Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 14 минути, absurt написа:

Не ме интересува защо не приемат карти, при Марешки. На мен ми е изгодно да пълня там, горивото е добро и не е предизборен акт. Същото е и в аптеките му. 

Казах ти, че си зле с манипулациите, ама ти пак се пробваш. Написала съм черно на бяло за кого ще гласувам, така че не вървиш, Аглайке.

За бензиностанциите не знам, но за аптеките не съм съгласен. От 2015г всеки месец купувам едни и същи лекарства, и мога да ти кажа, че поне в София аптеките му никога не са били най-евтината верига. Това е манипулация от твоя страна!

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 136,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 6 минути, ivottoshev написа:

За бензиностанциите не знам, но за аптеките не съм съгласен. От 2015г всеки месец купувам едни и същи лекарства, и мога да ти кажа, че поне в София аптеките му никога не са били най-евтината верига. Това е манипулация от твоя страна!

Лекарствата трябва да бъдат безплатни за хора, които се нуждаят от тях всеки месец, а за другите с намалено ДДС.  Прегледите да се поемат от касата, а не да изнудват хората.
Защо няма детска болница? Или поне етаж?

Марешки след като е добър в тази сфера, защо не говори не се опита в тази област да направи нещо? Няма ни един медицински хеликоптер.

преди 15 минути, attj написа:

Мая също е вманиачено-обсебена от Боко - щом само в едно интервю може да спомене 21 пъти Борисов.  Какво друго да се очаква от Божковци, Радевци, Рашковци и т.н. 

Не знам, аз не избирам Мая и няма, какво да говоря за нея. Не я познавам. Беше добър омбудсман. Това знам за нея. 
Ако няма друг начин и Мая е в парламента, това е най-малкото зло. 
Радев е президент. Няма нищо общо с НС.

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Лекарствата трябва да бъдат безплатни за хора, които се нуждаят от тях всеки месец, а за другите с намалено ДДС.  Прегледите да се поемат от касата, а не да изнудват хората.

Лекарствата не са безплатни, но Касата все пак поема някакъв мизерен процент. Ето ги от последният месец. Ако искаш ти смятай колко е този процент. Колкото до прегледите - аз съм с ТЕЛК и потребителска такса за прегледи не плащам.

1167307047_viber__2021-07-09_12-56-18-676.thumb.jpg.9d3a86b094f116b4bcd7e7afba066e5b.jpg

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Лекарствата не са безплатни, но Касата все пак поема някакъв мизерен процент. Ето ги от последният месец. Ако искаш ти смятай колко е този процент. Колкото до прегледите - аз съм с ТЕЛК и потребителска такса за прегледи не плащам.

Отваряне на снимката

Благодаря ти. Но фокусът е размит и не се вижда. 
Тук касата поема изцяло лекарствата, преглед от лекар, семинар, курсове. Има и бонуси(евро), ако си активен и се грижиш за здравето.

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Бензиностанции Дега и Инс вече понякога продават горива дори по-евтино от тези на Марешки .  "Софарма Трейдинг" притежава в страната над 70 аптеки под бранда "СОфармаси"  и те също занижиха надценките и цените си.   Подобни  развития станаха реалност след действията на варненеца,  като  тези неща са благоприятни и никой сънародник не е ощетен  като клиент.  Засегнати картели реагират както могат.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Благодаря ти. Но фокусът е размит и не се вижда. 
Тук касата поема изцяло лекарствата, преглед от лекар, семинар, курсове. Има и бонуси(евро), ако си активен и се грижиш за здравето.

Коригирах снимката. 

Може и тук има такива болести, при които касата поема всичко. Сигурно моята сърдечна операция (смяна на митрална клапа) не е от тях.

току-що, ivottoshev написа:

Може и тук има такива болести, при които касата поема всичко. Сигурно моята сърдечна операция (смяна на митрална клапа) не е от тях.

