Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 15 минути, Anne написа:

Стана това, че гнусната екстремистка Айнщайн заявява, че сме нямали право на пенсии.  Според нея болните и хората с увреждания трябвало да теглят икономиката на страната. Такива изказвания ме вбесяват.

ще теглиш нещо скоро, но няма да е икономиката. Тия твоите фази са вечни, ма

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 18 минути, Anne написа:

Не, четох за случай, при който едно момиче, мисля че беше, искаше да следва медицина, но понеже е напълно глуха, и било отказано, а тя искала да следва педиатрия, защото обича децата. Донякъде ги разбирам, глухите не могат да ползват стетоскоп, а той е важен, и въпреки това...............Грубостта, с която отказват и не предлагат други алтернативи, е отвратителна!

не може да е доктор , мнозина са мечтаещите и не са инвалиди
просто тази професия е призвание и НЕ Е ЗА ВСЕКИ
за глухите има много специалности в които могат да бъдат пълноценни

Е, ти от принципи не разбираш. Някой трябваше да защити нашата общност от фанатиците с десните нацистки идеи. Защото десните идеи са си точно нацистки. "Непопулярните мерки" не оправят икономиката а служат за изпълнение на задни дяснонацистки цели!

В никоя нормална държава никой политик не би си позволил да нарече хората с увреждания "фалшиви инвалиди" и да им отнеме пенсиите, които са единственият им източник на доходи и съответно живот. В никоя нормална държава никой политик не би си позволил високопарни слова срещу пенсионерите, срещу учените "феодални старчета", никой не би си позволил грозни изказвания спрямо майките на деца, които не работят.

Не живеем в епохата отпреди ВСВ, съжалявам. Светът е променен, много групи хора днес имат права, и нарушаването и потъпкването им не води до нищо добро. Само не ми говорете за либерализъм, тук не става дума за либерализъм и американско влияние, тук става дума за основни човешки права! Никой няма право да ни дискриминира и отнема права! България е подписала много харти, конвенции и резолюции, гарантиращи различни права за различни групи хора, като почнем със всеобщатата харта за правата на човека! Допускането на нацистка риторика е престъпление и трябва да се търси сметка.

За съжаление, е минал малко повече от половин век от тази война, помнещите ужасиите, са вече мъртви, и, за съжаление, се започва едно реабилитирне на нацизма, с позволението официално да се издава "Моята борба". Не знам давате ли си сметка това до какво ще доведе. Аз си давам.

Още през 2006 се чудех къде да докладвам, когато разбрах, че в българския интернет циркулира незаконен превод на "Отровната гъбка" - детска антисемитска германска книга. Не знаех къде. Но бях потресена, че имаше такова нещо. За вас е нещо безобидно, за мен не е.

преди 24 минути, Anne написа:

Е, ти от принципи не разбираш. Някой трябваше да защити нашата общност от фанатиците с десните нацистки идеи. Защото десните идеи са си точно нацистки. "Непопулярните мерки" не оправят икономиката а служат за изпълнение на задни дяснонацистки цели!

В никоя нормална държава никой политик не би си позволил да нарече хората с увреждания "фалшиви инвалиди" и да им отнеме пенсиите, които са единственият им източник на доходи и съответно живот. В никоя нормална държава никой политик не би си позволил високопарни слова срещу пенсионерите, срещу учените "феодални старчета", никой не би си позволил грозни изказвания спрямо майките на деца, които не работят.

Не живеем в епохата отпреди ВСВ, съжалявам. Светът е променен, много групи хора днес имат права, и нарушаването и потъпкването им не води до нищо добро. Само не ми говорете за либерализъм, тук не става дума за либерализъм и американско влияние, тук става дума за основни човешки права! Никой няма право да ни дискриминира и отнема права! България е подписала много харти, конвенции и резолюции, гарантиращи различни права за различни групи хора, като почнем със всеобщатата харта за правата на човека! Допускането на нацистка риторика е престъпление и трябва да се търси сметка.

