Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

По темата :

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/posts/3943352225777554

А някои реваха тук как се използвали деца с предизборна цел...

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 136,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 1 час, absurt написа:

Интересни факти за кандидатите от листата на Да, България.

https://tribune.bg/bg/mrezhata/otnovo-detsa-i-rodnini-na-donosnitsi-ot-ds-sa-v-listite-na-demokratichna-balgariya/?fbclid=IwAR0Tk8azTR62A1hXndqlkdXikRbwZjYNagRJKD52u7q_Q06zFX0sXoVXFzQ 

А, търсехме млади и образовани, без минало, което да ги дърпа назад, за да сменят системата., 

Като няма скандал за заграбени милиарди и това ще свърши работа, нали :giggle1:

преди 54 минути, miro20 написа:

Само крайни наивници и фенове на комунета и мутри вЕрват още че това е "промяна" , а то си е жива подмяна , осъществявана от престъпна хунта наело с пРезилдента фигурант.

Щом е подмяна, значи са същите, като сегашните. Ти гласуваш за сегашните. Що се ядосваш толкова тогава ? :) 

преди 12 минути, ivottoshev написа:

БСП  И  ИТН  НА  БАЛОТАЖ  ЗА  БЛАГОЕВГРАД,  ИЗХВЪРЛИХА  ГЕРБ:yanim:

Днес в Благоевград, скоро и в цялата страна :linedance:

Ми ето, Той каза, че ще хакнат машините и веднага виждаме резултата. Герб се сринаха. Да се свети името Му, все прав излиза, много е умен тоя човек.

пп. Мисричо, сори че ти откраднах сценария за утре, ама Черепа не ми плати, а е края на месеца

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Като няма скандал за заграбени милиарди и това ще свърши работа, нали :giggle1:

Не, за ония- с широко затворените очи, няма да свърши никаква работа. Те ще си гласуват за същото, ама с техните хора. А, за другите- с широко отворените за интересите на Божков и сие, очи, е ясно- това е целта, а изчегъртването е за баламите.163551846_download(2).gif.e5907006f074004b5b702a3eb5dcb2f2.gif

Ако текущите прогнози се сбъднат ще си счупя рекорда на тези избори! До сега глас за партия с 0.03% не съм имал :D

преди 3 часа, absurt написа:

Не, за ония- с широко затворените очи, няма да свърши никаква работа. Те ще си гласуват за същото, ама с техните хора. А, за другите- с широко отворените за интересите на Божков и сие, очи, е ясно- това е целта, а изчегъртването е за баламите.163551846_download(2).gif.e5907006f074004b5b702a3eb5dcb2f2.gif

Извинявай, че съдя хората по делата им, а не по родителите им :) 

преди 9 минути, N1K17Y написа:

А, няма проблем. Сигурно съдиш по делата им- и на сестра Галева, и на Дончева, и на Славчо, и на ХИ, и на Атанас Атанасов. Те, тъй като  не са в първа младост, имат понатрупани "дела" през прехода. Но пък, щом си толкова всеяден и мършата не ти мирише, няма лошо.

преди 4 минути, absurt написа:

А, няма проблем. Сигурно съдиш по делата им- и на сестра Галева, и на Дончева, и на Славчо, и на ХИ, и на Атанас Атанасов. Те, тъй като  не са в първа младост, имат понатрупани "дела" през прехода. Но пък, щом си толкова всеяден и мършата не ти мирише, няма лошо.

колко и да се опитваш да прехвърлиш вината от болната на здравата глава не се получава не разбрахте  ли от тролската централа на ГЕРБ  че болшинството от хората не са идиоти и виждат случващото се  и ви се смеят колко сте умни с малоумните опорки които пускате

преди 3 минути, ninov написа:

колко и да се опитваш да прехвърлиш вината от болната на здравата глава не се получава не разбрахте  ли от тролската централа на ГЕРБ  че болшинството от хората не са идиоти и виждат случващото се  и ви се смеят колко сте умни с малоумните опорки които пускате

Както винаги, нищо не си схванал от написаното, но пък громиш "тролската централа на ГЕРБ" самоотвержено и с апломб!  1f602.png

преди 2 часа, absurt написа:

Дай някой линк за делата на Славчо, ХИ и Атанасов. От каквото съм чел, са направо светила в сравнение със "сегашните" 

Ти сериозно ли? Толкова линкове съм дала към това, което съм твърдяла, а да не си ги видял? Не ти вярвам.

преди 14 минути, absurt написа:

Ти сериозно ли? Толкова линкове съм дала към това, което съм твърдяла, а да не си ги видял? Не ти вярвам.

