Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 1 минута, Айнщайн написа:

Ааа, не така. Точно наша работа е, щом ни занимаваш. 

Съжалявам, но НЕ Е!

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 минути, Anne написа:

мама беше забравила да вземе свещи

това вече не е на хубаво. Какви свещи обичаш-тънки и дълги и/или къси и дебели? 

преди 1 минута, Anne написа:

Съжалявам, но НЕ Е!

Ама е! 

току-що, petie1 написа:

Да бе то щото руснаците нямат фалове стига вярва в легенди, просто по добре са ги криели разръчкай се в руските сайтове да видиш

Не, просто не са гонели безумни срокове.

преди 2 минути, Anne написа:

Откъде ги измисли тия глупости? Не съм нито сатанистка, нито паганистка, източноправославна християнка съм, но не съм по крайностите, дори не постя, освен на Бъдни вечер, освен това нямам против светските празници като Хелоуин и Свети Валентин.

Ужас.

• Автор
преди 4 минути, Anne написа:

Как им е по право? Откъсват се от Британия, какват, че не са британци вече, но най - нагло продължават да ползват английския език и английските празници, иначе британците за тях са колонизатори и робовладелци. Ама кой го казва само.

А САЩ като са толкова умни, що нямат аналог на "Сатана" с системата за мъртвата ръка?

Ей така помисли от кого е създадена нацията им? От британски заселници и част от французи и испанци които избиват местното население и които си носят обичаите с тях :)

Вкарай малко логика де не само да плюваш

Да, ама после решават да се отцепят и казват, че били американци, не британци...........

• Автор
преди 8 минути, Anne написа:

Не, просто не са гонели безумни срокове.

Не и те имат провали просто са ги криели по добре както казах разръчкай руските сайтове

току-що, Anne написа:

Да, ама после решават да се отцепят и казват, че били американци, не британци...........

И какво от това? Значи ако се утре се кръстя Жан Люк Пикард и автоматично ставам французин ли?

преди 2 минути, petie1 написа:

Не и те имат провали просто са ги криели по добре както казах разръчкай руските сайтове

Извинявай, но не чета недостоверни критики за онова време. В руските сайтове сега пише какво ли не...........Какво да се прави - свобода на словото. То така руснаците изкараха, че баба Ванга се е срещала с Адолф Хитлер, което изобщо не е вярно.

То и амерканските сайтове не са по - добри. Плюят и се подиграват на все още действащия президент на САЩ Доналд Тръмп, и извиняват някои нацисти.

Не съм по крайностите, съжалявам. Не си губя времето с крайности. Информацията от "Уикипедия" ми е напълно достатъчна, а там много ясно можеш да видиш кой има най - много фалове в космическата програма - САЩ.

А и да не говорим, че заради германския си произход и нацисткото си минало любимецът ти не е мгъл да работи спокойно, бил е под съмнение, и така е изгубил ценно време. Докато Сергей Корольов не е имал тези проблеми. И освен това  е бил достатъчно умен, за да работи хем по военни проекти, хем по космическите и умело успява да обясни ползата от покоряването на космоса, на политиците и военните.:D

• Автор
преди 5 минути, Anne написа:

Извинявай, но не чета недостоверни критики за онова време. В руските сайтове сега пише какво ли не...........Какво да се прави - свобода на словото. То така руснаците изкараха, че баба Ванга се е срещала с Адолф Хитлер, което изобщо не е вярно.

То и амерканските сайтове не са по - добри. Плюят и се подиграват на все още действащия президент на САЩ Доналд Тръмп, и извиняват някои нацисти.

Не съм по крайностите, съжалявам. Не си губя времето с крайности. Информацията от "Уикипедия" ми е напълно достатъчна, а там много ясно можеш да видиш кой има най - много фалове в космическата програма - САЩ.

