Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 2 минути, Айнщайн написа:

паразит знаеш ли какво е,цял живот смуче и като приемника е на сетните си сили се опитва да се прехвърли на друг

Докладвах те за това ти мнение!

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Anne написа:

Не приемам някой да оспорва нашите права!

какви права,ма.Ако се обадя ще те карат да връщаш пари с години назад

преди 1 минута, Anne написа:

Докладвах те за това ти мнение!

аз също

преди 1 минута, Айнщайн написа:

добре,телефона у вас звъни ли в момента,ако да сети се кой е,крадлива сган

Цитат

Нарича ме "крадлива сган", без да има доказателства за това!

Втори доклад.

преди 55 минути, Anne написа:

Пак един вид работя за обществото, но е просто без да взимам пари за това.

Anne, енергията си я пращаш в погрешна посока. Не видя ли, че с речи няма да мине сред такава публика. Трябва да им докажеш, че грешат, че можеш, че заслужаваш.

Едно хубаво начинание се закани и още не си предала есето. А срокът беше 24 септември, ако не греша...

преди 36 минути, Anne написа:

Не живея с мисленето, че вие ми плащате живота. Плаща ми държавата.

А кой плаща на държавата?

току-що, Айнщайн написа:

какви права,ма.Ако се обадя ще те карат да връщаш пари с години назад

Какво да връщам, аз не съм крала. Ти си се вкарала в някакви филми, не си добре. Не е обида, а констатация на истина!

преди 1 минута, Myanmar написа:

Anne, енергията си я пращаш в погрешна посока. Не видя ли, че с речи няма да мине сред такава публика. Трябва да им докажеш, че грешат, че можеш, че заслужаваш.

Едно хубаво начинание се закани и още не си предала есето. А срокът беше 24 септември, ако не греша...

А кой плаща на държавата?

Работещите с данъците, но не гледам на тях като на роби и слуги, грешно ме разбирате, защото се палите. Живеем в социална и солидарна държава, факт. Като не ви харесва, се обърнете към парламента.

преди 4 минути, Myanmar написа:

Щом искаш, започни с тормоза, аз пък мога да сложа (ако си Даниела) скрийншот от ТР за вашата фирма. И съфорумците могат да се разтърсят за вас. Чудничко, за вас какво ли ще излезе? Да не излезе приказката "Крадецът вика "Дръжте крадеца"? М? Май вас трябва да ви проверят. Нещо много просперирахте точно по време на кризата.

току-що, Айнщайн написа:

е сега ще те докладвам непрекъснато,кой обиждаш ти,ма?

И аз те докладвах.

Да пусна ли скрийншота? Че оттам търсенето в Гугъл за вас става много лесно.

току-що, Айнщайн написа:

не ще се обърна първо към баща ти,после към общината ти и накрая вече ще запаля колата и лично ще дойда у вас,а ти от това трябва да се плашиш

Искаш да тормозиш диабетик? Ти у ред ли си? Какво ти става? Съвсем си си навила на пръста, че сме най - големите престъпници на земята. 

току-що, Anne написа:

Искаш да тормозиш диабетик? Ти у ред ли си? Какво ти става? Съвсем си си навила на пръста, че сме най - големите престъпници на земята. 

Цитат

Заплашва да тормози баща ми, който е диабетик и да ни запали автомобила.

току-що, Anne написа:

аз няма да го тормозя,само ще му покажа дъщеря му какви ги твори,нали все си права-от какво се притесняваш тогава?

Много махленски стана разговора. Само по диагонал минах и ми стана ясно, че всичко е личностна вражда.

преди 7 минути, Anne написа:

Тука лъжеш! Не да запали вашата кола 😂😂😂 Аз нз на кой докладваш ама горкия,ще се съсипе с тая тема... 

Да, и на мен ми минава мисълта, че Айнщайн е Дани.

Я потърсете в гугъл за съпруга и, в търговския регистър. Току - що видях, че е съдружник и във втора фирма. Това не го знаех. Тия хора са много интересни.

Не знам какво и е станало, защо е изтрещяла така, не знам какво е станало у тях. Но Петър се спотайва като плъх, вместо да вземе да си укроти съпругата и да обясни причината за изблиците и. Не знам дали не се развеждат. Но да ме замесват в техните си дела е грозно и отвратително. Не ме интересува какво правят, да не ме замесват. Не съм го карала аз да се развежда. Той е голям, пълнолетен, има си глава на раменете. Не съм му влияла по никакъв начин!

Сега разбирате ли отношението ми към нея? Тя пак ме търси и тормози, без аз да съм я закачала.

преди 11 минути, Anne написа:
Цитат

Заплашва да тормози баща ми, който е диабетик и да ни запали автомобила.

да си запаля моята кола,ма.Това не е истина🤪

току-що, Айнщайн написа:

да си запаля моята кола,ма.Това не е истина🤪

И ко ши прайш без кола после ?!? 😂😂😂😂😂😂

преди 6 минути, Anne написа:

Сега разбирате ли отношението ми към нея? Тя пак ме търси и тормози, без аз да съм я закачала.

В общи линии каза, че се издържаш от нейните пари и от останалите работещи. Това не е солидарност, защото не е доброволен акт на съпричастност, а задължения към закони за събиране на данъци, които ако не изпълниш  ще ти отнемат собствеността и свободата. И ти казва, че си мързелива. В отговор, вместо да ѝ докажеш, че не си безполезен придатък на обществото, като напишеш есето, което обеща, ти ѝ изнасяш кирливите ризи - кой правил фирми и кой се развеждал.

Есето почваш ли?

