Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 8 минути, Anne написа:

Друго, освен да ровите стари теми можете ли? За това ли ползвате интернет?

Ние къде ровим не ни мисли. Ти кажи къде и с какво си ровиш? 

току-що, petie1 написа:

Що ли ми се струва че е заради това че си нацистка и малко образована?

Дрънкаш абсолютни глупости.

Кой нарича психодиспансерите лудници? "Сестра ми иска да ме вкара в лудница"

Най-големите хомофоби са неосъзнатите гейове. 

Кой говори постоянно за дискриминация и нацисти? 

• Автор
преди 24 минути, Евгени Богданов написа:

Чета тука и се пукам да се смея с тая тема,и аз не съм добре физически(то има ли такива хора изобщо) ама тая принцеса избива мрака,като чета какви ги дрънка,има нужда от доста посещения при психиатър и да пие хапчета,че направо се чудя как я понасят техните изобщо,поздравявам @Айнщайн че я показва каква е в действителност :D А не за каква се представя във форума,и го пълни само с едно и също като развалена грамофонна плоча.

А за мен няма ли поне едно благодаря? Че й дъпам редовно опашката на принцесата?

преди 4 минути, Евгени Богданов написа:

http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=31470

Чета и писанията на въпросната принцеса тука,и имам един въпрос,абе принцесо как може да си толкова глупаво парче ? Не се ли усещаш че си смешна в очите на другите,и говориш някви тотални врели некипели и глупости ? Как един път не намери вината в себе си,ами все другите са ти виновни ?

Извинявай, но нямаше как да не се вбеся да ги виждам тези двамцата по телевизията. Просто ми дойде в повече, беше си като гавра за мен. Не аз започнах всичко, а тя. Дори не подозирах за съществуването на нейната личност. Тя с кое право ме търсеше и тормозеше?

преди 2 минути, Anne написа:

Дрънкам абсолютни глупости.

Така кажи

преди 8 минути, Евгени Богданов написа:

http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=31470

Чета и писанията на въпросната принцеса тука,и имам един въпрос,абе принцесо как може да си толкова глупаво парче ? Не се ли усещаш че си смешна в очите на другите,и говориш някви тотални врели некипели и глупости ? Как един път не намери вината в себе си,ами все другите са ти виновни ?

Това се нарича Stalking и е за затвора.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Сталкинг

Престъпление е.

току-що, petie1 написа:

А за мен няма ли поне едно благодаря? Че й дъпам редовно опашката на принцесата?

Моя грешка,просто видях нейния ник :D иначе да,и ти си в това число.

• Автор

Дрънкаш абсолютни глупости.

Не не си доказала обратното :)

преди 3 минути, Anne написа:

Извинявай, но нямаше как да не се вбеся да ги виждам тези двамцата по телевизията. Просто ми дойде в повече, беше си като гавра за мен. Не аз започнах всичко, а тя. Дори не подозирах за съществуването на нейната личност. Тя с кое право ме търсеше и тормозеше?

Какво точно се изразява тормоза й? Ти постоянно я преследваш като филм на Хичкок.

преди 1 минута, васил козарев написа:

Кой нарича психодиспансерите лудници? "Сестра ми иска да ме вкара в лудница"

Най-големите хомофоби са неосъзнатите гейове. 

Кой говори постоянно за дискриминация и нацисти? 

Посмали малко, господин психолог, изобщо не ме познаваш и хич не си прав. Ти си този, който става за смях.

Причината да не харесвам шаренките е, че  тия планират да объркат умовете на децата. Като нормален човек и леля, няма как да допусна подобни хора да шарят по детски градини и училища, да объркват децата и да вредят още повече морално.

Но ти, понеже нямаш нито деца, нито племенници, няма как да ме разбереш.

Простотиите с хилядата пола са за лудницата! Децата си се раждат с пола и толкова! Това, че вие не го приемате, си е лично ваш проблем, не наш!

преди 1 минута, Anne написа:

Посмали малко, господин психолог, изобщо не ме познаваш и хич не си прав. Ти си този, който става за смях.

Причината да не харесвам шаренките е, че  тия планират да объркат умовете на децата. Като нормален човек и леля, няма как да допусна подобни хора да шарят по детски градини и училища, да объркват децата и да вредят още повече морално.

Простотиите с хилядата пола са за лудницата! Децата си се раждат с пола и толкова! Това, че вие не го приемате, си е лично ваш проблем, не наш!

Ти социален пол знаеш ли какво е ? Генетичен или хормонален пол?

