Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

Биха тревога днеска и затвориха пристанищата... Явно циклонът не си поплюва... Лошото е, че дигнаха цялата джабала слет като стегнах сички дисаги... Хубавото е, че видях алармата преди да тръгна към Сан Педро... Сега, в резултат, наместо да плава към нови потапяния, организъмът ми се е разпрострял върху диваня и спами, и се радва на кодката...

Оле!

П.П. Някак си полека и почти неусетно от 56 билките в зиленото шеше станаха около 48...

П.П.П. Наздраве!

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 5 часа, darkterminal написа:

Биха тревога днеска и затвориха пристанищата... Явно циклонът не си поплюва... Лошото е, че дигнаха цялата джабала слет като стегнах сички дисаги... Хубавото е, че видях алармата преди да тръгна към Сан Педро... Сега, в резултат, наместо да плава към нови потапяния, организъмът ми се е разпрострял върху диваня и спами, и се радва на кодката...

Оле!

П.П. Някак си полека и почти неусетно от 56 билките в зиленото шеше станаха около 48...

П.П.П. Наздраве!

Морфей е надделял над Нептун/Посейдон. Дано водните, земните и въздушните божества погледнат благосклонно към теб...

А сериозно... същото като шегата, ама сериозно. Дано ви подмине сериозното. И бъдете здрави!

преди 10 часа, lebel написа:

Морфей е надделял над Нептун/Посейдон. Дано водните, земните и въздушните божества погледнат благосклонно към теб...

...

Охоууу! Записахме са за ново приключение в района... И чакаме да обявят нова дата за пропуснатото! Така че, оставаме на бойна нога!

преди 10 часа, lebel написа:

...

А сериозно... същото като шегата, ама сериозно. Дано ви подмине сериозното. И бъдете здрави!

Благодаря! Да се връщат здраве и успехи и във вашият дом!

преди 22 часа, Богатир написа:

Как сте младежи?

Как я карате? Лятото наближава ..:vacation6:

Наздраве!

Хубава вечер на всички!

Добра стига Бритчет, наздраве и привет... По въпроса с лятото работим активно...

преди 11 часа, Богатир написа:

Молодец!

Време е :cheers:

...

Има време за всяко нещо Бритчет! Идва Лятото... Пратил съм го към вас... Ще пътува на крилата на сивите пеликани... От там ще прескочи да се повози на стройните шеврони диви гъски... Ще се сурне край океана и ще стъпи да сърфира на гърбовете на петнистите делфини... Ще се прекачи да поплажува на гърбовете на сините китове... Ще поиграе приятелски с надокенаските ветрове... И за няма и два месеца, ще ви прати хабер от Канарските Острови по идващата Пролет... От там ще увисне като прана гаща в  клюновете на белите албатроси... Ще се прекачи да се погъделичка сред перата на степните жерави... И хей го де е е... Преди да си се обърнал, ще роши прическите на белите чайки и жълтокраките гларуси по Черно море... А ти ще седиш на плажа, че пълниш мешината с пенливо пиво на плажа и преди да си се оплакал от Глобалното Затопляне, ще се видиш как отмаряш от жегата, сред гребените на пенливите вълни... Само почакай малко... Защото обезателно трябва да му дойде времето...

на 11.02.2024 г. в 7:55, darkterminal написа:

Има време за всяко нещо Бритчет! Идва Лятото... Пратил съм го към вас... 

Добрий вечер и въздъх

мирсим за шареното фърчило, Дарки... мълчаливо си чакаме Слънчото

на 11.02.2024 г. в 7:55, darkterminal написа:

На Тази песен се спуках да рева като я чух за първи път, така внезапно ми бодна сърчицето ,човек би си помислил че съм объркала  хапчетата

преди 43 минути, Богатир написа:

Честит Празник!

52487914_141797666836570_662280735817728

Покажи скритото съдържание

273770591_1092432091600186_2824004577790

Честис,честит

ай,  от сутринта ли няма място за кафето..очертава се весел ден ))

Пп нещо липсва вв въздуха, на Емата метлата ми се губи

Как сте, младежи и девойки?

Отпразнувахте ли подобаващо празниците?!

Спокойни и приятни почивни дни на всички!

0aa291e24d5cbbcf2d8ea272496faafa.gif

Днес много ме мързи. :) 

на 17.02.2024 г. в 6:37, bioid написа:

Както казваше един познат - Няма ден в който да ми се е работило и да не се ми е пило...

За теб по-скоро важи максимата ,,Нямаше ден в, който ми се е пило и да не ми се е работило,, 

Открихме сезона на ветроходството ние... Съвсем без да чакаме лятото... Порихме вълните дружно... Маневри с платната по вятъра... Маневри срещу вятъра... Оръшкахме залива нашир и надлъж... И пет часа по-късно приятно уморени, обрулени от вятъра, поизмръзнали, но доволни се озовахме в един юнашки кръчмок... Ей тъй, на малка отмора... ... ...

Изплувах

Поне така се надявам

Новини, нещо? 

преди 2 часа, darkterminal написа:

Открихме сезона на ветроходството ние... Съвсем без да чакаме лятото... Порихме вълните дружно... Маневри с платната по вятъра... Маневри срещу вятъра... Оръшкахме залива нашир и надлъж... И пет часа по-късно приятно уморени, обрулени от вятъра, поизмръзнали, но доволни се озовахме в един юнашки кръчмок... Ей тъй, на малка отмора... ... ...

Подредих папките в стопочку

Другите са в две огромни торби коридора

И скокнах да поземеделствам. Погодата беше идеялна за бучене на балучка за зелен лук

преди 1 час, emmi написа:

Изплувах

...

Т'ва е добре. Че се бех притеснил. Леко. За последно писа в некъф понделник "а вот и я!" А аз си немах работа да се пошегувам със "Скажи это послезавтра..."...

И те отнема. И си викам - к'во напраих, урочасах ли го туй момиче...

Ма се появи. И май във форма. Баси, да не смее да се пошегува човек...

току-що, lebel написа:

Т'ва е добре. Че се бех притеснил. Леко. За последно писа в некъф понделник "а вот и я!" А аз си немах работа да се пошегувам със "Скажи это послезавтра..."...

И те отнема. И си викам - к'во напраих, урочасах ли го туй момиче...

Ма се появи. И май във форма. Баси, да не смее да се пошегува човек...

оооооооооооо, ТИ лииииии!?!?

ай да повнимаваш малко известно време докато се посъпикясам

преди 3 минути, emmi написа:

оооооооооооо, ТИ лииииии!?!?

ай да повнимаваш малко известно време докато се посъпикясам

Не знам защо инстинктът ми за самосъхранение се е разкрещял - "повнимавай повече, повнимавай повече!"

преди 7 минути, lebel написа:

Не знам защо инстинктът ми за самосъхранение се е разкрещял - "повнимавай повече, повнимавай повече!"

а, и аз не знам............

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.