Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

на 31.03.2024 г. в 8:17, darkterminal написа:

Ягииии... Прославили сте се на световно ниво!

Баба Яга спасает мир...

Препоръчвам... В стила на Последният Богатир е...

Тежка е ягешката гега,тежкааа...

Докато си търсех тлъсти  брадавици  скиф ко намерих за теб,..наче покрай мен все другите намазват, голям Калитко см

https://www.instagram.com/reel/C5MQ_WWsl37/?igsh=MTk3d2wwendjZXJxMQ==

И не ми казвай че не ти се отваря, ще взема да те абонирам за  де що има социалки. ааааамаха ,ламишито само да се образова, да чете, да краде тайни рецепги и да подчертава дебело в тефтеря от червен крокодил 

на 1.04.2024 г. в 19:40, цър-вул написа:

На Витоша група туристи. Изведнъж един от тях припада. Започва се едно суетене. Един разбутва групата и се провиква:
- Да го занесем до една кола да вдиша от ауспуха. Той е от Русье.

Ох,на такива вицове ми става жал  и хич не ми се надува смехурника :0

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 19 минути, Уиш... написа:

Ний ф Руси сми усобена пурода жуотни.

преди 21 минути, Уиш... написа:

наче покрай мен все другите намазват, голям Калитко см

Барабар Ламиша с те'нджерето у Ин10грам 😁

преди 3 часа, цър-вул написа:

Ний ф Руси сми усобена пурода жуотни.

Барабар Ламиша с те'нджерето у Ин10грам 😁

ма видя ли какви пръзти с козми му намерих.?може да си ги лакира като дърт пирад.. 

ох що не съм един мъш..  уишотикон подрънкващ тежка торбичка с лакове

преди 5 часа, Уиш... написа:

Смехурникът , още... кискалото, кискалото , още... кикотника , кикотника , още..захласника...и т.н.

ps Само не можах да свържа дори асоциативно , връзката между пръсти на краката , лак и дърт пират... Едни други индивиди , със специфични наклонности ги вършат тези работи...Както и да е ...

преди 10 минути, цър-вул написа:

де тий торбиджката с 'алките за ушо, за ноз.

И разните му там брънки , синджирчета и пиърсинги - пълен комплект аксесоари. Като ще е гарга , да е ...

преди 16 минути, <^> написа:

ps Само не можах да свържа дори асоциативно , връзката между пръсти на краката , лак и дърт пират... Едни други индивиди , със специфични наклонности ги вършат тези работи...Както и да е ...

ми разширете го това съзнание да ней балон да се спука 

ламята е артистично същество, никакъв проглем не и прецтавлява да свърже дърт пирад с лакирани нокти, еле пък на кроксове Оле! 

Оооо... Ламишо! Де са губиш гатта няма?

преди 5 часа, Уиш... написа:

...

Докато си търсех тлъсти  брадавици  скиф ко намерих за теб,..наче покрай мен все другите намазват, голям Калитко см

И не ми казвай че не ти се отваря, ще взема да те абонирам за  де що има социалки. ааааамаха ,ламишито само да се образова, да чете, да краде тайни рецепги и да подчертава дебело в тефтеря от червен крокодил

...

Хъхъхъ... Яки пръзди... С козми... Ку знайш само как ше ми търчат на кроковете!

П.П. Де си се завирала па ти да търсиш червен крокотрил, че чак и техтеря да му земеш..

П.П.П. Верно ли това? Зе, че му обърса два шанара на тротодила и му противоотне тевтерчето на детето!

П.П.П.П. Не те ли е страм да обиждаш по-малките от теб... Се пак той е само трототрил, а ти си коскоджа ми ти ламя!

преди 24 минути, цър-вул написа:

де тий торбиджката с 'алките за ушо, за ноз.

какво ти ареса оттам ризнай си :D

преди 1 минута, Уиш... написа:

ламята е артистично същество, никакъв проглем не и прецтавлява да свърже дърт пирад с лакирани нокти, еле пък на кроксове Оле! 

