Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да си купя ли автобус?

Featured Replies

Може ли да си купя автобус за лично ползване? За паркиране имам място, а е много практично откъм място - кеф ти багаж, кеф ти отборче.

• Отговори 70
  • Прегледи 4,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Myanmar написа:

Може ли да си купя автобус за лично ползване? За паркиране имам място, а е много практично откъм място - кеф ти багаж, кеф ти отборче.

Какъв е проблема? Стига да имаш съответната категория за управление. Но и това, не е проблем..голям

• Автор
току-що, street racer написа:

Какъв е проблема? Стига да имаш съответната категория за управление. Но и това, не е проблем..голям

А законно ли е да го модифицирам. Щото т`ва си е на практика двустаен апартамент на колела. Да му направя едно холче.

И къде да се обърна, ако искам да му направя заведение - 2-3 маси, не повече. За кафенце, туй-онуй. Динамичен изглед тъй да се каже.

преди 3 минути, Myanmar написа:

А законно ли е да го модифицирам. Щото т`ва си е на практика двустаен апартамент на колела. Да му направя едно холче.

Абсолютно законно е. Ако се правят промени по конструкцията, минаваш от тук

преди 6 минути, Myanmar написа:

И къде да се обърна, ако искам да му направя заведение - 2-3 маси, не повече. За кафенце, туй-онуй. Динамичен изглед тъй да се каже.

По каналния ред за съответната община. Регестрираш го като преместваем обект...но по - добре да дадеш малко (около 2 бона...за Варна) на правилния човек и да си спестиш разкарването по учреждения

• Автор

Абсолютно законно е.

И сега нещо важно, защото е проблем. Ако му сложа роял, ще стърчи малко навън и ще забира малко от насрещното.
Вариант е да взема от предците на рояла, които са "жирафи", така се казват, не се смейте, обаче тогава пък ще трябва да избивам покрив и не знам дали няма да се заплита в жици, тунели, тераси и др. препятствия.

И сега нещо важно, защото е проблем. Ако му сложа роял, ще стърчи малко навън и ще забира малко от насрещното.
Вариант е да взема от предците на рояла, които са "жирафи", така се казват, не се смейте, обаче тогава пък ще трябва да избивам покрив и не знам дали няма да се заплита в жици, тунели, тераси и др. препятствия.

Аз говоря сериозно.... Проверил съм всичко, защото имах подобна идея, но по обективни причини остава за догодина

• Автор

Аз говоря сериозно.... Проверил съм всичко, защото имах подобна идея, но по обективни причини остава за догодина

За заведението ли? Не искам да се продава алкохол, много лицензи за 2 бутилки с ракия, не си заслужава.

А, за да е по-уютно, може ли да му сложа класически покрив - да си има керемиди, от червените. Като малък госпожата по музика беше нарисувала една къщичка с камина за петолинието и ми се е запечатало в ума като детска мечта.

преди 18 минути, Myanmar написа:

Купувай, а ще ти възвърне инвестицията ако го ползвш за случаен превоз в квартала и извън него. 

• Автор
току-що, FusE написа:

Купувай, а ще ти възвърне инвестицията ако го ползвш за случаен превоз в квартала и извън него. 

А какви рибки да си взема? Искам вместо стъкла на левите прозорци да има аквариуми. Обаче научих, че рибките могат да хванат морска болест и да повръщат. Това е съвсем сериозно. Не може да ги джуркаш като херинга в консерва и да им няма нищо.

преди 2 минути, Myanmar написа:

А какви рибки да си взема? Искам вместо стъкла на левите прозорци да има аквариуми. Обаче научих, че рибките могат да хванат морска болест и да повръщат. Това е съвсем сериозно. Не може да ги джуркаш като херинга в консерва и да им няма нищо.

Рибките страдат от морка болест основно, разбирам ти дилемата и колебанието. Речната пъстърва обича джуркане, освен това е много вкусна, ако оставиш опция за риболов в автобуса ще е супер. 

