Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 1 час, Anne написа:

Ти откъде ми знаеш покупките?

Твоите покупки??? 

Значи излиза, че сама ходиш да пазаруваш? 

И нищо им няма на картофените мечета хубави са, но вече не мога да ги ям.:(

Как не можеш? Ядеш препечени филии които са по трудни за дъвчене, а нещо направено от картофено нишесте-не можеш.Нещо не се връзва май? 

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 52 минути, Айнщайн написа:

Твоите покупки??? 

Значи излиза, че сама ходиш да пазаруваш? 

Как не можеш? Ядеш препечени филии които са по трудни за дъвчене, а нещо направено от картофено нишесте-не можеш.Нещо не се връзва май? 

Ами, мои са си, аз ги избирам. Кой ги плаща, е подробност.

Ами, не мога, не мога да ги сдъвкам, едва не се задавих с едно мече, просто вече нямам зъби. Докато хлябът е друго нещо, той е мек и лесно се топи.

В случай, че не знаеш, от малка имам проблеми с гълтането, също така имам и къс език по рождение. Та, и до днес ми дават хапчета стрити, защото не мога да ги гълтам цели, има опасност да се задавя с тях. Затова и не взимам едни хапчета за газове, щото са лъскави и трудни за гълтане. Та, мама се вижда в чудо, като трябва да ми се взимат лекарства. Ама аз просто не мога да гълтам хапчета.

преди 2 часа, Anne написа:

"Нескуик" не пия, откакто разбрах, че е ГМО, пия горещ шоколад на "Ла Феста", хубав е, а и ми напомня за гимназиалните ми години, когато със сестра ми учехме в София (тя беше студентка) и всяка сряда ходехме до близко до училището ми заведение, където пиехме горещ шоколад и си бъбрехме.

Във всеки твой пост си личи, че се друсаш с психоактивни вещества, които, особено при липсата на редуване с тривиални неща като вода, са довели до тежка форма на психическа и физическа зависимост, променила и нервния ти характер в нервозен и язвителен.

Коли, моли, шоколади и прочие са ти изградили погрешното впечатление, че готовността за логорея е стимулирана от покритие от знания, но ако те проверява литератор или историк обичайната реакция ще е натискате на червения химикал от единия край на поста ти и права линия до другия край.

И ти го доказваш всеки божи ден, като не изпълняваш обещанието си да напишеш есето, което щеше да ползваш за довод в заложби.

преди 20 минути, Anne написа:

В случай, че не знаеш, от малка имам проблеми с гълтането, също така имам и къс език по рождение. Та, и до днес ми дават хапчета стрити, защото не мога да ги гълтам цели, има опасност да се задавя с тях. Затова и не взимам едни хапчета за газове, щото са лъскави и трудни за гълтане. Та, мама се вижда в чудо, като трябва да ми се взимат лекарства. Ама аз просто не мога да гълтам хапчета.

Ти си някакво медицинско чудо. Един куп биологични отклонения, пречещи ти да вършиш, каквото и да е, но нито едно, което да не ти позволи да пишеш глупости в интернет. 

преди 25 минути, Anne написа:

също така имам и къс език по рождение

Няма да те караме да четеш на глас есето.

преди 37 минути, Anne написа:

Ами, мои са си, аз ги избирам. Кой ги плаща, е подробност.

Ами, не мога, не мога да ги сдъвкам, едва не се задавих с едно мече, просто вече нямам зъби. Докато хлябът е друго нещо, той е мек и лесно се топи.

Значи побърка ми колегите от смях, само се хилят никаква работа не вършат. 

А относно гълтането нали обеща на П. че ще тренираш? Какво стана? 

преди 33 минути, васил козарев написа:

Ти си някакво медицинско чудо. Един куп биологични отклонения, пречещи ти да вършиш, каквото и да е, но нито едно, което да не ти позволи да пишеш глупости в интернет. 

Не съм виновна, че така съм родена. Даже не знаех, че имам къс език, докато, когато бях на 14, не ме заведоха за първи път на логопед в София. И взе, че се оказа, че имам къс език, защото не мога да си стигна носа.

