Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антиваксърите *

Featured Replies

• Автор
на 27.12.2020 г. в 19:13, Dishkata написа:

Интересно защо не се говори за това по медиите .

Странични ефекти на  Ваксината:
1. Синдром на Гийена Баре- остра автоимунна реакция
2. Остър дисеминарен енцефаломиелит- възпалителен процес, засягащ бялото мозъчно вещество на главния и гръбначния мозък
3. Напречен миелит- засягане на целия напречник на гръбначния мозък на определено ниво, в един или няколко гръбначно мозъчни сегменти
4. Енцефалити, Миелити, Енцефаломиелити, Менингоенцефалити, Менингити и Енцефалопатии
5. Конвулсни припадъци
6. Удар
7. Нарколепсия и Катаплексия
8. Анафилаксия- остра алергична реакция
9. Остър Инфаркт на Миокарда
10. Миокардит- Перикардит
11. Автоимунно заболяване
12. Смърт
13. Проблеми при бременност и след родилни проблеми
14. Други остри демиелинизиращи заболявания(на мозъка)
15. Неанафилактична алергична реакция
16. Тромбоцитопения- тромбоцитна недостатъчност
17. Дисеминарна Вътресъдова Коагулация
18. Венозна тромбоемболия
19. Артрит и Артралгия
20. Болест на Кавазаки- остър системен васкулит, което означава, че има възпаление на стената на кръвоносните съдове, което може да прогресира към дилатации (аневризми) на всяка една от средните артерии в тялото, главно на коронарните артерии.
21. Мултисистемен Възпалителен Синдром при Деца
22. Заболяване заради повишена ваксинация(това не съм сигурна дали е поради причина, че една доза за някои може да е свръх доза, да стане предозиране.

666.png

Някога чели ли сте противопоказания на Нурофен или аналгин? Или пък на другите ваксини до сега?

Можете ли реално да изчислите и намерите статистика, колко ваксинирани са оцеляли и колко, които са пропуснали ваксинации...

• Отговори 105
  • Прегледи 10,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, Maleficient написа:

твои интерпретации по темата

Темата ти е озаглавена за антиваксърите, а вътре говориш за един вирус и за неизпитан продукт, който производителят му отказва да се подпише, че е ваксина. Мисля, че място за интерпретации няма, ти манипулираш хората, че отказа от отрова е равносилен на отказа от лекарства. Твоята тема е откровено подвеждаща и опасна за здравето.

Да се плямпа е лесно, да се поеме отговорност е въпроса кой ще го направи. Всички отказват, защото знаят, че има защо. Сеем бури, ще жънем смърт. За коронавируса не съм бил така краен. За човешки експерименти тип Менгеле - съм.

Някога чели ли сте противопоказания на Нурофен или аналгин?

Тестваните ваксини крият риск, значи да спрем да правим качествени лекарства и да ги оставим да сеят смърт. И ти ще ми ставаш модераторка във форум. Ти не можеш себе си да опазиш!

преди 4 минути, Maleficient написа:

Можете ли реално да изчислите и намерите статистика

Стига философства, хората почнаха да мрат от нетествано лекарство. Сега ще им направят аутопсии и ще си коригират ваксината. Беше пусната trial версия СРЕД ХОРА! Живеем във футористичен свят, в който хората започнаха да приемат паричен еквивалент.

• Автор

О, колко драма!!!

Въобще нямам намерение да ти се връзвам на тъпните и спекулациите, как Всички отказвали... Кои всички? Кой си ти? Че да отговаряш от името на по-отговорни и разумни хора, които не желаят до края на живота си са ходят с маски и шлемове?

Излез малко от тук и разбери, че не на всички живота им е ограничен в този форум и си могат и без ваксини. Защото навън доста хора са мъртви. Искате или не да признаете, че е от това. Но аз лично, бих се ваксинирала, за да не съм причина да умрат още хора, па ако ще и мустаци да ми поникнат.

