Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 14 часа, Уиш... написа:

хванал си го още сънено май..

...

По-скоро е преди лягане...

Опитах се да го хвана на мръкване, нейде около Синият Час... Ама с тези лоблаци... И предвид фотографтските ми умения... И това се получи..

Къде се губиш ти когат те нема?! Ей!

преди 13 часа, lebel написа:

Очевидно нещо в горното безвремие ме е сетило за любимите ми южни морета на Джек Лондон, щото в мен пак напира да изразя чувствата си на "онова ужасно наречие, известно под името «beche de mer»"... бе... с три думи - мене харесва това! ... или  - мой харесва това - ако трее се изразя по-сдържано.

...

Моя твоя поняла... Джек Лондон е любимият ми пписател от моите юношески години...

И аз обичам южни морета, ама Джек го е влекло по тихите океани, а мен все ме дърпа по карибските морета...

Днеска му обяснявах на дайв мастъра, че във вторник на 10 метра под водата, компютърът ми е засекъл 33 целзия... Той се пули и не вярва... Та като мъжете си вадихме логовете да си ги показваме един на друг, че да си ги премерим... На кого по-топло му е постлал Ел Карибе... Добричко моренце е той... Малко е своенравен, но в сравнение с Ел Пацифико си е добронамерен кротуш... Шоту оня другият е голям пангалоз, беладжия и калпазанин...

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 1 час, darkterminal написа:

По-скоро е преди лягане...

Опитах се да го хвана на мръкване, нейде около Синият Час... Ама с тези лоблаци... И предвид фотографтските ми умения... И това се получи..

много добре даже си го  фанал барабар с боблаците, че даже и успя да ми заблудиш окото, дето уж има претенции, че много разбира от залези

Къде се губиш ти когат те нема?! Ей!

ами, губя се.. на въртележката съм откакто се помня

преди 1 час, Уиш... написа:

много добре даже си го  фанал барабар с боблаците, че даже и успя да ми заблудиш окото, дето уж има претенции, че много разбира от залези

...

От югоизточната страна на острова съм, слънцето се крие на запад и няма кой да светне през облаците и да ги буйдише в драматично оранжево... Ама и така са си добре...

Я да те видим ся, ше видиш ли коребите фдалечинавата...

IMG20231027170646.jpg

...

Ся... Не разбрах! Ламер трябва да се тревожи за Ламиша или тря да се радва за Ламиша?

Казвай се тука цялата прет непълното ламерско опщество и ни ни дръш ф недовидение и недоведение!

на 27.10.2023 г. в 2:36, darkterminal написа:

Малко облаци и синьо безвремие...

IMG20231026170639.jpg

IMG20231026171931.jpg

IMG20231026173514.jpg

Тамън щях да помоля някой модератор да смени 2023 на 2024 в заглавието на темата, а той ма моделира преждевременно тактично. :) 

Все забравям, че света не е България и все ще има хора които очакват лятото дори тук да е есен. :) 

Мда .... колко съм глупав ... Все ми казват, че говоря глупости, мъ аз .... не им вервам ... :) 

Добро утро! :newspaper:

преди 3 часа, darkterminal написа:

A те дали те виждат?! :)

1AU.png

на 26.10.2023 г. в 17:03, bulljo написа:

поп Грец

Ааааа съ, моуя ти съ ..... аз съм по гардеробите ...... :) Масон съм. :) Чок при това ..... :) 

п.п. Принципно да тъ инфоиръм: Я от ложата на некадърниците съм. :) 

преди 7 часа, Уиш... написа:

Охо! Вернухти ли са от топлште страни или ощи са помотвате? 

Добрютро! 

Днес ще си играйкаме в селската база. Готвене, шетане, есеннш аграрни дейности по двора.... Ако остане време и една маса имам да шкурна и приведа във винтидж стил.... 

Така както гледам... Предвид климатичните условия и монтираното ново отопление в базата май ще си караме Коледата тук

преди 5 часа, darkterminal написа:

От югоизточната страна на острова съм, слънцето се крие на запад и няма кой да светне през облаците и да ги буйдише в драматично оранжево... Ама и така са си добре...

IMG20231027170646.jpg

Златен час му викале фотографите. Те, нали, леко така изкелеферчени.... 

преди 1 час, Trichocephalus написа:

Ден за размисъл 

Screenshot 2023-10-28 at 12.24.53.png

Какво ольоска пак? 

преди 10 часа, dioib написа:

...

A те дали те виждат?! :)

...

Дето викаше Демби от С Деца на Море:

- Снех го! Ей сега, като му дръпна едно увеличение и мустаците на капитана ще се видят...

преди 8 часа, emmi написа:

...

То на тях часовете им дай да кръщават... Синият час, златния час... На сичкото отгоре, неска е пълнолуние...

преди 4 часа, darkterminal написа:

Дето викаше Демби от С Деца на Море:

- Снех го! Ей сега, като му дръпна едно увеличение и мустаците на капитана ще се видят...

То на тях часовете им дай да кръщават... Синият час, златния час... На сичкото отгоре, неска е пълнолуние...

А, няма да заничам през елхите да гледам луната. То и вали, де

Гласувах. Да видим.... 

току-що, цър-вул написа:

Ще има Видов ден, да?

Никога не успявам да заложа на печелившия кон

на 28.10.2023 г. в 2:09, darkterminal написа:

IMG20231027170646.jpg

кобари ли, аз ги взех за  листни въшки 🙈

на 28.10.2023 г. в 2:09, darkterminal написа:

Ся... Не разбрах! Ламер трябва да се тревожи за Ламиша или тря да се радва за Ламиша?