А и да не говорим, че заради германския си произход и нацисткото си минало любимецът ти не е мгъл да работи спокойно, бил е под съмнение, и така е изгубил ценно време. Докато Сергей Корольов не е имал тези проблеми. И освен това  е бил достатъчно умен, за да работи хем по военни проекти, хем по космическите и умело успява да обясни ползата от покоряването на космоса, на политиците и военните.:D

https://www.marica.bg/svqt/predi-gagarin-i-drugi-rusnaci-sa-bili-v-kosmosa

Айде за мързеливи принцеси че и на български

Ето ти и свети Валентин. Ужас

https://www.actualno.com/curious/znaehte-li-che-sv-valentin-bil-obezglaven-zaradi-homoseksualni-nie-ne-news_593748.html

Сега остана да кажеш, че и Коледа празнуваш на 25.12?

Св. Валентин е бил свещеник, нарушил изричен декрет на император Клавдий Втори, с който се забранявало да се сключват бракове между войници-хомо.сексуали.сти.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/curious/znaehte-li-che-sv-valentin-bil-obezglaven-zaradi-homoseksualni-nie-ne-news_593748.html
© Actualno.com

На такива измислици - премислици от жълти клюкарски сайтове - НЕ ВЯРВАМ!  Там пишат всякакви глупости.

• Автор

Хехе вярно няма оправия с теб щом не вярваш на руските официални архиви а на някаква измизлена Укипедия

"Уикипедия" не е измислена!

• Автор

https://alivespace.ru/poteryannye-kosmonavty/

Ето статия на руски

https://life.ru/p/995464

https://www.youtube.com/watch?v=gH6y7BRinGE

преди 12 минути, Anne написа:

Измислена е и още как изобщо не вярвай какво пише там такива дивотии съм виждал за компютрите да речем

• Автор

https://www.pravda.ru/science/36491-space/

Хех тук пише че до "Спутник" са гръмнали поне 3 ракети и няколко спътникав

А и пише че почти цялото кралско войнство на съветското ракетостроене е било пратено в Германия да изучава "Фау-2" и че първата им ракета си е точно копие на немската.. Що така бре мрънклива принцесо?

https://tass.ru/spravochnaya-informaciya/3189807

Говорит ИТАР-ТАСС

преди 4 часа, Anne написа:

Да бе да - само малко.

Всеки може да си пише там каквото си ще.

Поради тая причина на нас, енигматиците, ни бе абсолютно забранено да я ползваме!!!

• Автор
преди 1 час, haidukpikaso написа:

Всеки може да си пише там каквото си ще.

Например че Пепо е измислил нов вид вибратор за АБПФК Кити-Анне :) Абе ти хубаво ми се смееш ама аз показвам факти от самите руснаци

преди 3 минути, petie1 написа:

Например че Пепо е измислил нов вид вибратор за АБПФК Кити-Анне :) Абе ти хубаво ми се смееш ама аз показвам факти от самите руснаци

ти па си нема друга раута ми да я подсетиш за секса

2956996827_1_3_9L9iXQYH.gif.2ce7b53db1acedd08ad528595c3ede39.gif

Помня една колежка беше писала нещо си у кръстословицата, за вестник Труд. И кат зазвънели разгневени читатели малиии ти да видиш.

И тя вика ама уикито тъй пиши бе - е пиши не пиши никакво уики повече, забрани шефа.

• Автор
преди 13 часа, haidukpikaso написа:

ти па си нема друга раута ми да я подсетиш за секса

2956996827_1_3_9L9iXQYH.gif.2ce7b53db1acedd08ad528595c3ede39.gif

Помня една колежка беше писала нещо си у кръстословицата, за вестник Труд. И кат зазвънели разгневени читатели малиии ти да видиш.

И тя вика ама уикито тъй пиши бе - е пиши не пиши никакво уики повече, забрани шефа.