Всички отказващи за мен са онези задръстени и страхливи мижчици, но като ги застигне да стоят далеч от мен, и да си чакат 3-те години в някоя гора или пустиня, щом им е важно.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 15 минути, Maleficient написа:

Нещо си правиш твои интерпретации по темата. Не слагам етикети. Както и не мога да отнема правото на всеки да е ...( ти си го довърщи, но да е синоним на обречен)

Кво да ти кажа Малеф? Хубаво е, когато мозъчето поне малко от малко мърда. Какво са произвели Пфайзер? Ваксина срещу корона вирус. Ефективност до 95%. Браво. Добра ефективност. КОлко е вярна, ще трябва да се доверим на ТЕХНИТЕ проучвания. С какво обаче е несъвместима тази ваксина Пфайзър? С какви медикаменти е несъвместима? Не знаем. С какви други болести е несъвместима? Не знаем. Е какво излиза тогава Пфайзер? Произвели сте ваксина, която евентуално е безопасна за хора в цветущо здраве? Пичове, ми то за тия хора и вируса е безопасен...

преди 2 часа, Myanmar написа:

Ти простата Анка ли отчиташ като авторитет? Тя си признава, че подписва документи без да ги чете. Тя не знае за какво се ползва ЕГН-то, а на нейно име се водят коли, имоти, телефони... Като те спрат полицаи изобщо не ги интересува как се казваш. Искат ти личната карто, от нея ги интересува единствено ЕГН-то и от него вадят всичката информация за теб.

Не можеш да сключиш договор за нищо без ЕГН:

• не можеш да се ожениш
  • не може да си купиш имот
  • не може да си купиш кола
  • не можеш да си прекараш интернет...

А оная патка ще ви обяснява, че само ти си го знаеш и никой не ти го иска.

Джордж Форман има пет сина и всичките се казват Джордж Форман.

Напротив, чета документи, преди да ги подпиша, просто не разбирам документите за автомобилите, тъй като не разбирам нищо от коли!

Не се опитвай изобщо да приравниш ЕГН - то с татуираните номера на евреите!

За ваксините си прав но и малко не съвсем. Не са задължителни, аз съм с увреждания и  съм освободена от ваксиниране, изобщо нямам и една ваксина.

За сега не са задължителни, можете да си търсите правата.

• Автор
преди 1 час, Belhor написа:

Кво да ти кажа Малеф? Хубаво е, когато мозъчето поне малко от малко мърда. Какво са произвели Пфайзер? Ваксина срещу корона вирус. Ефективност до 95%. Браво. Добра ефективност. КОлко е вярна, ще трябва да се доверим на ТЕХНИТЕ проучвания. С какво обаче е несъвместима тази ваксина Пфайзър? С какви медикаменти е несъвместима? Не знаем. С какви други болести е несъвместима? Не знаем. Е какво излиза тогава Пфайзер? Произвели сте ваксина, която евентуално е безопасна за хора в цветущо здраве? Пичове, ми то за тия хора и вируса е безопасен...

Не е така. 

Моето мозъче дали мърда все тая.

Аз тази тема я пускам, не за да разбера нечии паранои, страхове и прнципни несъгласия, а да видя има ли хора, които могат достатъчно обективно да преценят, и дори да поемат риск, ако има, за да не се допускат последващи неконтролируеми епидемии.

От вчера се вижда, че има такива хора и това са лекари и медицински работници, които в голяма степен и са се сблъсквали и знаят за какво иде реч, за да се доверят.

Останалото за нисъвместимост, честно ли ме питаш?! Доколкото знам имаш деца. Не знам дали са ваксинирани, но моето Е. Говоря за морбили, едра шарка и БЦЗ, като последното се слага още в родилното, и всякакви други неприятни, но съществуващи вкл. Хепатити. Съответно, ако продължим да обсъждаме млади организми, значи те имат нужда.

Преди години имаше ваксина за момичета ( май имаш дъщери) относно рак на маточната шийка. Понеже имам близки приятелки с дъщери, попитах свекърва ми-педиатър, ако има внучка, би ли я ваксинирала, тя отговори: Не.

Споделих с приятелки, и те си решиха.

Сега, при това положиние е доста различно. Няма хора в "цветущо здраве". Повтарям се, но всяко едно хапче си има непредвидени реакции. Дори аспирин да изпиеш и имаш хематологично неоткрито състояние, може да ти навреди.