За съжаление, е минал малко повече от половин век от тази война, помнещите ужасиите, са вече мъртви, и, за съжаление, се започва едно реабилитирне на нацизма, с позволението официално да се издава "Моята борба". Не знам давате ли си сметка това до какво ще доведе. Аз си давам.

Още през 2006 се чудех къде да докладвам, когато разбрах, че в българския интернет циркулира незаконен превод на "Отровната гъбка" - детска антисемитска германска книга. Не знаех къде. Но бях потресена, че имаше такова нещо. За вас е нещо безобидно, за мен не е.

още един път обиди някой и паля каручката и до някои и друг час съм у вас с подаръци за баща ти ще му нося разни неща за четене. А после със зет ти ще си пием и ще гледаме как ти събират розовите парцали и те пращат по д*волите

току-що, Anne написа:

Е, ти от принципи не разбираш.

приципът е че всеки се простира според чергата, според възможностите си
като не можеш, отиваш на ТЕЛК
след като получих инфаркт, възможностите ми за работа практически бяха нулеви и чаках на пенсия за да се издържам
ако бях програмист, вероятно щях да работя
няма по-голяма гадост от това да се молиш на ТЕЛК за това че си болен и си нетрудоспособен
да, точно молене се явява ходенето на ТЕЛК 
ако оня отгоре реши да ми даде малко силица, на никакъв ТЕЛК няма да ида и да се унизявам, да им се обяснявам
винаги ще се намери работа, стига да е здрав човек

Казах ти, че с радост се отказвам от тия 200 или там колко са лева. Не ги искам. Но не желая да слушам отвратителни речи спрямо хората с увреждания от страна на политици, а обществото да си мълчи. Не може да се правим, че това е нещо безобидно.

Съжалявам те, ако смяташ, че излизаме скъпо на обществото. Лъжат ви.

Ти какво, не ми позволяваш да защитя нашата общност и да кажа истината, до какво водят такива идеи? Искаш да търпим бедност и мизерия?

Е, аз не искам. Достатъчно съм се лишавала и достатъчно съм търпяла. Не мога повече. Вие си продължавате живота, но аз не мога да забравя грозните думи, нито отчаяните хора, доведени до самоубийство. Не живея на изолиран остров, интересувам се от политика като всеки един български гражданин, само дето имам и морал и принципи и не съм склонна да търпя и толерирам погазване на права, обиди и грубо отношение към различни групи хора - хората с увреждания, пенсионерите, майките с деца, учените.............. Иначе няма да спя спокойно. Аз искам да живея в нормално общество, където подобни "непопулярни приказки"  са дълбоко неприемливи.

Явно уроците по история в училище не дават резултат. Може би пак ще се повтори историята.

Ако този форум беше нормален, такива като Айнщайн нямаше да бъдат изобщо толерирани.

Оспорвай колкото искаш правото ми на пенсия. Сей лъжи и заблуди за мен колкото си искаш, явно това ти носи някакво сбъркано удоволствие.

В Русия ти щеше вече да си в затвора за такива думи и заплахи.  И за толериране на подобни десни политики.

Позволи ми аз да се усъмня, че сте мизерствали при омразната ви тройна коалиция. Мизерстващи нямаше. Имаше социална държава.

Ако можех, ти ги давам на мига тия пари, да ми се махнеш от главата!