Че майката на Христо била комунист ? Ауу, голям скандал. А забравих, тъста на Радан бил в ДС :D 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Че майката на Христо била комунист ? Ауу, голям скандал. А забравих, тъста на Радан бил в ДС :D 

Не, ХИ беше избран от Борисов за министър в правителството му- ГЕРБ демек, където просъществува 1 година и кусур. Версията му за причините, поради които се наложи да си ходи, се различават доста от спомените на всички, които следяхме разпрата тогава. Отделно от това, този човек няма един ден стаж в нормална бизнес среда, а винаги е бил на хранилка- можеш да видиш кое НПО, към което е бил, кой го е захранвал. За Черепа и Маджо- съжалявам, ама черно на бяло го има и при това- снимано и предавано по националната телевизия. 

преди 7 минути, absurt написа:

Не, ХИ беше избран от Борисов за министър в правителството му- ГЕРБ демек, където просъществува 1 година и кусур. Версията му за причините, поради които се наложи да си ходи, се различават доста от спомените на всички, които следяхме разпрата тогава. Отделно от това, този човек няма един ден стаж в нормална бизнес среда, а винаги е бил на хранилка- можеш да видиш кое НПО, към което е бил, кой го е захранвал. За Черепа и Маджо- съжалявам, ама черно на бяло го има и при това- снимано и предавано по националната телевизия. 

А КОД, на които (УЖ) симпатизираш, на кой бяха министри ? :) Или те не се компоментирани ? 

Ми, оглеждам ги, проучвам ги. Претеглям ги, не съм се хвърлила да ги защитавам като Матросов на амбразурата. Дотук, не видях изявени и пребоядисани, освен 1, който е бил в кабинет на Борисов, но като член на СДС. 

Знам че без компомиси не може, но целият ти избор да е компромис, не ми е ок.

преди 13 минути, absurt написа:

Ми, оглеждам ги, проучвам ги. Претеглям ги, не съм се хвърлила да ги защитавам като Матросов на амбразурата. Дотук, не видях изявени и пребоядисани, освен 1, който е бил в кабинет на Борисов, но като член на СДС. 

Знам че без компомиси не може, но целият ти избор да е компромис, не ми е ок.

Ти си размишлявай за компромиси, колкото щеш. Изборите са след 2 седмици и никой няма да те чака. Аз виждам 2 избора, доказан мафиот и евентуално свързан по някакъв начин са мафията. А ти ми обясняваш, че по-добре да оставя другите да изберат мафиота да ме управлява :D 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Ти си размишлявай за компромиси, колкото щеш. Изборите са след 2 седмици и никой няма да те чака. Аз виждам 2 избора, доказан мафиот и евентуално свързан по някакъв начин са мафията. А ти ми обясняваш, че по-добре да оставя другите да изберат мафиота да ме управлява :D 

Лъжеш като дърт циганин! Дай да видя, къде те убеждавам да оставиш другите да ти изберат стария мафиот, вместо тези мафиоти, които ти искаш да избереш?

download (15).gif

преди 9 минути, absurt написа:

Лъжеш като дърт циганин! Дай да видя, къде те убеждавам да оставиш другите да ти изберат стария мафиот, вместо тези мафиоти, които ти искаш да избереш?

download (15).gif

на 20.06.2021 г. в 15:34, N1K17Y написа:

Лелката седесарка, не че е от герб, ама то просто няма алтернатива бе. Тя се счупила да търси, няма и няма.

Не е намерила алтернативата в бг мама, затова дойде тук. Затова, нека защитим България от комунистите, докато алтернативата не падне от небето.

Мързи ме да ти търся мненията тип "смянатя е подмяна, няма смисъл да избираме нови мутри да сменят сегашните" 

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Мързи ме да ти търся мненията тип "смянатя е подмяна, няма смисъл да избираме нови мутри да сменят сегашните" 

Разбира се, че няма смисъл да се избират нови мутри, за да се сменят старите! Само че, никъде не съм казала да се оставят старите- те и без това вече са опозиция. Колко пъти да напиша, че трябва да се търси алтернатива, не сурогати? 

преди 6 часа, N1K17Y написа:

То и по света  признават  Борисов, и  съдят и санкционират такива като Черепа и Шиши   по делата им , ама... ?  :) 

преди 6 часа, absurt написа:

Те са класика. Странно защо наистина тази доказана "мърша" не мирише на тукашните  хейтъри.