Но предвид възможностите и всички средства, а не на последно място и капацитет, да се създаде Ваксина...при все, че преди седмица загубих любим и близък човек от това, няма как да не агресирам в един момент срещу всеки безотговорен мижко, който да си ходи на остров и да се оправя. Толкова.

преди 8 минути, Anne написа:

...

Не са задължителни, аз съм с увреждания и  съм освободена от ваксиниране, изобщо нямам и една ваксина.

За сега не са задължителни, можете да си търсите правата.

Какви права? Ако Не са задължителни?

Ти разбираш ли, че АЗ ще си търся правата, ако Сульо не се е ваксинирал и е заразил дъщеря ми/сина ми, близък, мен самата преди да пукна, и до живот ще съдя близките му, да ми плащат обезщетение, че е решил да е свободен Гз небоцкан с ваксина.

преди 2 часа, Maleficient написа:

как Всички отказвали... Кои всички? Кой си ти? Че да отговаряш от името на по-отговорни и разумни хора, които не желаят до края на живота си са ходят с маски и шлемове?

Излез малко от тук и разбери, че не на всички живота им е ограничен в този форум и си могат и без ваксини. Защото навън доста хора са мъртви. Искате или не да признаете, че е от това.

За да не съм голословна като Мианмар се огледах около мен. Пресни впечатления и  от  скорошно парти ,където се бяхме събрали съседи. Около 150 къщи в елитен квартал. Цените на къщите почват от 700 к в долари и вървят  нагоре. За екстрите на квартала няма да говоря.Независимо ,че имаме собственост, плащаме годишна сума,че живеем в този квартал. Разбира се в тази сума влизат и много бонуси като услуги  които получаваме. Обитатели-лекари, адвокати, двама съдии /семейство/, IT специалисти , експерти в различни области, архитекти, търговци.За справка заплатата на хирурга надхвърля 300 000 на година.

Тоест ,това са хора умни,с образование и  с качества да направят пари,достатъчно информирани  и отговорни затова какво може да се случи със  семействата им и тях самите. Категорично-само едно семейство е споделило,че ще се ваксинира.Правят го преди всичко заради това,че при тях живее майката на съпруга.Самата стара дама обаче няма да ваксинират.  Абсолютно всички други ще се въздържат.Ние също няма да се ваксинираме. Поне дотогава докато няма повече яснота и категоричност относно някои неща,които касаят качествата на ваксината. Лекарите бяха категорични- ваксината е свързана с твърде много рискове които касаят здравето на човека. Едните заради това,че няма информация как ще се отнесе към лекарствата ,които някои хора взимат цял живот и пр. и пр... И най-смущаващия довод - самият производител е сключил споразумение ,че няма да носи отговорности за страничните ефекти от ваксината. Досега не съм чела информация такова неща да е било условие при производството на други ваксини. Досега не съм взимала отношение за произхода на вируса. Отказа да се ваксинираме е в качествата на ваксината , а не вярата в конспиративни теории.

Искате или не да признаете, че е от това. Но аз лично, бих се ваксинирала, за да не съм причина да умрат още хора, па ако ще и мустаци да ми поникнат.

Това ,че ти ще се ваксинираш е твое желание и не виждам защо някой да има против. Както и това,че много хора нямат желание за ваксинация. Това означава ,че твоето мнение за тях не е миродавно ,както и обратното. 

Всички отказващи за мен са онези задръстени и страхливи мижчици, но като ги застигне да стоят далеч от мен, и да си чакат 3-те години в някоя гора или пустиня, щом им е важно.

За протокола ,ще спомена, че от добитъци разбираш само ти.

Иначе желанието ти уж да приемеш мнението и на другите  е демонстрация на лицемерие или просто много свободно време по Коледа,което няма с кого да споделиш.На теб реални факти  и мнения не са ти нужни, защото позицията ти основно се крепи на това да се джавкаш със всеки ,който не е на твоето мнение. След като си си самодостатъчна  и игнорираш факти и доказателства, които не пасват на твоята  "истина", защо въобще отваряш тема за дискусия?!

преди 39 минути, Maleficient написа:

Ти разбираш ли, че АЗ ще си търся правата, ако Сульо не се е ваксинирал и е заразил дъщеря ми/сина ми, близък, мен самата преди да пукна, и до живот ще съдя близките му, да ми плащат обезщетение, че е решил да е свободен Гз небоцкан с ваксина.

