Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

• Автор
преди 37 минути, васил козарев написа:

В една друга тема, нашата Анка Михайлова Хюсеинова, нарича психодиспансерите "лудници". Само да уточним, че психичноболните също са хора с увреждания. Кой дискриминира и е лицемер, с фалшив морал, е очеизвадно. 

Е аз откога разправям че е нацистка :)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, Anne написа:

И какво, не те ли интересува дали в училище няма да и дрънкат глупости и да и объркат детската психика? Докато е още дете? Няма ли да ти е притеснено, ако тя реши, че иска да е котка и започне да се облича в котешки костюми и да се държи като котка? Или ако реши, че иска да е момче, и почне да се държи и облича като момче, включително и да се бие със съученици?

Социалният пол е простотия. Това, че като деца сме си играли с играчките на децата от другия пол въобще не значи, че сме искали да бъдем като другия пол. Имам братовчеди близнаци, мои връстници. Много пъти сме си играли на каубои и индианци, имах си даже пиратска пластмасова сабя, събирах различни детски  мини превозни средства - камиончета и разни строителни машини, играла съм много с тях на рали състезания с детска писта за колички. Но това никога не е значело, че искам да съм момче. Да, след четвърти клас предпочетох панталоните пред полите и роклите, но просто на мен поли и рокли не ми стоят добре. Но никога не съм харесвала късите прически, нито грубото поведение при момичетата.

И аз съм бил само в женска компания и все още не съм си слагал червило или да си ми слагали нещо друго. Играли сме и на ластик, дама и какво? 
И с момчета съм си играл и какво?

Дискриминираната ни "жертва" :

Цитат

Яд ме е, че само мога да си представям как я пребивам от бой, как отвсякъде от нея тече кръв, как и разбивам главата в стената, как и унищожавам скапания корем, та да не може да се плоди повече...............

В подчертаното се усещат нацисти практики от евгениката. Насилствена стерилизация. 

Анне, причината да те отбягват хората, не е защото ти има нещо, просто си отвратителен човек, с когото никой нормален не би искал да има нещо общо. 

преди 8 минути, васил козарев написа:

Тоест, жената гледа домакинството, пере, чисти, готви, а мъжа по полето, е измислица? 

Не ми извъртай думите. Развяващите идеята за "социален пол" искат децата сами да си определят пола, което е пълна глупост и простотия. Не мисли, че не съм чела и не знам какви глупости опитват да прокарат в училищата. Включително с ранното сексуално образование.

• Автор
преди 24 минути, Anne написа:

Преслава толкова я харесвахте всички, че години наред я обиждахте на "Прасислава", тя разви комплекси и заради всички прости идиоти сега вече не е останало нищо от истинската и красота и външност. На мен в този пластмасов и изкуствен вид изобщо не ми харесва.

Но вие си точете лигите по глупавите силиконки. Толкова ви е акълът.

Поредната умнотия от теб

преди 2 минути, Anne написа:

Не ми извъртай думите. Развяващите идеята за "социален пол" искат децата сами да си определят пола, което е пълна глупост и простотия. Не мисли, че не съм чела и не знам какви глупости опитват да прокарат в училищата. Включително с ранното сексуално образование.

Ти от 2000 година пишеш за Даниела във форума. Била си на 15. Родена си през 1985 година.

преди 6 минути, Anne написа:

Няма ли да ти е притеснено, ако тя реши, че иска да е котка и започне да се облича в котешки костюми

Или да реши че е принцеса

• Автор
преди 3 минути, васил козарев написа:

Дискриминираната ни "жертва" :

В подчертаното се усещат нацисти практики от евгениката. Насилствена стерилизация. 

Анне, причината да те отбягват хората, не е защото ти има нещо, просто си отвратителен човек, с когото никой нормален не би искал да има нещо общо. 

Е аз откога го пиша а ако покажа каак и дискриминира хората с увреждания... Нищо де те архивите помнят

преди 1 минута, Айнщайн написа:

Абе то принцеса да не си днес

преди 3 минути, acnekt написа:

И аз съм бил само в женска компания и все още не съм си слагал червило или да си ми слагали нещо друго. Играли сме и на ластик, дама и какво? 

Не е какво - точно децата са много наивни, много лесно възприемат всичко, каквото им се каже, те нямат житейски опит и не умеят да се пазят от опасни идеи. Не е "какво". Ако ние не предпазим децата, няма кой друг. Не съм съгласна разните там шаренки идиоти да ходят по училищата, да четат приказки на децата и да им объркват главите. Не съм съгласна на малки деца да се говори за секс, за хомосексуализъм и смяна на пола, не съм съгласна децата да учат простотии. Чета какво става с децата на запад и в скандинавските страни, положението е повече от ужасяващо. Даже се ужасих, че племенницата ми знаеше още от малка за "драг куин" - ите. Децата не трябва да знаят такива неща, те трябва да си останат деца!

преди 5 минути, acnekt написа:

Ти от 2000 година пишеш за Даниела във форума. Била си на 15. Родена си през 1985 година.

