Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 11 часа, dioib написа:

Не, и не ... 

Просто изтеглих тока от мивката, че оня ако пусне водата и ще стане отново бауууу ... :) 

Лелей мивка с цека ключета ли имаш?

преди 9 часа, Anneliese написа:

Напротив, признава се, но вие не признавате документалните филми, които гледам, защото са ви неудобни и не отговарят на вашата пропаганда.

Ами те твоите филмчета за детската градина също са вид пропаганда ама това не го казваш нали? Няма лошо да ги гледаш ама да мислиш че като ги гледаш и вече си станала кой знае какъв експерт в дадена област и вече много ги разбираш нещата

преди 8 часа, ДзВяРа! написа:

Ами гледай си ги, щом ти харесват, твоя си работа, аз не бих гледал нещо подобно. Виждаш ли колко е тъпо така, теб ти харесва едно, на мен друго. Защо не си пуснеш някой филм който ти харесва на теб, и да си го гледаш? Ние тук ще си гледаме каквото на нас ни харесва! Какво ще кажеш?

Точно така е, всеки е свободен да си гледа каквото иска иначе отиваме в едни други времена дет майсторката на шаржа ги харесва :)

преди 5 часа, Гост. написа:

Ами клюкарка си,защи пък искаш да те съжаляват?!?Би трябвало да искаш да те уважават,ама трудно ще го постигнеш.

Да те съжаляват е най ниското стъпало в човека :) Майсторката на шаржа не е била клюкарка а доносник та затва и не са я харесвали :)

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 3 часа, jhoro написа:

Що бе - дрегери за алкохол и тестове за наркотици ли раздава Калин???  :cantbelieve:
Пак съм изпуснал.  :hush:

Ми оня ден раздаваше нещо Калин ама не разбрах какво :)

Мдааааааааааааа, голяма клюка е да си говориш с госпожите за всекидневните събития, отразени по вестниците.

Да ви имам и логиката за "клюкарене" и "доносничество".

преди 3 часа, Anneliese написа:

Мдааааааааааааа, голяма клюка е да си говориш с госпожите за всекидневните събития, отразени по вестниците.

В предна тема беше казала,че си ги портила.Ако ти не помниш какво си писала,ние помним ☺️

Анке ти скоро запек не си имала,нито си се давила със салам… няма ли някоя нова тема да пуснеш?

• Автор
преди 12 минути, Гост. написа:

В предна тема беше казала,че си ги портила.Ако ти не помниш какво си писала,ние помним ☺️

Анке ти скоро запек не си имала,нито си се давила със салам… няма ли някоя нова тема да пуснеш?

Помним кат слонове всичко и не прощаваме лесно нали? :) 

преди 4 часа, Anneliese написа:

Той и аз искам много работи да имам, ама ги нямам. Ей това завистта била лош порок и не ходила по гората, а по определен вид животни.

• Автор

Чухте ли за сина на Супермен?

преди 6 часа, petie1 написа:

Помним кат слонове всичко и не прощаваме лесно нали? :) 

Учила съм в три училища. Портенето, и то основателно, беше в първото училище. А аз говоря за третото. Специалното.

на 11.10.2021 г. в 19:22, jhoro написа:

Ти пък - проводник 2,5 или 4 кв.м. ... 
Друго си е - далекопровод 110 kV (поне)!

Цитат

Чл. 373. (1) В населени места под тротоари или терени, където не се движат превозни средства, кабелите се полагат на дълбочина:

1. за напрежение до 1000 V - 0,7 m;

2. за напрежение над 1000 V до 35 kV - 0,8 m;

3. за напрежение 110 kV - 1,0 m.

от наредба № 3 за изграждане на електрически "неща" ... 

Чудно ми стана що банята ти е под земята, но ай ... може да живееш в някоя подстанция ... :) 

• Автор
преди 2 часа, Anneliese написа:

Учила съм в три училища. Портенето, и то основателно, беше в първото училище. А аз говоря за третото. Специалното.