Аха.  Отделен е въпроса ,как ще осъдиш случаен непознат  човек в трамвая, ако те зарази?!Другият вариант е пък той да е ваксиниран, но пък в първите три седмици пак може да се разболее и да пренася заразата. Между двата етапа на ваксиниране -също.

• Автор

Ами освен да ти пожелая, но не, ще е лошо, я някак да почине твой близък от този вирус! Сега. Или след седмица. Дори ти самата. 

Виждам как си се вкопчила и ти се иска някой да продължи злобните ти трели, но няма как...права черта, скъпи близки.

И сега, колко приятно е всъщност, че подобни самоповярвали си величия няма да се ваксинират.

Ами аз наистина ще повярвам в естествения подбор.

Мерси за рибата.

преди 1 минута, Maleficient написа:

Ами освен да ти пожелая, но не, ще е лошо, я някак да почине твой близък от този вирус! Сега. Или след седмица. Дори ти самата. 

Виждам как си се вкопчила и ти ке иска някой да продължи злобните ти трели, но няма как...права черта, скъпи близки.

Единствените злобни трели ,които прочетох до тук е този ти пост в който пожелаваш аз или мои близки да умрем. Това пожелание  разбира се не ме тревожи. Това за да не кажа ,че то е признак на изключителна простащина,липса на елементарно възпитание  и  потрисаща безчовечност . Пожелавам ти от сърце да  излекуваш психиката си и решиш всичките си  житейски проблеми ваксинирайки се  против Ковид-19.

• Автор
преди 30 минути, valkiria1 написа:

Единствените злобни трели ,които прочетох до тук е този ти пост в който пожелаваш аз или мои близки да умрем. Това пожелание  разбира се не ме тревожи. Това за да не кажа ,че то е признак на изключителна простащина,липса на елементарно възпитание  и  потрисаща безчовечност . Пожелавам ти от сърце да  излекуваш психиката си и решиш всичките си  житейски проблеми ваксинирайки се  против Ковид-19.

Аз не разбрах защо си против ваксинирането? Другото ни е ясно, каква си ти.

Очевидно можеш със суперзлобата си да предпазваш временно, но знае ли човек, ако не дай си Боже имаш газове, примерно, да спасиш косвено цял квартал около теб като се изпръцкаш. Ханука.

преди 49 минути, Maleficient написа:

И сега, колко приятно е всъщност, че подобни самоповярвали си величия няма да се ваксинират.

Ами аз наистина ще повярвам в естествения подбор.

На твоята глава и е приятно всичко, което е нелицеприятно. Не навирай в очите на хората липсата ти на възпитание.

Но, че не разбираш и от естествения отбор е видно. Не можеш да бъдеш носител на достоверна информация, още повече да залагаш и ялови надежди на незнанието си.  В най- общия случай, при този отбор  се "говори" за унаследяване на признаци, размножаване и приспособеност .  Аз вече съм се размножила, така ,че и тази ти прокоба ще ме отмине. Колкото до самоповярвалите си величия, тяхното оцеляване и приспособеност ще зависи от средата , от  силата на  гените  и наследствените им  белези , а не от изкуствено създадени ваксини. Направи опит да спестяваш празнословията си ,породени  не само от липса на знания.

Пожелавам ти успех, няма да успееш. Никой няма право да задължава хората с увреждания да се ваксинират и още повече да се инвалидизират. И ние имаме права. В случая моите са над твоите. Не ми пука колко не ти харесва положението. Не сме в Третия райх.

• Автор
току-що, valkiria1 написа:

На твоята глава и е приятно всичко, което е нелицеприятно. Не навирай в очите на хората липсата ти на възпитание.

Но, че не разбираш и от естествения отбор е видно. Не можеш да бъдеш носител на достоверна информация, още повече да залагаш и ялови надежди на незнанието си.  В най общия случай, при този отбор  се "говори" за унаследяване на признаци, размножаване и приспособеност .  Аз вече съм се размножила, така ,че и тази ти прокоба ще ме отмине. Колкото до самоповярвалите си величия, тяхното оцеляване и приспособеност ще зависи от средата , от  силата на  гените  и наследствените им  белези , а не от изкуствено създадени ваксини. Направи опит да спестяваш празнословията си ,породени  не само от липса на знания.