Тука си в огромна грешка. Родена съм през 1984, с една година съм по - голяма от нея. И не пиша от 2000 година. А от 2007 и не по мое желание. Нея кой я би по главата да ме търси?

преди 23 минути, Anne написа:

В това, че ме потърси и ме караше да се откажа от него, а накрая ми прати троянец. Което също си е престъпление!

Човек щом обича даден човек, никой не може да го убеди да не обича този човек. Каквото и да говорят за любимия човек. Единствения човек, който може да го убеди е самият той.

преди 5 минути, Айнщайн написа:

Ти не разбра ли, че просто си харесах от едно място този израз за профила ми? Всичко възприемаш буквално, много си глупава.

преди 3 минути, Anne написа:

Тука си в огромна грешка. Родена съм през 1984, с една година съм по - голяма от нея. И не пиша от 2000 година. А от 2007 и не по мое желание. Нея кой я би по главата да ме търси?

А, ти, коя си, че тя да те търси. Нея я знаем, ТЯ ИМА Петър, към когото имаш нездрав интерес. И 13 години още ги разнасяш по интернет. 

Как бе, Анне, как ти прати троянски кон. Пак кажи. 

преди 3 минути, Anne написа:

Нея кой я би по главата да ме търси?

Никога не те е търсила ма, освен онзи мейл в което ясно ти обясни, че не я интересуваш и Пешо въобще не те знае и не се интересува от теб.

преди 2 минути, acnekt написа:

Човек щом обича даден човек, никой не може да го убеди да не обича този човек. Каквото и да говорят за любимия човек. 

Тя обаче опита, бъркаше ми се в чувствата, той не бил за мен, да съм си потърсела някой друг, като видя, че няма да стане, и почна с обидите и подигравките относно физиката ми. Като я блокирах, мислех, че съм приключила с нея, но тя ревна тогава за моя снимка и не спря да ме тормози, докато не я получи.

преди 4 минути, васил козарев написа:

А, ти, коя си, че тя да те търси. Нея я знаем, ТЯ ИМА Петър, към когото имаш нездрав интерес. И 13 години още ги разнасяш по интернет. 

Пред портите на Берковица са и тропнали коня от град Троян. И имало една бележка от Пепи. Пишело подарък от Пепи с обич. И  така са го й го вкарали. Конят от Троян.

image.jpeg.cccf0687bf3346ea16b555a075d7939c.jpeg

преди 1 минута, васил козарев написа:

Колко пъти да ви обяснявам как ми го прати? Писна ми да се повтарям. Търси сам в старите теми, бездруго само това правиш. Мен ме болят очите вече.

Цитат

Хората, характеризирани като преследвачи, могат да бъдат обвинени в погрешно убеждение, че друг човек ги обича ( еротомания ), или че се нуждаят от спасяване. [11] Преследването може да се състои от натрупване на поредица от действия, които сами по себе си могат да бъдат законни, като например обаждане по телефона, изпращане на подаръци или изпращане на имейли

Нашата Преследвачка. На профила ѝ трябва да пише "родена за Сталкер". 

току-що, Anne написа:

Колко пъти да ви обяснявам как ми го прати? Писна ми да се повтарям. Търси сам в старите теми, бездруго само това правиш. Мен ме болят очите вече.

Да де, ама не може да ти го е пратила така. Лъжеш. Никой не те е тормозил, тормозила си ти, за това има и пуснат оплакване срещу теб в МВР. 

• Автор
току-що, Anne написа:

Ти не разбра ли, че просто си харесах от едно място този израз за профила ми? Всичко възприемаш буквално, много си глупава.

А вие не разбрахте ли че само ви дърпаме опашката Ваше височество?

image.jpeg.6c427a9466b7eaff4ed271dcb4a869ab.jpeg

Кон, бе кон!

преди 2 минути, Айнщайн написа:

Никога не те е търсила ма, освен онзи мейл в което ясно ти обясни, че не я интересуваш и Пешо въобще не те знае и не се интересува от теб.

Моля ти се, не ми я оправдавай. Едва ли просто някоя негова обикновена приятелка ще тръгне да ме търси за подобно нещо. Само някое сбъркано ревниво същество като нея би го направило. Много удобно си пазеше името и не искаше да се представи коя е. Що ли? А и кой друг би могъл да има две негови снимки, които да ми прати? И да го познава така добре? Кой друг толкова ще го вълнуват чувствата ми?

току-що, Anne написа:

Моля ти се, не ми я оправдавай. Едва ли просто някоя негова обикновена приятелка ще тръгне да ме търси за подобно нещо. Само някое сбъркано ревниво същество като нея би го направило. Много удобно си пазеше името и не искаше да се представи коя е. Що ли? А и кой друг би могъл да има две негови снимки, които да ми прати? И да го познава така добре? Кой друг толкова ще го вълнуват чувствата ми?

Т'ва щото много ревнува от теб. То всички от теб ревнуваме, та тя ли няма. Я се осъзнай ма

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.