Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антиваксърите *

Featured Replies

• Автор
на 30.12.2020 г. в 17:09, bojoviki написа:

Хмм,а уж имаш глава на раменете си.Аз ако бях в лабораторията и знаех колко време е нужно,дали щях да питам???Ти ми отговаряш на въпроса със същия въпрос.Да разбирам ли ,че хал хабер си нямаш и даже не знаеш какво бият на хората в крайна сметка?

Никой си няма "хал хабер", какво му/ѝ бият, какво яде, какво диша, какво пие, дали аспирина или аналгина не са просто прах капсулиран в хапченца.

Така че, моата глава на моите рамене с нищо не ми помага да докажа, че всичко, което се консумира е достатъчно полезно или напротив.

За това, аз за себе си поемам рискове, но останалите, ако обичат, да не ме занимават с тяхното си безхаберие и да стоят на 2 метра дистанция. Мерси.

на 5.01.2021 г. в 23:54, Inana.. написа:

"Антиваксъри " - Как звучи само , употребено от примитиви , показващи презрение и Анатемосване на Интелекти , които не желаят 

да стават Жертви на психопати и Фашисти - убийци !  Чудовища , облечени във Физически тела !  Ако бяхте малко по-интелигентни щяхте 

да намерите начин да се образовате малко какво всъщност "рекламирате " и срещу какво виете глас и апел !

Срещу един Гнусен , нагъл , Циничен и чудовищен план за ГЕНОЦИД !  

Прочете го няколко пъти БАВНО и термините , които не познавате ги намерете , за да си изградите правилно картинката !

После елате пак и ни наричайте "мишки' , ЗАТОВА , ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА СТАВАМЕ ЖЕРТВИ НА ПСИХОПАТИ АЛЧНИ И ЧУДОВИЩНИ !

По-добре се БИЙТЕ И ЗАГИНЕТЕ КАТО ГЕРОИ , ОТКОЛКОТО ДА СТАНЕТЕ РОБИ-ХИБРИДИ !

Бедна ви е фантазията какво ви очаква , ако този план успее !

Като цяло няма да Успее , но жертви ще Има !  Прекалено много са овцете , за да спасим всички !

Всеки прави своят Избор и от него зависи Съществуването му ! 

Ако искате - ще бъдете Свободни ! 

Ако искате - станете Роби / зомби ! 

Всеки Дръзнал да Наруши Волята и Изборът на Душата ще бъде Смазан !

Условията на 3-то Измерение са ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ И ИЗБОР !

Не агитирайте за ТЪМНИНАТА , за да не ви ПОГЪЛНЕ ! 

хаха- това последно изречение ...заслужава да има драматична музика...

Винаги съм се опитвала да съм толерантна към теб.  Имах впечатление, че си запозната с медицина. Някой модератор много отревисто винаги те защитава, но вече съвсем Свободно си създавам впечатление, че имаш очевидни пропуски. И, ако наистина си медицински специалист, се моля да не те срещам. Нищо лично. Ама, ако личната ми лекарка ми заговори нещо за Тъмнината, роби и хибриди, с 200 ще избягам.

Все пак. Да не помислиш, че съвсем безрезервно ще последвам планЪт и ще се превърна в зомби, да отбележа, че в този момент и следващите, след като се ваксинирам, ще се чувствам в пъти по-добре и щастлива, от теб в жалкият ти страх да не бъдеш смазана от нещо си...

• Отговори 105
  • Прегледи 10,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

141506587_3600775563291433_6333923056606

141589036_3600775689958087_5525175758976

140697229_3600775776624745_6437591036633

141926284_3600775816624741_4408057393225

ВАКСИНАЦИОННАТА ВИ БОЛЕСТ ВИ Е ГАРАНТИРАНА!

ЧЕСТИТО!

:drunk:

С две думи - трябва да си откачен че да си вкараш болестта у г*за си

на 21.01.2021 г. в 2:39, Maleficient написа:

Никой си няма "хал хабер", какво му/ѝ бият, какво яде, какво диша, какво пие, дали аспирина или аналгина не са просто прах капсулиран в хапченца.

Така че, моата глава на моите рамене с нищо не ми помага да докажа, че всичко, което се консумира е достатъчно полезно или напротив.

За това, аз за себе си поемам рискове, но останалите, ако обичат, да не ме занимават с тяхното си безхаберие и да стоят на 2 метра дистанция. Мерси.