Блябла, Кирливия.

Това че си се "размножила" бррр представих си хлебарка, честито на младоженците! Не означава, че може да определяш, колко си нещастна и клета в американскато си блато...

Очаквай тепърва. 

Кое и какво, и аз не знам...

Накратко, радвам се, че не ми се е налагало да те срещам реално, без да гарантирам за Ромео, но едва ли, такива дЕдковци някъде по крайно изпаднали фондации, да си чистят клетата съвест

Аз не разбрах защо си против ваксинирането?

написах го, но покрай клетвите  за смърт забрави да ги прочетеш.

Очевидно можеш със суперзлобата си да предпазваш временно,

Не виждам  реална причина поради която не само аз , а и друг да  завижда или да е злобен за нещо свързано с теб във всяка една житейска насока.  Вярата ти в  твои качества, които покриват стандартите на елементарна жена, която кълне по форумите непознати хора,   е пълноценен заместител на реални липси. Ще те разочаровам, но затова никой не може да ти завижда и да злобее. Време е да спреш  да припокриваш хората със собствения си стандарт и да ги отмерващ с ниския аршин  на твоето възпитание.

ако не дай си Боже имаш газове, примерно, да спасиш косвено цял квартал около теб като се изпръцкаш. Ханука.

Виждам  и не само аз ,че имаш излишък от желание да кълнеш.

• Автор
току-що, Anne написа:

Пожелавам ти успех, няма да успееш. Никой няма право да задължава хората с увреждания да се ваксинират и още повече да се инвалидизират. И ние имаме права. В случая моите са над твоите. Не ми пука колко не ти харесва положението. Не сме в Третия райх.

Кой па ги задължава?

Стойте си неваксинирани...на кой въобще ме дреме за вас

Така, ок ли е?

написах го, но покрай клетвите  за смърт забрави да ги прочетеш.

Не виждам  реална причина поради която не само аз , а и друг да  завижда или да е злобен за нещо свързано с теб във всяка една житейска насока.  Вярата ти в  твои качества, които покриват стандартите на елементарна жена, която кълне по форумите непознати хора,   е пълноценен заместител на реални липси. Ще те разочаровам, но затова никой не може да ти завижда и да злобее. Време е да спреш  да припокриваш хората със собствения си стандарт и да ги отмерващ с ниския аршин  на твоето възпитание.

Виждам  и не само аз ,че имаш излишък от желание да кълнеш.

Нещо се притесни май...

Аре прави като Едип и не ме занимавай

Блябла, Кирливия.

Това че си се "размножила" бррр представих си хлебарка, честито на младоженците! Не означава, че може да определяш, колко си нещастна и клета в американскато си блато...

Очаквай тепърва. 

Кое и какво, и аз не знам...

Накратко, радвам се, че не ми се е налагало да те срещам реално, без да гарантирам за Ромео, но едва ли, такива дЕдковци някъде по крайно изпаднали фондации, да си чистят клетата съвест

Както казах, ти си елементарна жена с изключителна липса на възпитание .  Предполагам няма кой да го оспори и след този ти пост.

• Автор

Както казах, ти си елементарна жена с изключителна липса на възпитание .  Предполагам няма кой да го оспори и след този ти пост.

А ти си ? Каква?

Мислиш ли, че е важно кой какво ще оспорва. А, дали ти няма да заспиваш с мисълта, че една елементарна жена с изключителна липса на възпитание Може да цитира тишина, а ти не!

Нещо се притесни май...

Не. Не си придавай важност. Думите  и пожеланията са бумеранг.

Ти си жалка, а   аз знам какво е писано в Библията :

"Защото  гърлото им  е  отворен гроб" .

• Автор
преди 4 минути, valkiria1 написа:

Не. Не си придавай важност. Думите  и пожеланията са бумеранг.

Ти си жалка, а   аз знам какво е писано в Библията :

"Защото  гърлото им  е  отворен гроб" .

Нищо не си придавам. Ти си плюеш в огледалото на собственото си нищожество, след като учтиво ти предложих да правиш като Едип. Но може и като Йокаста.

А темата беше за ваксините.

