Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 2 минути, Айнщайн написа:

не болестта ти,а мързелът ти-кога ще го проумееш?

Какъв мързел, бе? Имам забрана от ТЕЛК да работя физически труд, съвсем основателно, а за интелектуален първо, нямам нужното образование, второ, не ми се работи за шайка предатели и престъпници. Да, позволявам си този лукс, за да мога да спя спокойно и да ми е чиста съвестта, че не съм подпомагала диктатори и не съм изменила на страната и убежденията си!

Вие просто искате болните да ви теглят икономиката. Вашето искане е подсъдно.България е подписала определени договори, харти и декларации. Като не ти изнася, си стягаш багажчето и заминаваш за страна, която не е толкова социална и хуманна.

И не, не желая да съм като калинките, дето без нужното образование и опит са се намърдали на разни постове и крадат от нашите пари!

Като не ти харесват принципите ми, можеш да се застреляш, защото няма да си ги изменя!

преди 1 минута, petie1 написа:

Ъъ аз още си чакам за отговора... И да ви кажа Анне лъже за това че са спрели ТЕЛК на всички през първия мандат на Боко

Въобще не лъжа, истина е! Не лъжи и не изопачавай историята, моля! Отлично помня как Боко заяви, че всички инвалиди били фалшиви и сега щяло да се прави преразглеждане на ТЕЛК - овете. Отлично помня колко хора писаха но форуми и сайтове под такива новини (следях темата, защото ме вълнуваше) и всички казваха, че близките им са без пенсия. но не я спрели на циганите, тях не ги преразглеждали.

Да те попитам, след като си медицинско светило - вродената миопатия инвалидизираща болест ли е?

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Anne написа:

Какъв мързел, бе? Имам забрана от ТЕЛК да работя физически труд, съвсем основателно, а за интелектуален първо, нямам нужното образование, второ, не ми се работи за шайка предатели и престъпници. Да, позволявам си този лукс, за да мога да спя спокойно и да ми е чиста съвестта, че не съм подпомагала диктатори и не съм изменила на страната и убежденията си!

Вие просто искате болните да ви теглят икономиката. Вашето искане е подсъдно.България е подписала определени договори, харти и декларации. Като не ти изнася, си стягаш багажчето и заминаваш за страна, която не е толкова социална и хуманна.

И не, не желая да съм като калинките, дето без нужното образование и опит са се намърдали на разни постове и крадат от нашите пари!

Като не ти харесват принципите ми, можеш да се застреляш, защото няма да си ги изменя!

не думай,колко си онеправдана.Тъкмо да ми стане жал,ама се размина

преди 1 минута, Anne написа:

Мен липсата на морал в ТЕЛК дълбоко ме възмущава! Това не са лекари, а гадни долни дущици, продали се за пари и изплюли се на медицината и хуманността.

съгласен съм с теб
от 80 ме свалиха на 50
имаше хора с по 4 пластики на сърцето, а ги свалиха на 40 процента
напълно здрава жена , направила си е ферма и гледа крави , има проблем по рождение  на лява ръка - от китката до пръстите
по неведуми  пътища е 100 процента инвалид с чужда помощ

преди 1 минута, Айнщайн написа:

не думай,колко си онеправдана.Тъкмо да ми стане жал,ама се размина

Не ми е притрябвала твоята жал, не съм я искала!

преди 11 минути, Anne написа:

Казах назад - 80 или 85, не помня и вече не ме интересува!

ти ако си 85,значи аз съм 285,ти дори не знаеш колко са,покажи документ и не говори измислици

преди 1 минута, дpъндю написа:

съгласен съм с теб
от 80 ме свалиха на 50
имаше хора с по 4 пластики на сърцето, а ги свалиха на 40 процента
напълно здрава жена , направила си е ферма и гледа крави , има проблем по рождение  на лява ръка - от китката до пръстите
по неведуми  пътища е 100 процента инвалид с чужда помощ

Ето за това говоря! Гаври, пълни гаври! Ама на здравите не им пука. Докато не им се случи нещо, не се разболеят или инвалидизират. И тогава "Ох леле, дадоха ми ниска пенсия, а преживах два инсулта". Е, тогава разбират колко точно цъфтим и връзваме при ГЕРБ.

Плюйте предишните управления, колкото щете, но тогава такива неща нямаше. Нито прегледи проформа!

преди 3 минути, Anne написа:

Не ми е притрябвала твоята жал, не съм я искала!