Моите за диабет са около 100 лв на месец.   Най-изгодно ми е да си ги купувам от Софармаси за около 40 лв, като касата доплаща около 60 лв.  Например във Фрамар (друга верига аптеки)  щяха да ми струват 20-30 лв по-скъпо.  Вече не е нужно да обикалям все до обектите на Марешки, но пак ще гласувам за Воля.    Заради борбата му с картелите.

преди 14 минути, attj написа:

Бензиностанции Дега и Инс вече понякога продават горива дори по-евтино от тези на Марешки .  "Софарма Трейдинг" притежава в страната над 70 аптеки под бранда "СОфармаси"  и те също занижиха надценките и цените си.   Подобни  развития станаха реалност след действията на варненеца,  като  тези неща са благоприятни и никой сънародник не е ощетен  като клиент.  Засегнати картели реагират както могат.

Както казах за бензиностанциите не знам, но винаги е имало и по-евтини аптекарски вериги от неговата, така че на този пазар той не е повлиял и всяко изтъкване на някакви негови заслуги за евентуално по-ниски цени на лекарствата като цяло, са манипулации! 

току-що, ivottoshev написа:

Както казах за бензиностанциите не знам, но винаги е имало и по-евтини аптекарски вериги от неговата, така че на този пазар той не е повлиял и всяко изтъкване на някакви негови заслуги за евентуално по-ниски цени на лекарствата като цяло, са манипулации! 

Никой не може да ме манипулира.  Години наред купувах скъпи лекарства за родителите си докато бяха живи.   Вечна им памет.

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Има още 1 ден до изборите! Та да видим!

утре е денят за размисъл с бира в ръка и четворка кибапчета
които и да са на власт, все шъ ний вътре, ама поне да не са БСП и Патриоти, че ногу дебел го вадят и штъ да на пръснат утзаде

преди 6 минути, дръндю написа:

утре е денят за размисъл с бира в ръка и четворка кибапчета
които и да са на власт, все шъ ний вътре, ама поне да не са БСП и Патриоти, че ногу дебел го вадят и штъ да на пръснат утзаде

То по-добре да са БСП, че ако дойде Слави и компания както са гладни ще задминат всички по хайдутлук!

току-що, Емил Костов написа:

То по-добре да са БСП, че ако дойде Слави и компания както са гладни ще задминат всички по хайдутлук!

това не го знаем
до сега ги нямаше в политиката и не си прав да твърдиш таквос нещо
а че ще краднат...ами кой политик не крадне, ама дъй в някакви търпими граници, а не кът Боку да се олеят

преди 4 минути, дръндю написа:

това не го знаем
до сега ги нямаше в политиката и не си прав да твърдиш таквос нещо
а че ще краднат...ами кой политик не крадне, ама дъй в някакви търпими граници, а не кът Боку да се олеят

Как да не го знаем. Виж само как се обърнаха на 180 градуса. Говориха едно, сега друго. А дори и служебното првителство да остане, то пък какво крадене ще прави даже и на идея си нямаш.

преди 1 час, adersa написа:

Партията на Слави харесват служебното правителство и на скоро Тошко каза , че някои министри ще останат на постовете си ха мислите ли дали Рашков ще запази поста си ? ако да нищо хубаво не ни чака ще има макс полищейщина тука в Добрич е ужас от началото на месеца където и да се обърнеш полиции , сирени , гонят някои , спират наред .

Има се предвид Петков и Василев мисля, не Рашков. А какво лошо има полицията да прави акции против купуване на гласове ?

преди 1 час, absurt написа:

Не ме интересува защо не приемат карти, при Марешки. На мен ми е изгодно да пълня там, горивото е добро и не е предизборен акт. Същото е и в аптеките му. 

Казах ти, че си зле с манипулациите, ама ти пак се пробваш. Написала съм черно на бяло за кого ще гласувам, така че не вървиш, Аглайке.

