Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

Егати екшънът се разиграва долу под прозореца ми в момента! Първо чух скърцане на гуми и яко биене на спирачки и помислих, че някой пак краде кола от района, обаче след това чух полицейски сирени и гледам куките извадили пистолетите и наобиколили един хлопел ван и викат "Nobody move!", което според мен означава, че бегълците са от ония незаконните от арабския свят, които по-рано създаваха проблеми по границата. Шофьора го подгониха по напречната улица и после го чух да вие от болка на булеварда, сигурно са го простреляли.
Т'ва даже по-интересно от двата полицейски сериала, които следя - SWAT" & "9-1-1". :D

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

с @нушо

преди 13 часа, Валсо написа:

Егати екшънът се разиграва долу под прозореца ми в момента! Първо чух скърцане на гуми и яко биене на спирачки и помислих, че някой пак краде кола от района, обаче след това чух полицейски сирени и гледам куките извадили пистолетите и наобиколили един хлопел ван и викат "Nobody move!", което според мен означава, че бегълците са от ония незаконните от арабския свят, които по-рано създаваха проблеми по границата. Шофьора го подгониха по напречната улица и после го чух да вие от болка на булеварда, сигурно са го простреляли.
Т'ва даже по-интересно от двата полицейски сериала, които следя - SWAT" & "9-1-1". :D

Е, тук не ги гонят. Тук им дават всичко. Пара, коли, апартаменти, жени, мъже, ганджа ... всичко 6. 

на 8.07.2023 г. в 10:51, lebel написа:

Те, вла̀чи...

spacer.png

Асо спатия:  Богатство, просперитет, неочаквани пари/печалба. Въпреки това при трудни карти, тези пари могат да изчезнат много бързо. Бъдете разумни!

Мерсачев

наздравe :beer: 

на 7.07.2023 г. в 13:12, Profruit написа:

плебса атакува

Като виден представител на plebs rustica потвръждавам : след две-три седмици ще си пека бодито на паралиите окол Офрниу и Аспровалта. Ти, като мазохист - действай там, където си се настанал. Разбирам носталгията, дори до някъде се поставям на твое място. Но съчуствие липсва.

наздраве :beer: 

преди 20 часа, АСПЕКТ написа:

Е, тук не ги гонят. Тук им дават всичко. Пара, коли, апартаменти, жени, мъже, ганджа ... всичко 6.

И те не ги искат. Свети Бойко им предлагаше по 3000 лв. на месец, за да си клатят краката, а ония не ги искаха, били им малко. :D

преди 1 час, lebel написа:

- Кофти е да си програмист. Канят те уж на по ракия а после: "Бе нещо компа да ми погледнеш..."
- Аз затова станах гинеколог...

Аз не пия такива гадости, така че нямам против да погледна компа. :D :P

на 9.07.2023 г. в 21:46, skalata_73 написа:

За форумните пияндурници, актуална информация. Пуснали са нови кафе автомати.

5.png.e14d5ef90d87c2c1ac76e9836d7b24e9.png

Да ви е честито :drunk:

Тов вляво от ракията кърти повече! Ракията е течна и автоматът може да я пусне. Пò ми е интересно как ще ти направи салата... :D

преди 32 минути, Валсо написа:

...

Не богохулствай! Мускатова, ммммм

spacer.png

Goran Bregović - Jeremija - Official Video

Къф Горан Брегович ве? Тоа е пиян пустиняк, дека се снима в реклами да зарибява ората да си арчат парите по хазартни сайтове. Снима се само и само да изкара поредния лев за рикия!

Истинската песен е за кака Лена. Да ни е жива и здрава, като кооперативна крава. Да живей Българския парламент  и сите говеда в него.

Надраве пийняци...

Булсатком кючек

преди 5 часа, lebel написа:

Не богохулствай! Мускатова, ммммм

Я па съм атеист и ше богохулствам колко си искам! :D Ако не е червено вино - в канала!

Горките пчели. Толкова много яде ли се авокадо. Заради тия вегани.

Яжте месо и спасете пчелите.

Проекта Амазонка се закучи. Растителността не се развива добре. Налях осемнайсе чанти с пари в торове, отделно желязо, фосвати, въглероден диоксид и пак греда. Сега минах само на Еко тор.  Понеже знам, че за да стане убава ганджата трябва силни лампи, та реших и тука да го приложа. Ей нямат акъл тия хора безобразие канско. 90 евро ме одраха за една лед лампа, която свети колкото две. Продават и една много тарикатска система, която симулира деня и ноща залеза и изгрева, дори и буря. Обаче 60 евра от горе.

IMG_0528.jpeg

IMG_0526.jpeg

IMG_0529.jpeg

преди 3 часа, Trichocephalus написа:

Биглите са много важно нещо ! Ама не само да ги има, ами и формата им  

IMG_5580.jpeg

Да! Така е! 

Както и начина им на връзване! 

Денят ми започва чудесно - наспан, изкъпан и докато си пия сутрешното кафенце звучи това darterminalsko Поро :clap: :newspaper:  

След малко, зареден с положителни емоции отивам на обекта 

на 9.07.2023 г. в 21:46, skalata_73 написа:

За форумните пияндурници, актуална информация. Пуснали са нови кафе автомати.

5.png.e14d5ef90d87c2c1ac76e9836d7b24e9.png

Да ви е честито :drunk:

Има ли вендинг автомати с бира аHappy Very Funny GIF by Disney Zootopia

на 11.07.2023 г. в 15:47, Валсо написа:

Тов вляво от ракията кърти повече! Ракията е течна и автоматът може да я пусне. Пò ми е интересно как ще ти направи салата... :D

Е защо да не може и салати и мезенца нали има такива насипни

Пускате руска Снежанка шопска луканка суджук пастърма

Тия автомати ще изтрепят рибата

на 11.07.2023 г. в 20:59, skalata_73 написа:

Къф Горан Брегович ве? Тоа е пиян пустиняк, дека се снима в реклами да зарибява ората да си арчат парите по хазартни сайтове. Снима се само и само да изкара поредния лев за рикия!

Истинската песен е за кака Лена. Да ни е жива и здрава, като кооперативна крава. Да живей Българския парламент  и сите говеда в него.

Надраве пийняци...

Булсатком кючек

Ха-ха-ха невероятна песен браво който я е измислил

Да перифразирам фразата на Максим Горки.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Максим_Горки

European Union Uk GIF by 423 Motion, Inc.

Еврогеец - това звучи гордо!

zx860y484_2794028.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.