Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антиваксърите *

Featured Replies

преди 17 часа, Maleficient написа:

Имам ли антиваксъри, които да следят какво се случва с ваксинираните? Някой от последните промени ли си ДНК-то? Покриха ли се с люспи вече, или да чакаме втората доза?

Да, има.

Предполагам, че не им се е променило ДНК-то. 

Определено не са се покрили с люспи, а за чакането, то определено ще е свързано с поредното разочарование. 

п.п. Ваксини за всички ще има, но трябва да имаш търпение докато ти дойде реда или да се ваксинираш или да си платиш, за да изпревариш смъртта, или да продължиш да живееш тъй както умееш без да ползваш въпросната "придобивка" на човечеството. 

• Отговори 105
  • Прегледи 10,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Лично аз не смятам да се ваксинирам засега. И определено няма да си плащам. Ако ми платят, може и да си помисля...

преди 4 часа, Anne написа:

Номерирането на хората при холокоста е било по две причини. Първо, защото за нацистите евреите не са били хора и са искали по всякакъв начин да ги дехуманизират. В лагерите им отнемат не само вещите, дрехите и косите, но и им отнемат самоличността и ги превръщат просто в номера, в не човеци, в списъци за унищожение.

Пак си ги пляскала едни... Къде е разликата с номерата на евреите ако става дума дехуманизация?

Разлика няма ЕГН си е просто номер указваш кой си също както при евреите в Холкоста само дето не ти е татуиран на ръката :( Но и това ще стане с напредъка на технологията :(

преди 29 минути, Anne написа:

Ужасно си глупав, ама ти е простено. Толкова си можеш просто.

Аа модераторите както винаги спинкат сладък сън :)

Малката Бирма беше прав наистина евреите и нацистите те привличат като ла*но муха :)

По темата: Не смятам да се ваксинирам защото им нямам много доверие на ваксините

преди 1 час, petie1 написа:

Пак си ги пляскала едни... Къде е разликата с номерата на евреите ако става дума дехуманизация?

Разлика няма ЕГН си е просто номер указваш кой си също както при евреите в Холкоста само дето не ти е татуиран на ръката :( Но и това ще стане с напредъка на технологията :(

Това твоето са глупости.

ЕГН - то не е унизително, не се обръщат към теб с него, а и никой не го знае, той си е лично твой.

Много си жалък, наистина не разбираш разликите.

когато ме викаха за мед преглед за казарма  имаше едно момче със същите имена като моите разликата беше в егнто .

може би и в днкто

преди 1 час, Генадий написа:

когато ме викаха за мед преглед за казарма  имаше едно момче със същите имена като моите разликата беше в егнто .

може би и в днкто

Ами, ето, без ЕГН щяха да ви объркат. И не е вярно, че по света хората нямат номера,имат, но се казват различно. В САЩ вместо лични номера имат номер на социална застраховка......... май...........

преди 1 час, ncl написа:

Това не е вярно.

Ами. Как ще знаеш нечие ЕГН? Аз например не любопиствам и не знам на близките си, но вие най - много да знаете техните. Или на съпрузи/деца.  Но на съседи, приятели, колеги? Едва ли.

А знаете ли си кръвните групи? Аз - не, съвсем сериозно. Просто мама никога не се е интересувала и съответно и аз не си знам кръвната група.

преди 1 час, Anne написа:

Ами. Как ще знаеш нечие ЕГН?

Много просто. Знае се от администрацията в общините, от мобилните оператори и от кой ли още не... ЕГН-то не е никаква тайна и никога не е било.

Знам си и кръвната група, разбира се.

ЕГН отдавна не е лично... Ето част от твоето 8403***** образува се с алгоритъм който е доста интересен и включва дата на раждане пол година на раждане област на раждане и град на раждане, така че за админстрацията и базите данни сме точно като евреите в концелагерите просто някакви си цифри в базата данни :) Ако искаш нещо уникално то това е ириса на окото или ДНК....

Да знам си кръвната група и какво от това?

П.С

Ако модерацицията вземе се събуди за да не ме емне ще кажа че АБПФК Кити-Анне си е тупнала датата на раждане на профила иначе за обидите нани нчани бебче спинкай сладко

Уау перфектна е, юруш на ваксините народеееее :)

И кой ти каза да ми изнасяш ЕГН - то без мое знание и разрешение? Да ми знаеш рождената дата не значи, че имаш право да ровиш някъде за ЕГН - то ми!

И едно е да го знае администрацията, съвсем друго - обикновени непознати хора!

включва дата на раждане пол година на раждане област на раждане и град на раждане

Това за град на раждане и област на раждане не го знаех. Ще обясниш ли?

Anne, знае ли се от администрацията, значи се знае и от напълно непознати хора.

преди 8 минути, ncl написа:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Единен_граждански_номер

преди 4 часа, ncl написа:

Да всяка област си има код нещо като пощенски код код но за хора, ето ви линк за алгоритъма на ЕГН и какво значи всяка една от позициите

https://www.radioenergy.bg/article/da-razshifrovame-poslednite-4-tsifri-ot-egn-to

преди 4 часа, ncl написа:

За област на раждане - да. Но не и за град на раждане.

Аа аз може да съм се объркал заради моето :)

преди 4 часа, Генадий написа:

темата е за ваксините  за егенетата друга 

Не дават да си направим чат тема

преди 4 часа, Anne написа:

И кой ти каза да ми изнасяш ЕГН - то без мое знание и разрешение? Да ми знаеш рождената дата не значи, че имаш право да ровиш някъде за ЕГН - то ми!

