Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 57 минути, Teemo v. X написа:

А бе... Идва Сиренката, представя и всички - колко е мила. Кой знае кой бай Радул е...

Грешиш ,Сирена е изключително красива, талантлива и умна жена ,Радул е от моята порода хевиметалист ,двамата имаха специална връзка и аз много се възхищавах на отношенията помежду им. Знам и повече ,но това е лично и няма как да го споделя. Пиша всичко това за да не се случват интриги, конспирации и т.н.

Добър ден на всички,

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 27 минути, AAUUXX написа:

Грешиш ,Сирена е изключително красива, талантлива и умна жена ,Радул е от моята порода хевиметалист ,двамата имаха специална връзка и аз много се възхищавах на отношенията помежду им. Знам и повече ,но това е лично и няма как да го споделя. Пиша всичко това за да не се случват интриги, конспирации и т.н.

Добър ден на всички,

Беше шега... Явно неразбрана.

пп Радул имаше собствен брутален стил. Въпреки различията - харесваше ми, да го чета. А връзката (по точно след нея) целия форум беше свидетел...

преди 10 минути, Teemo v. X написа:

Беше шега... Явно неразбрана.

пп Радул имаше собствен брутален стил. Въпреки различията - харесваше ми, да го чета. А връзката (по точно след нея) целия форум беше свидетел...

Да така е.

Вчера изтръсках праха от диска на Metallica reload никога няма да ми омръзнат тези парчета и се сетих след това за Nightwish днес тях ще слушам за фоново озвучаване на работния процес.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Да така е.

Вчера изтръсках праха от диска на Metallica reload никога няма да ми омръзнат тези парчета и се сетих след това за Nightwish днес тях ще слушам за фоново озвучаване на работния процес.

Редактирам си книгата, с помощта на ии. Че моя редактор бега по топлите страни... Всъщност е доста добър, да не кажа отличен. Няма как без

Здравейте,да ви поздравя с една любима моя песен на Металика One :) :) Аз съм от днес нов потребител и ще се радвам да се запозная с всеки един от вас :) :) :) https://www.youtube.com/watch?v=_oxwYlHs5DU&list=RD_oxwYlHs5DU&start_radio=1

преди 19 минути, Dankolov написа:

Здравейте,да ви поздравя с една любима моя песен на Металика One :) :) Аз съм от днес нов потребител и ще се радвам да се запозная с всеки един от вас :) :) :) https://www.youtube.com/watch?v=_oxwYlHs5DU&list=RD_oxwYlHs5DU&start_radio=1

Приятноми е и на мен ,аз едва успях да си спомня паролата ,ти имаш ли такъв проблем ?

преди 10 минути, Dankolov написа:

Това "Аз съм от днес нов потребител" е доста прецизно изпипано. Поздравления и успех!

Ба ... не можах да го намеря това. )

Абе .... как се работи с "новия сполер"???

преди 5 минути, Teemo v. X написа:

хахахахаааахахах ебати несретника

Не ми се присмивайте моля ,моля ,бях сложил парола password123345, но казаха ИТ специалистие че това била лесна парола за хакери и я смених с password54321но я забравих -РАМ паметта ми изневерява последно време 🥸

преди 35 минути, Dankolov написа:

добре дошъл най-добри ми приятелю, весело прекарване ти пожелавам )

преди 2 минути, (:IдioiдI:) написа:

Какво търсите сър -Диод ? Който търси той намира 😄

преди 1 минута, Ding - Dong написа:

Какво търсите сър -Диод ? Който търси той намира 😄

Бе не мога да разбера кога нещо не сложено под "спойлер"?image.png

току-що, Ding - Dong написа:

Тъй ли трябва

Да, но нещо не го правя правилно ...????

преди 10 минути, (:IдioiдI:) написа:

Абе .... как се работи с "новия сполер"???

Като с нов потребител - с разбиране и любов.

Онова отгоре (над сивата черта... поне при мен е такава) е име. То е за напреднали. Започни без него. Накрая ше се научиш и да оцветяваш.

Успех!

Когато отвориш спойлер на горния ред пишеш ако искаш тема ,на долния пишеш което искаш да бъде в спойлера.

Например

Звяра

Звяра да се яви в изповеалнята и да доложи за часовника.

преди 2 минути, lebel написа:

Като с нов потребител - с разбиране и любов.

Онова отгоре (над сивата черта... поне при мен е такава) е име. То е за напреднали. Започни без него. Накрая ше се научиш и да оцветяваш.

Успех!

И аз също съм нов ма никой не ма поздрави.

преди 2 минути, Ding - Dong написа:

Когато отвориш спойлер на горния ред пишеш ако искаш тема ,на долния пишеш което искаш да бъде в спойлера.

Например

Звяра

Са ше доде Николай Граматик и ше те поздрави (зашемати) с некой речник.

едит: баш на празника

преди 3 минути, Ding - Dong написа:

Например

Звяра

Дан Колов, от другия браузер.

току-що, lebel написа:

Са ше доде Николай Граматик и ше те поздрави (зашемати) с некой речник.

Та да си забравя и тази парола ,не ми харесва този метод на обучение.

Кое е видни

Това ли е видно

А Това не видно

Кое е невидно??

Май сванах :) Под чертата е невидимото ! :)

току-що, (:IдioiдI:) написа:

Кое е видни

Това ли е видно

А Това не видно

Кое е невидно??

Видно е само заглавито на темата в спойлера ,съдържанието му се вижда след като го отворя.

Дрън та пляс - за да вижте

Пръц - само ако натиснете +-чето

Така ли?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.