Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 2 минути, цър-вул написа:

Натюр морда

Natürlich!

на 13.07.2023 г. в 11:16, АСПЕКТ написа:

Да перифразирам фразата на Максим Горки.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Максим_Горки

European Union Uk GIF by 423 Motion, Inc.

Еврогеец - това звучи гордо!

zx860y484_2794028.jpg

По-добре еврогеец, отколкото живеещ в средновековието педерузняк!

Мисля си как най-бързо мога да генерирам CO2 в количество 100 000 части на милион. Мисля го вече няколко часа и нищо не ми хрумва.

преди 12 минути, M.Николов написа:

Като пръднеш.

Пита се за

преди 1 час, Валсо написа:

как най-бързо мога да генерирам CO2

не за биометан!

Състав на флатуса

Безмирисните газове са обикновено от погълнат азот, произведен от аеробни микроби, или погълнат въглероден диоксид, произвеждан от някои микроби и консумиран от други водород, както и по-малки количества погълнат кислород и произведен от анаеробни микроби метан.[1]

Миризмите са резултат от малки количества други компоненти (обикновено серни съединения).

https://bg.wikipedia.org/wiki/Флатуленция

преди 1 час, jhoro написа:

Пита се за

не за биометан!

Някакви учени лансираха проучване, че кравите на Австралия са виновни за наднормени количества на CO2 в атмосферата. Папкали яко и затова пърдежа им бил като на парен локомотив.

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

То това, което излиза след ядене на боб не беше ли CH4? :)

Има датчици на мехмед експрес. Нека те кажат.
Иначе Румен джипсито в 8-ми клас идваше в двора на училището и поднасяше газова запалка към аналаното си отверстие. Демострацията бе като реактивен двигател на форсаж.🤣

Van Helsing (2004) съм го гледал милион и един път. В самото начало на филма доктор Франкенщайн закрещя в екстаз "Той е жив!".
И преди няколко часа по същия начин крещях. Кучето се изплаши, подви опашка и си би капаците. А цел на деня в този велик ден на Рамадан бе да одрусам лимоните!  Но когато наближавах часа на истината си казах факофф на лимоните. Ако не аз, ордите ще ги одрусат в тъмна доба и ще ми спестят кинг-конговското катерене.

Всичко започва на 28 август 2021г.

oRmZlPO.jpeg

А завърши едва днешния следобед с крясъци на успеха. Тази кутия бъдещите поколения един ден гордо ще демонстрират как е изглеждал центъра за управление на 180 пиксела адресируеми светодиоди, разгръщащи над 100 светлинни ефекта.

Двоен блок на захранване. Мощният е донор от рутер 5V-5A, a главния е Nokia-зарядка на мой телефон от предното десетилетие. ESP8285-M3 e мозъка, който се прашеше в кутията на Пандора. Настъпи звездния му час. През годините три пъти издигах този производ на човешката мисъл и все нещо не ми допадаше. Пореден хоризонт ми посочваше пътя на светлината и следваше разваляне, за да изригне от нулата.

Първите ми стъпки в натрупване на трудов стаж ме отведоха при Станимир. Шаман, който ми подмяташе огризки от трапезата и постоянно повтаряше: "Първо ще се развали, после ще се поправи и едва тогава ще заработи".  След 22г време прозрях тази житейска истина.

Щастлив и озарен от успеха обрах лимоните.

9e2fFYm.jpeg CVho43l.jpeg

Камерата не предава реалното усещане в разликата между гиганта и останалите лимони. 665грама е нов рекорд за градината на Исидор.
Това достояние бе споделено с Любчето, Жорко и Ани от България. Те ахнаха от удивление, което ме подтикна да демонстрирам тук.

По нетфликс показваха документален филм как Моисей цепи морето на две. ТиВи-то бе пуснато като фонова точка, но филма не бе случаен.
Намек, че ме чакат нови чудеса.

Останете на канала ...

Телефонистка: 
- Номер, который Вы вызываете, не отвечает. 
- Что, совсем? 
- Нет, блин, первые две цифры ответили, а остальные молчат!

