Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 4 часа, darkterminal написа:

Втората ми любима от Гарик!

А пък аз съм благодарна, че е създал тази песен, за да я чуе правилния човек и да вземе семпъл от нея, за да създаде едно от любимите ми парчета.

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 30 минути, darkterminal написа:

Хъхъхъ... Пази Боже! Тава беше за Саша Капустина! За теп, никоги не бих си и по мислил да го кажа! Никога! Устата не ни се отварят, да нарека една истенска Ламя - дете...

Ллламммм!

Викаш данса халосвам, че не  ми ходи на реномето D

Ми то... Щото ти е голяма и къдрава мишената! От цел хорум, само ти им се кефиш на Ревачосите!

Чичо Адаш ги нарече така, когато ме запозна с музиката им и от тугас, само така им викам... Щото, инак, името им е едно такова... Малко дълго... И бая наркоманско! А Ревачосите е Ехе! Ей такова голямо, добро и удачно име!

Едва ли съм само аз, но друг май не е бълвал огън от кеф чак толкус на ДТ като се замисля... тъпото е че новите им парчета нямат онзи заряд

Мен пък ме радва наркоманското им име,ма и Ревачосите бива.

Нямаш какво да кажеш на света... И мен ме преследва същата мълчина...

Нямам.и все повече нямам, чак на моменти се плаша от катакомбестата тишина..някой да не ний урочасал??

..

За льюта ракия и за льюта чушка, съм като Льоф Лилильоф! Винаги Готоф!

Сипвай!

Сипах де, добавих клипчето .

Чудя се възможно ли е човек да измисли подобни гига простотии на трезво

преди 3 минути, M.Николов написа:

Тъкмо ги гледам

:biggrin:

а рикия сипа ли си:D

преди 5 минути, M.Николов написа:

Тцъ.....още съм на кафе.

:speak:

Съвсем ще съсипеш кортизоловия ритъм с  тия среднощните кафета

преди 53 минути, Mediterranean написа:

А пък аз съм благодарна, че е създал тази песен, за да я чуе правилния човек и да вземе семпъл от нея, за да създаде едно от любимите ми парчета.

Разкажи повече... За кого става дума и за кое парче? В смисъл, кой се е вдъхновил от Гарик и кое парче е създал почерпвайки от тази му песен...

преди 51 минути, Уиш... написа:

Викаш данса халосвам, че не  ми ходи на реномето D

...

Ллламммм!

...

Едва ли съм само аз, но друг май не е бълвал огън от кеф чак толкус на ДТ като се замисля... тъпото е че новите им парчета нямат онзи заряд

...

Ми ето виждаш ли! Само ти си... От цел хорум...

...

Мен пък ме радва наркоманското им име,ма и Ревачосите бива.

...

Да ти кажа значи! Най-големите наркомани са пюлените... Лежат си във водата с по една перка навън и пед пари не дават за ништу!

...

Нямам.и все повече нямам, чак на моменти се плаша от катакомбестата тишина..някой да не ний урочасал??

...

Оял съм се... Опърдял съм се... И съм хванал мързелив мазол на чуствата... За това и вече нишо не ме пощипва... Нищо не ме поръчква... И нищо не ме кара да крещя с тревожен плам под пръстите... С две думи... Прогизнала ми е барутницата...

преди 1 час, Уиш... написа:

...

Сипах де, добавих клипчето .

Чудя се възможно ли е човек да измисли подобни гига простотии на трезво

Тук е време да си призная... Никога не съм гледал нищо от тутурутка... В смисъл, започвам и на 15 секунда вече сменям... Ноу са ми пошли...

преди 39 минути, Уиш... написа:

а рикия сипа ли си:D

Ма и ти си джангаза де!

преди 48 минути, darkterminal написа:

Разкажи повече... За кого става дума и за кое парче? В смисъл, кой се е вдъхновил от Гарик и кое парче е създал почерпвайки от тази му песен...

Аз съм го давала много пъти тук.  Robert Miles - Children

Добрютро!!! 

Чудим се какви да ги сътворим днес.... 

Проглема е че има прекалено много вариянти и не можем да си изберем опция

Затова си излежавами бодито и гледаме как се развиделява навън

Още малко и ще блесне онова ми ти слънче. Баш в прозореца ще блесне. И ще видя че и прозорците ми са за миене. И ето. Още един вариант се образувал. А те, вариянтите и без това са много.... 

Так что ставаме преди да се е завряло в стаята да ме търси да ми показва прозорците

преди 6 часа, Mediterranean написа:

Аз съм го давала много пъти тук.  Robert Miles - Children

Удивително! Слушам го и се сещам, че през 90те години, това беше много популярна и слушана композиция... Но, никога не съм си давал сметка, че е взел темата назаем от Гарик...

преди 1 час, bulljo написа:

Заперди го туй слънце и изчакай да отмине оттатък жама.

Баси, от половин век не съм чувал (чел) некой да глаголати туй глаголъ "заперди". Един съученик нявга владееше магията му. Митака. Надявам се да е жив и здрав!

пп к'ва греяна ракия правеше (дали той, дали баща му, не помни кратуна проста), после дегустацията и сякаш се прибирах с виенско колело

едит: жив и здрав и ти, @bulljo! И благодаря за машината на времето! Беше удоволствие да я ползвам.

