Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Айде пак едно и също.Ама познах-запек било☺️Бях ти казала още е темата за запека да си вземеш хуск.Може и клизми да си правиш,има и свещички… варианти много.Нерде запек,нерде с**с?!? Няма да ти дойде акъла

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор

Ъъъ аз няма се меся засега в разговора :)

преди 16 минути, Гост. написа:

Айде пак едно и също.Ама познах-запек било☺️Бях ти казала още е темата за запека да си вземеш хуск.Може и клизми да си правиш,има и свещички… варианти много.Нерде запек,нерде с**с?!? Няма да ти дойде акъла

И все пак ще се намеся... Докат не си промени режима на хранене и движение ефекта ще е минимален

преди 7 минути, petie1 написа:

И все пак ще се намеся... Докат не си промени режима на хранене и движение ефекта ще е минимален

Ще го промени-3кафенца и 3 чашки количка 😂😂😂

преди 11 минути, Гост. написа:

Мойто момиче,вече не ти отива такъв тип комуникация ;) 

• Автор
преди 14 минути, Гост. написа:

Ама това наистина е много

преди 3 минути, Вaсил написа:

Мойто момиче,вече не ти отива такъв тип комуникация ;) 

И на теб да се хилиш ама… Защо не и предложиш приятелство на Анка? 

преди 1 минута, Гост. написа:

И на теб да се хилиш ама… Защо не и предложиш приятелство на Анка? 

Няма как да не се хиля,като ви гледам "дискусията"... :D 

А и защо да не и предложа приятелство?На мен не ми пречи. А и приятели винаги са нужни ;) 

преди 35 минути, petie1 написа:

Няма как да го променя, защото нямам с кой да излизам навън, а сама не мога, защото съм глуха, а и стълби не мога да изкачвам.

И храненето няма как да си го променя, защото нямам зъби.

• Автор
преди 1 минута, Anneliese написа:

Няма как да го променя, защото нямам с кой да излизам навън, а сама не мога, защото съм глуха, а и стълби не мога да изкачвам.

И храненето няма как да си го променя, защото нямам зъби.

Ама можеш да правиш уплажнения и да се движиш у вас нали? За режима ти на хранене също могат да се измисли нещо

преди 5 часа, Anneliese написа:

Задето шепа идиоти тука ме направиха на посмешице, трябваше да ходя да пиша в някакъв забутан форум по медицински въпрос, щото тука друго освен подигравки и грозно отношение, не получавам. А имам сериозен проблем от една година насам.

и на мен ми казаха, че имам рак

един доктор каза ,че имам спукан капиляр,  друг каза  че е рак, трети каза, че не е виждал такова нещо

и ги оставих да се разберат 

и пих сода бикарбонат и нищо ми няма.

имам положителна проба за ковит и кашлях сутринта

и си правих гаргара с ракия вече не кашлям 

преди 5 минути, Anneliese написа:

защото нямам зъби.

и баба няма зъби

и си слага протези 

и днес и взех едно пиле

и  3 кг свинско 

и е на анаболи и е 90 години 

вчера съседа и дръпнал посления зъб с клещи

преди 2 минути, petie1 написа:

Ама можеш да правиш уплажнения и да се движиш у вас нали? За режима ти на хранене също могат да се измисли нещо

О, нееееееееееееее, хич не съм по спорта, мразя спорт от дете. Бях неземно щастлива, като ме освободиха от физическото от 3 клас нататък. Само в гимназията класната ме караше да играя тенис на маса. Да не съм мързелувала. А мен хич не ме бива. Пък и е скучно. Предпочитах да седя и да чета вестник или списание, докато тече часа по физическо.

А за храненето не знам какво да се измисли, майка ми не ще да рови за рецепти с бульони и пюрета.

И това ужасно чувство, че съм много задръстена и не съм се изходила напълно, не знам какво да  правя........... Не мога да спя,  а усещането за рязане ме плаши. Ако пак ми се оплетат червата, мама ще откачи съвсем.

преди 7 минути, Banesc написа:

и на мен ми казаха, че имам рак

един доктор каза ,че имам спукан капиляр,  друг каза  че е рак, трети каза, че не е виждал такова нещо

и ги оставих да се разберат 

и пих сода бикарбонат и нищо ми няма.