Няма  значение кога е било, важното е че си била доносник а и в специалното съм сигурен че си била същата порта ама то от червена баровка друго не се и очаква :)

преди 20 минути, dioib написа:

от наредба № 3 за изграждане на електрически "неща" ... 

Чудно ми стана що банята ти е под земята, но ай ... може да живееш в някоя подстанция ... :) 

Аа може пък да има бункер кат берковската принцеса знаеш ли? :)

преди 54 минути, petie1 написа:

Аа може пък да има бункер кат берковската принцеса знаеш ли? :)

Чекай малко .... хм ... до колкото схванах тя има проблем със слизането на повърхността, а не с изкачването на повърхнустъ ... :) т.е. тя е някъде сред облаците, а не под земята ... :) 

А за конкретния случай, то тя има проблем с ваната, а не с мивката ... :) = няма кой да ѝ стопли водата ... ;) и не сака бързовар, а бойлер со безкрайно топла вода (не гореща) да я облива ... :)  

Не знам в бункер ли живее,обаче Калинчо трябва да и плаща на Анчето! Тя държи форума жив… 

преди 15 часа, Anneliese написа:

Анче, пак си забравила да си изпиеш хапчетата!

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Не е бе - вече има резистентност!

Май трябва да помоли личния лекар да и смени рецептата тогава.

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Май трябва да помоли личния лекар да и смени рецептата тогава.

Дали личния (общо практикуващ) или лекуващия ... все тая!

• Автор
преди 14 часа, dioib написа:

Чекай малко .... хм ... до колкото схванах тя има проблем със слизането на повърхността, а не с изкачването на повърхнустъ ... :) т.е. тя е някъде сред облаците, а не под земята ... :) 

А за конкретния случай, то тя има проблем с ваната, а не с мивката ... :) = няма кой да ѝ стопли водата ... ;) и не сака бързовар, а бойлер со безкрайно топла вода (не гореща) да я облива ... :)  

То ясно че живее в "облаците" даже се чудя с каква скорост се е качила там? :lol6:

Ами в последните постове иска да й строят бункер и не мога да разбера защо? Нали си живее в берковския "облак" :)

преди 9 часа, Гост. написа:

Не знам в бункер ли живее,обаче Калинчо трябва да и плаща на Анчето! Тя държи форума жив… 

Толкоз данети и кола?

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Вече не помагат трябва да я дупчат :)

преди 4 минути, petie1 написа:

То ясно че живее в "облаците" даже се чудя с каква скорост се е качила там? :lol6:

Ами в последните постове иска да й строят бункер и не мога да разбера защо? Нали си живее в берковския "облак" :)

Толкоз данети и кола?

И по някой салам за разкош… 😃

• Автор
преди 10 минути, Гост. написа:

И по някой салам за разкош… 😃

Е нали вече е без зъби?

преди 2 минути, petie1 написа:

Е нали вече е без зъби?

Ех,че си глупаче… 😂😂😂

• Автор
преди 6 минути, Гост. написа:

Ех,че си глупаче… 😂😂😂

Ахах само се правя ама тя май по краставиците беше

току-що, petie1 написа:

Ахах само се правя ама тя май по краставиците беше

Е не бяха ли свещите?! Баси то всичко наред…

От плодовете и предлагам със банан да опита. Екзотичен Африкански плод.

преди 4 часа, petie1 написа:

Хм, щото, не патентовах "облак под земята". = Рззчулууу се значи .... мда ... :) 

Се, глей ко плафим. Брадчедъ къ намери съкровищетууу на Вълчан войвода ке видя дъл са се смели да финансиръ таквоз чудууу ... :) = И той е беден, болен и нещастен ... :) Мъ мечтата му е да има кръчма и девъчки со ръцете горе, а дрехите долуууу ... :) Та, ако има още сили да се качува по масите и да ... прочие ... мое и да и уреди срещу добро заплащане парички да си направи таквус чудо и в Берковица даже ... :) 

на 13.10.2021 г. в 4:39, Anneliese написа:

и аз съм учил в 3 училищата и ме изгониха от всички казаха че много знам и не съм за при тях

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.