Упс ама пръстите сгрешили сами написали Пепо :)

Ъъъ тъй де малко и на другата позиция да й щракна бутона че с тея нацисти вземе да прегрее :)

Радвам се че разбираш защо се смея на Уикипедия

• Автор

Хаха ФАУ 3 се оказа Междуконтинентална балистична ракета тоест ракета за космоса....... Точно така както го казах аз а не спеца по нацистите и ядрените оръжия АБПФК Кити-Анне и го пише в правоверната "Уикипедия" :) Е така сме ние боргите асимлираме знание :)

• Автор

Айде сега още един спукан балон за ядрената бомба на Германия този път от.. "Россатом"

https://dariknews.bg/novini/sviat/razsekretiha-imenata-na-nemski-ucheni-pomognali-za-pyrvata-syvetska-atomna-bomba-2194400

преди 12 часа, petie1 написа:

Упс ама пръстите сгрешили сами написали Пепо :)

Ъъъ тъй де малко и на другата позиция да й щракна бутона че с тея нацисти вземе да прегрее :)

Радвам се че разбираш защо се смея на Уикипедия

тя отдавна прегряла милата - то любов, то болежки, то нацисти...

едно ли е

Какво е това за свещите, че съм изпуснал? 

А за Вагнер и Ницше нямам думи. "Свръхчовекът" не е някаква евгенична или расистка концепция, а идея за човекът, свободен от властта на суеверията. И е пълна с тези и антитези. Вагнер, когато е живял е нямало нацизъм, нито антисемитизъм в Германия - точно за това там е и най-голямата еврейска общност в Европа. Просто се е вдъхновявал от немската митология и епическа поезия. 

Та, Вагнер и Ницше, не са за устата на хора със силно ограничени познавателни способности. 

Много ми е интересно, според Кити Ане, как представата за богоизбрания народ се отнася към Хитлеровите разбирания за висшата раса на арийците; или гоите с подчовеците??? 

преди 26 минути, васил козарев написа:

Какво е това за свещите, че съм изпуснал? 

А за Вагнер и Ницше нямам думи. "Свръхчовекът" не е някаква евгенична или расистка концепция, а идея за човекът, свободен от властта на суеверията. И е пълна с тези и антитези. Вагнер, когато е живял е нямало нацизъм, нито антисемитизъм в Германия - точно за това там е и най-голямата еврейска общност в Европа. Просто се е вдъхновявал от немската митология и епическа поезия. 

Та, Вагнер и Ницше, не са за устата на хора със силно ограничени познавателни способности. 

Много ми е интересно, според Кити Ане, как представата за богоизбрания народ се отнася към Хитлеровите разбирания за висшата раса на арийците; или гоите с подчовеците??? 

В Днешния Афганистан имала територия,  която се е казвала Ариа. Хората арийци. Сега отговаря на името Херат.

Самолетите им, на афганистанците, се казват дори така Ariana. Сред Афганистанците може да има и руси, със сини очи. Но сигурно процент. Или само в Херат. 😀 Самият Хитлер не е рус.

Явно проблемът и идеологията е била друга на Хитлер. Чел е в затвора много такива книжки. Окултни.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Ария_(сатрапия)

България също има в името си Ария. Сигурно и ний сме арийци. Или част от нас.

https://detstvoto.blog.bg/history/2013/08/02/detski-seriali-ot-po-novo-vreme.1136002

Сега гледам БТВ на 20 години и се сетих за Анчето или Полина от Берковица. Даваха тогава едно детско филмче.
Тинейджъри в Бевърли Хилс

Ето го сюжета. И се питам дали Анчето не се е филмирала и да играе образа на Бианка???

Ларк е красива блондинка, Трой е нейният приятел. Бианка е разглезеното момиченце, което се опитва да раздели двамата влюбени. Честър е геният на групата, който създава невероятни изобретения. Уилшър е прислужникът на Бианка, който е влюбен в нея, но това не я впечатлява. Суичборд е многословна и обича да разпространява слухове. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.