Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

Сигурно, то и рефлектира. И не мога да разбера, какви са тези постоянни ядосани емотикони от нейна страна.

Човек не може да попита.

Тя едно време  само кълнеше там, всеки който пита нещо или защити някой който е обидила. И да питаш виждаш отговора какъв ще е

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

• Автор
преди 7 часа, Birma написа:

Не, клетви

То пак е вид магия клетвата доколкото знам

• Автор
преди 4 часа, Birma написа:

Поне вече знаеш😀. Егати как съм изпуснала

Заповядай

Тук научи за бекъпите

Тука се мъчи с биологията :)

Абе обще взето е доста забавно с Мини Маус :)

на 9.07.2021 г. в 18:47, АСПЕКТ написа:

Кои са тези повече права? Ти също учи в училище, имаш право да се регистрираш в борсата по труда, имаш адресна регистрация. Гласуваш. Имаш право на глас.

Изразяваш си мнението, пътуваш от град до друг град безпроблемно.

Какви други права имат другите, а ти не?

Правото на любов, брак и секс.

Което щях да го имам, ако обществото не налагаше на мъжете стереотипа на хубавкото, но тъпо момиче. Не мога да си намеря никой, даже в родния ми град, защото на всички мъже от малки са им в главите образите на жени като Памела Андерсън и Николета Лозанова. Само не казвай, че не е вярно!

Днес, ако една жена няма огромни гърди, дълги крака и препечен тен - не струва абсолютно нищо!

на 9.07.2021 г. в 18:49, Birma написа:

Т. Е. Тая да не работи и всички останали да и плащаме сметките. 

И Мъжете във форума да... сети се

С увреждания съм и не мога да работя! Противопоказно ми е!

Това, че не ми вярваш, е твой проблем.

на 9.07.2021 г. в 21:33, Радул написа:

КОйто иска брачен партньор, търси! Тия дето чакате, може да си чакате и по 140 години. И няма такова нещо, като "равнопоставеност при избор на брачен партньор". Няма и да има. Свиквай с мисълта и се ориентирай към търсенето, ако наистина искаш.

Търся! Направих си профил в един сайт. Даже си сложих си снимка, исках да видя какви ще са реакциите. Очаквах обиди и подигравки като тукашните.

Колкото и да вярвате в тези сайтове, те са пълно разочарование. Пишат ми или по малки или по - големи от мен, някои ми пишат неприлични неща, други дрънкат тъпи вицове. За снимките да не говорим - масово мои връстници или имат мутренски вид, или приличат на гейчета, или на току - що излезли от гората.

Благодарение на обществото, сега ще трябва да си съсипвам очите в търсене на подходящия, макар да знам, че там такъв няма да намеря. А никой от града не ме иска.

Дори нямам правото да си харесам някого, не ми се занимава пак с някоя ревнивка с чувство за собственост.

Толкова ли много искам - просто да имам човек до себе си, който да ме обича и да се грижи за мен?

Това, че го смятате за слугинство е лично ваш проблем.

преди 14 часа, АСПЕКТ написа:

Сигурно, то и рефлектира. И не мога да разбера, какви са тези постоянни ядосани емотикони от нейна страна.

Човек не може да попита.

На глупостите, дето дрънкате, ви се ядосвам.

Липсата на емпатия, спрямо хората с увреждания в това общество, ме убива!

Отвратително и долно е това, че хората смятат, че щом си зли физически, значи си зле и душевно и умствено, и не можеш да обичаш, нито да мислиш за секс.

Започвам да се отчайвам. Наистина сме в средновековието. Един специалист няма да се намери да ви обясни, че физическа инвалидност не значи и умствена, душевна, емоционална и сексуална инвалидност!

Убива ме мисълта, че ако умра, няма да съм живяла пълноценно! Защото вие не ми позволихте!

Не е зле да гледате този филм и да се научите да цените някои неща в живота:

35498770cc38c1898179d7642e6ce7082bf89592

Искам да съм не все в депресия и тъжна, а живота да минава покрай мен.

Искам да съм влюбена и щастлива, романтично настроена, нищо, че съм на 37 години.

12fb8e0207b7feff2004692d160ef464.gif

Иска ми се да можех да чувам, да можех да пея и да изразявам чувствата си с музика, за да не съм така нещастна и да не задържам всичко в себе си:

G7Jz-P.gif

Разочарованията само разбиват сърцето ми:

tumblr_ndxzssg0Ic1rjlm7ko1_500.gifv

Иска ми се просто някой да ме забележи:

e5419bdf8f9b7f94c709c59d6221ebe7.gif

Ако всички хора бяха по - добри и по - щастливи, светът би бил едно много по - хубаво място!

tenor.gif

• Автор

Омяука света но в грешната посока както винаги

преди 8 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Само не казвай, че не е вярно!

