Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

441153515_768894785431315_48002553114795

442472750_903771808436257_78481574376341

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

на 14.05.2024 г. в 1:14, <^> написа:

Добра нощ . Добре , че мислителницата не се е самоархивирала (все още). Каква тишина , какво спокойствие...

Според форумния алманах... 

...Рошавото има Ден ,

здраве и късмет от мен!

Честит Празник , @Уиш... !  Само напред и нагоре.

Растем, растем, благодаря за поздрава))

на 25.04.2024 г. в 11:00, Буря написа:

И офцете ли вече не са на мода 🙄😁

Мотора отдавна е минал, но все пак..Офцете са си класика, но уишу е на друг левъл.

Какво си правите друзя в този хубав майски ден? 

преди 5 часа, цър-вул написа:

Нищу, чи по-лесну... 

Хехе, Мързелград няма да опустее :р

Добро дошла по наш'те илихтронни ширини. 

Ем как, съща щръклица съм ас, хойкам къде хойкам дори със затворени очи  не мога да сбъркам  хорумното гнездо D

преди 30 минути, Уиш... написа:

Нищу, чи по-лесну... 

Хехе, Мързелград няма да опустее :р

Мола, мола! Лейзи сити е кат едно пулсиргащо сарсе

на 10.05.2024 г. в 22:00, emmi написа:

И ми звъни телефона

поглеждам -  звъни @Бел

много и се зарадвах!

имате поздрави !

То си е за радост. Няколко целуфанчета да ѝ пратиш от мен.

Мислих я нея съвсем наскоро.

на 10.05.2024 г. в 12:00, emmi написа:

И ми звъни телефона

поглеждам -  звъни @Бел

много и се зарадвах!

имате поздрави !

Тава сън гу пропустнал в суматохата... Поздрави на Белиту!

преди 8 часа, lebel написа:

Телефонът звъни. Вдигам и чувам непознат глас:
- Да тръгва ли?
Казвам:  - Да тръгва!
Затвориха. Мисля си - някой отиде някъде...

На мен се е случвало нещо подобно..

Преди две години, звъни непознат номер, вдигнах и една жена започна .. В магазина съм, какви тапети да избера, в тон с пердетата или по мой вкус? Рекох и, - взимай по твой вкус ..Продължава - да поръчам ли тук направо и ламината? Поръчвай...и вземи и 2 кутии латекс и 4 кутии алкидна бяла боя ...и приключихме!

Дано са останали доволни от ремонта людете..

А наздраве

Честит ви празник хора! :)

"Който пее , зло не мисли!"...забележавам тук Аз. Няма лошо , щом е така , така да е..

на 23.05.2024 г. в 21:04, Богатир написа:

На мен се е случвало нещо подобно.. Казва

Преди две години, звъни непознат номер, вдигнах и една жена започна .. В магазина съм, какви тапети да избера, в тон с пердетата или по мой вкус? Рекох и, - взимай по твой вкус ..Продължава - да поръчам ли тук направо и ламината? Поръчвай...и вземи и 2 кутии латекс и 4 кутии алкидна бяла боя ...и приключихме!

Дано са останали доволни от ремонта людете..

А наздраве

...

И аз обичам телефонните забавления (за разлика от доста мои близки и познати, които се изнервят, някои  притесняват ... и прочее). Особено когато ми предлагат да изтегля одобрения си кредит, който не съм поискал... ма това повече върви по смс-а и липсва удоволствието от прякото общуване. Какво друго... известно време си имах "личен" банкер (всъщност банкерка... даже две... ма такова... не знам... нали лексикографски проблем с маскулинизацията на съществителните имена... и понеже не съм сигурен в(ф)торник с ф или с в се пише, ше го пиша сряда), после го  отнема, навярно фалира... с т'ва да ми предлагат изгодни (ясно за кого) неща (планове, договори, безплатни придобивки...) едва ли ще учудя някого, не мисля, че аз съм избрания... Но и досега си спомням с удоволствие за едно девойче, което издекламира първата част от... ъъ, пролога, приблизително в следващия ред (щото има и друг, който не е удобен)... "Здравейте! (май имаше "Казвам се...") Разговорът ни се записва..." и тук, преди да каже "с цел подобряването на ... каквото и да е", ловко се вмъкнах и невинно попитах "Що? Да си пускате гласа ми в трудни моменти?". После, да си призная малко ми дожаля и се опитах да помогна с "Кажете де, що се умълчахте така..." Каза нещо детето (не помня какво), но помня, че в гласа му липсваше първоначалната радост от живота. И се почувствах некак виновен. Гадюка съм си аз. Дeбa. Не се гордея. Просто факт.