имам положителна проба за ковит и кашлях сутринта

и си правих гаргара с ракия вече не кашлям 

и баба няма зъби

и си слага протези 

и днес и взех едно пиле

и  3 кг свинско 

Абсурд да си сложа протеза.

А на зъболекар повече няма да стъпя. Тия са истински кожодери и гестаповци. Лъжат те, че от машинката не боли, или пък боляло малко, третират те като парче месо, а че имаш нисък праг на болка, хич не ги интересува.

Не съм мазохистка и няма да си причинявам мъчение.

• Автор
преди 1 минута, Anneliese написа:

О, нееееееееееееее, хич не съм по спорта, мразя спорт от дете. Бях неземно щастлива, като ме освободиха от физическото от 3 клас нататък. Само в гимназията класната ме караше да играя тенис на маса. Да не съм мързелувала. А мен хич не ме бива. Пък и е скучно. Предпочитах да седя и да чета вестник или списание, докато тече часа по физическо.

А за храненето не знам какво да се измисли, майка ми не ще да рови за рецепти с бульони и пюрета.

И това ужасно чувство, че съм много задръстена и не съм се изходила напълно, не знам какво да  правя........... Не мога да спя,  а усещането за рязане ме плаши. Ако пак ми се оплетат червата, мама ще откачи съвсем.

Ами това е лечението в твоя случай друго няма... Другия вариант е това дет ти го предлага @Гост. Ама ще е минимален ефект

преди 22 минути, petie1 написа:

Ами това е лечението в твоя случай друго няма... Другия вариант е това дет ти го предлага @Гост. Ама ще е минимален ефект

Няма да е минимален ако се погрижи поне малко за себе си.

Не става да ядеш боклуци и после да се оплакваш

• Автор
преди 33 минути, Гост. написа:

Не става да ядеш боклуци и после да се оплакваш

Нали това казвам че ако не се погрижи за себе си да смени диетата и да се движи тия свещички и клизми дет й ги предлагаш ще са с минимален ефект

преди 7 часа, Anneliese написа:

А на зъболекар повече няма да стъпя.

тогава си джвакай без зъби 

• Автор

Хм майсторката на шарж-а дали получи отговор в забутания си форум? Питам щот спря драска шаржове и да слага мръщялки :)

Отпуска си взе нещо, като се върне ще ни омръщи пак всичките.

• Автор
преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Отпуска си взе нещо, като се върне ще ни омръщи пак всичките.

Ами уикенд е а мен ми хрумна нещо та досега ръчках Дебиан та всеки луд с номера си хехе

преди 22 минути, jhoro написа:

То ти личи ... от Космоса даже!

Хм, чувства се значима поне през моя люк наречен монитор така изглежда. :) А, аз съм нерде из дълбокия космос ... Какво повече и трябва на една жена?! 

И що недоволства, че и обръщаме внимание?! Е, не по начина както явно желае, но пък ... хм ... явно мъжът до нея не полага необходимото, за да е значима през неговите очи ... та да се задоволява с виртуалните си про тези ... :)  

Та, хубавото в случая е, че не ти е у дома. :) Ти сещаш ли се на каква абсурдна диета ще те подложи?! ... :) 

преди 31 минути, dioib написа:

Та, хубавото в случая е, че не ти е у дома. :) 
Ти сещаш ли се на каква абсурдна диета ще те подложи?! ... :) 

Най-много - да я пъхна във фурната!

преди 28 минути, jhoro написа:

Най-много - да я пъхна във фурната!

Сакън ша тъ сметнат за нацист. :) 

на 14.10.2021 г. в 21:27, Anneliese написа:

Абсурд да си сложа протеза.

А на зъболекар повече няма да стъпя. Тия са истински кожодери и гестаповци. Лъжат те, че от машинката не боли, или пък боляло малко, третират те като парче месо, а че имаш нисък праг на болка, хич не ги интересува.

Не съм мазохистка и няма да си причинявам мъчение.

Не си попаднала на зъболекар. С упойка нищо не се усеща.

Пък кариес без упойка. Също нищо не се усеща. 
Няма никакво мъчение.

• Автор

Ей кого ще печете? Преродената еврейка дет го играе комичката на форума ли? :)

Чакайте малко, сега съм тема облекло за Хелуин!

• Автор
преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Чакайте малко, сега съм тема облекло за Хелуин!

А ние си имаме такива празници кат тоя смешен Хелоуин

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.