преди 3 часа, Айнщайн написа:

викаш недовиждам, освен, че съм простачка съм и кьорава такава, егати живота

Да,но аз те водя с едно защото на мен каза и пикла 😂😂😂

преди 3 минути, дpъндю написа:

приципът е че всеки се простира според чергата, според възможностите си
като не можеш, отиваш на ТЕЛК
след като получих инфаркт, възможностите ми за работа практически бяха нулеви и чаках на пенсия за да се издържам
ако бях програмист, вероятно щях да работя
няма по-голяма гадост от това да се молиш на ТЕЛК за това че си болен и си нетрудоспособен
да, точно молене се явява ходенето на ТЕЛК 
ако оня отгоре реши да ми даде малко силица, на никакъв ТЕЛК няма да ида и да се унизявам, да им се обяснявам
винаги ще се намери работа, стига да е здрав човек

Разбирам те, но не е редно да смяташ, е нямаш право на тези пари! Имаш! Получил си инфаркт, аз съм гледала филми, чела съм и знам как се отразява инфарктът на хората.  ТЕЛК не е подаяние, ТЕЛК е наше право - след като не можем да работим, държавата е длъжна да ни дава пари, за да живеем, няма право да ни оставя без пари, това си е геноцид. Здравите нямат право да протестират. Те трябва да са солидарни. Без пари от държавата ние ще умрем от глад, а това е недопустимо и си е точно геноцид. Може да сме с увреждания, но и ние сме хора и имаме право да съществуваме. Имаме право да получаваме пари, да имаме жилище, да живем в нормални битови условия, да имаме достъп до качествено медицинско обслужване, образование, култура, туризъм, спорт. Това са права! Никой не може да ни ги отнеме! И не е редно да ни карат да се чувстваме виновни, че не можем да работим! Тези хора не знаят ние през какво сме минали! Ние не живеем на гърба на държавата, това е грешно мислене. Все пак ние сме и си изпълняваме и някои задължения - ходили сме на училище, ходим да гласуваме на избори, помагаме на близките, приятелите и обществото си както и доколкото можем - било финансово, материално или морално, не сме престъпници, ние не крадем, не лъжем, не убиваме, не мамим, не сме предали държавата. Аз не съм богата, финансово няма как да помагам в различни благотворителни каузи, но винаги съм ги подкрепяла, също така винаги съм подкрепяла и българското. За много неща съм се радвала и подкрепяла морално от все сърце, писала съм теми, насърчавала съм - подкрепях и медиците в Либия и кампанията "Не сте сами", и идеята за "Българската Коледа", кампаниите за безопасно шофиране, за подкрепа на хората, преживяли бедствия, включително и за хората от родния ми град, бях щастлива, когато бяхме домакин на олимпийски игри за хора с увреден слух (за съжаление никой не разбра за тях). Подкрепям туризма, даже това лято бяхме на морето и съм доволна, че помогнахме да се спаси сезона. Ходихме в Ямбол, Елхово, Бургас, Несебър, Созопол, Ахтопол, Резово и още едно място, сувенири съм си купувала, пари оставяхме в ресторанти, музеи и за сувенири. Подкрепях преди време и кампаниите да се пише на кирилица в интернет (аз от самото начало, от 2006, пиша само на кирилица).

За някои това е малко, за мен не е. Пак един вид работя за обществото, но е просто без да взимам пари за това.

Който се дразни, че имам телескоп и хобита, вместо да работя, той нищо не разбира. Поне си имам интереси, уча се и се развивам.

преди 15 минути, Anne написа:

Казах ти, че с радост се отказвам от тия 200 или там колко са лева. Не ги искам. Но не желая да слушам отвратителни речи спрямо хората с увреждания от страна на политици, а обществото да си мълчи. Не може да се правим, че това е нещо безобидно.

Съжалявам те, ако смяташ, че излизаме скъпо на обществото. Лъжат ви.

Ти какво, не ми позволяваш да защитя нашата общност и да кажа истината, до какво водят такива идеи? Искаш да търпим бедност и мизерия?

Е, аз не искам. Достатъчно съм се лишавала и достатъчно съм търпяла. Не мога повече. Вие си продължавате живота, но аз не мога да забравя грозните думи, нито отчаяните хора, доведени до самоубийство. Не живея на изолиран остров, интересувам се от политика като всеки един български гражданин, само дето имам и морал и принципи и не съм склонна да търпя и толерирам погазване на права, обиди и грубо отношение към различни групи хора - хората с увреждания, пенсионерите, майките с деца, учените.............. Иначе няма да спя спокойно. Аз искам да живея в нормално общество, където подобни "непопулярни приказки"  са дълбоко неприемливи.