Аз казвам че нищо не знаеш за нас мъжете здрави или с увреждания 😛 Бахму  скапаното емоджи

преди 8 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Колкото и да вярвате в тези сайтове, те са пълно разочарование. Пишат ми или по малки или по - големи от мен, някои ми пишат неприлични неща, други дрънкат тъпи вицове. За снимките да не говорим - масово мои връстници или имат мутренски вид, или приличат на гейчета, или на току - що излезли от гората.

То така се почва, ти кво мислиш че някой ще ти види снимките и уау айда да се женим ли? Нереално драги ми Смехурко нереално... То и аз изглеждам кат хванат от гората ама то това е и целта де :) По добре почети малко психология, питай и @кака да те отрака малко да общуваш с мъжете

Не съм казала веднага, но не ми се чака 5 години! Изгубих достатъчно време.

Не е честно просто, можеше да е толкова по - различно, ако Том Ридъл ме беше харесал.

Никога няма да намеря такъв като него - чаровен и забавен.:sobbing:

преди 3 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Не е честно просто, можеше да е толкова по - различно, ако Том Ридъл ме беше харесал.

Въртиш, сучеш и пак П. Примири се той си е намерил жената. При всичкият ти тормоз той не се е развел и вероятно няма да се случи. 

Толкова години едно и също. 

преди 2 минути, Birma написа:

Въртиш, сучеш и пак П. Примири се той си е намерил жената. При всичкият ти тормоз той не се е развел и вероятно няма да се случи. 

Толкова години едно и също. 

Знам, но искам да срещна някой като него! Чаткаш ли?

преди 9 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Е, не спирай да търсиш.

току-що, Mickey_Mouse_love написа:

Не спирай, да търсиш. 

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

А ти чаткаш ли? 

Едно и също пишеш. Ще дойде момент в който вече никой няма да чете, а камо ли да ти отговаря. 

• Автор
преди 16 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Никога няма да намеря такъв като него - чаровен и забавен.

Разбира се че няма всеки е уникален :) Освен ако не го клонират

преди 2 минути, petie1 написа:

Разбира се че няма всеки е уникален :) Освен ако не го клонират

Берковица пълна с Пешовци. Еха

Явно не е било писано, да не се отчайва и да си търси нов Пешо.

Или Пешка.

• Автор
преди 9 минути, Birma написа:

А ти чаткаш ли? 

Едно и също пишеш. Ще дойде момент в който вече никой няма да чете, а камо ли да ти отговаря. 

Да ще стане кат Warnings messages  на комполаторите

• Автор
преди 4 минути, Birma написа:

Аха ами аз съм си добрия луд учен

Дали ще има тема"Как да клонираме мъж" 

Ти пък... Мисли съм по темата ама...

преди 2 минути, petie1 написа:

Аха ами аз съм си добрия луд учен

Ти пък... Мисли съм по темата ама...

Почвай да пишеш рапорти и доклади, че принцесата е на 37 и докато доизпипаш нещата не се знае. 

Важно е да е "готин" като Пешко, другото не е важно

Просто никой друг не ми допада визуално.

Толкова ли много искам - да срещна чаровник, по който да си изгубя ума,  и който да е забавен? И  добър, разбира се.

Толкова ли много искам - да срещна чаровник, по който да си изгубя ума,  и който да е забавен? И  добър, разбира се.

Ако направиш компромис и намалиш списъка си, може и да стане.

Поне махни 5 точки от програмата си.

преди 2 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Дано срещнеш. 

Поработи върху характера си, че иначе не се знае

преди 3 минути, Birma написа:

Дано срещнеш. 

Поработи върху характера си, че иначе не се знае

Характерът ми си е наред!

Това, че вашият вкус за мъже е различен от моя, не прави моя по - лош......... Бирмата сигурно си пада по такива с мутро визии. Е, аз не ги харесвам. Имат вид на едва завършили гимназия и с нула знания в главата.

Характерът ми си е наред!

Това, че вашият вкус за мъже е различен от моя, не прави моя по - лош......... Бирмата сигурно си пада по такива с мутро визии. Е, аз не ги харесвам. Имат вид на едва завършили гимназия и с нула знания в главата.

Ти пък много знаеш по какво си падам. 

Дано си намериш мъж с идентичен на твоят характер-толкова работлив и с твоите знания. И той да е принц

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.