Не съм медицинско чудо, страдащите от вродена миопатия се оказва (както научих) че се раждат с недоразвити неща, например са податливи на белодробни заболявания, както съм аз. От бебе редовно правя бронхити.

И не съм си я измислила болестта, а ми е доказа чрез мускулна биопсия, като бях на 14.

преди 17 минути, Айнщайн написа:

Значи побърка ми колегите от смях, само се хилят никаква работа не вършат. 

А относно гълтането нали обеща на П. че ще тренираш? Какво стана? 

Ти, друго, освен да се гавриш с хората, знаеш ли?

И на никого нищо не съм обещавала. В конкретния случай знаех, че някой се бъзика. Просто и аз се избъзиках, като казах някои неща.:D

преди 13 минути, Anne написа:

се оказа, че имам къс език, защото не мога да си стигна носа.

Изглежда и аз имам къс език. Сега пробвах, и аз не мога да си стигна носа.

И взе, че се оказа, че имам къс език, защото не мога да си стигна носа.

Значи и аз съм с тежката диагноза "къс език" haha.png Това живот ли е,без да мога така...

36B530C000000578-0-image-a-3_14698156074

преди 8 минути, Myanmar написа:

Значи и аз съм с тежката диагноза "къс език" haha.png Това живот ли е...

36B530C000000578-0-image-a-3_14698156074

goat GIF

Ти, друго, освен да се гавриш с хората, знаеш ли?

С кой, ма Кито с кой се гавря? Я ми ги изброй поименно, защото ако визираш само себе си защо използваш мн.ч.?

И на никого нищо не съм обещавала. В конкретния случай знаех, че някой се бъзика. Просто и аз се избъзиках, като казах някои неща.:D

Това да вземеш да си го гравираш на леглото, за да си го гледаш всеки ден, но една лъжа повторена хиляда пъти истина не е и няма да стане. 

току-що, Айнщайн написа:

Това да вземеш да си го гравираш на леглото, за да си го гледаш всеки ден, но една лъжа повторена хиляда пъти истина не е и няма да стане. 

Може повече от една личност да има в нея... Като например, да е имала сестра близнак, когато е била зародиш, и да я е изяла. 

преди 1 час, ncl написа:

Изглежда и аз имам къс език. Сега пробвах, и аз не мога да си стигна носа.

Може да страдаш от къс нос!!!!!!!!

преди 2 минути, Айнщайн написа:

Каквооо? Какво е обещавала и къде? 

преди 4 минути, васил козарев написа:

Може повече от една личност да има в нея... Като например, да е имала сестра близнак, когато е била зародиш, и да я е изяла. 

Като бебето от Розмари.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Бебето_на_Розмари

току-що, васил козарев написа:

Каквооо? Какво е обещавала и къде? 

Обеща на П., да прави някои работи с него. Всичко в общи линии, нямаше празно там

преди 8 минути, васил козарев написа:

Май наскоро си чел Тъмната половина...

Ето щом не иска да пише. 

Юлиус Евола
ЕЗИЧЕСКИЯТ ИМПЕРИАЛИЗЪМ

https://www.bulgari-istoria-2010.com/booksBG/Ju_Evolla_EZ_IMPERIALIZAM.pdf

Идеи близки по идеите на Анчето.

преди 3 минути, васил козарев написа:

Не. Какво е Тъмната половина? 

Роман от Стивън Кинг, в който има подобна история.

преди 1 час, васил козарев написа:

И аз emoji38.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

и аз

• Автор

Ааа не мога задуших се от смях с тези езици... А аз редовно си ближа носа с език :)

преди 4 часа, Myanmar написа:

Коли, моли, шоколади и прочие са ти изградили погрешното впечатление, че готовността за логорея е стимулирана от покритие от знания, но ако те проверява литератор или историк обичайната реакция ще е натискате на червения химикал от единия край на поста ти и права линия до другия край.

Ами аз без да си давам зор я правя на луда калинка по история а не ми се мисли ако мина в режим Л... какво стане с нея :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.