• Автор
преди 1 минута, FusE написа:

Рибките страдат от морка болест основно, разбирам ти дилемата и колебанието. Речната пъстърва обича джуркане, освен това е много вкусна, ако оставиш опция за риболов в автобуса ще е супер. 

А законно ли е да си направя на покрива шезлонги за слънчеви бани? В смисъл, ще ми искат ли някакви лицензи?

Защото истината е, че хората искат да хванат тен, обаче не искат да се пържат. А като се движи автобуса и ще полъхва много приятно.

преди 8 минути, Myanmar написа:

А законно ли е да си направя на покрива шезлонги за слънчеви бани? В смисъл, ще ми искат ли някакви лицензи?

Защото истината е, че хората искат да хванат тен, обаче не искат да се пържат. А като се движи автобуса и ще полъхва много приятно.

Законно ще бъде, но само ако има пясък, шезлонг без пясък около него - не мерси. Вода ще има в аквариума за който иска да поплува. Гении си просто, такъв бизнес дори Сергеев не може да постигне. 

преди 5 минути, skalata_73 написа:

Купи си и го направи подвижна кръчма. Ще имаш много клиенти. От форума.

Няма да потръгне такава кръчма, след две - двайсе бири да те джурка автобус из лунен пейзаж ще ни прилошава повече от на рибките. 

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Никакъв алкохол, вече писах. Не го правя и за пари. 2-3 маси, колко да се печели...
Обаче искам да сложа някакви батерии, от които безплатно да давам на хората да си зареждат телефоните. Така винаги като съм паркирал и ще има навалица, а хора като видят струпани хора и това им привлича вниманието, ще ми вдига реномето и ще имам сигурна клиентела.

преди 10 минути, skalata_73 написа:

Таман да ти противореча и се съгласих haha.png

Никакъв алкохол, вече писах. 

С това загуби аудиторията - оставка 

• Автор
току-що, FusE написа:

С това загуби аудиторията - оставка 

Пияни хора в стъкларски магазин - не, мерси!

От втория етаж направо в канавката.

преди 20 минути, Myanmar написа:

А като се движи автобуса и ще полъхва много приятно.

Да не забравиш само да инструктираш шофьора да не минава покрай Anne, че вместо на приятно тогава ще вземе да се разсмърди на абортирали катерици...:hush:

• Автор
преди 1 минута, Филипов написа:

Да го преместя ли в лаладжийските раздели? Този е за серозни неща . . . . 

Да.

Смятам че този е подходящ. Компактно возило, което ще можеш да си паркираш дори и в центъра. Налични с прозорци на покрива, което ще осигури светлина на рибките в аквариумите :D

1280px-PAZ-672_at_Bronevoy_Pereulok_12_i

Аз бих реставрирал от старите чавдари.И бих го направил R&B club 90,s (от 90-те години) Със черни кожени сапарета на вафли шити с червени конци, виайпи сапаретата ще бъдат червени от алкантара.Всички метални елененти ще бъдат хром никел.Задължително и клетка от хром никел и в нея стриптизьорка с маска на дявол.Озвучаването задължително бОсе.

61CFD499-08F8-4CF0-8FE3-566AF89252A8.jpeg

преди 16 минути, franchesko написа:

и в нея стриптизьорка 

с каска и наколенки, че на първия завой ще се я загуби. 

преди 2 часа, Myanmar написа:

За автобус не знам какви са изискванията, но може да си купиш каравана. 

преди 1 минута, FusE написа:

с каска и наколенки, че на първия завой ще се я загуби. 

Каска и наколенки може. Всичко друго е заранено:clap:

преди 1 час, skalata_73 написа:

ама трябва да внимава, защото някои като се напият налитат  се бият.

преди 2 часа, Myanmar написа:

А какви рибки да си взема?

аз харесвам пираните:shy11:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.