ти и да искаш,няма да ти се получи

преди 5 минути, Anne написа:

Въобще не лъжа, истина е! Не лъжи и не изопачавай историята, моля! Отлично помня как Боко заяви, че всички инвалиди били фалшиви и сега щяло да се прави преразглеждане на ТЕЛК - овете. Отлично помня колко хора писаха но форуми и сайтове под такива новини (следях темата, защото ме вълнуваше) и всички казваха, че близките им са без пенсия. но не я спрели на циганите, тях не ги преразглеждали.

Да те попитам, след като си медицинско светило - вродената миопатия инвалидизираща болест ли е?

Не съм медик това откъде го измисли? Спряха временнуте ТЕЛК като твоя и новите, пожизнените не са ги пипали

Ето за това говоря! Гаври, пълни гаври! Ама на здравите не им пука. Докато не им се случи нещо, не се разболеят или инвалидизират. И тогава "Ох леле, дадоха ми ниска пенсия, а преживах два инсулта". Е, тогава разбират колко точно цъфтим и връзваме при ГЕРБ.

Плюйте предишните управления, колкото щете, но тогава такива неща нямаше. Нито прегледи проформа!

кой с кого се гаври,питам?

преди 1 минута, Айнщайн написа:

ти ако си 85,значи аз съм 285,ти дори не знаеш колко са,покажи документ и не говори измислици

Няма да стане, няма да си покажа личните данни и документа. И ти си същата наглост като Дани. Заври си искането където щеш, няма да ти го покажа! Повтаряй си го като папагал колкото щеш! Няма да стане! Лични данни не изнасям.

А ти не си с увреждания или пък вероятно си фалшива инвалидка, може би си от боковата партия.  Нищо чудно, че защитаваш със зъби и нокти статуквото. Жал ми е за теб.

преди 16 минути, Anne написа:

Казах назад - 80 или 85, не помня и вече не ме интересува!

Това, че вие сте безморални не значи, че и аз съм такава!

Мен липсата на морал в ТЕЛК дълбоко ме възмущава! Това не са лекари, а гадни долни дущици, продали се за пари и изплюли се на медицината и хуманността. Такива ги презирам!

Тая политкоректност ще затрие цялата държава!

още болести трябва да измислиш за 85% ТЕЛК

преди 10 минути, Anne написа:

Няма да стане, няма да си покажа личните данни и документа. И ти си същата наглост като Дани. Заври си искането където щеш, няма да ти го покажа! Повтаряй си го като папагал колкото щеш! Няма да стане! Лични данни не изнасям.

А ти не си с увреждания или пък вероятно си фалшива инвалидка, може би си от боковата партия.  Нищо чудно, че защитаваш със зъби и нокти статуквото. Жал ми е за теб.

ти сама каза,че не знаеш,че не смееш да ги искаш от вашите,че пак ще те ошамарят.Поредната ти лъжа

преди 10 минути, Anne написа:

точно за ББ работя,даже сме се разбрали с него лично да покажем кой е истински и кой псевдо инвалид,ти си първа в списъка

Още си чакам отговора за темата

преди 3 минути, petie1 написа:

Още си чакам отговора за темата

ще му отговориш ли или и аз да почна да питам?

преди 1 минута, petie1 написа:

Не съм медик това откъде го измисли? Спряха временнуте ТЕЛК като твоя и новите, пожизнените не са ги пипали

А, за пожизнените не знам. Но ние 4 години без пенсия, само със заплатите на мама и тати точно по време на криза............Смятай какво ни беше. От много неща се лишавахме тогава - вестници, списания, капанчета, хубави подаръци за празници, в един момент баща ми рече да икономисва от парното, стоят на студено, под 36 градуса умирах от студ, пръстите на краката ми замръзваха, в тоалетната (където стоя по час  заради запека) умирах от студ, защото подът беше бетонен, отнякъде духаше и изобщо не обичах да ходя до тоалетна и взех да се стискам. Все пак, предвид, че бях 30-35 кг.................... Карахме се за отоплението, осветлението, вкъщи стана напрегнато, а разболеех ли се, нашите се ядосваха, защото антибиотиците не са евтини. Не купувахме много качествена храна, гледахме да е евтино, та направихме компромиси със здравето си, а баща ми е диабетик, а аз трябва да внимавам какво ям................

Но никога няма да забравя гнусните му безпочвени обвинения, че всички били фалшиви инвалиди, и че сме тегнели финансово на държавата...............Такива неща не се забравят и не се прощават.

А за пожизнена не сме кандидатствали, защото тогава бях добре и не знаехме, че ще стана по - зле, нямаше кой да ни даде нито подробна информация за болестта, как ще се развие, нито мислехме, че имаме право на това.

преди 10 минути, Айнщайн написа:

кой с кого се гаври,питам?

Къде видя гавра, бе?

преди 16 минути, Anne написа:

.Смятай какво ни беше

на тях знам какво им е било,ама на теб не ми е ясно-преумори се от седене ли?

