Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдем сексисти за 5 минути

Featured Replies

• Автор
на 25.01.2021 г. в 1:44, Mediterranean написа:

А най-известната златотърсачка е Григор Димитров. Той с бедна не е спал никога, само с милионерки. И 

Шарапова си все обратно колата, която му беше подарила. Това забравихте ли го?

Ама той е богат. Няма как приоритет да му е да си хване богата.

Имам си теория, че от простолюдието не могат да издържат на славата и хаховците фенове. Пример е тая, която превърна принц в жаба:

Screen-Shot-2020-01-20-at-6.08.51-PM.png

• Отговори 895
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Фирма, съпричастна към борбата за равенство между половете, търси четири жени за ежедневно разтоварване на камиони с цимент...

• Колев 74
    Колев 74

Дори и в раздел политика няма такива идиоти като теб! Не си представям какъв човек можеш да бъдеш и ако имаш деца( в което силно се съмнявам) как ги възпитаваш! Можеш ли в очите на дъщеря си да и каже

• Радул
    Радул

Публикувани изображения

• Автор

143593949_3456808757752060_5056017400127

- Помниш ли едно време - идва жена срещу теб и вече ти е станал.

- Даа... Няма вече такива жени... Няма!

142194122_424713915436765_71193539376669

преди 7 часа, Myanmar написа:

Ама той е богат. Няма как приоритет да му е да си хване богата.

Имам си теория, че от простолюдието не могат да издържат на славата и хаховците фенове. 

За данъците и цените в Монако изобщо НЕ е богат. Само за България е богат. 

Всичките му любовници са били по-богати от него, особено Серина Уилямс, Мария Шарапова и сегашната дъщеря на олигарх-милиардер.

Какво го защитавате тоя, само защото е от мъжки пол, но разлика от златотърсачките няма. Само дето той играе при известните мултимилионерки , които и го направиха известен по света. Чрез връзките си с тях и той се прочу.

преди 24 минути, Mediterranean написа:

За данъците и цените в Монако изобщо НЕ е богат. Само за България е богат.

Къде ми сподели един приятел, който работеше в Монако няколко години, но в крайна сметка се върна, рече ми: братле разбери депресирам се, бедните там карат Поршета. 😄

Я Мианмарецът е пуснал тема където нямащите си жена да се самонавиват колко е лошо да имаш жена.
И съответно и жените нямащи си мъж също участват в темата, за да им обяснят колко те пък не искат да имат мъж, след като и тях никой не ги иска.

А иначе, аз не искам жените да вземат власта и те да ни командват, просто защото не съм жена.
Но познавам тука в моя град мъже които ги командват едни мъжкарани вкъщи, даже и се развеждат мъжкараните като порасне последното дете да тръгне на безплатна детска градина.

И на този форум си имате актуален пример за мъжкарана водеща за носа послушко. Вероятно той ще я употреби временно и после хитро ще ѝ бие шута, ще поживеем и ще видим развитието.

А иначе това да си модераторка на технически форум какво друго показва, ако не че си мъжкарана опитваща се да властва над мъже. Сещате се тая пък коя е ( различна е от другата ).

Абе каква работа ви върши да мразите жените ?
Дефектни ли сте нещо та така ги отвръщавате с външния ви вид и не ви искат ?
Един дето няма жена поне си призна че е бил инвалид, ама вие що нямате жена вкъщи ?

За фригидните жени ми е ясно що не искат мъж да ги такова, понеже ги боли направо. Ама и някои редки мъже ли ги боли ако си лягат с жени, та не се женят ?

Егати , това е голяма загадка за мен, здрав прав мъж да не иска жена при него.

• Автор
преди 17 часа, Mediterranean написа:

Какво го защитавате тоя, само защото е от мъжки пол

Ми темата е сексистка. За 5 минути.

• Автор
преди 17 часа, Mediterranean написа:

Чрез връзките си с тях и той се прочу.

И какво като се е прочул? Не изглежда като купонджия, не съм му виждал пиянски изцепки и хвърляне на роял от петия етаж. Известността му създава единствено неудобства, а и надали богатите му гаджета са му купували закуските, че да пести от закуски.

преди 6 часа, Белгиеца написа:

А иначе, аз не искам жените да вземат власта и те да ни командват

От 13 години си скопен и "инвалид" по собствените ти думи. Жена ти те е оставила да гледаш децата ѝ, докато си развява опашката навън, заврян зет, слуга под чехъл, който не се е класирал и за съпруг, но мечтае жена му да умре, че да наследи къщичка, заради която белгийските жени щели да ходят до кадастъра да правят справки, за да почнат да те харесват. Бегай от тук бе haha.png

И на този форум си имате актуален пример за мъжкарана водеща за носа послушко. Вероятно той ще я употреби временно и после хитро ще ѝ бие шута, ще поживеем и ще видим развитието.