Казвай се тука цялата прет непълното ламерско опщество и ни ни дръш ф недовидение и недоведение!

нямя се тревожиш.. нали ти казвам ,на въртелешката съм, начи съм на коня ..Оле!

на 28.10.2023 г. в 7:50, emmi написа:

Охо! Вернухти ли са от топлште страни или ощи са помотвате? 

.

вчера кацнах

на 28.10.2023 г. в 7:50, emmi написа:

то и аз тъй го знам, ама свих уши, викам си бря, уишо имало и син час. готино

преди 48 минути, цър-вул написа:

Ади, ади, признай си - нарочно тъй се целиш.

Ъхъ

У тавана

преди 6 минути, Уиш... написа:

вчера кацнах

Ай, добре дошла! 

Туй фотографите мное гламави. 

Ама мноу

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Ауа-бауа. 

Пак не нацелих

...

Бравос! Не си го докарала още до очила начи!

...

...

Оле!

...

вчера кацнах

...

А добро си си дошла...

....

Има мари! Тавс е когато привечер морето и небето се докундисват на един цвят... И когато нема облаци и вълни, сичко става едно! Нема хоризонт, нема чудо... Гледаш ка небето се късри наситно, а от морето надничат популярната и разни други звезди... Ноу е гот!

преди 1 час, emmi написа:

...

Туй фотографите мное гламави. 

Ама мноу

...

Карибската вода е уникална... Прозрачна, топла, мека и гушкава... Освен това е и много солена и хората трудно потъват в нея... Вчера, заедно с водата, подарихме на едно младо и мило гватемалско семейство най-хубавия сватбен подарък, който съм правил някога. Подарихме им удоволствието да плуват... Предупредих ги, че в басейна няма да им толкова лесно, но че принципът е същият, просто трябва да работят повече с ръцете... Оставих ги да де радват на новите си супер сили, да си се галят с морето и да си се хихикат на воля... А аз доволен отидох да освобождавам Острова на Свободата - поръчах си Куба Либре и отидох да чакам Луната да ми се опули... Начи, такава теникия ми върза тази кръглолика любопитница ти казвам... Още ми дрънка зад гърбъзъ... Скри се зад едни облаци, като млада кадъна зад фереджето си се скри и цяла нощ не си показа даже и очите... А на сутринта се събуждам и гледам, чак небето плаче, тъжно, че Луната не ми осветило задното гъс докат съм плувал, като Ум Белият Делфин към пясъчната коса в заливчето пред хотела... Ей такива едни щурятии се въртят около търбуха ми... Отивам да си поръчам още свобода за Куба!

Оле!

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

Бравос! Не си го докарала още до очила начи!

Оле!

бе не съм. пролетта  направих втори чифт, викам си червени ще са че първите едни такава невидими, подлудяваха ме с игрите на криеница..и каква стана тя, мина се не мина време една нощ загинаха геройски в тъмното.. така че и с един чихт очила  и с два все съм си същата шматка

Оле!

А добро си си дошла...

мерси Дарко Хулигарко

Има мари! Тавс е когато привечер морето и небето се докундисват на един цвят... И когато нема облаци и вълни, сичко става едно! Нема хоризонт, нема чудо... Гледаш ка небето се късри наситно, а от морето надничат популярната и разни други звезди... Ноу е гот!

ами да...  точно такова беше вчера морето,  мълчаливо си обещахме  разни неща и до нови срещи.. а златният час вярно е различен, по- жарките месечи люби той, и навред да залива всичко в медно..   

Карибската вода е уникална... Прозрачна, топла, мека и гушкава... Освен това е и много солена и хората трудно потъват в нея... Вчера, заедно с водата, подарихме на едно младо и мило гватемалско семейство най-хубавия сватбен подарък, който съм правил някога. Подарихме им удоволствието да плуват... Предупредих ги, че в басейна няма да им толкова лесно, но че принципът е същият, просто трябва да работят повече с ръцете... Оставих ги да де радват на новите си супер сили, да си се галят с морето и да си се хихикат на воля... А аз доволен отидох да освобождавам Острова на Свободата - поръчах си Куба Либре и отидох да чакам Луната да ми се опули... Начи, такава теникия ми върза тази кръглолика любопитница ти казвам... Още ми дрънка зад гърбъзъ... Скри се зад едни облаци, като млада кадъна зад фереджето си се скри и цяла нощ не си показа даже и очите... А на сутринта се събуждам и гледам, чак небето плаче, тъжно, че Луната не ми осветило задното гъс докат съм плувал, като Ум Белият Делфин към пясъчната коса в заливчето пред хотела... Ей такива едни щурятии се въртят около търбуха ми... Отивам да си поръчам още свобода за Куба!

Оле!

их,че красиво, Ламер да не са го харесали за кръстник? 

Ей гуй дей злаптното блоблак... Само трябва да се обърне на запад човек и ей ти златните къдели...

IMG20231028172049.jpg

Инак, те ти го злапният част, но на друго място и по друго време...

IMG20220905190600.jpg

IMG20220905190556.jpg

IMG20220905190443.jpg

преди 2 часа, Уиш... написа:

...

их,че красиво, Ламер да не са го харесали за кръстник?

Случайни непознати... От скука се заговорихме... Няма кой да хареса Ламер за кръстник, щото съм толкова дебел и хубав, че само ас ше заемвам целите снимки и ни кръщелник ше се види, ни чудо...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.