Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 1 минута, Anne написа:

Моля ти се, не ми я оправдавай. Едва ли просто някоя негова обикновена приятелка ще тръгне да ме търси за подобно нещо. Само някое сбъркано ревниво същество като нея би го направило. Много удобно си пазеше името и не искаше да се представи коя е. Що ли? А и кой друг би могъл да има две негови снимки, които да ми прати? И да го познава така добре? Кой друг толкова ще го вълнуват чувствата ми?

Искаш да кажеш, че красиво, нормално момиче, което работи и има приятели, ревнува приятеля си от преследвачка, която не се къпе, не си мие зъбите, не може нищо да прави и кълне на длъж и на шир в интернет? 

Звучи логично. 

А със снимка не може да ти прати троянски кон. Не може. Трябва да се кликне и да се стартира троянеца. Ама от къде да го знаеш. 

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 минути, Anne написа:

Тя обаче опита, бъркаше ми се в чувствата, той не бил за мен, да съм си потърсела някой друг, като видя, че няма да стане, и почна с обидите и подигравките относно физиката ми. Като я блокирах, мислех, че съм приключила с нея, но тя ревна тогава за моя снимка и не спря да ме тормози, докато не я получи.

Да говори, кой каквото си иска. Пешо, щом те обича. Няма никакво значение, кой какво срещу теб говори. 

преди 3 минути, васил козарев написа:

Нашата Преследвачка. На профила ѝ трябва да пише "родена за Сталкер". 

Да де, ама не може да ти го е пратила така. Лъжеш. Никой не те е тормозил, тормозила си ти, за това има и пуснат оплакване срещу теб в МВР. 

Тормозеше ме.  Аз не знаех за нея и не съм се интересувала от нея.

Нейната тема от деня след вируса няма ли да я коментирате или удобно ще я подминете?

http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=12926

преди 3 минути, Айнщайн написа:

Т'ва щото много ревнува от теб. То всички от теб ревнуваме, та тя ли няма. Я се осъзнай ма

А кой според теб е бил? Кой му има снимките?

• Автор

Мале 35 страници и още не разбрахме кой изяде ЛИС–а на АБПФК Кити–Анне :)

Ааа днес си затрих колекцията от списания за Линукс дали да взема да се тръшкам кат АБПФК Кити-Анне за магистралките на "Пайнер"?

току-що, Anne написа:

То и аз му имам снимки и аз ли съм Даниела? 

преди 4 минути, васил козарев написа:

А със снимка не може да ти прати троянски кон. Не може. Трябва да се кликне и да се стартира троянеца. Ама от къде да го знаеш. 

Може, не знам точно как го е пратила и инсталирала, сглупих да и призная, че не знам как да работя с антивирусната и не я пипам, защото не знам бъкел английски. Знам само, че тя докопа IP -то ми без никакво разрешение. Сами се сетете за какво и е трябвало. Аз дори не знаех какво е това IP.

преди 2 минути, Anne написа:

Ай сега и компрометирующий материал и подривна дейност. Освен stalking.

преди 1 минута, Айнщайн написа:

А ти откъде ги имаш, ако може да знам?

преди 1 минута, acnekt написа:

Ай сега и компрометирующий материал и подривна дейност. Освен stalking.

Тя ми прати две негови снимки съвсем доброволно.

Може, не знам точно как го е пратила и инсталирала, сглупих да и призная, че не знам как да работя с антивирусната и не я пипам, защото не знам бъкел английски. Знам само, че тя докопа IP -то ми без никакво разрешение. Сами се сетете за какво и е трябвало. Аз дори не знаех какво е това IP.

Не може. Не е могло, не може и няма да може. 

А ти откъде ги имаш, ако може да знам?

Пешо е спал и с нея. Той спи с цяла Берковица.

• Автор
преди 2 минути, Anne написа:

Е не ти пренаписа цялата теория на интернет протколите :)

преди 1 минута, васил козарев написа:

Не може. Не е могло, не може и няма да може. 

Може.

току-що, васил козарев написа:

Много ми е интересно, как Кити си мисли, че някой би ревнувал точно от нея. Та, тя плявата на две магарета не може да раздели. 

А на мен ми е много интересно дали някой ще коментира на Nefertiti темите във форума на космо. Или ще се правите, че не ги виждате.

А на мен ми е много интересно дали някой ще коментира на Nefertiti темите във форума на космо. Или ще се правите, че не ги виждате.

И Иво ли ще споменеш? Информиран съм с твоят казус. 

• Автор
преди 8 минути, Айнщайн написа:

Мале таз Даниела да няма сто конинга?

преди 2 минути, васил козарев написа:

Какъв казус?

Носила е компютъра в полицията. Занимавала е и полицията.

преди 4 минути, acnekt написа:

И Иво ли ще споменеш? Информиран съм с твоят казус. 

Дребосъкът не го споменавай, моля! Не искам да се сещам за него и приятелчето му травестулката.

преди 2 минути, acnekt написа:

Носила е компютъра в полицията. 

Дани тъпото пуснала малоумно оплакване срещу мен щото възприема всичко буквално. Е, тя беше тази, която стана за смях.

Пък после разправяйте, че не се е интересувала от мен.

току-що, васил козарев написа:

АНее, не е станала за смях, оттеглила е обвиненията, защото родителите ти са ѝ се молили. 

Пълни глупости.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.