Оцелей без тях, пък после се прави на важна.

преди 1 час, Anne написа:

И ти се хващаш на приказки на индивидуално ниво, което в случая  не може да бъде обобщаващо. Освен, ако някой  не се кани да умира няколко пъти в рамките на един живот. Написано е ясно и точно "Ваксината е препоръчителна, но не  и задължителна" . Както виждаш, тълкуването е сведено до минимум. От там нататък всеки има глава на раменете си да прецени.Старата дама за която споменах в предишния си пост има заболяване и трябва да пие определени лекарства цял живот. Те обаче са несъвместими с ваксината.  По съвети на двама лекари тя трябва да не се ваксинира , а тя определено може да си позволи мнението и консултацията при най-добри специалисти.

Колкото до водене на съдебни дела и пр.. е празен залп във въздуха без познаване на много неща касаещи фактическата обстановка около предаването на вируса . Бяха проведени изследвания в САЩ  / и не само/  и се установи,че има хора, които са приносители на вируса без да проявяват симптоми. В такъв случай е интересно, ако в един рейс от градския транспорт/ в който се вози всеки ден по два пъти минимум, поради липса на собствен транспорт ,съфорумничката/ има трима такива души, кой по-точно от тях ще осъди, че  я заразил ?!?Има данни, че имунитетът след прекарване на Ковид -19 е нетраен. Достатъчно се говори за случаи на повторно заразяване след възстановяване, при това с по-тежки симптоми от първото боледуване. Ковид-а отдавна излезе от опита да бъде вкаран в някаква логика, дори и само поради това,че започва с грипоподобни симптоми , но не е резонното сезонно заболяване. В страха от световна пандемия ваксините бяха създадени с недостатъчно необходимия минимум срок за изпитване и твърде много недостатъци. Никой не може да бъде упрекван,че не желае да се ваксинира или изчаква такава  при тези обстоятелства.

Малко предистория с ФАКТИ за ваксините като цяло!

http://www.budnaera.com/201504f/1509280702.html

преди 1 час, valkiria1 написа:

В страха от световна пандемия ваксините бяха създадени с недостатъчно необходимия минимум срок за изпитване и твърде много недостатъци. Никой не може да бъде упрекван,че не желае да се ваксинира или изчаква такава  при тези обстоятелства.

Разбира се,че е така. Та ТОЙ "БАЩАТА на ковид ваксината" ОЩЕ НЕ СЕ Е ваксинирал и забележи малоумния отговор,който дава на въпроса ЗАЩО! 

"ДВ: Самият Вие не сте се ваксинирал още. Защо?

Законово нямаме право да се ваксинираме. Разбира се, имаме го предвид. За нас е по-важно нашите колеги и партньори да се ваксинират, така че целта ни е да произведем повече от 1,3 милиарда дози през 2021 г. И това може да се направи само ако продължим да работим без прекъсване - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. И трябва да сме сигурни, че можем да защитим нашите колеги и членовете на нашия екип от инфекция с Ковид-19, защото това би означавало прекъсвания и забавяния в производството на дозите от ваксината. Следователно планираме да произведем отделна партида от контингента на ЕС, за да я доставим на нашите партньори и хората от екипите.

ДВ: Защо нямате право да се ваксинирате?

Знаете, че има приоритетни групи. Не е разрешено приемането на ваксината извън този приоритетен списък. Важно е също така, че дори не ни беше позволено да участваме в клинични изпитвания, защото по закон не е възможно да включим хора от компанията в такива изпитвания, което е правилно. Но сега сме изправени пред предизвикателството да осигурим функционирането на компанията. Аз вярвам, че ще намерим законово и справедливо решение."

пп Ето и цялото интервю пред DW,съвсем отскоро:

https://www.dw.com/bg/угур-шахин-с-ваксините-ще-поставим-пандемията-под-контрол-преди-следващата-зима/a-56062238

пп2 А нашият "гологлав продажник" Майтапчийски НЯМА какво да го коментирам. Само бих го попитал в TV шоуто на живо с какво го боцнаха: физиологичен разтвор или vit.C?  E разбира се,че знае за ефективността на ваксината повече от производителите.

