Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 11 минути, acnekt написа:

Защо така се озлоби Анчето?

Иска нещо определено, но никои не и го дава, и ето резултата

преди 2 минути, Anne написа:

Тая @Айнщайн само ме преследва и тормози. Нея знам коя е, не спира да изнася всякаква информация без разрешение и да се гаври с мен. Честно, писна ми от нея. Това, че е приятелка на Дани не и дава право да изнася разни неща за мен и да се гаври с мен! Тя не е човек!

Каква информация, ма?

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, Айнщайн написа:

Иска нещо определено, но никои не и го дава, и ето резултата

Явно от малка са и привикнали да не чува - Не и не знае, какво значи лишения, да живее в нищета, както постоянно да й угаждат при всяко едно нейно реване.

току-що, acnekt написа:

Явно от малка са и привикнали да не чува - Не и не знае какво значи лишения, както постоянно угаждат при всяко едно реване.

За всяко нещо у тях става скандал, така, че чак да и се угажда не. 

Вече за всичко ще я докладвам, че не се трае. 

преди 6 минути, Anne написа:

Тая @Айнщайн само ме преследва и тормози. Нея знам коя е, не спира да изнася всякаква информация без разрешение и да се гаври с мен. Честно, писна ми от нея. Това, че е приятелка на Дани не и дава право да изнася разни неща за мен и да се гаври с мен! Тя не е човек!

А, това че сте баджанаци с Дани, ти дава право. 

преди 1 минута, васил козарев написа:

А, това че сте баджанаци с Дани, ти дава право. 

преди 7 минути, Айнщайн написа:

За всяко нещо у тях става скандал, така, че чак да и се угажда не. 

Вече за всичко ще я докладвам, че не се трае. 

Ти да не живееш в съседната къща?

току-що, Anne написа:

Ти да не живееш в съседната къща?

Не. Отсреща в районното съм. 

преди 4 минути, Айнщайн написа:

Не. Отсреща в районното съм. 

Отсреща няма жилища.

Я си кажи, коя си ти и какво искаш, че само киснеш тук и ме тормозиш? Просто си кажи.

преди 1 минута, Anne написа:

Отсреща няма жилища.

Я си кажи, коя си ти и какво искаш, че само киснеш тук и ме тормозиш? Просто си кажи.

Казах районното, не жилище. Правиш ли разлика? 

преди 3 минути, Айнщайн написа:

Казах районното, не жилище. Правиш ли разлика? 

Аз те питах къде живееш. Едва ли живееш в районното.

Щото дори и да работиш там, няма начин от такова разстояние да знаеш и чуваш всичко, освен ако нямаш инсталирани някакви извънземни антенки на главата. Да не говорим, че е и нередно да шпионираш така хората.

Та, коя си ти?

преди 2 минути, Anne написа:

Та, коя си ти?

Какво искаш да знаеш-адресна регистрация, ЕГН, име. Кое по точно? 

току-що, Айнщайн написа:

Какво искаш да знаеш-адресна регистрация, ЕГН, име. Кое по точно? 

Име и адрес, благодаря. Съвсем сериозно. Искам да знам кой се заяжда с мен.

току-що, Anne написа:

Име и адрес, благодаря. Съвсем сериозно. Искам да знам кой се заяжда с мен.

Име-не е Даниела, адрес-Курило.

Чета тука и се пукам да се смея с тая тема,и аз не съм добре физически(то има ли такива хора изобщо) ама тая принцеса избива мрака,като чета какви ги дрънка,има нужда от доста посещения при психиатър и да пие хапчета,че направо се чудя как я понасят техните изобщо,поздравявам @Айнщайн че я показва каква е в действителност :D А не за каква се представя във форума,и го пълни само с едно и също като развалена грамофонна плоча.

преди 1 минута, Айнщайн написа:

Име-не е Даниела, адрес-Курило.

Съвсем сериозно ти говоря, кажи ми коя си ти? Ако искаш, може и на лични! Искам да знам какъв ти е проблема с мен!

В една друга тема, нашата Анка Михайлова Хюсеинова, нарича психодиспансерите "лудници". Само да уточним, че психичноболните също са хора с увреждания. Кой дискриминира и е лицемер, с фалшив морал, е очеизвадно. 

sgxzo3bc.jpg

Полина, Кити, Анчето в действие.

Източник и публикувано от Полина. Линк към източника. Ето тук.

http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=28974&start=45

Друго, освен да ровите стари теми можете ли? За това ли ползвате интернет?

Колкото до поста - няма как да не ми прикипи, когато стане някоя трагедия, няма как да не се ядосвам на хората, които подлъгаха много други хора, че при демонокрацията и капитализма ще сме добре. Толкова сме добре, че при управлението на Борисов хора се самозапалваха от отчаяние, глад и мизерия,  толкова сме цъфнали и вързали откъм морал, че момчетата от малки си мечтаят да имат за съпруги жени като Николета и подобни, толква сме добре, че сега разни буржоазни "дами" си позволяват високопарно да говорят как при тия мерки сега, 24 лв на ден не били малко за издръжка (чета ги в един форум и ми се повръща просто).

