Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 1 час, <^> написа:

..

И завършвам, както започнах : ... някаква си катайка...?

Бе моля ти се, като му видиш логиката за другото  му не питай :0

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 3 минути, Уиш... написа:

Бе моля ти се, като му видиш логиката за другото  му не питай :0

:biggrin:

Я , тук още един шемет...безподобен им разказа играта:giggle1:

running-bus.gif.4524b97186fa191635633c9293166a3c.gif

Според Джон Стайнбек четвъртъка е Благодатен...,а според мен - героите са уморени . Може би имат нужда да презаредят мисловния процес , или най-вероятно липса да правилния партньор за дискусия в темата. Нещо съвсем нормално и естествено.

:) 

Няма плавници .... :) 

преди 3 часа, darkterminal написа:

Къде са палавниците?

Бяла роза ще закича
на теглича на Москвича
😎

преди 12 часа, <^> написа:

Джон Стайнбек четвъртъка е Благодатен

А според А.Хейли ("Колела") сряда е най-продуктивният ден - цеховите майстори и началниците на отдели си купували коли, произведени тогава....

Не знам за вас, но аз сефте научих днес за съществуването на коктейлите Бензин и Подводница... :0

#единживотзаквопонапред

И аз не знаех, че имало  ,, жив ''  магнезий , но от измислените  реклами на разни да не казвам кои и какви...

Два живота няма да стигнат за простотийте и тъпните на някои търгаши.

При нас рекламите за хазарт и лекарства са най-много. Включваш телевизора сутрин/вечер и ти рекламират хапчета за запек, разстройство и диярия, докато ядеш. Пък крем за бръчки, болки в ставите, раздразнена кожа...

А за рекламите на хазарт мисля, че всеки вече знае. На големи билборди и даже в метрото, български "знаменитости" ти рекламират спортни залагания, ротативки и тн.

Означава ли всичко това, че Българина е беден и болен?

В повечето държави от ЕС е забранено да се рекламират лекарства, тези реклами се гледат от децата за хазарта също. 

Дано някой да предприеме съответните мерки и се спре със това рекламиране на аптеките в ТВ.

преди 8 минути, darkterminal написа:

А какъв е проблема, децата да гледат реклами за слабителни препарати?

Проблема е много голям, когато всеки ден гледат реклами на лекарства и растат с тях, започват да мислят, че това е нещо едва ли не полезно. Лекарствата са направени от химикали. Та след като пораснат за най дребните неща за които изобщо не трябва да се пият каквито и да са медикаменти, те правят точно това. Отиват в най близката аптека и купуват хапчета, ако не сте забелязали аптеките станаха повече от хранителните магазини.

преди 5 часа, Звяра! написа:

Проблема е много голям, когато всеки ден гледат реклами на лекарства и растат с тях, започват да мислят, че това е нещо едва ли не полезно. Лекарствата са направени от химикали. Та след като пораснат за най дребните неща за които изобщо не трябва да се пият каквито и да са медикаменти, те правят точно това. Отиват в най близката аптека и купуват хапчета, ако не сте забелязали аптеките станаха повече от хранителните магазини.

Много ясно, че е така. Повечето подрастващи са природно глупави и ще си накупят десет вида лекарства за всичко, което са видели по телевизията. Ще си мислят, че така стават по-здрави. Даже съм сигурна, че има много такива хора, които пият цяла шепа лекарства от рекламите.

Простотията на българите е пословична.

Добра късна...от мен. Непонятна ми е все още причината(може би някаква нагласа) , поради която в момента нещо ми се е поразJazz-ил слуховия анализатор. Затова:

преди 14 часа, lebel написа:

Още един пич си отиде. Светла му памет на Иван Иванов.

Любим актьор.. Светъл да му е пътя към небесните сцени.. 🖤

преди 7 часа, Уиш... написа:

Любим актьор..  🖤

На мен - също. Харесвам много актьори, но той си има за мен отделно "стъпало" и там просто е сам. "Ха(ъ)шлакът" от младостта ми.

Бяха ми достатъчни "Всичко е любов" и  "Комбина"... 6-те телевизионни епизода на "Нощем с белите коне" бяха бонус. Помня, че се зарадвах, като се чу, че ше има "Комбина 2"... ама нямаше.

За "Конете"... тя и като книга ми е любима... филмът - също... Моята хронология беше (не помня интервалите) - книгата - филма (Николай Бинев и Иван Иванов...) - постановката в Народния (Георги Черкелов и Стефан Данаилов...)... нищо че последователността на създаването на постановката и филма май е обратна на "моята"... и при цялото ми уважение към Г.Черкелов и Ст.Данаилов, и досега ми се струва, че Павел Вежинов е отскочил до сравнително близкото бъдеще и е създал "акад. Урумов" и "Сашо" специално за Н.Бинев и Ив.Иванов. Светла им памет и на петимата...

Като се замисля... очевидно женските образи и в двете са "паснали" с представите ми от книгата.

Нощем с белите коне (1985) - 6 епизода (1÷6)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.