Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

1. Ако Русия се намеси преди Турция да ни е унищожила, ние няма да пострадаме. Но трябва да имаме добри отношения с Русия, защото ние армия нямаме, а на другите ни съседи не знам дали можем да разчитаме. Сърбите още помнят решението на нашето правителство да подкрепи НАТО през 1999г. Едва ли биха ни помогнали и не мисля, че е редно да ги молим за помощ. Но вие, идиоти, все гласувате за Борисов и така режете възможността да имаме кой да ни защити.

2. Аз не съм самостоятелна и не ми трябва до мен човек с увреждания.

3. Математиката обаче може да бъде основа и за нещо такова:

MV5BYWNmYTE0YWYtNGQwYi00ZGFiLTkyNTQtNTAx

Затова не обичам математиката. Тя превръща хората в цифри и статистика. Предпочитам хората със човешко мислене.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 7 часа, Anne написа:

1. Ако Русия се намеси преди Турция да ни е унищожила, ние няма да пострадаме. Но трябва да имаме добри отношения с Русия, защото ние армия нямаме, а на другите ни съседи не знам дали можем да разчитаме. Сърбите още помнят решението на нашето правителство да подкрепи НАТО през 1999г. Едва ли биха ни помогнали и не мисля, че е редно да ги молим за помощ. Но вие, идиоти, все гласувате за Борисов и така режете възможността да имаме кой да ни защити.

2. Аз не съм самостоятелна и не ми трябва до мен човек с увреждания.

3. Математиката обаче може да бъде основа и за нещо такова:

MV5BYWNmYTE0YWYtNGQwYi00ZGFiLTkyNTQtNTAx

Затова не обичам математиката. Тя превръща хората в цифри и статистика. Предпочитам хората със човешко мислене.

Русия няма да ни помогне нито САЩ нито Германия и причината не е в Боко или Чоко или който от нашите маскари да е на власт... Парадокса е че от Турция ни пази... Турция ако не схванеш ти казвам значи толкова я разбираш политиката :)

За пореден път доказваш че си расистка и нацистка що се отнася до хората с увреждания и ето защо аз ще съм много по добре от теб макар че съм много по зле физически от теб :)

Аха четеш някакви глупости и решаваш да мразиш математиката и хората с аналтични способности добре... Нещо подобно както с Ницше който не си чела ама иначе билне знам си какъв и Вагнер който не си слушала понеже уж бил антисемит :)

Не мисля че разбираш изобщо човешкото но както и да е

Разбирам човешкото достатъчно, за да се чудя как се намират хора и с какъв акъл а, които оправдават някои от нацистите. На мен лично например не ми го побира акълът това, как може комендант на концентрационен лагер да живее заедно със семейството си на 2 метра от въпросния лагер, че да има и басейн. Или с какъв акъл трябва да си, че хем да си нацист и да мразиш евреите, хем да се възхищаваш на еврейски изпълнител. Как може хем да пребиваш и убиваш хора за удоволствие, хем да ревеш на класическа музика и опера.

Колкото до Турция - не разчитай на светските турци, там са ужасно малцинство, тази страна с бързи темпове се връща към средновековието. Не ми се говори сега с подробности, но не очаквам нищо хубаво от Турция и турците. Ердоган докато е жив, няма да пусне властта. Светска  Турция отдавна я няма. На пропагандните турски филми и сериали, които и не гледам - грам не вярвам.

преди 17 часа, Anne написа:

Учили сме, ама първо, не е най - обсъжданата тема по история тук, в България, и второ, тъй като Македония не е част от нас, имам предвид днес и териториално, повечето ученици възприемаме каузите за Македония като изгубени и още в училище ни се оформя мисленето, имам предвид, в гимназията, че просто навремето хората не са осъзнавали, че Македония е била изгубена кауза, тъй като днес не е част от нас и много мои връстници не виждат смисъл да обсъждаме Македония и нейната история и да ревем за нещо, което няма как да стане, защото и самите македонци не го желаят, имам предвид обединението, мисълта, че сме един народ, защото е явно, че не е. Нашето поколение не е расло с разговори и насаждане на мислене, че Македония е наша. Ние не сме като поколението на родителите ни например, които сигурно мислят, че след войната (ВСВ), са допускани грешки по отношение на територии и самоопределения. Ние не мислим така.Лично аз съм съгласна със всички взети решения за геополитическата карта на Европа след войната.

Дрън-дрън.

С есето какво стана?

