, че са ме изпитвали на него, но не помня формулата. Явно ти си някакъв електричар, който си мисли, че останалите са глупави, защото не им се налага да знаят това, а знаят други неща, които пък ти не знаеш.

Я, чакай малко бе, мен не ме ли броиш? Имам претенции да съм по и най-сексист от всички тук във форума!

С каква гордост го каза, сигурно чакаш пурпурно сърце.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.