• Автор
преди 1 минута, Евгени Богданов написа:

Моя грешка,просто видях нейния ник :D иначе да,и ти си в това число.

И темата е моя щото малката Бирма го хвана мързела да й прави тема... Абе имаше една тема от нея за луната разходка е там вече обезриби всичко с глупости

преди 1 минута, acnekt написа:

Какво точно се изразява тормоза й?

Че се омъжила за безценния Пепо. 

преди 1 минута, acnekt написа:

Какво точно се изразява тормоза й? Ти постоянно я преследваш като филм на Хичкок.

В това, че ме потърси и ме караше да се откажа от него, а накрая ми прати троянец. Което също си е престъпление!

Всъщност имам племенница. И не е "лудница" а психодиспансер. Пак дискриминираш.  

В това, че ме потърси и ме караше да се откажа от него, а накрая ми прати троянец. Което също си е престъпление!

И ти отказа ли се? Както Петър се отрече от Иисус. Петелът пропя ли?

Коментирахме го вече, че не ти е пращала троянец. Срещу кого има пусната жалба в МВР? Това трябва да говори, кой-кого. 

• Автор
преди 1 час, Айнщайн написа:

За всяко нещо у тях става скандал, така, че чак да и се угажда не. 

Вече за всичко ще я докладвам, че не се трае. 

Е с нацистка е така драги ми Айнщайн

Знам - измислица на болни мозъци като ето тази жена:

http://www.transmedia.bg/2018/02/11/сестра-ми-кейт-разрушителното-наслед/

Няма как да толерирам подобни откачени идеи.

Тоест, жената гледа домакинството, пере, чисти, готви, а мъжа по полето, е измислица? 

• Автор
на 24.11.2020 г. в 19:58, Myanmar написа:

Може да страдаш от къс нос!!!!!!!!

Принцесата ни е Пинокио та какъв къс нос?

Цитат

Сталкинг (на английски: Stalking, дебнещ – преследващ), означава отношението на дадено лице, което цели да повлияе на друго лице, като предизвика състояния на страх и/или тревога, които могат да застрашат дори изпълнението на процесите в нормалното ежедневие.

Преследвачът или сталкера, може да бъде непознат, но в повечето случаи е приятел, колега, или бивш партньор, който действа воден от желанието да възстанови предишните отношения, или да отмъсти за нещо, което е претърпял. В други случаи обаче това могат да бъдат хора с проблеми в социалните взаимоотношения, които действат по този начин, с намерение да установят връзка и настояват да наложат присъствието си, дори в случаите, когато са получили ясен отрицателен отговор.

В по-редки случаи са лица, страдащи от психични разстройства, за които отношението произтича от убеждението, че те действително са във връзка с другия човек.

Обикновено такова поведение може да продължи с месеци или години, с което се подчертава аномалията на този вид поведение.

За сталкинг се приема изпращането на писма, картички, електронна поща, SMS и предмети, които не са поискани или желани от обекта. Също така надписи по стените или вандализъм с цел увреждане на имущество, заплахи, устни и писмени, понякога преминаващи във физически нападения с цел нараняване, или дори убийство на жертвата. Ако всичко това, или част от него, се прави постоянно и продължително, с цел да се предизвика страх, физическо и/или психическо страдание у жертвата, то извършителя на деянията е лице, което в някои страни може да бъде наказано от закона за тези си действия

преди 1 минута, васил козарев написа:

Всъщност имам племенница. И не е "лудница" а психодиспансер. Пак дискриминираш.  

И какво, не те ли интересува дали в училище няма да и дрънкат глупости и да и объркат детската психика? Докато е още дете? Няма ли да ти е притеснено, ако тя реши, че иска да е котка и започне да се облича в котешки костюми и да се държи като котка? Или ако реши, че иска да е момче, и почне да се държи и облича като момче, включително и да се бие със съученици?

Социалният пол е простотия. Това, че като деца сме си играли с играчките на децата от другия пол въобще не значи, че сме искали да бъдем като другия пол. Имам братовчеди близнаци, мои връстници. Много пъти сме си играли на каубои и индианци, имах си даже пиратска пластмасова сабя, събирах различни детски  мини превозни средства - камиончета и разни строителни машини, играла съм много с тях на рали състезания с детска писта за колички. Но това никога не е значело, че искам да съм момче. Да, след четвърти клас предпочетох панталоните пред полите и роклите, но просто на мен поли и рокли не ми стоят добре. Но никога не съм харесвала късите прически, нито грубото поведение при момичетата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.