Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антиваксърите *

Featured Replies

преди 23 часа, andreygg написа:

Защото няма нищо вярно.

Щом ти казваш сигурно е така.Интересно по какво разбра. 

Клик

• Отговори 105
  • Прегледи 10,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
на 28.12.2020 г. в 22:58, Maleficient написа:

И аз да попитам теб, как ТИ като средностатистически жител от милиарди на планетата, реално можеш да прецениш какво са разработили за седмица, месец или година? Там в лабораторията ли си? Знаеш ли колко е необходимо за тестване и въобще някакви срокове, дори и за аспирина, който си купуваш от аптеката, дали не е събран бял прах от стрит прилепов скротум.

Хмм,а уж имаш глава на раменете си.Аз ако бях в лабораторията и знаех колко време е нужно,дали щях да питам???Ти ми отговаряш на въпроса със същия въпрос.Да разбирам ли ,че хал хабер си нямаш и даже не знаеш какво бият на хората в крайна сметка?

преди 21 минути, bojoviki написа:

Хмм,а уж имаш глава на раменете си.Аз ако бях в лабораторията и знаех колко време е нужно,дали щях да питам???Ти ми отговаряш на въпроса със същия въпрос.Да разбирам ли ,че хал хабер си нямаш и даже не знаеш какво бият на хората в крайна сметка?

прилепов скротум

умноооо бе

:lol6:

"Антиваксъри " - Как звучи само , употребено от примитиви , показващи презрение и Анатемосване на Интелекти , които не желаят 

да стават Жертви на психопати и Фашисти - убийци !  Чудовища , облечени във Физически тела !  Ако бяхте малко по-интелигентни щяхте 

да намерите начин да се образовате малко какво всъщност "рекламирате " и срещу какво виете глас и апел !

Срещу един Гнусен , нагъл , Циничен и чудовищен план за ГЕНОЦИД !  

иРНК-инжекциите на Модерна са „операционна система“, предназначена да програмира хората и да скапе техните биологични функции

(Natural News) Експерименталните инжекции, изкарвани от Moderna и Pfizer, не са нищо подобно на традиционните ваксини. Тези иРНК платформи са „операционна система“, предназначена да програмира човешките същества и да превърне клетките им в ефективни системи за доставка на лекарства.

Moderna сега излиза публично с истинските намерения зад иРНК-платформата. Технологичната платформа иРНК е подобна на компютърна операционна система, признават от компанията. Учените подготвят уникална иРНК последователност, която кодира специфичен протеин. Веднъж инжектирана в хората, тази програма се разнася в тялото на индивида, на клетъчно ниво. иРНК-платформата е мястото, където Биг Фарма се слива с Биг Тек, подчинявайки хората под една система за контрол, предназначена да се възползва от техните клетъчни и биологични функции в непредвидимото бъдеще.

Модерна признава, че здравата имунна система е заплаха за тяхната иРНК платформа

Тъй като иРНК-платформите стават живи в човешките популации, Модерна признава, че здравите човешки имунни отговори всъщност могат да унищожат иРНК-последователностите, преди да попаднат в клетките на човека.

Имунната система може да атакува програмата и нейните РНК фрагменти, което води до отрицателни резултати, които могат да включват молекулни дефицити, хормонални дефекти и др. Ако сгъването на протеините е нарушено, протеините може никога да не постигнат желаната функционалност, което да доведе до частично развитие на антигени, които никога не дава целенасочен имунитет относно протеините на коронавирусните шипове. Тялото може да атакува собствените си клетки в процеса, причинявайки хипер-възпалителни реакции и автоимунни проблеми, които са предшественик на органна недостатъчност и различни болестни процеси.

По време на така наречената пандемия служителите в областта на общественото здравеопазване го раздаваха майки на действията, които хората трябва да предприемат, за да създадат здравословен имунен отговор на инфекцията. Сега знаем защо тези служители на общественото здраве казаха на хората, че трябва да изчакат с ваксина, за да се върнат към нормалното. Хората, които стоят зад човешките експериментите с иРНК, изграждат психологическа обосновка и научен прецедент, за да обявят човешката имунна система за неспособна. По този начин хората ще представят телата си на най-новите програми за иРНК, тъй като стават зависими от създадения за тях биологичен софтуер. Това е отворена врата към транс-хуманизма и милиони хора сляпо го вярват.