Явно уроците по история в училище не дават резултат. Може би пак ще се повтори историята.

Ако този форум беше нормален, такива като Айнщайн нямаше да бъдат изобщо толерирани.

Оспорвай колкото искаш правото ми на пенсия. Сей лъжи и заблуди за мен колкото си искаш, явно това ти носи някакво сбъркано удоволствие.

В Русия ти щеше вече да си в затвора за такива думи и заплахи.  И за толериране на подобни десни политики.

Позволи ми аз да се усъмня, че сте мизерствали при омразната ви тройна коалиция. Мизерстващи нямаше. Имаше социална държава.

Ако можех, ти ги давам на мига тия пари, да ми се махнеш от главата!

Анче успокой се малко,стига с тия фермани,че няма кой да ги чете... 

преди 1 минута, Гост. написа:

Анче успокой се малко,стига с тия фермани,че няма кой да ги чете... 

Тая тогава да не ме заплашва и да си свие перките и изказванията. Няма право да оспорва правото ни на ТЕЛК.

преди 2 минути, Anne написа:

Пак един вид работя за обществото, но е просто без да взимам пари за това.

Който се дразни, че имам телескоп и хобита, вместо да работя, той нищо не разбира. Поне си имам интереси, уча се и се развивам.

Анче,Анче ... 😂😂😂😂

преди 9 минути, Гост. написа:

Да,но аз те водя с едно защото на мен каза и пикла 😂😂😂

на мен к. рва, така че те минавам

преди 2 минути, Anne написа:

Тая тогава да не ме заплашва и да си свие перките и изказванията. Няма право да оспорва правото ни на ТЕЛК.

тая вечер ще си лафиме с баща ти

преди 1 минута, Anne написа:

А ти няма как да казваш,че всеки трябва да е на твоята честота.Работим и плащаме данъци а ти се хвалиш,че по цял ден никаква не я вършиш ами не е окей...

преди 1 минута, Айнщайн написа:

на мен к. рва, така че те минавам

Ти си номер едно ❤️ Егати човек да не си почине няколко дни,колко неща изпуска...🤔

току-що, Гост. написа:

А ти няма как да казваш,че всеки трябва да е на твоята честота.Работим и плащаме данъци а ти се хвалиш,че по цял ден никаква не я вършиш ами не е окей...

Проблема ви е, че ви е сбъркано мисленето. Вие си мислите, че аз съм го ударила на живот, само че не съм. Миналия месец почти месец бях болна и на лекарства, не излизах навън, даже като се подобрих малко, от страх да не ми лепнат глоба, че излизам болна навън и заразявам хората.

Не, не си живея живота. Намирам за нормално да се похваля, че съм си сбъднала мечтата за нещо, направила съм си подарък........... Но не е хвалба тип "Вижте ме как си живея живота". И не с вашите пари съм си го купила, а с парите от мята пенсия, която ми дава държавата. Съжалявам, ако смятате телескопа за глезотия. Забили сте твърде много в битовизмите.

И да ви кажа за този телескоп - не е най - големия, нито най - скъпия. Взех си такъв за начинаещи, на "Льовенхук", търсихме такъв, който да е подходящ за наблюдение на Луната, звездите и другите планети, но да не е много скъп. Колко точно струваше забравих, защото не обръщам внимание на цени. Не забивам във цифри. За всичко - дрехи, обувки, книги, сувенири............Съобразявам се малко, в разумни граници, но не смятам за нужно да помня цени. Като ме попитат откъде ми е някоя блуза, си казвам от кой магазин е,  но не помня колко струва.

