Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

Пияните друг Господ ги наглежда.

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

Добро утро! :newspaper:

Природата е като жена. Има много красиви, но една ти е любима и потапяш се в нея със захлас. 

Алкохолът е като мъжа. Има много силни, но само един не ти вреди и достигаш до своя оргазъм. 

Затова, чувайте природата и внимавайте с алкохола! 

преди 17 часа, M.Николов написа:

На майстора му е все тая как слиза от скелето на земята. :) 

преди 16 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Трябва да си направи един курбан за здраве и да благодари на Бог, че е жив. :)

Професионалисти не обслужвам! Тях ги възприемам като равни. Грижа се за падналите духом. :) И, по-обичам боб по хайдушки, че курбан ще се сметне като съучастие в убийство или насилие. :) 

преди 4 часа, dioib написа:

Професионалисти не обслужвам! Тях ги възприемам като равни. Грижа се за падналите духом. :) И, по-обичам боб по хайдушки, че курбан ще се сметне като съучастие в убийство или насилие. :) 

Ти сега и за месията ли се взе? :) Много от рано...запази малко и за Европейското после... :)

преди 12 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Ти сега и за месията ли се взе? :) Много от рано...запази малко и за Европейското после... :)

Не ве .... метео времето не ми даде шанс да се дистанцирам (банна съзнателно) от тук ... :) 

Отделно ... да не занимавам аудиторията в тази тема с мой софизъм възникнал в следствие на летец по неволя от 9-тия етаж. :) 

Почти направих кратък разказ от вашата комуникация с  М. Николов. 

=> Т.е. забравих си мислите и потекоха от споделеното от вас. :) = Гадни сте!!! Изпариха ми се моите мисли!!! :) 

Гледам тук, гледам и към гнездото на лястовиците. Малките почнаха да си пробват крилете и си мисля: Дали ще успеят да излетят от гнездото, че котките  не ги черпя до там, че да се нахранят и вече преди 2 години ... докопаха тия де почнаха да политат. Миналата година успеха и дори имаше два пъти, т.е. успеха да не докопат котките ми 10 броя, но покрай тази инфлация се колебая и си мисля, дали да почна да ги храня котките или да стана бранител на лястовиците - пак са 5, а котките пак са 6?! :) 

Съвети???

на 30.05.2024 г. в 16:04, darkterminal написа:

Да живеят всички гмурканета по сички половинки на земните кълбета!

Оле!

Следващото идва скоро на дневен ред!

Карамбаа, това да се чува

преди 6 часа, <:IdioibI:> написа:

Гледам тук, гледам и към гнездото на лястовиците. Малките почнаха да си пробват крилете и си мисля: Дали ще успеят да излетят от гнездото, че котките  не ги черпя до там, че да се нахранят и вече преди 2 години ... докопаха тия де почнаха да политат. Миналата година успеха и дори имаше два пъти, т.е. успеха да не докопат котките ми 10 броя, но покрай тази инфлация се колебая и си мисля, дали да почна да ги храня котките или да стана бранител на лястовиците - пак са 5, а котките пак са 6?! :) 

Съвети???

Пази лястовичките. Нали и те трябва да живеят. Що за въпрос. 🤨

преди 4 часа, Mediterranean написа:

Пази лястовичките. Нали и те трябва да живеят. Що за въпрос. 🤨

Нищо не разбираш от психология на котките. :) 

Тръгна ли да ги пазя, то котките застават до мен и мисля, че ги дебна. Затова трябва да издебна момента когато бъде хванато едно лястовиче и да декламирам, че това е моя храна. ;) Само, че върви дебнеш ...  Та, си мисля да е като миналата година, т.е. от почти тъмно до почти тъмно да се изселва в Балкана. Котките като видят, че ме няма и се разпиляват по двора на хладно. -> Шансовете да оцелеят са по-големи, защото ключов момент е първия полет. Излетят ли и да кацнат веднъж на крушата (има една такава в близост до външната чешма) всичко ще е ОК. 

Та, така си мисля след натрупаната статистика, но реши да попитам, ако някой има по-голям опит. 

...

Добро утро! :newspaper:

Как е пачангата? Моята е от този вид:

:) 

Обърнах на четиридневна работна седмица

Изобщо не е зле

Мхм

Толкова да не ми си мисли пък изобщо, отдавна не е било :eek:

преди 5 часа, darkterminal написа:

Пижама!

Сврака

преди 5 часа, shaolin73 написа:

6854902073.jpg

%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%80-%D1%81%D0

Ей ся в тая жега тамън такава ще си облека 😁

на 26.06.2024 г. в 16:59, darkterminal написа:

Мноо му намачкана пижамата на туй куче, NOHA много ме кефи:beer:

Няма нейна песен за бира, затуй с кафе черпя.

Джулай е добре само през морнинг. До към девет часа. После вече изопщо не е добре. 

преди 2 минути, цър-вул написа:

Особено към 4-5 часа

Е, тогас е направо страшно.  Вчера след кратък размисъл си тръгнахме още по обяд

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.