Хвърляйки срам върху човешката имунна система, фармацевтичните компании също са намерили идеалното алиби, когато техните експерименти причиняват нараняване на хората. Не инжектираната технология причинява алергични реакции, припадъци, безплодие и смърт, твърдят фармацевтичните компании … Имунната система на човека причинява цялата болка и страдания, твърдят те. Лекарствените компании ще изискват по-внимателно изработени програми за иРНК и интервенции, за да се „усъвършенстват“ човешките същества.

Новите иРНК ваксини са програми за създаване на зависимости (като наркотици), предназначени да манипулират и заробват човешките биологични функции

Модерна се хвали, че „няколкостотин учени и инженери са фокусирани единствено върху напредъка на платформената технология на Модерна“. Тези учени се опитват да „хакнат” хората с биоинформация и да направят популациите зависими от технологията. Moderna дори нарече своята иРНК-платформа „Софтуер на живота“.

Тези учени търсят начини да помогнат на чуждата иРНК да избегне имунното откриване. Те също така експериментират с начини да подлъжат рибозомите на клетката да обработват иРНК, сякаш е естествена. Те също така планират начини да инструктират човешките клетки да произвеждат изкуствени протеини в дългосрочен план. Moderna е основана на успеха на използването на модифицирана РНК за препрограмиране на функцията на човешка стволова клетка, поради което генетично я модифицира.

Тъй като тези „операционни системи“ чрез РНК са инсталирани в човешките тела, става още по-ясно, че фармацевтичните компании се стремят генетично да модифицират и притежават човешки протеини, като същевременно контролират биологичните процеси на следващите поколения. Както на психологическо, така и на физиологично ниво, хората биват маркирани като говеда, когато се подчиняват на тези софтуерни програми за иРНК.

Тази система не е лекарство, нито ваксинация. Тази система е цялостна клетъчна манипулация, използваща чужди биологични молекули за кодиране, декодиране, регулиране, промяна на изразяването и промяна на физиологичните инструкции в човешките същества.

Прочете го няколко пъти БАВНО и термините , които не познавате ги намерете , за да си изградите правилно картинката !

После елате пак и ни наричайте "мишки' , ЗАТОВА , ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА СТАВАМЕ ЖЕРТВИ НА ПСИХОПАТИ АЛЧНИ И ЧУДОВИЩНИ !

По-добре се БИЙТЕ И ЗАГИНЕТЕ КАТО ГЕРОИ , ОТКОЛКОТО ДА СТАНЕТЕ РОБИ-ХИБРИДИ !

Бедна ви е фантазията какво ви очаква , ако този план успее !

Като цяло няма да Успее , но жертви ще Има !  Прекалено много са овцете , за да спасим всички !

Всеки прави своят Избор и от него зависи Съществуването му ! 

Ако искате - ще бъдете Свободни ! 

Ако искате - станете Роби / зомби ! 

Всеки Дръзнал да Наруши Волята и Изборът на Душата ще бъде Смазан !

Условията на 3-то Измерение са ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ И ИЗБОР !

Не агитирайте за ТЪМНИНАТА , за да не ви ПОГЪЛНЕ ! 

бе що не одиш некоя еротична приказка да напишеш бе

нас не ни мисли

глей си еднорозите

току-що, haidukpikaso написа:

бе що не одиш некоя еротична приказка да напишеш бе

Каква приказка бе , във Война съм с Тъмните !!! 

Водя революции във 4 страни , тя приказки й се приискало да разказвам !

Когато бях в настроение да разказвам се съдра да ме "спреш" , сега вече съм запасала Меча и развяла косите да се бия за Вас ! 

Ще заспивате със старите ми приказки.  Нямам време за нови ! 