Ако имаш хоби, интерес, купуването на дадено нещо, като телескоп например, не е лукс, а просто възможност да си практикуваш хобито. Да, ползвам го само лятото, защото не ми се кисне в студените есенни и пролетни вечери навън и да си докарам бронхит. Това лято не успях да го изкарам навън, за нещастие, защото летата тук се оказа адски облачни. Нищо, надявам се следващото лято да е безоблачно. Иначе следя и астроновини във фейсбук, харесала съм си официалните страници на планетариумите и обсерваториите, в които съм била - в "Рожен", "Смолян и Габрово. Харесала съм и страниците на "Роскосмос" и ЕКА, чакам новини за интересни програми и експедиции, резултати отнаучни изследвания..........

Не живея с мисленето, че вие ми плащате живота. Плаща ми държавата.

преди 19 минути, Anne написа:

Тая тогава да не ме заплашва и да си свие перките и изказванията

а,ма,такъв ще ти го вкарам,че с години няма да се оправиш.Защо по документи се водиш притежател на 2 коли,няколко телефона и ползваш преференции и намаления за стоки и услуги,които навсякъде твърдиш,че не ползваш,да питам ли в твоята община

а,ма,такъв ще ти го вкарам,че с години няма да се оправиш.Защо по документи се водиш притежател на 2 коли,няколко телефона и ползваш преференции и намаления за стоки и услуги,които навсякъде твърдиш,че не ползваш,да питам ли в твоята община

Моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя?

Какви ги дрънкаш, бе?

Какви 2 коли? Ние имаме само една, кара я баща ми, даже не е нова, човекът се зариби по игрите на "Кауфланд", като дават награда кола, защото нашата навъртя бя километри и не знам колко още екскурзии ще издържи. Имахме един случай, в който, при прибиране, колата се повреди точно на най - страшния път, умрях от страх, не знам какво беше станало, но си беше бая страшничко, ако ни беше нацелил някой камион.............. За втора кола не знам, май си измисляш.

Телефоните...........ми, сестра ми иска да и плащам телефона, водят го на мое име, било разрешено от закона, не знам си какво.......... Ама, както съм разказвала, не може да ги пази. Предупредих я, че следващ път няма да и подписвам и плащам нищо. Да, ама нашите взимат пенсията ми и и плащат сметката, уж от мое име. Ама аз я дебна да не счупи телефон пак, щото ще види подпис от мен през крив макарон. А праференциите и намаленията..........едно, че са разрешени от държавата и са си мое право, второ, не знам за какво съм ползвала преференции и намаления, първото даже не знам какво е.

А кой е източникът на безценната ти информация?

Ето, виждаш, давам доброволен отчет на обществото. Доволна?

Иначе, както знаеш, аз нито шофирам, нито ползвам телефон, нито пазарувам сама.

Отправи си обвиненията за намаленията и преференциите към държавата, тоест държавните власти. Те ги позволяват.

преди 4 минути, Anne написа:

Проблема ви е, че ви е сбъркано мисленето. Вие си мислите, че аз съм го ударила на живот, само че не съм. Миналия месец почти месец бях болна и на лекарства, не излизах навън, даже като се подобрих малко, от страх да не ми лепнат глоба, че излизам болна навън и заразявам хората.

Не, не си живея живота. Намирам за нормално да се похваля, че съм си сбъднала мечтата за нещо, направила съм си подарък........... Но не е хвалба тип "Вижте ме как си живея живота". И не с вашите пари съм си го купила, а с парите от мята пенсия, която ми дава държавата. Съжалявам, ако смятате телескопа за глезотия. Забили сте твърде много в битовизмите.

И да ви кажа за този телескоп - не е най - големия, нито най - скъпия. Взех си такъв за начинаещи, на "Льовенхук", търсихме такъв, който да е подходящ за наблюдение на Луната, звездите и другите планети, но да не е много скъп. Колко точно струваше забравих, защото не обръщам внимание на цени. Не забивам във цифри. За всичко - дрехи, обувки, книги, сувенири............Съобразявам се малко, в разумни граници, но не смятам за нужно да помня цени. Като ме попитат откъде ми е някоя блуза, си казвам от кой магазин е,  но не помня колко струва.

