Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 55 минути, haidukpikaso написа:

ай стига де - не е бил твоя влак не разбра ли

ще дойде и твоя, чакай

Нейният влак отдавна е дерайлирал и не пътува за никъде. 

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Айнщайн написа:

Нейният влак отдавна е дерайлирал и не пътува за никъде. 

преди 6 минути, acnekt написа:

От години все повтаряш едно и също, сякаш си единствената с инвалидност. Намери си друг или друга тогава с инвалидност. Щом смяташ и твърдиш, че другите << "идеалните ">> те отхвърлят.

Ти, явно не си чел напътствията към нея в други теми ... 

Тя, желае ... хм ... всички да признаят, че нейната инвалидност е с върховно значение за бъдещето. Само и единствено такива като нея трябва да управляват света и дори историята ... 

преди 12 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Ти, явно не си чел напътствията към нея в други теми ... 

Тя, желае ... хм ... всички да признаят, че нейната инвалидност е с върховно значение за бъдещето. Само и единствено такива като нея трябва да управляват света и дори историята ... 

И Пепи и Пепи

абе на мен ми грозен тя ко го арешала

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Грозен, но върши ли работа, то какво .... на харизан кон зъбите ли броиш ... :) 

И Пепи и Пепи

Виждала си Пепи? 

преди 1 час, Anne написа:

Нямаше да съм забила нос в историята и миналото, ако обществото беше нормално

Така е. Здравите хора са ненормални, а инвалидите - нормални.

преди 3 минути, Myanmar написа:

То в Африка е нормално да режат месата с бръснач, но за нас е ненормално. 

Ваксинации против едра шарка се правели почти във всички области на страната. Изследователят и пътешественик Пиърс пише: "Като разберат, че болестта се разпространява, в селата събират заедно всички деца и онези възрастни, които още не са ваксинирани. Всеки носи от къщи шепа сол и крина жито и всички заедно отиват в съседния град или селище, откъдето се е разпространила болестта. Там намират болния, който има най-много струпеи, и го завеждат при опитен човек — doftery (или dabtara — магьосник). Той събира в черупка от яйце малко вещество от струпеите на болния. После прави с бръснач разрез в ръката на здрав човек, поставя там малко от съдържанието на черупката и превързва ръката с кърпа. Солта и другите донесени неща остават за dofter-a, които той разделя с болния от шарка. След това цялата тълпа весело се връща по домовете, като пее песни, произнася хвалебствия към бога и го умолява да им изпрати изцеление, ако заболеят".

https://nauka.offnews.bg/news/Meditcina_21/10-striaskashti-fakta-ot-etiopskata-narodna-meditcina-I-oshte_52064.html

току-що, acnekt написа:

Виждала си Пепи? 

е само ти ли от тук пишещите не си, беше го дала в клипче

реклама на някакъв матрак цялото фемили и Даниела и чааветата и бабата

преди 6 минути, Myanmar написа:

Ще се съглася с тебе, ако дефинираш нормалност спрямо всеки по отделно човек! 

п.п. Единствено, че сме равни пред кого?! Нормалност означава вид уравновесеност! 

е само ти ли от тук пишещите не си, беше го дала в клипче

реклама на някакъв матрак цялото фемили и Даниела и чааветата и бабата

Аз не следя отблизо съдбата и всяко движение на Анчето, от скоро съм се сблъсквал с нейните паронии и парафилии.

преди 1 час, Anne написа:

На 36 съм. И честно казано вече ми писна този целибат.

Целибат - форма на аскетизъм, свързана със сексуално въздържание и безбрачие – отказ от обвързване и сключване на брак.

Аскетизъм - при теб ли, "родената за принцеса", която примък-отмък я къпят, возят на екскурзии, плащат ти всички сметки, хранят и обгрижват haha.png

Сексуално въздържание - ти ли, с темата ти в космо дали не прекаляваш с денонощното дране на котката haha.png

Безбрачието ти писнало - на фона на отказа ти и да погледнеш хора с недъзи, същите, които искаш да бъдат третирани като златни ябълки, защото си в категорията с инвалидите?

Търси шарани някъде другаде, знаем ти номерата как ловиш наивници да те съжаляват, че да ти уплътнят времето със самосъжаление, защото на теб чак умрели хора преди 100 години ти пречат, но в себе си не успя да видиш треските за дялане.

преди 4 минути, Myanmar написа:

Целибат - форма на аскетизъм, свързана със сексуално въздържание и безбрачие – отказ от обвързване и сключване на брак.