С Пепи развеждате ли се? Съжалявам, не знаех. С клюки не се занимавам, а и не им вярвам. Хората и да са говорили нещо, нищо не съм разбрала, нито ме интересува.

Като имаш проблем с него, говори с него, не си го изкарвай на мен! Аз нищо не съм направила!

Ти сама трябваше да се досетиш, че той е такъв, непостоянен. Аз ти го казах навремето - той като типичен близнак си има две лица. Може и да е чаровен и забавен, може и да е отвратителен.  Никога не съм смятала, че той може да има постоянна връзка или брак, пада си по женското внимание. Можеше да не му вярваш толкова.  Да, при неговия чар на всичко ще му повярваш, но трябва да си запазиш доза здрав разум.

Не ме замесвай във вашите проблеми, оправяйте се сами! Аз нямам вина за нищо. Той, ако е казал така, те е излъгал. Такива като него лесно лъжат.

преди 1 минута, Anne написа:

С клюки не се занимавам, а и не им вярвам.

Супер. А нещо градивно ще напишеш ли в темата?

току-що, Myanmar написа:

В общи линии каза, че се издържаш от нейните пари и от останалите работещи. Това не е солидарност, защото не е доброволен акт на съпричастност, а задължения към закони за събиране на данъци, които ако не изпълниш  ще ти отнемат собствеността и свободата. И ти казва, че си мързелива. В отговор, вместо да ѝ докажеш, че не си безполезен придатък на обществото, като напишеш есето, което обеща, ти ѝ изнасяш кирливите ризи - кой правил фирми и кой се развеждал.

Есето почваш ли?

А тя  не ли имала часове по "Свят и личност", не са ли им разяснявали в училище за законите, правата и задълженията? Защото на нас са. Не може да не е знаела, че част от данъците отиват за хората с увреждания. Това е малоумие. Тя вестници не чете ли, новини не гледа ли? Не знае ли в общ план конституцията? Това е срамота, това е гражданска неграмотност! Не може да не знае за какво отиват част от данъците, за солидарната система, какво представлява социалната държава................

Божеееееееееее, трябва спешно да въведат в гимназията часове по гражданско право. Не е истина колко хора не знаят основни неща.

Мързел не съм, съжалявам, че виждате моето като мързел. Но и работа във чист и топъл офис не е като работа на полето.

Нищо не и изнасям, предполагам. Не разбирам изтрещяването и. Петър ми дължи сериозно обяснение какво става у тях и защо жена му ме замесва в техните проблеми. Аз не им светя, и не искам, не знам какво се случва у тях. Но е грозно да се извинява с мен. Да вземе да се държи като мъж и да и каже, че аз нямам нищо общо! Ако изобщо знае как постъпват истинските мъже!

преди 3 минути, Anne написа:

Мързел не съм, съжалявам, че виждате моето като мързел.

Почна ли есето? От всичко в темата само градивното и смисленото избягваш. Ти какво би си помислила, ако го четеш написано от друг?

току-що, Myanmar написа:

Почна ли есето? От всичко в темата само градивното и смисленото избягваш. Ти какво би си помислила, ако го четеш написано от друг?

Не бих нарекла човек с увреждания мързел. Не лепвам лесно етикети. Учена съм на уважение към хората с увреждания. Ако още не разбирате - учена съм на традиционните морални ценности, на уважение и възпитание от баба и дядо, от морала на тяхното поколение. Не съм учена да търся изгоди, да прецакам съседа и такива работи, характерни за поколението на родителите ми, следвоенното поколение, соц поколението. Просто не съм такъв човек. Не търся изгоди. Не ми е в природата. Не приемам корупцията и подкупите, никога не бих бутнала подкуп. Под достойнството ми е. "Прецакай другарчето/съседа/колегата" ми е грозна игра и не я играя. Не се замесвам в клюки и интриги.

преди 21 минути, Anne написа:

Не бих нарекла човек с увреждания мързел. Не лепвам лесно етикети. Учена съм на уважение към хората с увреждания. Ако още не разбирате - учена съм на традиционните морални ценности, на уважение и възпитание от баба и дядо, от морала на тяхното поколение. Не съм учена да търся изгоди, да прецакам съседа и такива работи, характерни за поколението на родителите ми, следвоенното поколение, соц поколението. Просто не съм такъв човек. Не търся изгоди. Не ми е в природата. Не приемам корупцията и подкупите, никога не бих бутнала подкуп. Под достойнството ми е. "Прецакай другарчето/съседа/колегата" ми е грозна игра и не я играя. Не се замесвам в клюки и интриги.

ОК. Разбирам, че пак си прекалила с колата.

Ама те питам почна ли есето?

Чакам да ми зададеш нормален литературен въпрос, че нямаше. Но не ме интересува, това, което ме интересува е, да спра Дани да тормози близките ми.

Няма как да не смятам, че не е тя, кой нормален ще тръгне да търси данни за имущественото положение на семейството ми? Никой нормален. Не знам какво става у тях, но Петър здравата прекали! Ще го убия, ако ме е ползвал за извинение!

преди 20 минути, Anne написа:

Чакам да ми зададеш нормален литературен въпрос, че нямаше. Но не ме интересува, това, което ме интересува е, да спра Дани да тормози близките ми.

Няма как да не смятам, че не е тя, кой нормален ще тръгне да търси данни за имущественото положение на семейството ми? Никой нормален. Не знам какво става у тях, но Петър здравата прекали! Ще го убия, ако ме е ползвал за извинение!

Е, щом те интересуват ненормални неща, вместо смислените, твое решение. Аз опитах.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.