Ако имаш хоби, интерес, купуването на дадено нещо, като телескоп например, не е лукс, а просто възможност да си практикуваш хобито. Да, ползвам го само лятото, защото не ми се кисне в студените есенни и пролетни вечери навън и да си докарам бронхит. Това лято не успях да го изкарам навън, за нещастие, защото летата тук се оказа адски облачни. Нищо, надявам се следващото лято да е безоблачно. Иначе следя и астроновини във фейсбук, харесала съм си официалните страници на планетариумите и обсерваториите, в които съм била - в "Рожен", "Смолян и Габрово. Харесала съм и страниците на "Роскосмос" и ЕКА, чакам новини за интересни програми и експедиции, резултати отнаучни изследвания..........

Не живея с мисленето, че вие ми плащате живота. Плаща ми държавата.

Не ми пука какво си купуваш,ако трябва да съм честна но ти пак не разбра какво ти казах.Парите които отпуска държавата идват от данъците на работещите.Основното което трябва да разбереш е,че всеки има права но има и задължения.

Моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя?

Какви ги дрънкаш, бе?

Какви 2 коли? Ние имаме само една, кара я баща ми, даже не е нова, човекът се зариби по игрите на "Кауфланд", като дават награда кола, защото нашата навъртя бя километри и не знам колко още екскурзии ще издържи. Имахме един случай, в който, при прибиране, колата се повреди точно на най - страшния път, умрях от страх, не знам какво беше станало, но си беше бая страшничко, ако ни беше нацелил някой камион.............. За втора кола не знам, май си измисляш.

Телефоните...........ми, сестра ми иска да и плащам телефона, водят го на мое име, било разрешено от закона, не знам си какво.......... Ама, както съм разказвала, не може да ги пази. Предупредих я, че следващ път няма да и подписвам и плащам нищо. Да, ама нашите взимат пенсията ми и и плащат сметката, уж от мое име. Ама аз я дебна да не счупи телефон пак, щото ще види подпис от мен през крив макарон. А праференциите и намаленията..........едно, че са разрешени от държавата и са си мое право, второ, не знам за какво съм ползвала преференции и намаления, първото даже не знам какво е.

Ето, виждаш, давам доброволен отчет на обществото. Доволна?

Отправи си обвиненията за намаленията и преференциите към държавата, тоест държавните власти. Те ги позволяват.

а на сестра ти и зет ти?Всичко е записано,не ме дразни,че съм на мм разстояние да го отнесеш и ти и родата ти.После лично ще им кажа на кого да благодарят

преди 2 минути, Гост. написа:

Не ми пука какво си купуваш,ако трябва да съм честна но ти пак не разбра какво ти казах.Парите които отпуска държавата идват от данъците на работещите.Основното което трябва да разбереш е,че всеки има права но има и задължения.

тя само права има,моля ти се.Какви задължения?

а на сестра ти и зет ти?Всичко е записано,не ме дразни,че съм на мм разстояние да го отнесеш и ти и родата ти.После лично ще им кажа на кого да благодарят

Да вадя ли пуканките ? 😁

току-що, Гост. написа:

Да вадя ли пуканките ? 😁

усещам,че ще го отнесе скоро,така,че да

преди 6 минути, Anne написа:

да се види после,казах ти ще го отнесеш скоро

преди 7 минути, Anne написа:

ББ

преди 1 минута, Гост. написа:

Да, разбрах те, но и ти май не разбра. Доказано не мога да работя. Това не значи, че нямам право да си използвам цялото свободно време, когато съм здрава, за хобита и интереси, за култура, изкуство, туризъм, разходки и капанчета. Знам откъде идват парите, но живеем в държава и във време, когато хората трябва да бъдат солидарни едни с други. Защо вашите данъци да не идват за нас? А и не са всичките - има и за децата, и за всички. Проблема е, че се краде, но не от нас, а от политиците. Те създават законите, те приемат решения какви да са данъците, парламентът е приел  държавата да е социална и солидарна. Вие трябва или да приемете решението, или да излезете на протест и да заявите, че не сте съгласни, или да протестирате срещу кражбите от страна на политиците. Грешно обвинявате нас. Не ние живеем в палати и имаме скъпи коли, не ние ходим на почивки в чужбина и носим скъпи маркови дрехи.