Колкото и да мразят ГЕРБ, не може нормален човек да приеме като дете наивно фалшивите лозунги за "промяна" с тази доказана "мърша" , след като е очевидно че става ПОДМЯНА.

И то не подмяна с нещо на което да повярваме или не сме виждали, а с нещо което ВЕЧЕ се е проваляло , и нещо повече - което ВЕЧЕ е символ за Задкулисието и власт на мутрите.

преди 17 часа, ivottoshev написа:

БСП  И  ИТН  НА  БАЛОТАЖ  ЗА  БЛАГОЕВГРАД,  ИЗХВЪРЛИХА  ГЕРБ:yanim:

Днес в Благоевград, скоро и в цялата страна :linedance:

преди 17 часа, N1K17Y написа:

Ми ето, Той каза, че ще хакнат машините и веднага виждаме резултата. Герб се сринаха. Да се свети името Му, все прав излиза, много е умен тоя човек.

пп. Мисричо, сори че ти откраднах сценария за утре, ама Черепа не ми плати, а е края на месеца

Полюцииии :) :)  

Мечтайте си .

Благоевград по принцип си е червен бре. И въобще не е критерий, колкото и да спекулриате с това :)

Ето ви малко разяснения :

https://www.facebook.com/vdimchev/posts/10226405853834585

Цитат

Слави Трифонов патетично възвеличава величествената си победа на първия тур в Благоевград срещу предишния избран кмет на града, от БСП.
Дали от болежките си, дали от чалгата, дали от късокраките сценаристи или шеметната публика на политически уонабита наоколо, Слави Трифонов вероятно забравя, че неговия кандидат не е юпи, бежанец от западна банка или подценяван световен маестро на политиката, дръзнал да оправи Благоевград от мафията.
Слави Трифонов може и да не знае, но неговият кандидат е отлично познат, популярен, доказан, старинен политик с много богата кариера. Беше и зам. кмет на съседната община Петрич, а там хората го познават с особени качества и склонност да бъде отстъпчив в името на комисиона.
Ако това е новото, следващото ново ще бъде Яне Янев да стане кмет на Сандански, например.
Та това е новото - същото старо, изпрано с няколко концерта, малко чалга и дежурните готови на всичко политически еднодневки, плюс децата на тоя или оня досегашен велможа, пратен като еничар да служи при Слави, за да захлеби родата и семейството.
Забравяте бързо, пък аз помня Слави много преди да слугува на Илия Павлов и Ахмед Доган, много преди да превземе рая/ада на чалга сцената с ферарита, мацки и гьобеци.
Да си знаете.

Зашеметени от невероятната победа в Благоевгреад , а тези резултати нещо сте пропуснали ? Що така ?
:giggle1:

преди 57 минути, miro20 написа:

Зашеметени от невероятната победа в Благоевгреад , а тези резултати нещо сте пропуснали ? Що така ?

Това упорито късогледство и безконтролната злоба ще донесат изненади на "партиите на протеста" и протестърите. 

преди 1 час, miro20 написа:

То и по света  признават  Борисов, и  съдят и санкционират такива като Черепа и Шиши   по делата им , ама... ?  :) 

Те са класика. Странно защо наистина тази доказана "мърша" не мирише на тукашните  хейтъри.

Колкото и да мразят ГЕРБ, не може нормален човек да приеме като дете наивно фалшивите лозунги за "промяна" с тази доказана "мърша" , след като е очевидно че става ПОДМЯНА.

И то не подмяна с нещо на което да повярваме или не сме виждали, а с нещо което ВЕЧЕ се е проваляло , и нещо повече - което ВЕЧЕ е символ за Задкулисието и власт на мутрите.

Полюцииии :) :)  

Мечтайте си .

Благоевград по принцип си е червен бре. И въобще не е критерий, колкото и да спекулриате с това :)

Ето ви малко разяснения :

https://www.facebook.com/vdimchev/posts/10226405853834585

Как попринцип е червен като 2012-2019 управлява кмет от герб :D

Иначе много яко разкритие, за корумпирания кандидат от ИТН. Я сега обясни, що национално известен корумпиран политик не е в затвора ? :)

ОСтави ти 'младоците " по пейките... мен намачкания стайлинг на адвокатката на Мултигруп ме впечатлява за пореден път. :) :)

Всяка една дама на заден план изглеждат в пъти по добре. :) 

МаяМата ще разплаче детето още малко

695118779_.thumb.png.2f48503796ebf3529092871ec4c14f7b.png

А тук си имаме леприкон

:)

1406703375_.png.5aac1e18649251d87de865acce4c5398.png

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.