Е, то и на мен би ми било изгодно да купувам краден телевизор, ама някак си не е морално. Вярно, не е толкова скандално, като българите в чужбина да гласуват, ама все пак :) 

преди 11 минути, Емил Костов написа:

И какво значи, ако дойде ? Той си е тук, имаше възможност да вземе цялата власт и да задминава който си искаш. Ама не го направи. Имаш ли нещо конкретно да казваш, с примери, с история или можеш да говориш само в стил да плашиш бабите и лелите "ама знаете ли какво ще стане, ако дойдат тия" ?

Ха-ха-ха, то не беше козируване, то не бяха призиви жените да си късат роклите...

Сто холивудски сценариста да се бяха събрали, пак нямаше да измислят такова жалко посрещане на Боко. Чак толкова ли е ниско нивото на герберастите?

Козируват пред Борисов в община Пазарджик. На микрофона се чу: Коя ще си скъса роклята, момичета? Видео:

преди 5 минути, N1K17Y написа:

А какво лошо има полицията да прави акции против купуване на гласове ?

А не ти ли идва на акъла , че тези акции може  да продължат и след изборите и така поставят под натиск малкият и средният бизнес.

Да тоя на финансите ми е симпатичен става дано да остане да изритат от картата Найденови :giggle1:

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Как да не го знаем. Виж само как се обърнаха на 180 градуса. Говориха едно, сега друго. А дори и служебното првителство да остане, то пък какво крадене ще прави даже и на идея си нямаш.

нит ша съ първите, нит ша са последните политици ограбили държавата
ама поне дават надежда за ... без оливане в ограбването
 мислех да гласувам за друга партия, ама твоите постове ме разубедиха
явно ще трябва да гласувам за Слави

преди 7 минути, adersa написа:

А не ти ли идва на акъла , че тези акции може  да продължат и след изборите и така поставят под натиск малкият и средният бизнес.

Да тоя на финансите ми е симпатичен става дано да остане да изритат от картата Найденови :giggle1:

То може и да почнем да изтребваме евреи и какво ли не "може" да стане. 

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение 

Гласуваш за ГЕРБ и получаваш ....

А бре, нали агитацията трябваше да е на български? Тази снимка дори и да е от някоя секция в Турция, не трябва ли все пак да е на български език?

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Заради подобна логика някои мои познати никой не може да ги придума въобще да ходят да гласуват.  Защото всички политици били нагаждачи, тарикати, интересчии и кандидатхайдуци.

За съжаление, точно това наблюдавам вече 30 години. Дори да тръгват с чисти помисли, изкушенията са големи, а болшинството от идеалистите- бедни. Попадайки в компанията на "старите кучета", много бързо навлизат в материята и се присъединяват към навързаните свински черва. 

И както е казал онзи просяк, с гангренясалата рана на крака, накацана от мухите- Не ги разгонвай, защото те са се наяли, а новите ще дойдат гладни и озверели.

преди 17 минути, attj написа:

Заради подобна логика някои мои познати никой не може да ги придума въобще да ходят да гласуват.  Защото всички политици били нагаждачи, тарикати, интересчии и кандидатхайдуци.

А не са ли? Слушай ги какви глупости говорят!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 час, absurt написа:

И както е казал онзи просяк, с гангренясалата рана на крака, накацана от мухите- Не ги разгонвай, защото те са се наяли, а новите ще дойдат гладни и озверели.

Нали за КОД щеше да гласуваш ? Промени си мнението и викаш, по-добре герб са се наяли или КОД не са новите ?

преди 9 часа, АСПЕКТ написа:

Простотии. ИТН няма прави никакви коалиции с патериците на ГЕРБ.

само с тази на БСП - манолова:D

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Ако народът реши да вкара в парламента Мая и няма друг избор, по-малкото зло е тя.

според мен по добре Нинова отколкото Манолова

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Лекарствата трябва да бъдат безплатни за хора, които се нуждаят от тях всеки месец,

безплатно е пропаганда - за да е безплатно на някой нещо, трябва да е за сметка на друг - например да платиш за нещо повече

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.