Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

• Автор
преди 8 минути, Anne написа:

Явно тука сте се събрали цял фенклуб на "Атака"  и ВМРО.

Алоууууууу нали бяхме гербери?

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 4 минути, Anne написа:

Страшно много ви се иска да съм тъпа, но не съм. А вие сте много тесногръди.

Та ти се превърна в мерна единица за тъпотия бре

Аз съм социалистка и за разлика от вас не дълбая в миналото на историята на българия, а ме интересуват настоящето и бъдещето.

И хич не обичам теми, които водят до етническо напрежение, омраза и войни. Взимам си поуки от историята, за разлика от вас.

Умните народи си гледат настоящето и бъдещето и не правят ревизия на миналото. Особено на решения, свързани със териториите и политиките след Втората световна война. Решения, които са взимани от доста по - мъдри от вас хора.

Само се надявам германците да не ревнат пак за бившата Източна Прусия.

преди 13 минути, Anne написа:

Страшно много ви се иска да съм тъпа, но не съм. А вие сте много тесногръди.

Хайде пак другите виновни

• Автор
преди 3 минути, Anne написа:

социалистка

Тури отпреде си едно национал и ще кажеш поне една истина за теб

преди 10 минути, petie1 написа:

Тури отпреде си едно национал и ще кажеш поне една истина за теб

Г.З. ЪТ си с рози накичи - насраното да не личи.

• Автор
преди 56 минути, Anne написа:

Какви сърби бълнуваш? Просто не съм заседнала в назадничавото старовремско мислене "България на три морета". Няма как да стане, съжалявам.

Като ходих с нашите до Ксанти, Гърция, и да знаех, че мястото е било българско, нямаше да се държа така сякаш това място е наше и ни принадлежи. Ако някога отида на екскурзия в Македония или в Сърбия, например в западните покрйнини, ще се държа нормално и възпитано, както би се държал човек в чужда държава и не бих отваряла дума за минали неща от историята. За мен добрите съседски отношения са по - важни от мижави парчета земя и тесногръдото старо мислене за територии.

По - скоро бих казала на сърбите, че ние, българите, не сме я искали войната от 1999 и че правителството е взимало решенията за даване на въздушен и сухопътен коридор на НАТО, не ние. Че ние не сме искали убийствата на невинни хора,  че не сме мразили никога сърбите и че в България още има хора, които помнят уцеленият автобус със сръбски цивилни жители.

Но не бих отворила и дума например за сръбско - българската война. Нито за Македония.

Мама миа колко глупости си изпраскала...  Изобщо не чаткаш какво ти казвам нито аз нито другите

преди 2 минути, acnekt написа:

Г.З. ЪТ си с рози накичи - насраното да не личи.

Пеньо Пенев :)

• Автор
преди 2 минути, васил козарев написа:

"Вулвата си със свещи напълни,

девствеността заличи"

Кити преродената Ане Франк

"И черешките си покажи

добре с език оближи"

Вие напълно сте изперкали. И сте ядосани, защото ви казах, че сте идиоти, заровили нос в миналото. Ама продължавайте да си мислите че сте оригинални.

Bored Monsters Inc GIF

• Автор

Пепо е с *уй голям ала злата Даниела го спадна

затуй наша Кити план скрои

в п*ичката гашички натъпка

две седмица ни се пра ни се къпа

Ха кажете друъгари и другарки

дали Пепо ще щръкне пак?

Вие напълно сте изперкали. И сте ядосани, защото ви казах, че сте идиоти, заровили нос в миналото. Ама продължавайте да си мислите че сте оригинални.

Оу ма верно ли трябва да се обиждаме от човека чието име е мерна единица за идиотизъм?

Личи си колко ви е яд, че ви изкарах на светло вашите лица на фенчета на "Атака" и ВМРО и почнахте с просташката детскоградинска литература. Съжалявам, ама нито ще ви падна на нивото, нито можете да ме засегнете с нелепите си опити за подигравки. Всъщност, в момента показвате колко точно са ви вашия акъл, интелект и морал. Нито сте оригинални, нито сте интересни, жалки сте!

И истинският българин няма териториални амбиции, а си гледа настоящето и бъдещето, старае се да реши настоящите проблеми в страната ни.

ай да си играйкаме
tenor.gif

• Автор
преди 1 минута, Anne написа:

Личи си колко ви е яд, че ви изкарах на светло вашите лица на фенчета на "Атака" и ВМРО и почнахте с просташката детскоградинска литература. Съжалявам, ама нито ще ви падна на нивото, нито можете да ме засегнете с нелепите си опити за подигравки. Всъщност, в момента показвате колко точно са ви вашия акъл, интелект и морал. Нито сте оригинални, нито сте интересни, жалки сте!

И истинският българин няма териториални амбиции, а си гледа настоящето и бъдещето, старае се да реши настоящите проблеми в страната ни.

Моите интелект и познания и морал не можеш ги стигнеш дори и да тичам към теб :)

преди 2 минути, дpъндю написа:

ай да си играйкаме

Че тя играта никога не е спирала тук :)

Вярвай си.

• Автор
преди 1 минута, Anne написа:

Вярвай си.

Кой ме кара да нарушавам законите? Кой зовеше за войкна с Турция? Кой дискриминира хората с увреждания? Кой не знае да смята? Кой досега не е казал нито една истина по история?

Кой се оказа и антисемит на всичкото отгоре?

Високоморалната принцеса дето съди всичко наред

Ките, всеки трябва да гледа според чергата си. Или ние да се съобразяваме с тази на изследвания субект. Затова: кое е това нещо, което мирише хем на шунда, хем на крака?

1. Всеки истински българин вижда в какво се превръща Турция и няма как да не я смятаме за заплаха. вие явно предпочитате позата и мисленето на щрауса. Само дето проблеми не се решават така.

2. Не дискриминирам никакви хора с увреждания, вие го правите!

3. Е, и? Чудо голямо, че не съм математически гений.

4. Вие.

5. Вие.

преди 1 час, васил козарев написа:

"Вулвата си със свещи напълни,

девствеността заличи"

sarcastic laugh GIF

О! Мързел прелестен, красив, ти си най-щастлив. 

Дивните ми телеса, трябва ми роб до банята да пренесе, 

кирта от плътта ми нечиста осторожно да отмие. 

Мрън-мрън, по цял ден ще опявам 

колко съм образ печален. 

Който не ме съжалява - той нацист проклет се явява. 

Нищо не мога да правя, мрънкането ми е запазената марка, 

претенциите ми са големи, трябва здрав мъж със пари големи 

да ме отглежда като йерихонска роза. 

Злобата си в интернет ще лея, Пепи и Даниела ще тормозя. 

Берковица ми е много тясна, нищо че с две и две се тормозя. 

• Автор

1. Всеки истински българин вижда в какво се превръща Турция и няма как да не я смятаме за заплаха. вие явно предпочитате позата и мисленето на щрауса. Само дето проблеми не се решават така.

2. Не дискриминирам никакви хора с увреждания, вие го правите!

3. Е, и? Чудо голямо, че не съм математически гений.

4. Вие.

5. Вие.

1 Ти не си никаква българка щом искаш да ни изтрепеш при една война с Турция :( Така че не се прави на много голяма българка

2 Архивите на Калдата друго показват, ти ОТКАЗА на момче с увреждания да се запознаете отново ТИ каза че не желаеш да говориш със "старомидни" евреи а само с "Модетни" че даже и ги обиди с липсва на познание...

3 Математиката е основа на интелекта

4 Аз по история на техниката съм ти дал доста източници които са разбили митовете в които вярваш

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.