- Маманя, а вы шо, еще гектар земли взяли? 
- Да! А откуда ты узнала, Даша? 
- Кобыла за сараем повесилась!

- Здорова! Как дела? 
- Устал сегодня очень… 
- А что делал? 
- Бегал. Много бегал. Бегал, бегал, а потом секс. 
- Догнали таки…

да хвърля и аз една пърдатка по темата..  дишането в торбичка е полезно за вашето здраве ole! 

Screenshot_20240330_233749_Chrome.thumb.jpg.69089993cd22d260e029752c51bfc9f4.jpg

преди 1 час, Profruit написа:

Бравос. Истински Дон Лимон!    )))

на 30.03.2024 г. в 22:08, Profruit написа:

Van Helsing (2004) съм го гледал милион и един път. В самото начало на филма доктор Франкенщайн закрещя в екстаз "Той е жив!".
И преди няколко часа по същия начин крещях. Кучето се изплаши, подви опашка и си би капаците. А цел на деня в този велик ден на Рамадан бе да одрусам лимоните!  Но когато наближавах часа на истината си казах факофф на лимоните. Ако не аз, ордите ще ги одрусат в тъмна доба и ще ми спестят кинг-конговското катерене.

Всичко започва на 28 август 2021г.

oRmZlPO.jpeg

А завърши едва днешния следобед с крясъци на успеха. Тази кутия бъдещите поколения един ден гордо ще демонстрират как е изглеждал центъра за управление на 180 пиксела адресируеми светодиоди, разгръщащи над 100 светлинни ефекта.

Двоен блок на захранване. Мощният е донор от рутер 5V-5A, a главния е Nokia-зарядка на мой телефон от предното десетилетие. ESP8285-M3 e мозъка, който се прашеше в кутията на Пандора. Настъпи звездния му час. През годините три пъти издигах този производ на човешката мисъл и все нещо не ми допадаше. Пореден хоризонт ми посочваше пътя на светлината и следваше разваляне, за да изригне от нулата.

Първите ми стъпки в натрупване на трудов стаж ме отведоха при Станимир. Шаман, който ми подмяташе огризки от трапезата и постоянно повтаряше: "Първо ще се развали, после ще се поправи и едва тогава ще заработи".  След 22г време прозрях тази житейска истина.

Камерата не предава реалното усещане в разликата между гиганта и останалите лимони. 665грама е нов рекорд за градината на Исидор.
Това достояние бе споделено с Любчето, Жорко и Ани от България. Те ахнаха от удивление, което ме подтикна да демонстрирам тук.

По нетфликс показваха документален филм как Моисей цепи морето на две. ТиВи-то бе пуснато като фонова точка, но филма не бе случаен.
Намек, че ме чакат нови чудеса.

Останете на канала ...

прехвърлих поста на Д1

да го покаже на нейния Лимон

един вид, стимул

какво правят другите Лимони

как сме? свикнахме ли с лятото?

на 30.03.2024 г. в 23:43, Уиш... написа:

да хвърля и аз една пърдатка по темата..  дишането в торбичка е полезно за вашето здраве ole! 

Screenshot_20240330_233749_Chrome.thumb.jpg.69089993cd22d260e029752c51bfc9f4.jpg

На Витоша група туристи. Изведнъж един от тях припада. Започва се едно суетене. Един разбутва групата и се провиква:
- Да го занесем до една кола да вдиша от ауспуха. Той е от Русье.

преди 20 минути, emmi написа:

прехвърлих поста на Д1

да го покаже на нейния Лимон

Подгряваж низки страсти, а? 😎

Утре летя за бегето. Готин полет 3 без 5 холандско време. Седалка близо до пилота. Ако има и някоя хубава българка в съседство по стол, да си правим компания до като презимим самолета….

Мислителската тема продължава да е загадка за мен. Тъкмо започва да излиза от предкоматозното състояние(сопора)...и прассс...хайдеее - кататонен ступор . Ни вест , ни кост ( тотален гипс отвсякъде).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.