"Държавата носи пълна отговорност за безопасността на ваксините. Продуктът на „Пфайзер“  е иновативен. Много е евтин за изпълнение и много ефективен"  Ами ако "совите не са това,което са"?

https://www.flagman.bg/article/231155

пп3 Четете,мислете и се оповавайте на фактите. Все пак изборът "дали да се боцна" е ИНДИВИДУАЛЕН(поне засега).

преди 9 часа, Maleficient написа:

Айде сега циганска работа. Като не успеем да убедим някой в манипулативните си изопачения, почваме да кълнем.

преди 7 часа, valkiria1 написа:

И ти се хващаш на приказки на индивидуално ниво, което в случая  не може да бъде обобщаващо. Освен, ако някой  не се кани да умира няколко пъти в рамките на един живот. Написано е ясно и точно "Ваксината е препоръчителна, но не  и задължителна" . Както виждаш, тълкуването е сведено до минимум. От там нататък всеки има глава на раменете си да прецени.Старата дама за която споменах в предишния си пост има заболяване и трябва да пие определени лекарства цял живот. Те обаче са несъвместими с ваксината.  По съвети на двама лекари тя трябва да не се ваксинира , а тя определено може да си позволи мнението и консултацията при най-добри специалисти.

Колкото до водене на съдебни дела и пр.. е празен залп във въздуха без познаване на много неща касаещи фактическата обстановка около предаването на вируса . Бяха проведени изследвания в САЩ  / и не само/  и се установи,че има хора, които са приносители на вируса без да проявяват симптоми. В такъв случай е интересно, ако в един рейс от градския транспорт/ в който се вози всеки ден по два пъти минимум, поради липса на собствен транспорт ,съфорумничката/ има трима такива души, кой по-точно от тях ще осъди, че  я заразил ?!?Има данни, че имунитетът след прекарване на Ковид -19 е нетраен. Достатъчно се говори за случаи на повторно заразяване след възстановяване, при това с по-тежки симптоми от първото боледуване. Ковид-а отдавна излезе от опита да бъде вкаран в някаква логика, дори и само поради това,че започва с грипоподобни симптоми , но не е резонното сезонно заболяване. В страха от световна пандемия ваксините бяха създадени с недостатъчно необходимия минимум срок за изпитване и твърде много недостатъци. Никой не може да бъде упрекван,че не желае да се ваксинира или изчаква такава  при тези обстоятелства.

Благодаря за защитата. Засегнах се, защото никой няма право да ме съди, че не искам да се ваксинирам и инвалидизирам още повече, а и от бебе съм освободена от ваксини.

на 27.12.2020 г. в 19:13, Dishkata написа:

Интересно защо не се говори за това по медиите .

Странични ефекти на  Ваксината:
1. Синдром на Гийена Баре- остра автоимунна реакция
2. Остър дисеминарен енцефаломиелит- възпалителен процес, засягащ бялото мозъчно вещество на главния и гръбначния мозък
3. Напречен миелит- засягане на целия напречник на гръбначния мозък на определено ниво, в един или няколко гръбначно мозъчни сегменти
4. Енцефалити, Миелити, Енцефаломиелити, Менингоенцефалити, Менингити и Енцефалопатии
5. Конвулсни припадъци
6. Удар
7. Нарколепсия и Катаплексия
8. Анафилаксия- остра алергична реакция
9. Остър Инфаркт на Миокарда
10. Миокардит- Перикардит
11. Автоимунно заболяване
12. Смърт
13. Проблеми при бременност и след родилни проблеми
14. Други остри демиелинизиращи заболявания(на мозъка)
15. Неанафилактична алергична реакция
16. Тромбоцитопения- тромбоцитна недостатъчност
17. Дисеминарна Вътресъдова Коагулация
18. Венозна тромбоемболия
19. Артрит и Артралгия
20. Болест на Кавазаки- остър системен васкулит, което означава, че има възпаление на стената на кръвоносните съдове, което може да прогресира към дилатации (аневризми) на всяка една от средните артерии в тялото, главно на коронарните артерии.
21. Мултисистемен Възпалителен Синдром при Деца
22. Заболяване заради повишена ваксинация(това не съм сигурна дали е поради причина, че една доза за някои може да е свръх доза, да стане предозиране.

666.png

Защото няма нищо вярно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.