А иначе това да си модераторка на технически форум какво друго показва, ако не че си мъжкарана опитваща се да властва над мъже. Сещате се тая пък коя е ( различна е от другата ).

Валкирия1 ли?

Абе каква работа ви върши да мразите жените ?

Нас жените ни искат и си ги употр@бяваме, ти гледай себе си, заключен от една белгийка 13 години да бъдеш домашна прислужница и паж, докаран до просешка тояга и изцяло зависим от милостта на чужденка, с нулеви доходи и без професия, докато младините ти изтекоха в канализацията. Само кучетата се продават за единия хляб и подслон.

преди 44 минути, Myanmar написа:

Нас жените ни искат и си ги употр@бяваме, 

Много ме съмнява тая работа, ама много !

п.п.
две модераторки, не само една

• Автор
току-що, Белгиеца написа:

Много ме съмнява тая работа, ама много !

Защото не разправяме за себе си легенди какви Донжуановци сме, както правиш ти ли? Не забравяй, че не всички сме от село. Ти може да си излязъл от селото, но селското не е излязло от теб.

Белгийската сега и тук ли взе да ръси бисери? Той всъщност говори за мен че уж нямам жена защото съм инвалид ама е доста далеч далеч от истината и както винаги  пак анализирал аватара  ми а не личноста ми

@Myanmar  Бяха го хванали с превишена скорост по пътищата на Монако и го бяха глобили, заедно с някакъв руснак тенисист. Миналата година. А и какво друго да чуеш, като той дори НЕ е известен в Монако и не го преследват папараци за да му снимат дивотиите.

Доколкото съм чела по нашите вестници, той сам си признава, че е бил изключван от много училища за лошо поведение. Даже не знам има ли средно образование. 

Разбрал е, че само в спорта го бива и в оттъркването до богаташки. Мика Стоичкова , Арабаджиеви, тия ония...

Оттогава е разбрал, че трябва да търси богаташки. И сега тая милиардерка няма да я изпусне. Ще направи всичко възможно да се ожени за нея. Тоя с бедна не е спал никога. 

преди 7 часа, Mediterranean написа:

И сега тая милиардерка няма да я изпусне. Ще направи всичко възможно да се ожени за нея. Тоя с бедна не е спал никога. 

Ами не бил чукал бедни пачврички, няма такова нещо.
Просто има избор и като е с добро сърце си ляга и с по-заможни женки.
Бъди спокойна няма да те изнасили точно тебе, не е такъв човек.

• Автор
преди 16 часа, Mediterranean написа:

Бяха го хванали с превишена скорост по пътищата на Монако

Емиии... българче за пръв път вижда равно шосе. И аз да съм и аз ще натисна газта. Не мисля, че това го прави плейбой, афтърпарти енимъл или инфлуенсър. Освен, че прави секс и играе тенис, с друго не е известен.

преди 16 часа, Mediterranean написа:

Оттогава е разбрал, че трябва да търси богаташки. И сега тая милиардерка няма да я изпусне. Ще направи всичко възможно да се ожени за нея. Тоя с бедна не е спал никога. 

Може да е гнуслив.

Григор е съкратено от Голддигър. 

Меркантилният Телец не бил златотърсач... Дооообре!

За гаджетата на другите тенисисти да сте чували? Известни и богати ли са? Не.

На Надал коя е? На Джокович? На Циципас? Някой да е бил с милионерка!???? Не.

преди 4 часа, Mediterranean написа:

Меркантилният Телец не бил златотърсач... Дооообре!

За гаджетата на другите тенисисти да сте чували? Известни и богати ли са? Не.

На Надал коя е? На Джокович? На Циципас? Някой да е бил с милионерка!???? Не.

И защо за вас е толкова важно и толкова интересно, коя известна личност с кой ходи, с кой си ляга и т.н.?

Защо си пуснал две теми с едно и също заглавие?

преди 5 часа, Mediterranean написа:

запознанствата между известните е по-лесно

трябва и самочувствие

я физическо я финансово

а в тия среди поне едното го има .

като  цяло тенисът е пропаднала игра както футбола и е въпрос на време да им се забият пироните в ковчега зависи единствено от хората които  ги гледат  кога ще изчезнат от земята.

и не само тези а повечето спортове са така

И аз това се чудя.

• Автор
преди 8 часа, Mediterranean написа:

Very Funny Lol GIFlike2.png

Гришо е гризнал халвата с тоя спорт. Закътал е едва 14,6 млн. лв.