преди 16 часа, Anne написа:

Вие напълно сте изперкали. И сте ядосани, защото ви казах, че сте идиоти, заровили нос в миналото. Ама продължавайте да си мислите че сте оригинални.

Е, ти едно есе не можеш да напишеш, пък другите били прости. С какво ги превъзхождаш?

И истинският българин няма териториални амбиции

Абе, хубаво, че не си права, че още щяхме да сме по азиатските чукари.

2. Не дискриминирам никакви хора с увреждания

Просто с такива не си общуваш, избягваш ги и се гнусиш от идеята да си имаш такова гадже. Това изобщо не е дискриминация, нее.

Интересно ми е, след като АБФК Айше не гледа миналото, а бъдещето, как вижда своето, след като нищо не може да прави, дори да си сготви нещо? 

преди 6 часа, Anne написа:

На пропагандните турски филми и сериали, които и не гледам - грам не вярвам.

Като грам не ги гледаш, откъде знаеш какви са, че не им вярваш?

Или е като музиката на Вагнер - не си я чувала, но не я харесваш.

• Автор
преди 11 часа, Anne написа:

Разбирам човешкото достатъчно, за да се чудя как се намират хора и с какъв акъл а, които оправдават някои от нацистите. На мен лично например не ми го побира акълът това, как може комендант на концентрационен лагер да живее заедно със семейството си на 2 метра от въпросния лагер, че да има и басейн. Или с какъв акъл трябва да си, че хем да си нацист и да мразиш евреите, хем да се възхищаваш на еврейски изпълнител. Как може хем да пребиваш и убиваш хора за удоволствие, хем да ревеш на класическа музика и опера.

Колкото до Турция - не разчитай на светските турци, там са ужасно малцинство, тази страна с бързи темпове се връща към средновековието. Не ми се говори сега с подробности, но не очаквам нищо хубаво от Турция и турците. Ердоган докато е жив, няма да пусне властта. Светска  Турция отдавна я няма. На пропагандните турски филми и сериали, които и не гледам - грам не вярвам.

Не не го разбираш иначе сама щеше да си отговориш на задените въпроси :) И кой възхвалява нацистите дай поне един пост ? Имаш твърдемие подкрепи го с доказателство

Значи и политиката я чуваш колкото и историята иначе би се сетила какво ти казвам за Турция и че то няма нищо общо с това дали страната е светска или не :)

Ето това е Декларацията за независимост на САЩ

https://photos.state.gov/libraries/bulgaria/231771/PDFs/declaration_bg_001.pdf

Моля посочи къде се отричат от произхода си? Дано ти светне лампата и за държавата с вентилатора :)

Между другото и аз съм много любопитен за Патриот даже и в тема бях питал за него :)

Ако не успееш да отговориш както трябва само ще докажеш тезата ми че интелект няма при теб а само повтаряне на пропагандни материали

Брей нацистите били в бъдещето как ли пък не :) Единствения заровил нос в миналото си ти и никой друг

@petie1 обедини темата, ако искаш и желаеш, с темата на идиотчета. Няма смисъл. Няма да има ЛИС.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

• Автор
преди 9 минути, acnekt написа:

@petie1 обедини темата, ако искаш и желаеш, с темата на идиотчета. Няма смисъл. Няма да има ЛИС.

Не съм модератор или админ

Ха Бирма станала е грешка с цитата отнася се за АБПФК Кити=Анне а не за теб

преди 21 часа, Anne написа:

Ако Русия се намеси преди Турция да ни е унищожила, ние няма да пострадаме. Но трябва да имаме добри отношения с Русия

предсказанието е че българските управници ще продадат югоизточна България на Турция

• Автор
преди 1 час, Myanmar написа:

Как изписахте 26 страници за нещо, което го няма, една Анка си знае.

Мистерия на българските форуми :)

преди 35 минути, дpъндю написа:

предсказанието е че българските управници ще продадат югоизточна България на Турция

То вече започна да се сбъдва

преди 19 часа, acnekt написа:

добре сте дошли

ама Полина нема се принизи у такваз група да дойде

Нямаше да съм забила нос в историята и миналото, ако обществото беше нормално и не отричаше правото на хората с увреждания да бъдат щастливи и да водят нормален живот. Обществото съсипа моя живот със всичките тези предразсъдъци! Всичко, което исках, беше само щастие и любов! Но не, не можело и не съм имала право да хлътна по готин и образован тип.

преди 17 часа, дpъндю написа:

Дънди ... хм ... говорило се е, че югоизточна на Турция, а югозападна на Гърция. ;) 

преди 17 часа, petie1 написа:

То вече започна да се сбъдва

Цъ! Реално останали са българи по родните си краища, а и аз се върнах ... 