Няма как данъците ви да не идват една част за нас. Разберете, грешно е да бъдем оставени без пари и грижи. Дълбоко недопустимо е.

Да, разбрах те, но и ти май не разбра. Доказано не мога да работя. Това не значи, че нямам право да си използвам цялото свободно време, когато съм здрава, за хобита и интереси, за култура, изкуство, туризъм, разходки и капанчета. Знам откъде идват парите, но живеем в държава и във време, когато хората трябва да бъдат солидарни едни с други. Защо вашите данъци да не идват за нас? А и не са всичките - има и за децата, и за всички. Проблема е, че се краде, но не от нас, а от политиците. Те създават законите, те приемат решения какви да са данъците, парламентът е приел  държавата да е социална и солидарна. Вие трябва или да приемете решението, или да излезете на протест и да заявите, че не сте съгласни, или да протестирате срещу кражбите от страна на политиците. Грешно обвинявате нас. Не ние живеем в палати и имаме скъпи коли, не ние ходим на почивки в чужбина и носим скъпи маркови дрехи.

Няма как данъците ви да не идват една част за нас. Разберете, грешно е да бъдем оставени без пари и грижи. Дълбоко недопустимо е.

КАЗВАМ ТИ,НЕ СЕ БЪЗИКАЙ,ЧЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА ЩЕ СА ЗА ТВОЯ СМЕТКА,ПОСЛЕДНО ТЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ И СЛЕД ТОВА НАПРАВО ЩЕ ДЕЙСТВАМ.САМА СЕ ЗАМИСЛИ ПОСЛЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТЕБ

Разбирам го,дори живея в уредена държава и плащам високи данъци които не отиват в джоба на някой.И съм окей с това.Проблем е твоето отношение,начина по който се държиш с хората,кофти е! 

преди 7 минути, Айнщайн написа:

тя само права има,моля ти се.Какви задължения?

Кой ти дава право да следиш близките ми, ма? Ти нормална ли си? Вече почвам да си мисля, че си Даниела, нормален човек не би тръгнал така налудно да следи някого. И Петър ли е замесен? Браво на него, много нормално поведение от неговата страна!

Близките ми са ми близки. Какво имат и как го имат, си е тяхно право, те работят, не са калинки, и аз уважавам и подкрепям правото им да живеят добре, да осигурят добър живот на себе си и децата си.Те не крадат, не лъжат, не мамят, не убиват, работят много, плащат си данъците, нормални хора са.

Вие обаче явно не сте.

Аз да ви попитам тогава вие пък как точно се издържате и с чии пари ходите на море, екскурзии, че и в Италия, при положение, че Петър много често си сменя работата, и не е само заради мен. Той е непостоянен. Започнал да следва в ТУ, ама прекъснал, работил е на куп места, сменя си работата през две години, една постоянна няма. Та, как го карате с вашия стандарт? Какво стана с вашата фирма? Откъде дойдоха парите за нея? И аз имам куп любопитни въпроси, не мисли, че не съм ровила в ТР. Така, че чакам обяснение за вашия стандарт на живот. Щото предусещам, че вие с данъците на нашите сте се уредили.

преди 4 минути, Гост. написа:

Разбирам го,дори живея в уредена държава и плащам високи данъци които не отиват в джоба на някой.И съм окей с това.Проблем е твоето отношение,начина по който се държиш с хората,кофти е! 

Какво ми е на отношението? Не приемам някой да оспорва нашите права!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.