• Автор
преди 6 часа, Anne написа:

Разбрах какъв ви е проблема на вас, националсоциалистите във форума. Че се връзвате на всякакви псевдонаучни теории и идеи, че вярвате, че има световен еврейски заговор и че вярвате, че евреите са измислили християнството, превзели са всички науки и какво ли още не. Точно наскоро гледах един филм за окултното и нацистите и от това, което научих за Ханс Хорбигер (един откровено луд човек), останах като гръмната. Сега чета една книга и разбирам какъв ви е проблема на вас - чудите кое е истинско българско и ки са истинските българи. Отричате всичко чуждо и различно, например Хелоуин, защото смятате всичко чуждо за заплаха за България и българското.

Сега разбирам защо има хора, вярващи във всякакви откачени неща - в плоската земя, теорията за вечния лед, легендата за черното слънце, кухата земя, Нибиру,  числото 13, интересът към рицарите тамплиери. Повтаряте си адски невярната мантра, че историята се пише от победителите и сте склонни да вярвате, че нацистите са набедени за много престъпления, че са невинни и че са били върхът на човешката цивилизация. Разбирам и защо вярвате в псевдокултурните Вагнер и Ницше.

Честно казано, съжалявам ви. Вярвате в абсолютни глупости. Историята не се пише от победителите. "Арийската наука" не е нищо друго, освен чиста псевдонаука. Много от въпросните "учени" са били в лудница или са били за там. Оправдавате престъпници, престъпно мислене и престъпни идеи.

Да, не отричам, че САЩ не ни мислят доброто, но съм далеч от идеята за еврейски вселенски заговор. Българската култура няма да се затрие от няколко нови празника, докато има българи с българско самосъзнание. Неприемането на други народи и култури е адски вредно. Не съм "за" германската мулти-култи идея, но не съм и по крайностите. И ние минахме и минаваме през трудни времена, но и за миг не ми е хрумвало да обвинявам определена група хора за проблемите на България и българите. Защото вината за икономическите, политическите и финансовите катастрофи е на политиците, но не и на обикновените хора. Не съм по крайностите за нищо, включително и в религията или празниците.

Такова нещо, като прекалено чиста нация или култура просто няма!

По смешен ферман не можа ли да измислиш? :) Само един националсоциалист има тук АБПФК Кити-Анне други и със свещ да ги търсиш нема

преди 1 минута, Anne написа:

Колкото до поста - няма как да не ми прикипи, когато стане някоя трагедия, няма как да не се ядосвам на хората, които подлъгаха много други хора, че при демонокрацията и капитализма ще сме добре. Толкова сме добре, че при управлението на Борисов хора се самозапалваха от отчаяние, глад и мизерия,  толкова сме цъфнали и вързали откъм морал, че момчетата от малки си мечтаят да имат за съпруги жени като Николета и подобни, толква сме добре, че сега разни буржоазни "дами" си позволяват високопарно да говорят как при тия мерки сега, 24 лв на ден не били малко за издръжка (чета ги в един форум и ми се повръща просто).

Да не показвам постовете ти в бг мама. Ужас.  Хубаво че си в България. Иначе щеше да си в затвора. Заплаха, обиди, кълнене. 
Радвай се. Отвори си една кола и да не ти пука.

преди 2 минути, petie1 написа:

По смешен ферман не можа ли да измислиш? :) Само един националсоциалист има тук АБПФК Кити-Анне други и със свещ да ги търсиш нема

Поне не врещя за безсмислени и глупави действия след края на тъпия Ньойски договор. Не правя драма за следвоенните решения относно териториите ни. И не виждам заплаха за нацията ни от празници като Хелоуин и  Свети Валентин. И не ми е Македония най - важната тема в живота ми.

преди 5 минути, Anne написа:

Ама жена като Преслвава е друго нещо. 

http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=31470

Чета и писанията на въпросната принцеса тука,и имам един въпрос,абе принцесо как може да си толкова глупаво парче ? Не се ли усещаш че си смешна в очите на другите,и говориш някви тотални врели некипели и глупости ? Как един път не намери вината в себе си,ами все другите са ти виновни ?

• Автор
преди 1 час, Anne написа:

Заради ето такива като вас не мога да бъда щастлива, здравето ми страда, психиката ми също, защото съм принудена да водя самотен живот на стаен фикус между четири стени, защото обществото ме притиска да отстъпвам на разни прости курви.

Що ли ми се струва че е заради това че си нацистка и малко образована?

преди 1 минута, васил козарев написа:

Ама жена като Преслвава е друго нещо. 

Преслава толкова я харесвахте всички, че години наред я обиждахте на "Прасислава", тя разви комплекси и заради всички прости идиоти сега вече не е останало нищо от истинската и красота и външност. На мен в този пластмасов и изкуствен вид изобщо не ми харесва.

Но вие си точете лигите по глупавите силиконки. Толкова ви е акълът.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.