Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 1 минута, rado_svet написа:

Прочетох.

ЛВИ не е длъжен да ви дундурка и ви води за ръчичка.

Я направо поискайте професорите да ви окопаят лозето и ви засядят лозичките!

Информация за налични сортове и цени, това ли е дондуркане?

Да не е вие да сте киселяка?

Нищо по темата не казвате. В темата с баирчето сме, така, че иГнор ...

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 1 час, ^^^ написа:

Опитах по телефона (то само един, стационарен), ма или събудих от следобедна дрямка някой професор, или просто си е професор киселяк. Определено не беше словоохотлив, дуднеше нещо и ме прати да следя сайта, там колегите му качвали актуално инфо. Това края на януари. Е го вече първа десетдневка на март, никакво инфо там. Днес порових по мнения насам/натам и открих това, поне мейл има, ще опитам, пък каквото стане.

Телефон и сайт не вършат работа! Идете в базата на ЛВИ, вдясно и нагоре от бензиностанция Петрол, на вход откъм София, там има администрация, около 8-9 сутринта за да имате мнение и резултат. :basketball5: 

преди 27 минути, johnmotson написа:

Телефон и сайт не вършат работа! Идете в базата на ЛВИ, вдясно и нагоре от бензиностанция Петрол, на вход откъм София, там има администрация, около 8-9 сутринта за да имате мнение и резултат. :basketball5: 

Да, вероятно ще скокнем до там. Първо да видим как ще потръгне комуникацията по мейл. Благодаря за насоките! 

Добра вечер.

Я , каква тишина , какво спокойствие. Няма да навлизам в дълбочина и детайли що е то скала на Глазгоу , а само ще отбележа ,че "мисловната тема" почти е изпаднала в предкоматозно състояние , т.е sopor (сопор - дълбоко спане). Друго няма какво да измисля ,освен:

ps. Всяка една приказка има начало , развитие и край ...

А.П. Чехов накара Ванката да пише писма до дядо на село.
По аналогия д-р. Максимус ще напише до доктора.

Тази година глобалното ще ни скъса сфинктерите. От една седмица пийпълса се къпе яко в морето. Както си му е реда, по бански. Не помня кое лето бе назад в младостта ми, но откриване на сезона направих на 20 март. За последно се къпах 2017г и оттогава само съзерцавам. На Поморие опититите ми завършваха с флакон от самоизтезание и хипотермия, и философски си казвах да ну нахер и назад под чадърчето. И да, някакви адски медузи. Все едно от триас, ордовик или юра довтасали, над метър диаметър ... Горгоната пасти да яде. После разни торби с сухари и консерви заляха плажовете на пластове и иди ми разказвай къде се хендрят гладните. Тези торби ги намятахат самолети с криви мерници, да им уринирам на джи-пи-ес-ите.

Внезапно летях с летящия цирк. До Кипър. Премятане до Атина, а после до София. 24часа по летища и самолети. Много ми е мъчно. А пра-дядо ми доживя 104г, на това се надявах, но уви, аллаха ги повика един по един.

Единият ми братовчед е превъртял и чака края на света. Майн Гот, отново влязох в книгите на Йовков и Пелин. Наследих проблеми. Другият ми братовчед и той 5 без 4-ри. Размножава малайзииски бойни петли и питбули, и от това живее. Помолих го да пусне три в двора срещу "осготи" и "татаро-монголци".  "Батко, прибирай се завинаги и ще те науча да живееш. С мен на кориди в Сърбия и в Македония, и майната й на Плоската земя". На връщане единия куфар го напълних с 6л домашна. Пуснах го на багаж и така прекарах огнената вода. "Опиум за венците" и за бог да прости. От скука си смених фона. 12 Про Макс остаря и от седмица съм с 15 Про Макс.

Тези излияния ги подтикнаха комари. Топлото време ги активизира, прозорец отворен и едно ято пикира над следобедния ми сън за подмладяване на бодито.
Сватбите останаха в албумите. 40 килотона им изляха и алес капут, не е за вярване. След дъжд качула.
Истината е, че с възрастта времето започва да лети като Шумахер.

Тъкмо се зарадваш че е станало топличко и прас! Пак студ.

после се присещаш, че е средата на март и се поуспокояваш

преди 10 часа, lebel написа:

Познах, че е снимано в Припят. Преди да прочета.

Навъсено, печално... безрадостно...