въх кво доживяхме

преди 48 минути, Inana.. написа:

"Антиваксъри " - Как звучи само , употребено от примитиви , показващи презрение и Анатемосване на Интелекти , които не желаят 

да стават Жертви на психопати и Фашисти - убийци !  Чудовища , облечени във Физически тела !  Ако бяхте малко по-интелигентни щяхте 

да намерите начин да се образовате малко какво всъщност "рекламирате " и срещу какво виете глас и апел !

Срещу един Гнусен , нагъл , Циничен и чудовищен план за ГЕНОЦИД !  

иРНК-инжекциите на Модерна са „операционна система“, предназначена да програмира хората и да скапе техните биологични функции

(Natural News) Експерименталните инжекции, изкарвани от Moderna и Pfizer, не са нищо подобно на традиционните ваксини. Тези иРНК платформи са „операционна система“, предназначена да програмира човешките същества и да превърне клетките им в ефективни системи за доставка на лекарства.

Moderna сега излиза публично с истинските намерения зад иРНК-платформата. Технологичната платформа иРНК е подобна на компютърна операционна система, признават от компанията. Учените подготвят уникална иРНК последователност, която кодира специфичен протеин. Веднъж инжектирана в хората, тази програма се разнася в тялото на индивида, на клетъчно ниво. иРНК-платформата е мястото, където Биг Фарма се слива с Биг Тек, подчинявайки хората под една система за контрол, предназначена да се възползва от техните клетъчни и биологични функции в непредвидимото бъдеще.

Модерна признава, че здравата имунна система е заплаха за тяхната иРНК платформа

Тъй като иРНК-платформите стават живи в човешките популации, Модерна признава, че здравите човешки имунни отговори всъщност могат да унищожат иРНК-последователностите, преди да попаднат в клетките на човека.

Имунната система може да атакува програмата и нейните РНК фрагменти, което води до отрицателни резултати, които могат да включват молекулни дефицити, хормонални дефекти и др. Ако сгъването на протеините е нарушено, протеините може никога да не постигнат желаната функционалност, което да доведе до частично развитие на антигени, които никога не дава целенасочен имунитет относно протеините на коронавирусните шипове. Тялото може да атакува собствените си клетки в процеса, причинявайки хипер-възпалителни реакции и автоимунни проблеми, които са предшественик на органна недостатъчност и различни болестни процеси.

По време на така наречената пандемия служителите в областта на общественото здравеопазване го раздаваха майки на действията, които хората трябва да предприемат, за да създадат здравословен имунен отговор на инфекцията. Сега знаем защо тези служители на общественото здраве казаха на хората, че трябва да изчакат с ваксина, за да се върнат към нормалното. Хората, които стоят зад човешките експериментите с иРНК, изграждат психологическа обосновка и научен прецедент, за да обявят човешката имунна система за неспособна. По този начин хората ще представят телата си на най-новите програми за иРНК, тъй като стават зависими от създадения за тях биологичен софтуер. Това е отворена врата към транс-хуманизма и милиони хора сляпо го вярват.

Хвърляйки срам върху човешката имунна система, фармацевтичните компании също са намерили идеалното алиби, когато техните експерименти причиняват нараняване на хората. Не инжектираната технология причинява алергични реакции, припадъци, безплодие и смърт, твърдят фармацевтичните компании … Имунната система на човека причинява цялата болка и страдания, твърдят те. Лекарствените компании ще изискват по-внимателно изработени програми за иРНК и интервенции, за да се „усъвършенстват“ човешките същества.

Новите иРНК ваксини са програми за създаване на зависимости (като наркотици), предназначени да манипулират и заробват човешките биологични функции

Модерна се хвали, че „няколкостотин учени и инженери са фокусирани единствено върху напредъка на платформената технология на Модерна“. Тези учени се опитват да „хакнат” хората с биоинформация и да направят популациите зависими от технологията. Moderna дори нарече своята иРНК-платформа „Софтуер на живота“.