Ллламммм!

П.П. Чудя се каква ли бонба ше излезе като се съркоплят един пирад и ина пирадка... Някаква нековенционална пърдатка ше да е - оръжие ново поколение!

преди 1 минута, darkterminal написа:

Оооо... Ламишо! Де са губиш гатта няма?

оф не питай.. падат ми се тука едни изпитания, едни теснини тря да минавам през, ама де ше бягам. де?

преди 3 минути, darkterminal написа:

Хъхъхъ... Яки пръзди... С козми... Ку знайш само как ше ми търчат на кроковете!

!

веднага ги сканирах ти казвам ,вземи ги намери  и си ги купи, смятай се едно ламиша ти гий  подарила..  лакирането като терапия можеш да го ползваш 💅:D

преди 5 минути, darkterminal написа:

П.П. Де си се завирала па ти да търсиш червен крокотрил, че чак и техтеря да му земеш..

П.П.П. Верно ли това? Зе, че му обърса два шанара на тротодила и му противоотне тевтерчето на детето!

!

както всички щуротии в тос ми живот и тази така ме намери.. трябвало е да имам голям червен тефтер от не каква да е кожа,  с не какво да е копче, в който да записвам важните неща и да сресвам от днес за утре хаоса,че...  соншожмо е положението 

преди 12 минути, цър-вул написа:

Тцъ, шси траа. Ас дансъм порта на стар риждясал дулап да дрънкам с панти.

баш такива са най красиви за рисуване

преди 12 минути, darkterminal написа:

Ллламммм!

П.П. Чудя се каква ли бонба ше излезе като се съркоплят един пирад и ина пирадка... Някаква нековенционална пърдатка ше да е - оръжие ново поколение!

аайй  какви пролетно пиротехнически мизли в главата на Ламер се въртят:ph34r:

преди 17 минути, darkterminal написа:

П.П.П.П. Не те ли е страм да обиждаш по-малките от теб... Се пак той е само трототрил, а ти си коскоджа ми ти ламя!

направо му одрах кожата

преди 19 минути, Уиш... написа:

Еее съзнание (няма нищо общо) , въображение ,  мироглед , развинтена фантазия ... широко скроена душа . Имам ги в излишък , но просто не ми се занимава. Важното в случая е , че се пораздруса пердето (може да е временно) и няма да пиша повече за акинетичната кататония.

ps Оставям едно любимо и заминавам да се трудя. :scared: Толкова от мен.

То и аз онези дългите балони не мога да ги надувам но си признавам:.р

Какви са плановете за днес?

преди 6 часа, Уиш... написа:

То и аз онези дългите балони не мога да ги надувам но си признавам:.р

Какви са плановете за днес?

Не зная кого питаш, но моите са доблестни... Впрочем...

Цитат

Впрочем, за това после.

Засега пиколото прибира от пода фуражките на колегите си и ги оставя при администратора. Последният няма никакво време за тези неща; тъкмо сега отново е дошъл онзи с адресната карта. Този път смущава графата „с каква цел е пристигнал“, която другарят от селата е попълнил „с доблестна“. Администраторът не се съмнява в такова откровение, но не е съгласен с традицията. Картата повторно е върната при масата за писане, където „доблестната“ цел е коригирана „с кооперативна“.

Акорди извън клавиатурата (Здравко Попов)  -  Записки от хотел "Гъливер"

Прескочих до Арбанаси ас
група ентосиазирани студенти-архитекти леко не им провървя и се натресоха челно в мен докато чаках човека-строител на обекта да отвори вратата за втория етаж с една тесла, взета на заем от съседната къща, която къща била на инжинера на обекта. Така, че им беше проведена беседа за къщата, бяха разведени из обекта и им беше обяснено какви възстановителни и укрепващи работи са проведени до момента. А те просто бяха застанали до портата и заничаха навътре в двора слушайки преподавателката си....

ама първо с теслата отворихме закованата врата

голяма забава

е! хубава работа! Аз да не съм звяр!

много яко си поговорихме

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.