На мен ми си струва, че е бил прекрасен град с много щастливи хора. И колко красиво виенско колело. 🫶

Като се замислиш, че сега да живееш там е по-безопасно отколкото в много други градове в Украйна, които бяха сринати. ☹️

Хубава песен.

преди 43 минути, Mediterranean написа:

На мен ми си струва, че е бил прекрасен град с много щастливи хора. И колко красиво виенско колело. 🫶

Като се замислиш, че сега да живееш там е по-безопасно отколкото в много други градове в Украйна, които бяха сринати. ☹️

Хубава песен.

Сега е безопасно, не и 2022г. Градовете винаги стават прекрасни с много природа когато хората изчезнат от там.

Извода е че хората са по-вредни от радиацията.

преди 29 минути, ined написа:

Сега е безопасно, не и 2022г. Градовете винаги стават прекрасни с много природа когато хората изчезнат от там.

Той така е бил устроен, че между блоковете има големи пространства и е бил нов модерен град, доколкото знам.

преди 4 часа, ined написа:

Разбира се.

Първо, радиацията е вредна, но журналята, най-продажната част от населението, прекаляват в пъти с плашилките. Например за да се вдигне нивото на радиация на Тихия океан два пъти над сегашното природно ниво (което е много далеч от опасно ниво), са нужни минимум 69 милиона катастрофи като Фукушима.

Второ, конкуренцията между видовете не е отменена и не може да бъде отменена, а най-мощният сега вид "човек" безконтролно се умножава в геометрическа прогресия.

В горите в забранената зона около Чернобил са се появили зубри и мечки, изчезнали от там преди много векове – от доклад на международна екологическа комисия някъде 2007-ма година.

преди 18 минути, rado_svet написа:

В горите в забранената зона около Чернобил са се появили зубри и мечки

И рашисти се бяха появили. И се окопаха. После светеха кат факли.

И пак изчезнаха

преди 11 часа, ined написа:

Категорично да! 

преди 17 часа, emmi написа:

тъкмо прибереш зимните дрехи на тъмно и прас,. законът на мърфи ти се изхилва зад вратата

честита ни пролет ребята

преди 7 часа, Уиш... написа:

тъкмо прибереш зимните дрехи на тъмно и прас,. законът на мърфи ти се изхилва зад вратата

честита ни пролет ребята

а, нищо не прибирвам аз!

зимното е в градската резиденция

лятното е в свлската

на 19.03.2024 г. в 10:07, emmi написа:

преди 8 часа, Уиш... написа:

честита ни пролет ребята

...

Ан тей! Нескай Първа Пролет!

преди 3 часа, emmi написа:

а, нищо не прибирвам аз!

зимното е в градската резиденция

лятното е в свлската

Ма как не се сетих досега :0 шматка

преди 9 часа, цър-вул написа:

Пак дооре, че не е с тарлъци и по 'жапанки в снега

Нямам тарлъци ас, цяла зима  джиткам по джапанки.. то и сняг няма де

преди 2 часа, darkterminal написа:

тъжни новини ми донесе пустата, а толкова да я чаках

преди 5 часа, Уиш... написа:

Ма как не се сетих досега :0 шматка

Нямам тарлъци ас, цяла зима  джиткам по джапанки.. то и сняг няма де

тъжни новини ми донесе пустата, а толкова да я чаках

Последвай ме за още мъдри съвети, мхм

преди 8 часа, darkterminal написа:

Умрях от студ с тая пролет, чесно

Тъпата кайсия пак се юрна да цъфти и съм сигурна че пак няма да има кайсии

То, па, бива да си толкова неадекватно дърво..... 

преди 4 часа, lebel написа:

"Тъпата кайсия" и "неадекватното дърво" са словосъчетания, които могат да направят нечий ден. Примерно моя.

Добро утро!

О, ти нищо не знаеш са малоумника бугенвил! Есента в знак на протест че съм го прибрала от балкона и не съм го поляла си разкара всички листа и ме хвърли в дълбок размисъл дали не е опънал петалите, пардон, корените. Неописуема гледка! Стърчат разни клонаци във всички посоки - малък ужас. Взех една ножица..... Поокълцах го. И зачаках да видя дали ще се съпикяса или трайно е е гътнал. 

И преди няколко седмици нашия реши да се пооблече. Обаче пускайки листенца, си промени рязко концепцията и реши, че ще цъфти. И сега е гол, почти, но в цвят! Е, няма такава откачалка, честно! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.