Нито смятам да те занимавам,нито да стоя на по малко от 2 м от теб.Незнам кое точно наричаш безхаберие,но не занимавай тогава и ти останалите.Каквото поискаш си поставяй във тялото,твое си е и предполагам имаш 18+.Никой не те натиска да бягаш от ваксината като дявол от тамян.Дано да ти дойде реда преди да е цъфнал нов щамп,че трябва да търчиш за следващата доза и т.н.

на 21.01.2021 г. в 2:39, Maleficient написа:

хаха- това последно изречение ...заслужава да има драматична музика...

Винаги съм се опитвала да съм толерантна към теб.  Имах впечатление, че си запозната с медицина. Някой модератор много отревисто винаги те защитава, но вече съвсем Свободно си създавам впечатление, че имаш очевидни пропуски. И, ако наистина си медицински специалист, се моля да не те срещам. Нищо лично. Ама, ако личната ми лекарка ми заговори нещо за Тъмнината, роби и хибриди, с 200 ще избягам.

Все пак. Да не помислиш, че съвсем безрезервно ще последвам планЪт и ще се превърна в зомби, да отбележа, че в този момент и следващите, след като се ваксинирам, ще се чувствам в пъти по-добре и щастлива, от теб в жалкият ти страх да не бъдеш смазана от нещо си...

Какъв "страх" бе , Душице Неориентирана ?  Вие дори елементарни емоционални сигнали не можете да различите ! 

Това , което наричаш "страх" е ГНЯВ !!!  Повтарям , Подчертавам , Удебелявам - ГНЯВ  ! 

Един Справедлив , Очакван , Регистриран ГНЯВ   срещу Циничното Ви Невежество и подмолни , манипулативни Движения спрямо Световният Геноцид и Гротеска !!!

В този ред на мисли аз Категорично предоставям Одобрението си да се Ваксинираш !  Колкото се може по-скоро и немедлено !

Изчистването на плявата ще помогне на Качеството да Израсте и да заеме Полагащото му се място в Световен мащаб !

Невежеството е отвратителен "ШУМ " , който ЗАГЛУШАВА КАЧЕСТВЕНИЯТ ГЛАС НА ИНТЕЛЕКТЪТ ! 

ШУМЪТ ПРЕЧИ !!!  ШУМЪТ ЩЕ БЪДЕ ХВЪРЛЕН ВЪВ ОГЪНЯТ !  Ще Изгори !

След това ГЛАСЪТ НА ИНТЕЛЕКТЪТ ЩЕ СМАЖЕ ЧУДОВИЩАТА ! 

Ще Продължат НАГОРЕ САМО ДОСТОЙНИТЕ !   Вие не можете да Отсеете Истина от Лъжа и ми заемате място тук на Земята !

Излизайте бе , Абдикирайте !  Колкото сте постигнали - Толкова ! Като се научите да "Играете " пак слезте да си изиграете "Нивото "!

Този Живот не е за "Слабите " !  Ще ми се мотаете тука и ще ви превръщат в РОБИ шепа Чудовища !? 

И ще им коленичите , надявайки се , че като им дадете Душата си ще ви пуснат да ходите по кафенета и ресторанти , щото на вас тва ви е проблема ! 

Вместо да Изригнете и да си Защитите Правата и Свободата и да се биете за тях ! 

Свободата и Волята са Ваши Свещени Права !!!

Така бяхте Създадени и това беше Условието да Пребивавате Тук !

Това ви се Отне !  И не само това , ами искат и да ви Убият - Нагло , Цинично и Безскрупулно !

И вие сте тръгнали да апелирате и да защитавате този Чудовищен Режим и План ?!?

Ваксинация за вас !!! 

Няма какво повече да правим компромиси !

В следващата "Отсечка Живот " повече !

Каквото можахте направихте.

Благодарим за участието !  

До нови срещи !

P.S Не знам да имам фенове сред модерацията.  По принцип в този форум съм дисидент.

Дори да ме сложат в локдаун ще разбера след 2 седмици сигурно , така щото не пиша вече активно по форуми.

Имаше 2 - ма , които наистина ме защитаваха . Единият , Любимият ми , вече не е между нас. Другият доколкото съм забелязала вече не пише и няма никаква активност. 

Освен Главният Рицар да се е вмилил към моят профил , друго едва ли се е случило. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.