преди 10 минути, ninov написа:

още болести трябва да измислиш за 85% ТЕЛК

Кво си измислям, бе?

Абе, вие не разбирате ли, че нямате абсолютно никакво право да ми изисквате документите от ТЕЛК?  Вие сте никои, обикновени граждани! На който трябва и където трябва, го показвам, но във клюкарски форум - абсурд. Пък и да ви го покажа, пак ще кажете, че е фалшив, напечатан на машина, компютър, не знам си какво..........

Съжаление не съм търсила никога! Само обяснявах за болестта ми, защото хората не знаят, че има и такава болест.

Абе, вие не разбирате ли, че нямате абсолютно никакво право да ми изисквате документите от ТЕЛК

напротив,имаме,щом ти изискваш от нас

Вие сте никои

що ти някоя ли си?

А, за пожизнените не знам. Но ние 4 години без пенсия, само със заплатите на мама и тати точно по време на криза............Смятай какво ни беше. От много неща се лишавахме тогава - вестници, списания, капанчета, хубави подаръци за празници, в един момент баща ми рече да икономисва от парното, стоят на студено, под 36 градуса умирах от студ, пръстите на краката ми замръзваха, в тоалетната (където стоя по час  заради запека) умирах от студ, защото подът беше бетонен, отнякъде духаше и изобщо не обичах да ходя до тоалетна и взех да се стискам. Все пак, предвид, че бях 30-35 кг.................... Карахме се за отоплението, осветлението, вкъщи стана напрегнато, а разболеех ли се, нашите се ядосваха, защото антибиотиците не са евтини. Не купувахме много качествена храна, гледахме да е евтино, та направихме компромиси със здравето си, а баща ми е диабетик, а аз трябва да внимавам какво ям................

Но никога няма да забравя гнусните му безпочвени обвинения, че всички били фалшиви инвалиди, и че сме тегнели финансово на държавата...............Такива неща не се забравят и не се прощават.

А за пожизнена не сме кандидатствали, защото тогава бях добре и не знаехме, че ще стана по - зле, нямаше кой да ни даде нито подробна информация за болестта, как ще се развие, нито мислехме, че имаме право на това.

Е аз знам всичко за пожизнените телкове... Вие сте били добре...

преди 11 минути, Айнщайн написа:

ти сама каза,че не знаеш,че не смееш да ги искаш от вашите,че пак ще те ошамарят.Поредната ти лъжа

точно за ББ работя,даже сме се разбрали с него лично да покажем кой е истински кой псевдо инвалид,ти си първа в списъка

И ти като Даниела си напълно луда и си се вторачила в тоя ТЕЛК. Ти си психопатка, честно!

Обади се на сестра ми и я питай за документа, като не ми вярваш. И тя ще ти каже, че имам ТЕЛК.

А че не знаеш каква е моята болест и как прогресира - това е лично твой проблем. Не си ти тази, дето ще оспори науката и нейните доказателства за болестта.

Много хора имат диабет и рак, но не им личи на външен вид, нали? Освен в крайни стадии. И при мен е така!

За разлика от теб, аз не се съмнявам, когато някой ми каже, че има диабет или ДЦП, защото знам, че никой нормален човек няма да тръгне да си измисля болести и да се прави на нещо, което не е. И да, не им искам документите и уважавам правото им на лично пространство.

А вие нарушавате моето.

200 лв са ви целия проблем.

Усещате ли се колко сте жалки?

преди 4 минути, Anne написа:

нямате абсолютно никакво право да ми изисквате документите от ТЕЛК? 

аз исках да напишеш истинския процент а не мечтания но ти излъга така че сега за да ти повярва ме трябва да покажеш документа

И ти като Даниела си напълно луда

сега ще те докладвам

преди 7 минути, Айнщайн написа:

на тях знам какво им е било,ама на теб не ми  ясно-преумори се от седене ли?

Как ще знаеш, като не си от Берковица?

О, забравих, според теб е робия и пълен ужас да имаш човек с увреждания вкъщи, той ти изпива силите, отнема ти времето, вниманието.........

Наистина ли не се усещаш каква си?

преди 2 минути, Anne написа:

Ти си психопатка, честно!

това също ще докладвам,мда

преди 6 минути, Айнщайн написа:

напротив,имаме,щом ти изискваш от нас

що ти някоя ли си?

Изисквам от вас да сте солидарни с хората с увреждания, да си плащате данъците и да си задържите нацистките си възгледи за вас, нищо повече.

И да, повече от теб съм, защото не си позволявам да наричам хората с увреждания търтеи. Понеже имам морал и възпитание. Ти ги нямаш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.