Аскетизъм - при теб ли, "родената за принцеса" haha.png

Сексуално въздържание - ти ли, с темата дали не прекаляваш с денонощното дране на котката haha.png

Безбрачието ти писнало - на фона на отказа ти и да погледнеш хора с недъзи, същите, които искаш да бъдат третирани като златни ябълки, защото си в категорията с инвалидите?

Готова е за манастира значи.

http://www.bulgariamonasteries.com/klisurski_manastir.html

Клисурският манастир е разположен край река Врещица, под връх Тодорини кукли в северното подножие на планина Козница от Западна Стара планина. Намира се на 4 км Бързия (до 1950г. с. Клисура), на около 9 км от Берковица, на 28 км. от гр. Враца и на 54 км от София.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Клисурски_манастир_(Видинска_епархия)

Клисурският манастир „Св. св. Кирил и Методий“ е действащ девически православен манастир[1] във Видинска епархия. Намира се в Северозападна България, област Монтана, община Вършец, в землището на село Бързия (между градовете Берковица и Вършец). Основан през XIII век. По време на османското владичество многократно е разрушаван. Възстановен в края на XIX век.

преди 2 минути, Myanmar написа:

По-лошо е .... не може да стане майка!

Не бъди сатрап!!! 

преди 2 минути, acnekt написа:

Да, това е удачен изход. 

преди 1 минута, acnekt написа:

Аскет била тая примадона, как не я е срам! Един работен ден не е имала през живота си, средно образование не е карала, а някаква забавачница, от която лъсна че нищо не е оставила в мозъчната ѝ кора, та чак да си сметне рестото не може.

Аскетке, освен кефче по форумчетата можеш ли за два месеца да свършиш и някаква работа, като например да драснеш едно есенце, както обеща. Че ни се закани, че щяло и хубаво да бъде. Ти да видиш!

james franco wtf GIF

преди 8 минути, acnekt написа:

Аз не следя отблизо съдбата и всяко движение на Анчето, от скоро съм се сблъсквал с нейните паронии и парафилии.

аха разбрах

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не бъди сатрап!!! 

Да се правя, че харесвам нейния мързел и глупост е лицемерие и дискриминация! Инвалидите нямат нужда от дискриминация!

преди 1 минута, Myanmar написа:

Да се правя

Нещо има неразбирателство какво е сатрап ... 

Както и да е ... явно имаш нещо лично ....  

преди 6 минути, acnekt написа:

http://www.bulgariamonasteries.com/klisurski_manastir.html

Клисурският манастир е разположен край река Врещица, под връх Тодорини кукли в северното подножие на планина Козница от Западна Стара планина. Намира се на 4 км Бързия (до 1950г. с. Клисура), на около 9 км от Берковица, на 28 км. от гр. Враца и на 54 км от София.

Приказката "примък-отмък" ще я освести моментално! Никой не е по-голям от хляба, ама няма как да го разбере, докато е на готова трапеза.

— Тъй ли? — викнал мъжът. — Ей сега ще я науча аз как трябва да се слуша млада булка. Дръж да я набия, че да разбере! Грабнал той рогозката, сложил я на гърба на жената и почнал да я удря с тоягата, колкото може. Булката се развикала: — Стига, мъжо! Ти нея биеш, а мене боли. Стига! Тя ще слуша занапред. Но той биел и не спирал. — Търпи, булка! За добро я бия: отсега нататък ще се научи и тебе да слуша, и мене.

преди 7 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

По-лошо е .... не може да стане майка!

Не не може, а не иска. 

преди 3 минути, Айнщайн написа:

Не не може, а не иска. 

Не желае или не иска?

Правете разлика между не може, не иска, не желае!!!

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

... явно имаш нещо лично .... 

Всичко на този свят е лично. Аз я третирам индивидуално, според думите и делата ѝ.

Къде е Реджеп, да ти каже, че инвалид и инвалид не е едно и също. Доколкото изобщо тя може да влезе в тази категория, след като лъсна, че само точи здравната каса и е с най-ниска инвалидност, а единствената болест, която изтъква има ефективно лечение.

преди 1 минута, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не желае или не иска?

Много искаше да стане булка и да напише есето, ама нямаше желание.

преди 2 минути, Айнщайн написа:

Не не може, а не иска. 

мчи кой ще го гледа тва бебе - майка й ли

2956996827_1_3_9L9iXQYH.gif.7668b268079b54add53d5fbca3772ec9.gif

току-що, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не желае или не иска?

Не желае или не иска все тая.Децата изискват внимание и грижи, а тя иска нея да я третират като дете. Как да стане? 

преди 3 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не желае или не иска?

Правете разлика между не може, не иска, не желае!!!

Исках да гласувам, но нямах желание. Едно и също значи.

Искаш да кажеш не иска или не може?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.