И едно е да го знае администрацията, съвсем друго - обикновени непознати хора!

Не съм ровил а ползвах алгоритъма за ЕГН за да ти покажа че не е нужно да си гений за да разбереш нечие ЕГН поне първата му част и вече оттам нататък е лесно особенно ако имаш достъп до базите данни

И както винаги модерацията действа избирателно, мой пост е изтрит (правилно защита на лични данни макар че тя си ги я пляснала сама) но пост с обиди на АБПФК Кити-Анне си седи (пита се в задачата защо?)

преди 7 часа, Belhor написа:

134078270_3870212289657470_4208768606492

С тая спринцовка инжектират или смучат целулит??

преди 24 минути, petie1 написа:

И както винаги модерацията действа избирателно, мой пост е изтрит (правилно защита на лични данни макар че тя си ги я пляснала сама) но пост с обиди на АБПФК Кити-Анне си седи (пита се в задачата защо?)

Анка генерира 50% от уникалното съдържание на калдата форум. Преди няколко месеца някакъв опитваше да ме убеди, че трябва да черпя, че ми били дали да пиша тук, но ако мен и останалите ги няма, няма да има и "тук". От нашето участие се генерират приходите и позициите на форума.

Да живей Анка и фашизма, който проповядва! Никой не може и 2 да ѝ каже.

преди 13 часа, Anne написа:

Ужасно си глупав, ама ти е простено. Толкова си можеш просто.

bored high school GIF by blink-182

Ти докато си преписвала отговорите по математика от втори клас нагоре, аз се явявах на математически състезания, "умната". Хора завършили училище за умствено изостанали е тъпо да обиждат на акъл.

преди 13 часа, ncl написа:

Ако ми платят, може и да си помисля...

Хората, изпитващи лекарства, получават заплащане. Опитват да тестват ваксини върху хора без да ги застраховат и без да им платят. И всичкото това под пелерината на внушението, че е от загриженост.

преди 12 часа, Генадий написа:

може би и в днкто

Ти простата Анка ли отчиташ като авторитет? Тя си признава, че подписва документи без да ги чете. Тя не знае за какво се ползва ЕГН-то, а на нейно име се водят коли, имоти, телефони... Като те спрат полицаи изобщо не ги интересува как се казваш. Искат ти личната карто, от нея ги интересува единствено ЕГН-то и от него вадят всичката информация за теб.

Не можеш да сключиш договор за нищо без ЕГН:

• не можеш да се ожениш
  • не може да си купиш имот
  • не може да си купиш кола
  • не можеш да си прекараш интернет...

А оная патка ще ви обяснява, че само ти си го знаеш и никой не ти го иска.

Джордж Форман има пет сина и всичките се казват Джордж Форман.

Тази тема е манипулация, защото опитва да приравни опасните болести с безобидните болести. Назоваването на продукта пуснат без изпитание не отговаря на изискванията да бъде наречен ваксина. Това са експерименти с хора.

Това е престъпление срещу човечеството и единственото, което им хрумна на управляващата пасмина е да те карат да подписваш декларация, че не ти го налагат, а ти поемаш цялата отговорност за избора си. Защото това е риск, който никой друг не иска да поеме - нито Малефисиент, нито Боко тиквата, нито здравното ни министерство, нито СЗО, нито даже производителите на продукта. Повтарям, това не е ваксина.

И радиацията може да е полезна срещу тумори, но това не я прави нито одобрена, нито препоръчителна за щяло и нещяло.

• Автор
на 27.12.2020 г. в 17:50, bojoviki написа:

Добре и 3г да са,не споря.Пак ще попитам,това,което предлагат в момента,кога го разработиха,кога излезе и го тестваха?

И аз да попитам теб, как ТИ като средностатистически жител от милиарди на планетата, реално можеш да прецениш какво са разработили за седмица, месец или година? Там в лабораторията ли си? Знаеш ли колко е необходимо за тестване и въобще някакви срокове, дори и за аспирина, който си купуваш от аптеката, дали не е събран бял прах от стрит прилепов скротум.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

За пари компании получиха правото да се правят на Господ. Ще жънем страшни плодове! Не днес и не утре. Тези умрели, неспособни да имат деца и прочие са само върха на айсберга. След 10 години ще се правят оценки на престъпленията и мащабите на вредите, които са нанесли на човешкия вид.

• Автор
на 27.12.2020 г. в 18:26, Belhor написа:

Значи ако човек не иска да си инжектира нещо, за което производителя не дава никаква гаранция, той е антиваксър? Кога изветряхте толкова бе? Та до вчера искахте гаранция, дори за химикалка!!!

Нещо си правиш твои интерпретации по темата. Не слагам етикети. Както и не мога да отнема правото на всеки да е ...( ти си го довърщи, но да е синоним на обречен)

преди 3 минути, Maleficient написа:

ТИ като средностатистически жител от милиарди на планетата, реално можеш да прецениш какво са разработили за седмица, месец или година

Тези оценки не се правят нито от мен, нито от теб. Има си наука, която се занимава с тях. И минималния срок, посочен за изпитания, е 3 години. А срещу грипа 20 години по-късно е усъвършенствана. Това не е изворът на младостта, не е някаква панацея, не повлиява еднакво на всички и определено принципа "дай да си набия 2000 спринцовки през 2 месеца, защото има 2000 вируса заразяващи хората" не е проява на разум, а на безразсъдство.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.