Тези учени търсят начини да помогнат на чуждата иРНК да избегне имунното откриване. Те също така експериментират с начини да подлъжат рибозомите на клетката да обработват иРНК, сякаш е естествена. Те също така планират начини да инструктират човешките клетки да произвеждат изкуствени протеини в дългосрочен план. Moderna е основана на успеха на използването на модифицирана РНК за препрограмиране на функцията на човешка стволова клетка, поради което генетично я модифицира.

Тъй като тези „операционни системи“ чрез РНК са инсталирани в човешките тела, става още по-ясно, че фармацевтичните компании се стремят генетично да модифицират и притежават човешки протеини, като същевременно контролират биологичните процеси на следващите поколения. Както на психологическо, така и на физиологично ниво, хората биват маркирани като говеда, когато се подчиняват на тези софтуерни програми за иРНК.

Тази система не е лекарство, нито ваксинация. Тази система е цялостна клетъчна манипулация, използваща чужди биологични молекули за кодиране, декодиране, регулиране, промяна на изразяването и промяна на физиологичните инструкции в човешките същества.

Прочете го няколко пъти БАВНО и термините , които не познавате ги намерете , за да си изградите правилно картинката !

После елате пак и ни наричайте "мишки' , ЗАТОВА , ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА СТАВАМЕ ЖЕРТВИ НА ПСИХОПАТИ АЛЧНИ И ЧУДОВИЩНИ !

По-добре се БИЙТЕ И ЗАГИНЕТЕ КАТО ГЕРОИ , ОТКОЛКОТО ДА СТАНЕТЕ РОБИ-ХИБРИДИ !

Бедна ви е фантазията какво ви очаква , ако този план успее !

Като цяло няма да Успее , но жертви ще Има !  Прекалено много са овцете , за да спасим всички !

Всеки прави своят Избор и от него зависи Съществуването му ! 

Ако искате - ще бъдете Свободни ! 

Ако искате - станете Роби / зомби ! 

Всеки Дръзнал да Наруши Волята и Изборът на Душата ще бъде Смазан !

Условията на 3-то Измерение са ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ И ИЗБОР !

Не агитирайте за ТЪМНИНАТА , за да не ви ПОГЪЛНЕ ! 

Не разбрах ,,За,, или ,,Против,, ваксинирането си?

преди 35 минути, Inana.. написа:

Каква приказка бе , във Война съм с Тъмните !!! 

Водя революции във 4 страни , тя приказки й се приискало да разказвам !

Когато бях в настроение да разказвам се съдра да ме "спреш" , сега вече съм запасала Меча и развяла косите да се бия за Вас ! 

Ще заспивате със старите ми приказки.  Нямам време за нови ! 

Отвори си една бира и се успокой.

Тука първата ваксинирана я изтъпанчиха по новите, като първия човек покорил Еверест.Както и първите отпътували ваксини за местните локации, като първия рахат локум за невестата на падишаха Аркан Бабаязлъ...

преди 18 часа, Чингис Хан написа:

Не разбрах ,,За,, или ,,Против,, ваксинирането си?

Отвори си една бира и се успокой.

Тва е Сирена ве. Не я карай да си отваря бира, не пие алкохол. Май я обърка с някой.

преди 12 минути, Радул написа:

Тва е Сирена ве. Не я карай да си отваря бира, не пие алкохол. Май я обърка с някой.

Ооо найш, колко такива къде не пиеха, се пропиха прокрай мен. 

преди 41 минути, Чингис Хан написа:

Ооо найш, колко такива къде не пиеха, се пропиха прокрай мен. 

Въпросът не е "кой - какво "
Въпросът е , че бъркаш с човека , към който отправяш призивите си ! Тва не ти е авторката на темата.

преди 59 минути, Радул написа:

Въпросът не е "кой - какво "
Въпросът е , че бъркаш с човека , към който отправяш призивите си ! Тва не ти е авторката на темата.