Не предвидеха, че ще се повърна по родни земи. ;) 

Не подценявай заралиите и макетата ... ;) = тракийците и другите българи ... ;) Може да са били роби, но всеки знае Спартак! ;) 

преди 21 минути, Anne написа:

Нямаше да съм забила нос в историята и миналото, ако обществото беше нормално и не отричаше правото на хората с увреждания да бъдат щастливи и да водят нормален живот. Обществото съсипа моя живот със всичките тези предразсъдъци! Всичко, което исках, беше само щастие и любов! Но не, не можело и не съм имала право да хлътна по готин и образован тип.

ай стига де - не е бил твоя влак не разбра ли

ще дойде и твоя, чакай

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

ай стига де - не е бил твоя влак не разбра ли

ще дойде и твоя, чакай

Колко да чакам? На 36 съм. И честно казано вече ми писна този целибат. Писна ми този самотен живот. Но не искам с идиот и простак, не искам да се окаже, че съм учила за нищо, да трябва да съжалявам, че не съм напуснала училище. А и вече имам сериозни здравословни проблеми, които нямат оправия...............

Само защото обществото не позволява на хора като мен да са щастливи!

преди 2 минути, Anne написа:

На 36 съм.

46 по-добре звучи, после е 56 ... Чакай си и ще си говорим след 5, 10, 15 и т.н., но определено докато ти е писнало нали се сещаш, че ....

Определено някой ден ще се озовеш на подходящото място! 

До тогава поне едно благодаря кажи на твоите родители!!! 

преди 13 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

46 по-добре звучи, после е 56 ... Чакай си и ще си говорим след 5, 10, 15 и т.н., но определено докато ти е писнало нали се сещаш, че ....

Определено някой ден ще се озовеш на подходящото място! 

До тогава поне едно благодаря кажи на твоите родители!!! 

Чакам не по моя вина, а на обществото, което не ще да се прости с тъпите си предразсъдъци и според което хората с увреждания сме биологичен боклук! Не искате да погледнете на нас като на хора!

Да не говорим, че образованите и готините вече са заети и не ми се влиза пак в тъпи истории със разни ревниви кокошки, въобразили си, че мъжете са им собственост! Освен това имам куп здравословни проблеми покрай стреса, който тази нещастница ми причини.

А да съм с абсолютно непознат ще ми е трудно, защото не умея да преценявам добре хората. Исках да съм с някой, когото хем познавам, хем е готин, хем образован! Но не, трябва да отстъпвам на здрави идиотки с интелект на амеба!

И чаках, защото не исках да съм част от стадото, а исках първо любов и после секс! Исках нещата да станат както си е реда. Не харесвам днешния морал! Никога не съм искала да съм като сестра ми - да имам много гаджета, преди да се омъжа.

преди 8 минути, Anne написа:

Не искате да погледнете на нас като на хора!

Анне ... аз самия вече не съм като хората. Това не означава, че съм загубил човешкото! 

Отнасяш ли се по човешки към другите, то ще срещнеш разбиране. В противен случай си персона без "покритие". 

п.п. При положение, че не ме познаваш, то не ме слагай в общ кюп!!!

Не гледам на себе си в множествено лице!!! 

преди 23 минути, Anne написа:

Чакам не по моя вина, а на обществото, което не ще да се прости с тъпите си предразсъдъци и според което хората с увреждания сме биологичен боклук! Не искате да погледнете на нас като на хора!

Да не говорим, че образованите и готините вече са заети и не ми се влиза пак в тъпи истории със разни ревниви кокошки, въобразили си, че мъжете са им собственост! Освен това имам куп здравословни проблеми покрай стреса, който тази нещастница ми причини.

А да съм с абсолютно непознат ще ми е трудно, защото не умея да преценявам добре хората. Исках да съм с някой, когото хем познавам, хем е готин, хем образован! Но не, трябва да отстъпвам на здрави идиотки с интелект на амеба!

И чаках, защото не исках да съм част от стадото, а исках първо любов и после секс! Исках нещата да станат както си е реда. Не харесвам днешния морал! Никога не съм искала да съм като сестра ми - да имам много гаджета, преди да се омъжа.

От години все повтаряш едно и също, сякаш си единствената с инвалидност. Намери си друг или друга тогава с инвалидност. Щом смяташ и твърдиш, че другите << "идеалните ">> те отхвърлят.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.