Григор Димитров е най-успешният български тенесист на всички времена. Българинът е спечелил над 18 милиона долара (33 милиона лева) само от наградни фондове. Допълнително има много доходи от реклами и други дейности. Въпреки това, според най-опитния сайт за състояние в света – celebritynetworth, нашият тенесист е успял да запази малко под 15 милиона лева в сметката си.
Знаем, че Григор бе много близък с една от най-великите тенесистки на света – Мария Шарапова. Мария Шарапова има над 240 милиона лева.

https://bogatbeden.com/2020/01/13/колко-пари-има-григор-димитров/

Като работех в транспортната фирма, ме обучаваше жена.Много ни тръгна приказката.Много сладка холандка, обаче мъжкарана.Държеше се като тираджия. Много ме хареса момичето, обаче нещо от вътре ми подсказваше, че нещо не е наред с нея.В края на деня спря на едно обезлюдено място и започна да ме гледа с кошутенските очи, очакваше да я награбя, обаче аз са направих на шматка.Просто такива мъжкарани въобще не ме превличат.Една жена трябва да е нежна, женствена, да излъчва топлина.Да ухае на жасмин, не на автомобилни масла и гуми.Всъщност в последствие тя ми каза, че е би сексуална и живее с жена, и имат две деца.След което едвам се сдържах да не се издрайфам.Хареса ми, че си запазихме готините отношения и не реагира злобно, че я отхвърих! 

• Автор
преди 13 минути, Чингис Хан написа:

Всъщност в последствие тя ми каза, че е би сексуална и живее с жена, и имат две деца.След което едвам се сдържах да не се издрайфам.

Тези, които мечтаят за тройка, имат шанс само с такива.

преди 4 часа, Генадий 35 годишен написа:

като  цяло тенисът е пропаднала игра както футбола и е въпрос на време да им се забият пироните в ковчега зависи единствено от хората които  ги гледат  кога ще изчезнат от земята.

Тенисът, голфът и формула 1 са забавления за богати. Те ще изчезнат, когато изчезнат богатите.

А спортове като футболът, са спортове на бедняците. Те съществуват защото са лесно достъпни и масови. Ако попиташ 100 българи, колко от тях са играли футбол и колко надпревара с яхти, резултата ще е ясен.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Тези, които мечтаят за тройка, имат шанс само с такива.

Аз съм правил тройка,  но с напълно хетеросексуални жени.Не са се целували или лизали по между си.

преди 13 минути, Чингис Хан написа:

Като работех в транспортната фирма, ме обучаваше жена.Много ни тръгна приказката.Много сладка холандка, обаче мъжкарана.Държеше се като тираджия. Много ме хареса момичето, обаче нещо от вътре ми подсказваше, че нещо не е наред с нея.В края на деня спря на едно обезлюдено място и започна да ме гледа с кошутенските очи, очакваше да я награбя, обаче аз са направих на шматка.Просто такива мъжкарани въобще не ме превличат.Една жена трябва да е нежна, женствена, да излъчва топлина.Да ухае на жасмин, не на автомобилни масла и гуми.Всъщност в последствие тя ми каза, че е би сексуална и живее с жена, и имат две деца.След което едвам се сдържах да не се издрайфам.Хареса ми, че си запазихме готините отношения и не реагира злобно, че я отхвърих! 

Леле брате холандецо как точно и вярно си го описал само.
Мъжкараните много обичат да си говорят с мъже, да се чувстват приети като равни от мъжете.
А иначе, те и тези дето се фукат че били хомосексуални ( което не съществува според мен) , са си всичките би-сексуални, т.е. имат проблем с разбирането на ролята на половете и им е трудно да проумеят, че секса е за правене на деца измислен, а не е за прилагане на доминация от един индивид върху друг индивид.
Ако си се бил съгласил да я пипаш, си щял да установиш, че е щяла да иска тя да ти седне отгоре на тебе и да ти се друса на чепа. Щяла е със 100% сигурност да се стреми да заеме тя доминантна позиция ( според нейните представи за такава) и е щяла да се прави на голяма актриса за да го постигне. В нейната мъжкаранска глава е щяла да е доволна, че тя те е оправила тебе, от позицията на шефка или даскалица и е щяла да си представя че ти си бил малко плахо зайче , което тя е "схрускала" с кеф.
Е, следващия път като ти се случи някъде такава пак, еми пусния да ти се подруса отгоре бе, нека ти стане гот на чепа безплатно. После втория път пак я пусни тя да почне отгоре и чак тогава я завърти да е по гръб и не я изпускай за да ѝ покажеш кой е по-силния пол. После няма да я видиш повече, ама ще си я преебал така както не е очаквала. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.