преди 16 минути, lebel написа:

Гадюка съм си аз. Дeбa.

Има и по-големи. Споко!!! ;) 

Навремето една съученичка на брат  ми ще ма "зарибява" с "допълнителен пенсионен фонд" към ... хм ... някой си, а аз вече бях в ... хм ... въпросното дружество. (По-късно го продадоха на .... "статуквото").

Сега си получавам пенсията, но не и от там. ;) 

Та ... хм ... изпитал си вина ... хм ... реално си и казал, че не става за тази работа.  ;) => Много девойки по този начин съм ги "махнал" от този вид "кол център" ли му се вика, т.е. да звънят на "списъци" и изкарват пари на шефа или шефката си. :) 

преди 2 минути, dioib написа:

Има и по-големи. Споко!!! ;) 

Навремето една съученичка на брат  ми ще ма "зарибява" с "допълнителен пенсионен фонд" към ... хм ... някой си, а аз вече бях в ... хм ... въпросното. 

Сега си получавам пенсията, но не и от там. ;) 

Та ... хм ... изпитал си вина ... хм ... реално си и казал, че не става за тази работа.  ;) => Много девойки по този начин съм ги "махнал" от този вид "кол център" ли му се вика, т.е. да звънят на "списъци" и изкарват пари на шефа или шефката си. :) 

Благодаря! Добър човек си ти. Чак ми се прииска наистина да бях почувствал вина.

п.п. За една жена най-добрата работа е: Да е домакиня!!! => Друго е да си има свой дом, а не да се подчинява на ДОМът. ;) 

Аз казах!!!

преди 4 минути, lebel написа:

Благодаря! Добър човек си ти. Чак ми се прииска наистина да бях почувствал вина.

Има лаф: Ех колко добър човек бе, но ... си замина от пукувица. ;) 

Така е, мнозина не уважват живия човек, та и аз ти благодаря!!! 

преди 11 часа, цър-вул написа:

кой' не пие - да му мисли... 😎

Мисля да не мисля , че като се замисля , не ми се мисли какво ще измисля!  Затова:

ps: Трите "бича" на съвремието: алкохол , наркотици и хазарт ...и всичко останало надолу по веригата  ... до ТОТАЛНА деградация на личността!  Преди беше смешно , после стана трагично , а сега вече е СТРАШНО!!!     При тези темпове не знам докъде ще го докараме. Сериозен съм като...инфаркт.

на 19.05.2024 г. в 17:05, Уиш... написа:

Ем как, съща щръклица съм ас,

Сега пък муъ..и то конска. Не бяхте ли Ламя?:speak:

на 19.05.2024 г. в 17:05, Уиш... написа:

хойкам къде хойкам дори със затворени очи  не мога да сбъркам  хорумното гнездо D

Това малко като един надпис , който е характерен за едни бързонарастващи по площ паркове , през последно време. Той гласи:

" Одиш къде одиш...и тука ша додиш"

преди 2 часа, dioib написа:

За една жена най-добрата работа е: Да е домакиня!!!

Замени ли се думата " домакиня" с думата "робиня" ...и стой та гледай . Тогава със сигурност(100%) играта ще придобие груб селски характер!  Типично е за нашите си , балкански ширини.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.