преди 3 часа, lebel написа:

Баси, от половин век не съм чувал (чел) некой да глаголати туй глаголъ "заперди". Един съученик нявга владееше магията му. Митака. Надявам се да е жив и здрав!

пп к'ва греяна ракия правеше (дали той, дали баща му, не помни кратуна проста), после дегустацията и сякаш се прибирах с виенско колело

едит: жив и здрав и ти, @bulljo! И благодаря за машината на времето! Беше удоволствие да я ползвам.

Обичам стари отживели изрази, диалекти, да калмбуря нови словосъчетания, с кеф чета таз тема, изобилства с тях, дал Бог в нея хора с дар слово.

преди 16 часа, M.Николов написа:

Тоя пък кой е?

:biggrin:

Щом не го познаваш, трай си

преди 16 часа, darkterminal написа:

Ми ето виждаш ли! Само ти си... От цел хорум...

странно, но факт

Да ти кажа значи! Най-големите наркомани са пюлените... Лежат си във водата с по една перка навън и пед пари не дават за ништу!

будисти под прикритие?

Оял съм се... Опърдял съм се... И съм хванал мързелив мазол на чуствата... За това и вече нишо не ме пощипва... Нищо не ме поръчква... И нищо не ме кара да крещя с тревожен плам под пръстите... С две думи... Прогизнала ми е барутницата...

Може пък да не е прогизнала барутницата ти, а да си я разсипал  щедро и със замах, както си му е редно де, те и малко напомнят рог на изобилието някои модели. Пък ние да сме нетърпеливи и лакоми  лами  си ни е в кръвта, не ли.. аз поне си признавам, то и затова вселената ми налага музодиета :0 щъ не щъ, мълчъ и сумтя. току изокам и пак

Тук е време да си призная... Никога не съм гледал нищо от тутурутка... В смисъл, започвам и на 15 секунда вече сменям... Ноу са ми пошли...

Ем те камилите 15 -20 секунди някъде бяха:wub: 

преди 2 часа, bulljo написа:

Обичам стари отживели изрази, диалекти, да калмбуря нови словосъчетания, с кеф чета таз тема, изобилства с тях, дал Бог в нея хора с дар слово.

И мен ме кефи сичко това (+ секви жаргони, сленгове, феня, арго, мат, матерные... бе сичкото високо строителство в бранша... пардон, болото)

+ хора, които пишат некакъв, а не нЕкакъв... некъф, а не некъФ... съжелявам, а не съжЕлявам... вишо, а не виШо... нема, а не нЕма... нема да пояснявам що.

За който тип личност чета излиза, че съм такъв.

Сичките съм, алфа бета гама делта омега и сигма. От до.

За която болест чета, точно същите симптоми имам, пък съм здрав кат бик.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

За който тип личност чета излиза, че съм такъв.

Сичките съм, алфа бета гама делта омега и сигма. От до.

Ти си втория

За първия само съм чела

То, като се замисля..... и за теби само съм чела

преди 12 часа, bulljo написа:

Заперди го туй слънце и изчакай да отмине оттатък жама.

Измих ги

Лееекинко се разсеях и се оказа че съм в средата на основно пролетно почистване

Бомбон? Шоколядови са

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

...

Нявга, като сяко уважаващо се соц семейство се обзаведохме с т'ва...

spacer.png

Бях писал следващото и понеже съм фен на прогресивния мързел (в движещото прогреса му значение), ш'се възползвам... Купих я и естествено се зачетох. Зачетох се и зе да ме приболява тук-там. Болка горе дясно - имаме, болка долу ляво - я, и тая я имаме. Стави, мускули, корем, гърди, сърцебиене, задух... ш'се мре. Млад човек, баир будала (професионално), футбол, т'ва-онова... с една дума - безсмъртен... И по едно време си казах - бе аз шо не ви..., затворих, зафърлих и ми мина сичко. Са, тая книга ми вършеше добра работа през годините, за нас, за децата... само че, когато се налагаше. А тогава, имам чувството, че ако бех продължил да "се образовам", щех наистина да се гътна.

пп  а като се зачетях в "Спок", ми се приискваше да суча. Тогава нямаше... както и да е, отплеснах се. Хубава вечер.

преди 14 часа, darkterminal написа:

Удивително! Слушам го и се сещам, че през 90те години, това беше много популярна и слушана композиция... Но, никога не съм си давал сметка, че е взел темата назаем от Гарик...

Това беше огромен хит през 1996г.. 

Мисля, че песента на Гарик е издадена като сингъл след него.

Раскрыта загадка улыбки Чеширского кота. Это всё, что осталось от кота Шрёдингера.

Доброто утро винаги побеждава злото. Начи, което победи е доброто.
(по мотиви от един небръснат виц)

Наздраве с италиянско розе. Нещо съм настинал, обаче жената е направила уникална манджа с картофи, а преди това ще се подсиля с пилешка супа с много черен пипер и оцет.

IMG_0498.jpeg

току-що, Коркодила написа:

Наздраве с италиянско розе. Нещо съм настинал, обаче жената е направила уникална манджа с картофи, а преди това ще се подсиля с пилешка супа с много черен пипер и оцет.

IMG_0498.jpeg

Амала, снимай гумената кукла 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.