Много добре знам аз  ,,кой,, с ,,какво,,  на ,,кого,,  ,,как,, и прочие.  Като се е разпенила, какво да и предложа? Глог с валериян ли?  Предлагам и бира, защото е полезна за бъбреците и спомага за отделянето на серотонин.Аз така ги лекувам.После малко Шабан Шаулич и софтуера вече е изчистен от бъгове...   

Aдв. Eлeнa Гyнчeвa: Я нe мe плaшeтe cъc зaдължитeлни вaĸcини!

Aдвoĸaт Eлeнa Гyнчeвa cи зacлyжи мacoвитe oвaции и пoxвaли в мpeжaтa cлeд гнeвния пocт, ĸoйтo пyблиĸyвa пyбличнo. Toй ĸacae вaĸcинaтa зa Соvіd-19 и пo-тoчнo зaдължитeлнoтo й пocтaвянe.

Heщo, ĸoeтo ce гoвopи вce пoвeчe и вce пo-чecтo. И oчeвиднo e ĸpaйнaтa цeл нa влacттa в лицeтo нa пpeмиepa Бoйĸo Бopиcoв. Aдвoĸaт Eлeнa Гyнчeвa oбaчe e нa дpyгo мнeниe и яcнo зaяви нa xopaтa, чe тaя нямa дa я бъдe. И ниĸoй нe e в cъcтoяниe дa ги пpинyди дa ce вaĸcиниpaт aĸo нe иcĸaт.

„Глeдaм ĸyĸлoвoдитe ĸaĸ лeĸa пoлeĸa, бaвничĸo и внимaтeлнo, нaлaгaт идeятa зa зaдължитeлнитe вaĸcини. Kaĸ бeз тяx щe ocтaнeм бeз пpaвoтo дa пътyвaмe, нямaлo дopи дa ни лeĸyвaт. Дa и тoвa ce чyвa! Aĸo нe cмe вaĸcиниpaни, нямaлo дa ни oбдишвaт…

Aбe eй, дeбили пpocти! Kъдe ce нaмиpaтe и зa ĸoи ce взexтe бe? Haли ce xpaнитe oт нaшитe пapи, ниe ви издъpжaмe c ocигypoвĸи и дaнъци. C мoитe ocигypoвĸи cи дaвaтe зaплaтĸитe, бoнycитe и вcичĸo дpyгo.

И c мoитe cи пapи щe ми ĸaжeтe, чe нямaлo дa мe лeĸyвaтe aĸo нe cъм дeбил и нe cи бoднa тъпaтa ви вaĸcинa?! Aĸo нe ce бoднa c вeщecтвa, ĸoитo ниĸoй нe знae ĸaĸви ca и ĸaĸви пopaжeния щe нaнecaт.

И щe ви oбяcня, пpocти дeбили, чe мeдицинcĸитe eĸcпepимeнти ca ĸaтeгopичнo зaбpaнeни. Toвa e пo зaĸoн! Taĸa чe ниĸoй нямa пpaвo дa пpинyждaвa, дa пpитиcĸa и дa пpecиpa няĸoгo пo тeмaтa“, ĸaтeгopичнa e aдвoĸaтĸaтa.

И зaвъpшвa c eднo изpeчeниe, ĸoeтo e тoчнo нa мяcтoтo cи. A имeннo – ниĸoй нямa влacт нaд oнaзи глaвa, ĸoятo e peшилa дa пaднe зa cвoятa cвoбoдa!

132016969_3737050766359750_3107910386775

https://portal-21.com/1405/covid-19/?fbclid=IwAR2qx7gWOv-322VOmogoB5DPt7zgEERSm6VbmAO_bLL8AXcxe1AnEDoji0U

Не разбирам какъв е този напън да се разделя народа на за и против. Който иска да се ваксинира, а който не иска да има право да се откаже без радикални социални последици.

Преди малко попълвах една анкета у фейса че само ми излизаше и ме дразнеше.

За короната от мерилендския университят

И имаше въпрос що не щете да се ваксинирате - цена, дъръбъръ, друго - писах у друго ЗАЩОТО Е ВРЕДНА А НА МЕН ОЩЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ !!!

преди 11 минути, haidukpikaso написа:

ЗАЩОТО Е ВРЕДНА А НА МЕН ОЩЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ !!!

Вредна е (може би в малка статистическа степен, обаче), защото просто е ненужна, излишна.

Върши искуствено работата на естествения имунитет, който имитира, и който е много по-добър от ваксинния. И който вече работи в масата– вижте данните от всекидневните рапорти на шапкарите-продажници от разните му репресивни щабове.

А докато се натуткат да изваксинират масата и да изкльопат ваксинните стотици милиарди пари, хептен ще е късно и няма да прави нищо повече от това, което прави имунната система, развила се и постоянно пригаждаща се от стотици милиони години (сравнете с петте месеца разработка на келявите им ваксини). Нов щам – нов антиген, нова година – нов късмет.

преди 5 минути, extreme_b_c_d написа:

Вредна е (може би в малка статистическа степен, обаче), защото просто е ненужна, излишна.

Върши искуствено работата на естествения имунитет, който имитира, и който е много по-добър от ваксинния. И който вече работи в масата– вижте данните от всекидневните рапорти на шапкарите-продажници от разните му репресивни щабове.

А докато се натуткат да изваксинират масата и да изкльопат ваксинните стотици милиарди пари, хептен ще е късно и няма да прави нищо повече от това, което прави имунната система, развила се и постоянно пригаждаща се от стотици милиони години (сравнете с петте месеца разработка на келявите им ваксини). Нов щам – нов антиген, нова година – нов късмет.

ами да, всяка ваксина, независимо за какво, сама по себе си е зараза

заразява те с болестта

мне, мерси

пък и аз имам цели две БЦЖ ехее - едната в детството, която беше задължителна, после след 1989-та по години имаше доброволна и си направих и стига ми за тоз живот ваксиниране

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

пък и аз имам цели две БЦЖ ехее - едната в детството, която беше задължителна, после след 1989-та по години имаше доброволна и си направих и стига ми за тоз живот ваксиниране

Мчи ти имаш 150% ваксина срещу туберкулозата.

Спокойно можеш да дадеш 50% на котето.

преди 13 минути, extreme_b_c_d написа:

Мчи ти имаш 150% ваксина срещу туберкулозата.

Спокойно можеш да дадеш 50% на котето.

а да бе - кво ми напрайло котето

милейди няма нито една

Жалко, че хората така се плашат лесно и се връзват на рекламата на ваксините. Един Бог знае каквореално има в тези ваксини.

На мен ми е странно как изведнъж вече признаха за кемтрейлсите и те вече не са "теория на конспирацията", но пък на никого не му пука, че озоновият слой е изтънял заради тях, въздухът, водата и почвата са замърсени с отровни химикали, а хората се чудят защо се покачват случаите на рак и обвиняват за това Чернобил...............

Имам лошото предчувствие, че в момента сме в сценарий, подобен на латиносериала с крими елемент "Престъпление и любов". Там ставаше дума за една секта, която се сдобива с лаборатория и започва да прави тайни генни опити върху бебета, също так опитват и да отровят водата на един град, изсипват в нея химикали, които целят да направят хората по - послушни. За съжаление, не успях да го доигледам.

В тези ваксини или има отровни неща, водещи до рак, или отключващи болести, или някакви наночастички, с които се следят хората............. Фармацията отдавна е бизнес, на който не му пука за хората.

Може би, ако Сталин беше знаел какво ще стане с бъдещето, би унищожил напълно Германия, а после вероятно би започнал война със САЩ...........

Сега светът можеше да е коренно различен без тези две откачени държави с техните мании.

преди 34 минути, Anne написа:

Един Бог знае каквореално има в тези ваксини.

Гени на SS-овци, гаранция.

преди 3 минути, Myanmar написа:

Гени на SS-овци, гаранция.

"Шегите" ти изобщо не са хич на място!

Ааа фикмът е "Специален Доклад" и вече започна да се прилага в Китай

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.